Vreau să văd: o femeie cu o boală genetică publică în mod regulat Selfie, și nu-i pasă dacă aspectul ei nu-i place pe cineva

29 de ani american Melissa Blake Genetic rar Boala musculară. Dar nu a împiedicat o femeie să absolve de la colegiu și să devină un jurnalist de succes. Melissa sa născut într-o familie bună și recunoscă părinților săi pentru sprijinul pe care la simțit întotdeauna.

Melissa a fost obișnuită cu comentarii negative, dar are și sute de mii de follovers într-un blog care îl susține nu numai din punct de vedere moral, ci și în mod semnificativ, sponsorizând blogul.

Vreau să văd: o femeie cu o boală genetică publică în mod regulat Selfie, și nu-i pasă dacă aspectul ei nu-i place pe cineva

„Oamenii cu dizabilități ar trebui să apară într-un film, la televizor”, a spus Melissa

Melissa vrea să facă lumea mai bună și mai bună. Zilnic ea publică Selfie, dar nu pentru că suferă narcisism, dar vrea ca societatea să ia cum ar fi ea.

„Dacă oamenii fac oamenii în mod normal, nu tratam cu dizabilități, societatea noastră nu se va schimba în bine. Oamenii pur și simplu nevoie pentru a vedea mai des pentru a vedea persoanele cu dizabilități, „Blake împărtășit gândurile sale în blog-ul său.

Femeia suferă de sindromul freeman-sheldon. Ea nu poate gestiona pe deplin corpul său, precum și o femeie are caracteristici în aparență. Melissa vrea să transmită ideea de a societății pe care persoanele cu dizabilități sunt diferite de majoritatea, dar ei au aceleași drepturi ca toți.

Citește mai mult  Bine sincephotoshopili: Ipoteză ridicol pentru fotografiere portret
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: