Alege un navigator pentru o bicicletă

Alege un navigator pentru o bicicletă

Necesitatea de a ridica navigatorul pentru bicicleta apare din ce în ce din adevaratii fani turism si excursii extreme. În călătorii de lungă durată, necesitatea unei coordonări exactă a traseului este foarte mare. Dar, dacă este necesar să se utilizeze dispozitive individuale sau puteți face prin capacitățile smartphone convenționale? Privire de ansamblu de sisteme de navigație GPS pe Android și iPhone pentru bicicliști demonstrează destul de clar că sunt destul de o mulțime de aplicații pentru construirea unei rute. Dar, în măsura în care sunt confortabile și fiabile în cale?

Particularități

Clasic Bike Navigator – Acesta este un dispozitiv compact care oferă oportunități de construcție reușită, de stabilire și urmărire a traseului. Opțiunile obișnuite de automobile nu sunt potrivite – este necesar un model cu un profil pentru bicicliști. În oraș, mulți utilizatori folosesc aplicații cu un navigator de voce și rămân destul de mulțumiți. Deci, alegeți pentru utilizarea zilnică?

GPS Navigator pentru bicicliști în esență este un computer clasic de la bord cu funcții avansate. Acest dispozitiv este adaptat inițial la diferite condiții de drum, la încărcături ușoare, vibrații, contactul cu praful și murdăria.

În plus, navigatorul de biciclete este realizat de producători într-o versiune fără praf, echipată cu o fixare specială pentru volan pentru a fi localizat în mod constant în zona de vizibilitate a călărețului.

Un computer ciclu cu o funcție de construcție traseu ar trebui să aibă, de asemenea, opțiuni suplimentare utile – carduri de încărcare pentru utilizare în modul offline, funcționează ca un tracker, fixarea traseului a trecut cu posibilitatea de a trece o distanță în direcția opusă. Suport obligatoriu pentru cardurile de memorie și o baterie puternică rezistă până la 2-7 zile fără reîncărcare.

În călătorii lungi, merită să alegeți modelele Navigator Cu baterii sau acumulatori reîncărcabili AA înlocuibile. În plus, trebuie să luați în considerare: GLONASS pentru bicicliști este aproape inutil, este în valoare de ea pentru dispozitivele GPS.

Cele mai bune modele

Printre cei mai populari producatori de cicluri, liderul necontestat este marca Garmin. Nu este surprinzător faptul că cele mai bune modele, în funcție de iubitorii de tehnologie cu două roți, cel mai adesea este de la acest brand. Luați în considerare opțiuni demne de o atenție specială.

 • Garmin Edge 1000. aparate minimalist ieftine într-un caz ermetic. Diagonala ecranului este mic – 3 inci, ecranul are o luminozitate bună și contrastul, rezoluția este scăzută de 200 × 400 puncte, o bună sensibilitate a senzorului – poate fi controlat de funcții în mănuși. Fixarea se face pe volan, implicit sunt detaliate carduri de CFO și SFO.

 • Prolech MT4301. navigator chinez – de trei ori mai ieftin decât Garmin, dar cu funcționalitate destul de bine, există o baterie încăpătoare, un ecran luminos de 4,3 inch, stylus-ul inclus, copertină de protecție de la ploaie.

 • Garmin GPSMAP 60CX. Modelul cu un ecran compact, fără strălucire, de lucru cu lumina puternica. Realizat de baterii AA, Rezistent la apă Bazat, în interiorul Slot card de memorie. butonul de comandă.

Ce este mai bine?

Se crede că cyclosure depășită moral. Pe Android și iPhone a avea mult timp aplicații pe care comenzile vocale suport, programe garnitură de traseu și alte opțiuni utile. Deci merită să cheltuiți un dispozitiv separat? Dar navigatorul clasic are oameni profesioniști.

 1. Creșterea securității locuințelor. Funcționarea extremă Smartphone poate să nu reziste.
 2. Economie de energie. Bateria este consumată numai pe funcții importante.
 3. Nicio obligație la prezența conexiunilor la Internet. Dacă aplicația nu acceptă accesul offline, smartphone-ul va refuza pur și simplu construirea unui traseu. Cu navigatorul acest lucru nu se va întâmpla.
 4. Selecție largă de tipuri de carduri. Este în Navigator și vă permite să urmăriți corpurile topografice, rutiere, de apă.
 5. Adaptarea la circulație pe transportul cu bicicleta. Programele pentru pietoni sau autovehicule nu se vor potrivi. În plus, traseul de cale ferată se află adesea în afara căilor și a traseului.

  Toate aceste momente demonstrează că navigatorul de biciclete are încă diferențe semnificative de la un smartphone cu o aplicație în care există cărți.

  Ce smartphone se va potrivi?

  Costul de sisteme de navigație GPS speciale pentru mersul cu bicicleta este destul de mare, motiv pentru care Mulți călători fac încă o alegere în favoarea smartphone-uri. Dar pentru pozarea ruta nu este potrivit pentru fiecare dispozitiv. Pentru a utiliza telefonul a fost convenabil, Acesta ar trebui să aibă un ecran mare și control tactil. Ca un sistem de închidere, este mai bine să aleagă imediat un suport de acoperire rezistent la apă în kit-ul – acesta va fi plasat pe volan. Este necesar să se acorde o atenție la capacitatea de a schimba unghiul de înclinare – este foarte important.

  Optim dacă smartphone-ul va fi instalat GLONASS Senzori, GPS, GPS asistat. Acest lucru va îmbunătăți precizia de poziționare. În plus, busola magnetică va fi o opțiune utilă. De asemenea, pentru smartphone folosit ca navigator, memoria încăpător și bateria nu este mai mică de 2600 mAh. Optim, în cazul în care modelul achiziționat va fi imediat protejat de umezeală și praf de locuințe cu prize.

  Aplicații și aplicații pentru iPhone

  Ce sisteme de navigație funcționează cu succes pe dispozitivele Apple? Datorită recenzii de utilizator, puteți selecta lideri.

  Aplicarea testat de milioane de utilizatori. Cardurile sunt disponibile pe abonament, puteți alege țări și regiuni, inclusiv în UE.

  Mapsme

  O cerere care accesul offline permanent și complet la hărți detaliate. Funcționează pe baza de date OSM, există un instrument de căutare convenabil, totul funcționează complet gratuit și fără acces la rețea.

  Komoot

  Navigator sub iOS și Android cu caracteristici gratuite și opțiuni suplimentare plătite. Navigatorul este bun, deoarece de la bun început concentrate pe drumeții și ciclism, vă permite să construiască rute individuale, scrie și să le memoreze.

  Runtastic Road (Munte) Bike

  Cererea pentru bicicliști care combină funcționalitatea tracker și navigatorul. Are o carte cu coordonate GPS, asistent vocal, aplicația este compatibilă cu multe gadget-uri. Versiunea pentru bicicletele rutiere și montane se distinge de capacitatea de a construi căi în afara rețelei de autostrăzi.

  Ce să instalați pe Android

  smartphone Android are unele avantaje față de omologul lor care rulează alte sisteme de operare. De exemplu, programul Yandex este aplicat cu succes aici. Navigator „Cu controlul vocii este convenabil dacă se efectuează reglarea traseului în timpul conducerii. Principala problemă a aplicației este un accent pe accesul constant la rețea, în cazul călătoriei în afara așezărilor, acesta este un dezavantaj mare. Dar aici există acum opțiunea de a construi cicluri.

  Este convenabil să utilizați aplicația Naviki – este focalizată pe ciclism. Carduri cu plată pot fi descărcate în modul offline, există un cont în funcție de tipul de vehicul – munte, curse (autostrada).

  Rutele sunt construite în prealabil, indicând elementul inițial și de destinație, acceptă sincronizarea cu un smartphone sau o tabletă.

  Bikemap 10.zece.2 – un designer-ciclu de aplicație, cu suport extins pentru funcțiile de navigare. Cu acesta, puteți compila cu ușurință planul de călătorie și să-l urmeze. Nr rusificare din meniul nu afectează detaliile cartelelor disponibile. Totul este foarte detaliat, există un fel de distanță, tipul de suprafața drumului și biciclete.

  Reguli de alegere

  Pentru a alege cyclift dreapta, este în valoare de doar acordând o atenție principalele sale caracteristici. Puteți nota cea mai importantă.

  1. fiabilitate Corp. rapel de cauciuc incluse și proprietățile antișoc va ajuta la salvarea dispozitivului în cele mai multe situații extreme.
  2. Rezistență la umiditate. Pentru routerul expediției, etanșeitatea și prezența dopurilor în locația porturilor sunt importante.
  3. Forța de fixare. Mai bine dacă va fi inclusă în pachet sau va fi de la aceeași firmă ca și dispozitivul în sine.
  4. Tipul sursei de alimentare. Dacă este selectată navigatorul cu acumulatorul Li-ion, trebuie să oferiți o preferință la 1.500 de opțiuni Mah și mai mult, altfel este posibil să reîncărcați dispozitivul la fiecare 6-8 ore. Pentru călătorii lungi, există o tehnică pe bateriile de tip AA, puteți utiliza AKB de această dimensiune.
  5. Porturi. Aveți nevoie de o intrare USB pentru actualizarea software-ului, un slot pentru cartela de memorie, soclu de încărcare.
  6. Numărul de formate de carduri acceptate. Decât acestea sunt mai mult, cu atât mai bine.

  Având în vedere toți acești factori, puteți găsi cu ușurință ciclist pentru a călători și a călători în cele mai îndepărtate locuri.

  Navigator Review for Xoss Sprint Bicycle Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: