Alegerea de fixare pentru un lanternă bicicletă

Alegerea de fixare pentru un lanternă bicicletă

O mișcare sigură pe o bicicletă în întuneric poate fi asigurată de un vehicul chistic care nu numai că va aprinde drumul, ci și altor șoferi și pietoni despre mișcarea dvs. Cum lanterna este atașată mediului de transport – această întrebare specială vom dezasambla acest articol.

Funcții

Există un număr mare de lămpi de biciclete care diferă în putere, dimensiuni și alți parametri. Și toate fac două funcții principale:

 1. Iluminarea spațiului frontal+
 2. Anunț de bicicletă desemnarea pe spațiul rutier.

Prin urmare, este atât de important încât lanterna să fie instalat ferm pe bicicletă.

Tipuri

Până în prezent, există mai multe tipuri de cicluri de ciclism pe piață. Pentru a afla care dintre ele este cea mai bună opțiune, este necesar să se ia în considerare fiecare tip prin examinarea pro și contra.

Montare

Acest tip de fixare este optim pentru cursele dure de biciclete pe timp de noapte. Suportul lămpii de montare este cel mai adesea o parte integrantă a unei lămpi particulare sau a unui model strict definit al aceluiași producător.

Instalarea se face fie pe cadru, fie pe volan. Cu un astfel de suport, nu este absolut îngrijorat de gradul de fixare.

Pro:

 • Grad înalt de fiabilitate+
 • Nu se rupe în timp.

Minusuri:

 • Sistem de instalare destul de complex+
 • Unicitatea atașamentului elimină șansa de înlocuire+
 • Designul non-standard poate atrage atacatori.

Cauciuc

curea din cauciuc elastic, cu posibilitatea de îndepărtare este prezentată vizual sub forma unei curele de silicon echipat cu o chistic scurgere. Acesta va fi capabil să repare singur fiecare persoană de pe volan, cadru sau de tricotat biciclete. O astfel de atașament o este cel mai adesea echipat cu lumini auxiliare și generale.

Unele modele au chiar și un corp de silicon, care, în sumă cu o mică baterie face perfectă lanternă pentru transportul rapid.

Pro:

 • mod ușor de instalat și de a manca.

Minusuri:

 • restricție de temperatură în care este imposibil să se utilizeze o curea în rece+
 • fixare este destul de slab+
 • de viață de serviciu va fi de scurtă durată,.

Semi-cilindru

Semi-cilindru de fixare detașabil – acest tip de consolă se numește un mijloc de aur între elementele de fixare elastice și puternic îndepărtate. Instalarea pe volan se efectuează o dată, în timp ce există posibilitatea de a schimba felinarul în sine. Ideal pentru orice model de ciclism, precum și diverse maniere de plimbare. Puteți folosi orice, chiar tactic, lanternă.

Pro:

 • Tipul de instalare universală+
 • În timp, nu se rupe+
 • Posibilitatea de lanternă nelimitată.

Minusuri:

 • Pierde în sustenabilitate.

  Este important să știți! Pentru a atașa farurile bicicletelor din spate, sunt utilizate absolut aceleași tipuri de elemente de fixare. Unele dintre ele sunt deja în configurație cu un lanternă, altele sunt cumpărate separat.

  Merită să facem cu mâinile tale?

  Multe iubiți de plimbare cu bicicleta, gândindu-se la instalarea unui felinar pe transportul lor de biciclete, Decideți să construiți un suport pentru fixarea lor:

  • Unii fac acest lucru datorită faptului că nu puteți găsi o fixare adecvată în magazinele disponibile+
  • alții încearcă să economisească bani+
  • Al treilea ascultă instrucțiunile de prieteni sau rude care dau sfaturi.

  Pe Internet puteți găsi multe modalități de a construi un suport de lampă de la prietena. Ceea ce tocmai nu folosește pentru scop. Există cleme, fixarea conductelor de apă, structuri neobișnuite folosind ceară, fixarea farurilor auto, sticle de plastic, ferăstrău cu brichete și multe altele.

    Poate că acest lucru are sens, totuși, aceste modele pot fi complet nesigure. Componenta estetică este la fel de importantă. Sunt de acord, fixarea de la o sticlă de plastic nu va arăta prea elegantă.

    Printre alte lucruri, fabricarea propriului dvs. fixare pentru o lampă de bicicletă, veți petrece o cantitate mare de timp pornind de la căutarea și cumpărarea elementelor, terminând cu procesul de creare și instalare.

    Un alt fapt interesant: lipsa de încredere că designul rezultat va fi exact ceea ce a fost planificat. În caz contrar, va trebui să plătiți pentru încercarea de improvizație și pentru suportul finit care va fi necesar să se achiziționeze după.

    Video recenzent trei elemente de fixare pentru biciclete.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: