Adult cu trei roți biciclete electrice: caracteristici, branduri, alegerea, utilizarea

Adult cu trei roți biciclete electrice: caracteristici, branduri, alegerea, utilizarea

Adult biciclete cu trei roți – un mijloc de transport popular în țările europene, orientate spre grupuri prietenoase scăzute ale populației: persoanele în vârstă, părinții cu copii mici. Astfel de biciclete sunt destul de diferite de motorete obișnuite, precum și de la un analog neregulate pe două roți. Ele sunt mult mai ușor de gestionat, în condiții de siguranță, confortabil în depozit, există opțiuni chiar și pliabile pentru transport compact, în portbagaj.

Bicicletele electrice nu creează zgomot și emisii nocive în atmosferă, permite rezerva de baterii pentru a ajunge la destinație pe cont propriu, cu pedale. Traseele au câștigat deja țările din Asia și rapid cuceri piața mondială. Care sunt argumentele pro și contra electrice cu 3 roți biciclete în valoare în considerare atunci când aleg această tehnică? Sunt trenurile în management, ceea ce se întâmplă? Pentru a înțelege toate complicațiile de noua tehnologie va ajuta la o prezentare detaliată a modelelor de ciclism cu acționare electrică.

Particularități

O bicicletă electrică tricicletă pentru adulți este o vedere ecologic de transport urban, permițând fără un efort de a depăși distanțe destul de considerabile. Toate modelele sunt echipate cu unul sau două roți cu motor, asigurând mișcarea bicicletei, iar bateria pentru a asigura alimentarea cu energie. Multe biciclete electrice au doar 1 transmisie și nu poate merge înapoi.

Cele mai frecvent întâlnite roți de unelte, lucrează la teren accidentat, fără dificultate în creștere. Minusul lor este o mică eficiență și o limită de viteză de 30 km / h poate fi considerată drept demnitate.

Astfel de modele sunt potrivite pentru pensionari, mame cu copii. Unitatea directă conferă mai multă viteză a motorului, dar consumul de energie crește odată cu acesta, bateria este descărcată mai repede, iar tehnica însăși este mai ponderată datorită caracteristicilor de design. Capacitatea motorului standard a bicicletei electrice cu 3 roți este de 250 W – în spatele volanului acestei tehnici puteți sta chiar la o licență de conducere.

Modelele cu o putere mai mare sunt împărțite în 2 grupe: până la 500 W și până la 1000 W, sunt mai rapide, capabile să tragă o încărcătură mare.

Avantaje și dezavantaje

Ce avantaje au un triciclu cu unitate electrică?

 • Nu este nevoie să înregistrați transportul. În poliția de trafic Go, dar pe unele modele veți avea nevoie.
 • Ușurința controalelor. Master Electricitatea cu trei roți mult mai ușoară decât opțiunea cu două roți.
 • Abilitatea de a schia fără un motor. Dacă rezervarea bateriei sa terminat, puteți ajunge la destinație, pedala este.
 • Creșterea capacității de ridicare. Trike cu un motor electric va înlocui cu ușurință scuterul și altă tehnică, va ajuta la transportul recoltei sau va merge la cumpărături într-un supermarket.
 • Ecologie. Bicicleta electrică nu evidențiază substanțe nocive în atmosferă, este sigur pentru mediul înconjurător.

De asemenea, sunt prezente dezavantaje. De exemplu, mulți producători indică în specificațiile tehnice capacitatea totală de transport, care include greutatea călărețului. Nu luați în considerare acest factor, Proprietarii permit supraîncărcarea și doar rupeți cadrul. În plus, bicicletele cu trei roți sunt mai puțin accesibile, au nevoie de o rază mai mare de inversare, un loc special pentru depozitare și spațiu pentru manevră.

Ce se întâmplă?

Prin tipul de design, toate bicicletele adulte cu trei roți sunt după cum urmează.

 • Cu o roată din față. Modelele clasice axate pe mobilitate ridicată și manevrabilitate. Pot fi eliberate atât în ​​marcă, cât și în versiunea pasagerilor.
 • Cu două roți din față. Nu prea manevrabil electronic urban. Astfel de modele sunt cel mai adesea folosite pentru a transporta copiii într-un leagăn special, o bicicletă adultă cu două roți poate fi deconectată de restul designului.
 • Pliere. Au un design de transformare în greutate. În caz contrar, aceste modele sunt considerabil mai rele decât altele, au un dop rigid rigid, purtați mai repede.
 • Cu un coș de spate. GRuzaya varietate de biciclete electrice cu trei roți. În compartimentul pentru bagaje, transportă în mod convenabil încărcăturile.
 • Cu suportul sau box pentru copil înainte. Modele speciale de transformare într-un cărucior de copil.

Poate fi proiectat pentru transportul de 1-2 copii.

Recomandări pentru alegerea

Pentru a selecta o bicicletă electric cu 3 roți printre set de opțiuni prezentate, Necesitatea de a lua în considerare următoarele puncte.

 • Tipul de suprafața drumului. Cea mai ieftina tracțiune cu un motor electric este mare pentru oraș, dar pe off-road este inutil. Pentru mersul pe sat există modele de passability de mare, cu un motor puternic și baterie.
 • Scop. energie electrică cu trei roți pentru transportul copiilor este foarte diferită de la o marfă capabilă să transporte materiale de construcții sau saci de cartofi. Este în valoare de vedere aceste sarcini de la bun început.
 • Cine va călători. În cazul în care transportul este achiziționat ca o familie, aceasta este în valoare de preferat un model universal. În cazul în care nu este planificat să fie transferate de la mână la mână, puteți alege parametrii individual.
 • Poziția corpului. Nu toate cele trei roți, biciclete electrice arata la fel. Acum modele populare de sport în care scaunul este foarte scăzută, conducătorul auto în sine este situat în jumătate. Pentru o persoană în vârstă sau o femeie într-o fustă poate fi inacceptabilă.
 • Preț. Modelele bugetare costa de la 35.000 de ruble, cel mai scump aproximativ 300.000 de ruble.

Cele mai neobișnuite cu trei roți biciclete electrice

Printre bicicletele cu 3 roți pe baterie puteți găsi modele foarte neobișnuite.

 • Hybrid Rutrike 1500 60V 1000W. triciclu rus-a făcut cu un corp plin – cea mai bună opțiune pentru ferma, ferma proprie, pensiune sau centru de recreere. În compartimentul de marfă spațioasă poate fi transportat materiale în vrac.

Modelul este interesant prin faptul că are un benzogenerator suplimentar, armat amortizoare hidraulice și arcuri.

 • Sunnel turistică. Dezvoltarea exclusivă a designerilor casnici – biciclete electrice pe panouri solare. Modelul este echipat cu o cupola transparenta speciala de monocarbonat, care desfășoară în același timp rolul de parbriz. Structura însăși presupune o aterizare scăzută a șoferului – este în poziția mixală, cu picioarele alungite. Inclus Motor de 1000 W, scaun confortabil din piele ecologică, transmisie automată, durata călătoriei în timpul zilei nu este limitat, stocul de accident vascular cerebral este de ajuns pentru 35 km.

Firma de marfă „agricultori”

Cei mai tipici reprezentanți ai trenurilor electrice – biciclete de marfă cu un compartiment de bagaje mare în urmă. Printre cele mai populare modele observăm cum.

 • Doonkan trike 500W. Bicicletă pliabilă electrică cu trei roți și un motor destul de puternic în 500 W. Tehnica însăși nu este distinsă printr-o mulțime de capacitate de ridicare, dar are o baterie foarte capabilă, o furcă de absorbție a șocurilor, roți cu un diametru de 20 de centimetri și 6 viteze. Produce acest model de renume mondial SHIMANO îngrijorare din Japonia.

 • E-MOTIONS KANGOO-RU 700W. Modelul este destul de puternic, este interesant pentru prezența recuperării – reîncărcarea bateriei la frânarea coborârii și funcția mișcării prin invers. Unitatea frontală a tipului direct oferă o bună putere și viteză, stocul de accident vascular cerebral este suficient pentru 60 km. Roata din față are un diametru de 24 de centimetri, spate de 20 de centimetri.

 • Izh-biciclete fermerv. Modelul de buget de producție internă este echipat cu un motor cu consum redus de energie pentru 250 W, nu are nevoie de drepturi de control al motorului electric de transport. O mică viteză de 25 km / h este compensată de un stoc mare de accident vascular cerebral – până la 45 km. Inclus 2 coșuri de marfă.

Cargo-pasageri biciclete electrice

Uneori, o bicicletă cu trei roți poate deveni un transport de familie reală. Acesta este modul în care se poate spune despre Tagaelectro – modele de biciclete cu trei roți, transformarea cu ușurință într-un căruț sau triciclu pentru două. Motorul electric are o capacitate mică – 250 W, accelerează numai până la 25 kilometri pe oră, dar stocul de accident vascular cerebral este de ajuns pentru 60 km de călătorie în parcuri.

Modelul este neobișnuit pentru că atunci când este utilizat ca o bicicletă, are 2 roți înainte și tracțiune spate. Modulul pentru copii se află în fața adulților, de control este posibilă atât din pedale și în modul de asociere. Capacitatea totală de încărcare a modelului este de 125 kg, în blocul Copiilor există un scaun de copii cu drepturi depline cu un cavor de intemperii și curele de legare.

Dacă este necesar, motocicleta este ușor de transformat într-un cărucior cu trei roți pentru un copil.

În următorul videoclip, veți vedea o examinare a unei puternice biciclete electrice cu trei roți, cu un electrician 500W.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: