Alegeți un copil pentru copii pentru înot în piscină

Alegeți un copil pentru copii pentru înot în piscină

În cazul în care copilul este de înot, poate fi necesar pentru antrenamente de formare. Această îmbrăcăminte sportivă are o mulțime de avantaje: nu numai că sporește flotabilitatea, ci ajută la prevenirea pierderii căldurii. În cazul în care piscina este în aer liber, acest produs protejează corpul de arsurile solare și deteriorarea.

Cerințe

Costum pentru înot în piscină este capabil să efectueze o funcție de protecție. În formare, acest produs este, de asemenea, util și faptul că stratul său neted permite reducerea rezistenței la apă. Datorită acestui fapt, rezultatele sunt mai bune pentru a juca un rol important pentru sportivii mici.

Principiul acțiunii Wetsuit se bazează pe faptul că apa care se încadrează sub el, rămâne, încălzită de la temperatura corpului înotătorului. Datorită acestui fapt, se dovedește a fi cald, iar copilul nu va îngheța chiar într-o piscină destul de rece. Din acest motiv, cerința principală pentru astfel de produse este cea mai densă adiacentă a corpului.

În plus, o persoană care a pus pe un wetsuit nu ar trebui să aibă un sentiment de rigiditate. Și, de asemenea, urmați lipsa de cavități. Guler de obicei destul de mare. Deoarece scurgerea apei reci poate oferi o mulțime de senzații neplăcute, momentul ar trebui să fie, de asemenea, exclus.

Vizualizări

Wetsuit poate fi mai multe tipuri. Printre acestea se disting, umed și semihow.

În ceea ce privește prima specie, exclude absolut intrarea în lichid. Astfel de costume sunt folosite pentru copii în cazuri excepționale, aceștia achiziționează de obicei scafandri și oameni de știință. Costul produselor este foarte ridicat.

Citește mai mult  Cum de a alege un wetsuit pentru înot în piscină?

Aceste modele pot fi utilizate persoanelor care sunt angajate într-o vânătoare sub apă. Se recomandă utilizarea mănușilor și pantofi speciale. Este posibil să conectați un costum de acest tip la scuba având un tub pentru a descărca aerul de respirație.

Hidroizmele sunt, de asemenea, populare pentru vânătoarea subacvatică. Datorită prezenței sigiliilor și fermelor, blochează apa de la intrare.

La selectarea acestui produs, este important să acordați atenție dimensiunii.

Pentru copii, costume umede umede pentru înot în piscină. Ele permit ca apa să cadă sub suprafața în care se încălzește sub influența temperaturii corpului și păstrează senzații confortabile pentru o lungă perioadă de timp. Iată și subspecii lor:

 • Wetsuits Naked sunt cei mai subțiri și aplicați exclusiv pentru clase în apă caldă+
 • Cele mai populare sunt duplicate bilaterale, spre deosebire de unilateral, au o protecție mai gravă+
 • Combinate sugerează duplicarea în funcție de necesitatea unei părți superioare sau inferioare.

Și separarea are loc în grosime. Indicatorul poate fi de la 3 la 5 milimetri. Cu cât trebuie să se găsească mai mult în apă, trebuie să fie ales materialul mai gros. Dimensiunea maximă poate ajunge la 7 milimetri, este potrivit pentru înoturile pe distanțe lungi. Dacă copilul, de exemplu, joacă un polo de apă, o suită suficientă de 3 milimetri grosime.

Diferența este disponibilă în locația fulgerului. Acesta poate fi localizat în abdomen, spate sau gât.

Materialele

Pentru fabricarea Wetsuits a copiilor, un astfel de material este cel mai des folosit ca neopren. Are atât avantaje, cât și dezavantaje.

În primul rând, ar trebui să stați la avantaje. Neopren se întinde perfect, ceea ce vă permite să trageți și să purtați un fascicul de apă, fără a experimenta dificultăți speciale. Și el nu strălucește mișcările și rezistente la influențe externe, așa că va fi problematică pentru a deteriora un astfel de produs.

Citește mai mult  De ce ochelari de transpirație pentru înot în piscină și ce să facă în legătură cu asta?

Neoprenul nu necesită o atenție deosebită și ușor de utilizat. În timpul înotului, căldura va fi menținută de mult timp. Costumul poate fi efectuat în diferite culori. În plus, se distinge de cost.

Cu toate acestea, există în acest material și dezavantaje. Dacă nu există inserții speciale pentru a proteja împotriva vântului, poate fi bludud. Cu toate acestea, pentru bazinele închise, aceasta nu este o problemă, atât de mulți părinți nu acordă atenție acestui indicator.

Sfaturi pentru alegerea

  Ar trebui să fie alese în funcție de scopul copiilor. Joacă un rol nu numai apă, ci și aer.

  Condiția principală a produsului este densitatea aderenței sale. Noua apă nu trebuie să cadă sub suprafață și se amestecă cu deja încălzită. Costumul nu trebuie neglijat, nici riduri sau întinde. Dacă dimensiunea nu se potrivește, se recomandă refuzarea de a cumpăra.

  Dacă vorbim despre copii cu vârsta de până la 2 ani, alegerea costumului trebuie făcută în conformitate cu grila dimensională. Astfel de copii cresc foarte activ, și de creștere se poate schimba destul de în doar câteva luni. Băieții costum mai în vârstă va fi de ajuns pentru un cuplu de ani.

  Revizuirea wetsuit pentru copii Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Comments: 1
  1. Alexandra

   Pe baza textului prezentat, m-aș întreba cât de important este să alegi un costum de înot pentru copii în piscină și cum poate acesta influența experiența de înot a copilului. Este nevoie de un costum special pentru copii sau orice costum de înot ar fi potrivit?

   Răspunde
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: