Anvelope 26 inci pentru o bicicletă: producătorii și sfaturi pentru alegerea

Anvelope 26 inci pentru o bicicletă: producătorii și sfaturi pentru alegerea

Mountain bike pentru drumurile urbane este la fel ca jeep-ul pe bulevardul cu un strat de asfalt impecabil. Dar, din moment ce ați cumpărat o bicicletă de munte în loc de o autostradă, și sa dovedit a fi un anvelope Toothy pentru murdărie și sol, atunci această situație nu este corectată prin schimbarea pneului pe fiecare dintre roțile.

De ce cei mai mulți bicicliști plimbare pe biciclete de munte?

Mountain bike este bun pentru că el nu are o duzină de viteze, dar mult mai mult, ceea ce permite biciclistul să urce aproape orice creștere, oricare ar fi el este rece. Parțial acest sortiment devine prima prioritate și factorul decisiv în alegerea unei biciclete. Viitorii proprietari nu se opresc faptul că Mountain bike este mult mai greu decât o autostradă în mai multe și mai multe kilograme.

Al doilea motiv pentru alegerea unei biciclete de munte – Moda impus în Mass Media. Prin urmare, în cele mai multe cazuri, înlocuirea anvelopei este abilitatea de a corecta neajunsul – dificultatea de overclocking, care sunt toate biciclete de munte în fabrica de asamblare.

Pe bicicleta de munte cel mai adesea pus roțile cu un diametru de 26 inch. În cazul bicicletelor hibride de roți poate ajunge la dimensiunea de 28, 27,5, 27 și 29 de inci.

Înlocuirea unei anvelope cu un protector agresiv anvelope cu mult mai buna este nevoie de cel puțin 95% dintre utilizatori. După cum arată statisticile, doar aproximativ 5% din proprietarii de munte cu bicicleta în mod regulat costume se plimbă și maratoane pe drumuri de țară, păduri sau câmpuri. Dieta de mare majoritate – parcuri și trotuare, precum și drumurile străzii orașului.

Anvelope pentru asfalt

Lățimea anvelopelor pentru bicicletele autostrăzilor – 20-28 mm. Dar astfel de roți pot cădea în grila de canalizare, în sloturile laterale ale trotuarului. Pentru a nu fi rănit la o viteză de 30-40 km / h, cicliștii sunt utilizați ca drumuri de biciclete de curse și hibrid, unde lățimea roții este deja de 30-40 mm. Ei schimbă vârfurile și anvelopele „rău” pe o mult mai ușoară – slick-uri și semințe.

Ca urmare, creșterea nivelului pregătirii fizice, după un astfel de motociclist nu este o problemă de a accelera la 35 km / h – și să mențină această viteză constantă de cel puțin 10-20 de minute. Cicliștii experimentați care cunosc drumurile locale ale Nazubok și urmărirea în mod constant pentru calitatea acoperirii lor nu pot schimba bicicleta pe autostradă.

Citește mai mult  biciclete Tricky: soiuri, marci, alegere

Ceea ce dă o anvelopă mai fină și îngustă?

Avantajele slick înguste sunt după cum urmează.

 1. Mai puțin Greutatea roților – Vi se va întoarce mai repede. Real pentru locuitorii din mediul urban: la răscruce de drumuri și se transformă de multe ori pentru a frana, oprire.
 2. Bicicleta va deveni mai ușoară – Va fi mai ușor pentru tine să-l aducă la etajul 8.
 3. Zona de contact cu roțile cu Narrows asfalt – Ranat îmbunătăți. Un alt plus la rețeta și viteza reținută.
 4. Slik nu apa nu risipi murdare peste tot – ea este tot aripa întârziată. Vei întoarce acasă cu pantaloni și pantofi mult mai curate decât dacă ați continuat să călărească cauciucul „furios“. Se spală bicicleta de murdărie va avea mai rapid și mai puțin.
 5. În combinație cu o plimbare îngrijite (pentru netedă și lină asfalt drumuri) cu frânare fără voie Protector al petei va mătura, în medie, după 10 ani.

  Slick este, de asemenea, nu devastable.

  1. Sub anvelopa, și este mai îngustă, aveți nevoie de camera corespunzătoare. Camerele de la bicicletele montane cu o lățime de 1,95-2,25 inci nu se vor potrivi: Fiind pompați, dar dimensiunile limitate ale anvelopei în sine, vor țipa. Pliurile sub influența presiunii aerului și a drumului vor răspunde imediat.
  2. Mult mai mare decât în ​​roțile obișnuite pentru bicicletele de munte, presiunea nu va intra imediat la obișnuință – pentru prima dată pe inerție în loc de 5 atmosfere puteți pompa 2,5 sau 3.

  Compoziția și umflarea slick-ului și sârmei

  O anvelopă slick pentru orice bicicletă, inclusiv de munte, este format din:

  • Acoperirea netedă tehnologică din interior:
  • Straturi de cordon – cauciuc cu fire de kevlar sau aramid+
  • Polimer antiprocol (cauciuc de înaltă rezistență) cu o grosime a benzii de alergare cel puțin 3-5 mm+
  • Călca+
  • Bohokin și cabluri puternice.

   Anvelopele de înaltă calitate au toate aceste straturi. Densitatea țesută a cablului este de 120-300 TPI (număr de filet într-o distanță de suprafață inch). Aici sunt aplicate kevlar sau aramidice fire.

   În calitate scăzută și ieftine biciclete, densitatea de tesut Corda ajunge doar 30-60 TPI, stratul din cordonul ombilical este unul, și nu trei, nu există nici un strat anti-policular.

   Pe calitatea cauciucului, producătorul a salvat aditivi vulcanizarea – lipsa de sulf în volum. O astfel de anvelope frunze de urme negre pe piele cu un deget – să le evite. Este mai bine de a alege un produs de calitate, timp de 5 ani de călătorie activă decât schimbarea anvelopelor uzate la fiecare 2-3 luni. Ca urmare, este mai profitabil și costul.

   Citește mai mult  Ce este bordshorts și cu ce să le combine pentru o imagine elegantă?

   Cu o bandă de rulare de noroi

   protector de noroi poate fi îmbunătățită prin aplicarea sectoare cu crampoane. Acest lucru conferă stabilitate nu numai pe noroi, dar, de asemenea, pe drum refrigerarea, în condițiile de terci de zăpadă frozing – decât slick-uri nu se poate lăuda.

   Orice protector agresiv – în contrast cu anvelope de pulpă și Semisal.

   atribute suplimentare

   Anvelope cu o bandă albă sau reflectorizantă pe laturile de la banda de alergare – atributul de siguranță de pe autostradă noaptea. De asemenea, anvelopa se distinge prin forma sectorului de rulare. Lăsând o urmă repetă un model special al benzii de rulare, împreună cu adolescenții, mutați la o bicicletă montană cu roți cu 26 de centimetri.

   Exemple de soluții gata făcute

   Mai jos sunt opțiunile gata făcute de la cei mai importanți producători care sunt permise pe piețele de biciclete ale Rusiei. Cele mai multe modele – antiprocol. Publicul de consumatori aici – Proprietari de biciclete de munte cu roți de 26 inci.

   • Kenda 26 x95, jumătate, 5-527625. Proiectat pentru biciclete hibride și montane cu roți de 26 inci. Necesită presiune 2.8-4.5 atm. Cântărește 790 g, preț – de la 750 r.

   • Kenda 26 X10, Calitate de țesutură a cordonului – 30 TPI, Protector ridicat cu spikes în formă de piramido, permițându-vă să dezvoltați rapid viteza. Figura multilaterală de rulare bine cuplaje cu draga sau kolay. Costul – de la 1250 p. Potrivit pentru coborâri de la un munte sau deal, pentru slalom. Greutate – 690 g. Presiune – până la 4,6 atm.

   • Continental Ride Cruiser, Polusalka, 26×2.2, 180tpi, 101529. Este destinat ca orașul, stratul anti-robble este pompat până la 58 psi, protecția împotriva punctelor la nivelul straturilor cu trei cordoane cu o frecvență a firului de 180 TPI. Cântărește până la 950 g, preț – 2090 p.

   • Continental Contact Cruiser 26 x 2.0, Puterea cordonului pentru puncție – ca în modelul anterior. Greutate – 900g, cost – 3100 p.

   • Continental Contact Călătoria, Slikovaya, 26×2.0, pompate până la 65 psi, există protecție împotriva punctelor, destinate conducerii urbane. Cord 3 * 180 TPI. Cost – de la 4100 r.

   • Orașul continental și țara, 26×2.1, 770 g, 65 psi, Cauciuc natural ca materii prime, rezistență la uzură de neegalat.

   Așa cum se arată în exemplele de mai sus, Cea mai bună alegere este încă determinată de un preț specific.

   Alegerea finală

   Înainte de a face alegerea finală a anvelopelor pentru bicicleta dvs. de munte, verificați următoarele.

   1. Petreceți cu o forță a benzii de rulare a anvelopei. Cauciuc de calitate scăzută va lăsa imediat degetul cel mai bun strat de blacknat de cauciuc exfoliat. Acesta este un semn al vulcanizării nesatisfăcătoare a cauciucului, ceea ce duce la rezolvarea și uscarea rapidă a structurii sale. Astfel de anvelope continue au sensibilitate la uzură, nu este rezistent la ulei și îngheț. Mai bine să mergi imediat printr-o astfel de anvelopă.
   2. Dacă anvelopa are rezistență la testul anterior – Întoarceți câteva mustre la stânga de către producător din lateral. Au un cauciuc bun, sunt elastici, și nu vor muri imediat. Cauciuc de calitate scăzută, care vine la scurt timp după instalare, este recunoscută de mustăți ușor de perturbatoare.
   3. Vorbi boropedr pe laturi – loc pentru care anvelopa este strânsă la jantă. Nu ar trebui să fie vizibil în locurile în care cauciucul este protestul sau nu este aplicat inițial, ca fiind neomogene. Bortstresele defecte sunt ușor întinse, ceea ce indică defalcarea lor imediată. Anvelopa, care a fost spartă, este aruncată – când conduceți, cu siguranță va coborî de pe jantă.
   4. Dacă sunteți interesat de anvelope fără tuburi – sunt reparate cu un adeziv special – etanșant. După puncție, o astfel de anvelopă este reparată fără să o mănânce de la RIM.
   Citește mai mult  Biciclete Marin: Caracteristici model

   Verificarea mărfurilor pe magazin

   Consultați descrierea produsului de pe site-ul versiunii online a magazinului (de exemplu, „Sportmaster”), unde cumpărați acest produs. În epoca smartphone-urilor cu Internet mobil nelimitat, este foarte simplu. Verificați-l cu o descriere pe o etichetă, etichetă sau ambalaje. Firmele, furnizarea de cauciuc de înaltă calitate, vor oferi o descriere completă a modelului de anvelope. De exemplu, aceasta indică materialul din fiecare dintre straturi, temperatura de lucru a produsului – în general, descrierea scrupuloasă, inspiră încredere.

   firmele mai puțin cunoscute din China nu fac. Chiar și astfel de firme bine cunoscute ca Stels și Chao Yang, mai deplin indica datele referitoare la un anumit produs decât este mai scump.

    Firmă Schwalbe, De exemplu, este specializată în destul de scump, dar anvelopele și aparatele foto nu mai puțin de înaltă calitate anti-policular – nu există nici o înșelăciune. În cazul în care descrierea este îndoielnică, nu complet, nu este chiar indicat în ea, este sintetic dacă este din cauciuc natural sau – apoi caută ceva mai inspirat încredere. Big Plus va fi Cunoașterea gamei de produse de la mai multe firme de ciclism, în urma sfaturile de ciclism și avid iubitorii de a conduce vehicule de departe și pentru o lungă perioadă de timp – te va ghida pe drumul cel bun.

    În următorul videoclip, veți învăța cum să alegeți un anvelope atingere pentru o bicicletă.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: