Tot pentru înot în piscină: Ce trebuie să luați cu dvs?

Tot pentru înot în piscină: Ce trebuie să luați cu dvs?

Înotul în piscină – aceasta este o oportunitate excelentă de a vă menține corpul în formă. Datele de instruire beneficiază de organism prin îmbunătățirea imunității și rezistenței. Cu toate acestea, achiziționarea unui abonament la piscină nu este suficientă pentru a vizita instituția, un vizitator va trebui să ia o anumită listă de lucruri.

Ce trebuie luate hainele și pantofii?

Atribute importante pentru înot în bazin sunt îmbrăcăminte și încălțăminte. Participarea la costurile de formare într-un costum de sport de o reducere de sport, care nu ar trebui să fie umplut cu mișcări umane. Este mai bine să alegeți un costum de baie pe care nu sunt siruri de caractere, deoarece acestea pot interfera și în timpul dezlegat de înot. Nu cumpărați un costum de baie cu tot felul de decorațiuni, manipulați. Cea mai bună opțiune pentru femei este luată în considerare Costum de baie tăiat solid.

Bărbat jumătate din omenire, în scopul de a înota în piscină, este în valoare de cumpărare topirea prin tipul de boxeri sau alunecări. În Slims, un om se va mișca liber și mai confortabil. În instituția în care se află piscină, este în valoare de mers pe jos în șisturi, papuci. De aceea, fără pantofi detașabile, atunci când vizitează formare înot, nu fac. pantofi speciali sunt o garanție de protecție împotriva bolilor fungice, precum și leziuni care pot fi obținute prin alunecarea pe podea țiglă.

Alegerea unui capac și ochelari

Pentru înot în piscină, o persoană va avea nevoie pentru a obține o pălărie. Atunci când cufundarea în apă, fiecare vizitator ar trebui să prezinte acest accesoriu pe cap. În prezent, cele mai multe materiale populare pentru fabricarea unui capac de înot sunt considerate Silicon si latex.

Învelitoarea capului este necesar de a alege în funcție de mărimea capului, astfel incat cumpararea acestui produs, este în valoare de potrivire performante.

Precum și alege o pălărie pentru piscina, trebuie să fie ghidate de propriul gust, deoarece O gamă largă de modele permite tuturor să-și sublinieze stilul individual. Copiii, fetele, femeile și bărbații nu vor fi dificil să aleagă un accesoriu care va trebui să facă și să se potrivească cu costuri. Învelitoarea capului trebuie să închidă urechile, nu a pus pe cap, și, de asemenea, cu comoditatea de a îmbrăca și îndepărtat.

Pentru o excursie la piscina, oamenii pot fi asigurate ochelari speciali. Desigur, prezența acestui atribut este facultativă, dar pentru confortul personal este mai bine să le achiziționeze. O persoană ar trebui să fie achiziționate de ochelari de înot, scufundări, în cazul în care ochii vor lacrimi în timpul clasă, există un sentiment de disconfort. Cu un astfel de accesoriu, înot va fi mult mai convenabil, înotătorul poate evita inrosirea organelor vizuale, precum și reducerea acuității vizuale.

Citește mai mult  Palarii pentru femei pentru piscina: descriere, tipuri, reguli de alegere

Dorind să cumpere ochelari de înot în piscină, ar trebui să dați preferință unui produs moale, hipoalergenic. Fixarea lor este realizată folosind o curea specială – gumă, astfel încât ochelarii de înot sunt destul de convenabili, deoarece nu vor cădea.

Acest tip de accesoriu de înot poate fi următoarele varietăți:

 • copilăresc+
 • adult+
 • pornire+
 • profesional+
 • cu diopriyami+
 • cu punte de tip separate și fixe.

Igienă personală

În plus față de toate atributele de mai sus, pentru a merge la piscină la vizitator este necesar cu săpun, prosop și prosop. Înainte de a merge pentru înot în piscina publică, ar trebui să faceți un duș. O astfel de procedură este prevăzută de regulile instituției, care vizează respectarea igienei.

Săpun

Utilizarea săpunului în suflet este considerată o cerință și nu de dorința personală a fiecăruia. În acest caz, se recomandă utilizarea Săpun solid, Deoarece gelul de duș formează un film pe pielea umană.

Urokalka

Urina este, de asemenea, considerat un accesoriu necesar pentru adoptarea procedurilor de apă, înainte de scufundare în apa de piscină. Acest articol ar trebui să fie selectat În conformitate cu preferințele personale.

Prosop

După ce a luat sufletul, fiecare persoană va trebui să sufere ceva, respectiv, fără un prosop nu poate face. Materialul acestui produs trebuie să absoarbă umezeala bine, precum și pentru a caracteriza densitatea medie. Opțiunea optimă în acest caz, este produsul din microfibră, mahry. Puteți lua, de asemenea, un halat de baie cu tine, acest moment este deosebit de important pentru mamele cu copii mici.

Ce altceva să ia cu tine?

În plus față de lista livrărilor, precum și de igienă personală, prosoape, accesorii pentru înot un copil, măști, lame, luând și o mulțime de alte, un adult și copil va avea nevoie nota unui medic. Desigur, acest document nu este necesar în fiecare centru de această numire, dar mai sigur pentru a merge la piscina, unde toți vizitatorii sunt sănătoși. În unele astfel de instituții există propriul lucrător medical, care, după inspectarea vizitatorilor, emite un document cu privire la posibilitatea de a folosi piscina publică.

Contraindicații pentru înot în piscina publică sunt:

 • bolile cronice în stadiul de agravare+
 • boli ale pielii și dermatite+
 • Boli ale ochiului+
 • Disponibilitatea rănilor de tip deschis+
 • Inimile și sistemul vascular+
 • Prezența formațiunilor maligne.

Aboneaza-te un certificat care să permită formarea de înot, se poate afirma și organizații comerciale medicale licențiate. Copiii pot fi vizitat piscina, în prezența unui certificat de la un medic pediatru.

Citește mai mult  Pat pentru piscină de topire: descriere, specii, alegere

În cazul în care medicul are o suspiciune de o stare îndoielnică a sănătății umane, atunci el nu ar trebui să dea un certificat. În caz contrar, infecția de la o persoană poate ajunge la restul vizitatorilor piscină prin apă.

Pentru a primi un certificat, va trebui să treacă testele de la terapeut, dermatolog si venereologist. În plus, înotătorii viitoare trebuie să se facă fluorografie, trec testele pentru HIV, helminty și altele.

Masca pentru înot în piscină sunt considerate un excelent plus față de formare submersibile și apă în aer liber. Acestea sunt echipate cu un obturator larg, datorită căreia sarcina pe organele de vizibilitate este redusă la minimum atunci când scăldat. Unele modele au lentile mari, care vă permit să îmbunătățească revizuirea.

Individual Beroshi Pentru piscina sunt concepute pentru a maximiza închiderea trece urechii, acestea sunt caracterizate prin reducerea nivelului de zgomot bun. Datorită suprafeței mari de contact cu corpul de auz, de impermeabilizare, să contribuie impermeabilizare. Convenabil de a folosi accesorii reutilizabile pentru piscina sunt pur și simplu necesare pentru persoanele care otitei adesea bolnavi.

Popular simulator înotător în piscină este Lopată pentru scăldat. Datorită acestui accesoriu, puteți dezvolta viteze de înot de mare, crește sarcina asupra sistemului muscular. Și dacă cineva vizitează piscina pentru a instrui mușchii jumătatea superioară a corpului, el nu face fără o lamă.

Puteți merge, de asemenea, la piscina cu unele lucruri drepte mici. Listează-le.

 • Crema hidratanta. Deoarece apa cu clor este capabil de a conduce pe piele, acesta din urmă este mai bine să se umezește după procedurile de apă.

 • Accesorii de par. Reprezentanții frumoase jumătate a omenirii este dificil să se facă fără piepteni, benzi de cauciuc – datorită lor parul nu ciugulesc din pălării. Și, de asemenea, fără a le este dificil să te pui în ordine după baie.

 • Baltă. Dacă există o astfel de oportunitate, este mai bine să ia acest tip de tehnologie cu tine, ca de obicei, în unități cu piscina publică, uscatoare de par sunt ocupate sau la toate plătite.

 • Inventarul de tip sport. Este demn de a atribui lopata, inotatoare, o placă, un distrugator. Cu toate acestea, vizitatorul ar trebui să fie clarificate în prealabil în administrarea instituției, este posibil de a aduce cu tine aceste atribute. Uneori, în piscinele acest inventar este disponibil, în altele – este interzisă, la toate.

 • Apă, alimente. După cum știți, dupa ce a jucat înot, există întotdeauna un sentiment de foame, de aceea este recomandabil să luați ceva cu tine pentru o gustare. Și puteți restaura, de asemenea, puterea în cafenea.
Citește mai mult  Simulatoare pentru înot în piscină: soiuri, sfaturi cu privire la utilizarea și alegerea

 • ceas rezistent la apa. Acest accesoriu va permite nu numai să monitorizeze timp, dar, de asemenea, pentru a urmări distanța exactă și numărul de calorii cheltuite. Exemple de ceasuri rezistent la apa de înaltă calitate, puteți denumi modelele Shine Garmin Swim și Misfit.

 • Turban. Acest lucru este considerat pur și simplu indispensabil pentru reprezentanții etajul frumos – este capabil de a salva de la picăturile de apă care cad pe haine cu parul ud.

 • haine de schimb, lenjerie. După înot în piscină și luarea de duș este în valoare de a pune pe lenjerie curată.

 • scop jucător. Atunci când înot pentru distanțe lungi, înotătorul nu poate fi plictisit și de a asculta muzica lui preferata.

 • Antiph. Acesta este un remediu excelent pentru ochelari care previne puncte de formare a ceții.

 • Beroshi. Acest dispozitiv poate fi realizat din silicon. Precum și pentru înot iubitorii, care sunt predispuse la raceli frecvente, accesoriul relevant va fi săgețile nazale.

 • Pungi de plastic, care poate fi pliat lucruri ude după înot.

 • Geanta de sport. Este demn de a alege inițial înainte de începerea vizitelor piscina. În sac puteți plia în mod constant toate lucrurile și accesoriile necesare.

Există o listă a lucrurilor care nu sunt neapărat în geantă atunci când vizitează piscina, dar nu vor interveni niciodată:

 • Medicament antihistaminic, care poate fi util în apariția unei reacții alergice la apa clorurată+
 • Înseamnă prevenirea bolilor fungice pe picioare sub formă de spray, unguent+
 • produse cosmetice care nu se ud+
 • Substanța antiseptică, bandajul, tencuiala.

Oamenii care iubesc să înoate sau să facă acest lucru la un nivel profesional, nu uitați de lucrurile necesare ca o trecere sau abonament la piscină. Și, de asemenea, la documentele care merită să pună un certificat de la medic și pașaport.

Nu va fi inutil și bani, deoarece în orice moment înotătorul poate dori să utilizeze serviciile suplimentare ale Centrului.

Înotul este un sport util, care merită nu numai adulții, ci și copiilor, deoarece clasele consolidează sistemul muscular, imunitatea. Înainte de a vizita această instituție, ar trebui să vizitați medicul și să obțină un certificat de la el, permițându-vă să înoate în piscina publică.

Și, de asemenea, nu uitați de atributele necesare pentru instruire, care au fost enumerate mai sus. Datorită prezenței toate lucrurile de care aveți nevoie pentru înot, o persoană se va simți mai confortabil, iar ocupația va aduce mai multă plăcere.

Specialiștii nu recomanda să se spele fiecare accesorii de timp pentru inot, clatire normala pentru a curata le va fi suficient.

Despre ceea ce trebuie să luați cu dvs. la piscină, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: