Aripi pentru biciclete: soiuri, selecție și sfaturi de instalare

Aripi pentru biciclete: soiuri, selecție și sfaturi de instalare

Cumpărarea unei biciclete cele mai multe ori este un eveniment important pentru o persoană. Cu toate acestea, după aceasta sau în timpul funcționării, proprietarul se poate întreba despre fezabilitatea dobândirii ariilor pe roțile din față și din spate. Cineva le consideră o adaptare absolut fără sens, alții, dimpotrivă, sunt înclinați la beneficii semnificative. Luați în considerare această problemă în detaliu.

Vizualizări

Trebuie remarcat faptul că aripile de biciclete diferă unul de celălalt chiar vizual. Cu toate acestea, pot fi distinse mai multe specii principale. Ele sunt destinate unui ciclu diferit, Potrivit pentru sport, munte, autostrăzi, pliante și versatile, adulți și copii, sunt perfecte, de exemplu, pentru o bicicletă de bicicletă, care este convenabilă să se deplaseze în jurul unui teren dificil. Poate fi grătar ușor și staționar. Cu toate acestea, aripi lungi fixe, scurte și scurte aripi detașabile sunt considerate principalele.

În ceea ce privește modelele scurte staționare, acestea sunt de obicei realizate din materiale ușoare, de exemplu, din plastic. Instalarea lor nu cauzează dificultăți. Acestea sunt fixate pe cadru prin intermediul unui singur bolț. În plus, aripa poate fi atașat la mufa. Instalarea se efectuează o dată, după care elementele sunt în mod constant pe bicicleta.

Cu toate acestea, trebuie amintit că tibia călărețului, precum și zona de switch-uri, este, practic, nu sunt protejate de murdărie.

Dacă vorbim despre aripi detașabile scurte, la exterior arata ca copii anterioare. Material de producție este, de asemenea, plastic. Elementele sunt fixate cu ajutorul unui clip special. Utilizatorii nu ia în considerare această opțiune de succes mai ales, deoarece este situat prea departe de volan, respectiv, murdărie zboară în direcții diferite, dar nu înscrie aripi. În plus, protecția este ușor de îndepărtat, dacă este necesar.

aripi staționare lungi nu pot fi ignorate. Ele pot fi din metal sau din metal-plastic. Există modele complet metalice. Caracteristica lor distinctiv este abilitatea de a închide roțile aproape un sfert. Acest lucru permite maximul de protecție împotriva condițiilor nefavorabile rutiere. Cu toate acestea, ca o astfel de modele nu toate. Faptul este că acestea sunt în apropierea roților, respectiv, sunt înfundate rapid, precum și destul de mult cântărește. Nu se recomandă să le aplice atunci când conduceți în jurul valorii de teren accidentat sau pădure.

În plus, un set de un ciclist poate fi completat cu aripi mini. Inițial, funcția lor a fost considerată a proteja scaunul și partea de jos a corpului ciclistului. Cu toate acestea, modelul nu a devenit deosebit de popular.

Avantaje și dezavantaje

Trebuie spus că fiecare tip de aripi are plusuri și contra. Ar trebui să faci alegerea ta, concentrându-se pe nuanțele lor specifice. De asemenea, este important modul în care Cyclisul intenționează să-și folosească transportul: dacă va merge pe autostradă sau pe un teren dur.

Modelele lungi staționare au o greutate semnificativă, în plus, ele sunt destul de greoaie. Cu toate acestea, protecția în acest caz, va fi maximă. Cicliștii pot alege modele metalice sau metal. În unele cazuri, este recomandabil să se acorde atenție modelelor de carbon. Fixarea este fiabilă și efectuată o dată la mai multe puncte – ajută elementul să nu stea chiar și cu plimbare rapidă și activă.

Long staționare ciclate practic un sfert ascunde roata, fiind cât mai aproape posibil. Este bine în acest fel Protecția este asigurată de maxim. Cu toate acestea, printre minusuri, se poate observa că din cauza acestei locații, murdăria poate fi înfundată sub aripă, iar acest lucru, la rândul său, împiedică libera circulație a roții.

Curățarea situația ajută la corectarea situației, care are nevoie de timp de la proprietar.

Lung aripa staționară aproximativ jumătate mai scurt. În al doilea caz, se dovedește a voluminoase evita, pe de altă parte, greutatea este redusă în mod semnificativ. În același timp, există dezavantaje, dintre care unul este fixare mai slabă, deoarece elementul are doar pe un singur șurub. Ea nu adaugă la el durabilitate. Cel mai adesea face ca un dispozitiv de plastic, care este destul de fragilă, dar în același timp este foarte ieftin de utilizare. Protecția nu este prea de încredere, dar încă mai este, și se pare frumos.

Pentru principalele calități pe o scurtă aripă fixă ​​foarte asemănătoare rapidă a consumului. Cu toate acestea, diferențele sunt încă prezente. De exemplu, elementul este, practic, nu infundate cu noroi, deoarece este situat destul de departe de roata. După cum rezultă din nume, este fixat rapid pe ciclu și este îndepărtat rapid.

În același timp, utilizatorii notă proprietăți de protecție destul de slabe.

Cum de a alege?

Aripa bicicletei este destinată să protejeze proprietarul bicicletei de murdărie și stropi de sub roți. Ar trebui să fie negociat în minte Structurile mari vor crește semnificativ greutatea totală, iar aerodinamica va scădea în același timp. În unele cazuri, este extrem de nedorit, să spunem când vine vorba de discipline competitive și extreme.

Experții recomandă atunci când alegeți un dispozitiv pentru a acorda atenție în principal dimensiunii anvelopelor și tipului de elemente de fixare prezente. Dimensiunea include nu numai lățimea, ci și diametrul. Nu se ridică cu definiția lor, deoarece datele sunt indicate pe suprafața anvelopei. Diametrul poate fi de la 12 la 29 inci. Cele mai populare anvelope cu indicatori 16, 20, 24, 26, 27 și 28 de centimetri. Și, de asemenea, lățime foarte important, deoarece Aria de acoperire ar trebui să fie maximă.

Această valoare este deosebit de important pentru fatbikes și biciclete de munte. Detalii pot fi alese larg sau, dimpotrivă, foarte mici.

În continuare, trebuie să decideți pe munte. Găurile necesare care vor fi necesare pentru a fixa aripa ar trebui să fie pe salopete. Cel mai adesea, acestea sunt situate pe furcile gorile, uneori – pe partea de jos a cadrului. Fie ca ele să fie în zona în care roata din spate este atașat la proiectarea. În cazul în care aceste găuri sunt furnizate de către producător, puteți instala un set complet de aripi.

Forma și aspectul de cicluri trebuie să aleagă, concentrându-se pe tipul de biciclete. Faptul este că diferite modele sunt adaptate la condiții diferite de conducere. De aceea Aripile pot fi împărțite în mai multe grupe: pentru biciclete de munte, autostrada și biciclete urbane.

Un punct important in alegerea este geometria aripii. De exemplu, celebrul german SKS firmei oferă o varietate de produse de înaltă calitate – profile transversale cu un număr mare de fețe și caneluri care servesc pentru a conduce apa, care nu va cădea pe biciclistului. Protejați-l, de asemenea, apărătoare.

Este prelucrarea detaliată a elementelor și amploarea fiecărui detaliu distinge produsele corporative din produsele chinezești necunoscute.

Nu trebuie să uităm de aspectul. Acest element este destul de capabil de a adăuga o atracție biciclete. Puteți alege modele, culori diferite, de la standard, negru mat alb și finisare. copii mai scumpe sunt realizate din crom. Esteți gestiona pentru a alege de curățare ciclu chiar și pentru biciclete stil retro.

În nici un caz nu ar trebui să aleagă aripi de bicicletă, pe baza costului. Faptul este că, pentru producerea celor mai ieftine modele chinezești, se utilizează un plastic fragil și de calitate scăzută și poate fi rupt chiar și de la o influență externă minoră, cum ar fi o lovitură de pebble și, în consecință, nu reușește. Mai ales că prețul produselor de marcă nu este la fel de mare pentru a salva pe ele, iar durata de viață se dovedește a fi mult mai.

Caracteristicile fiecărui tip

Indiferent de scuturile sunt folosite dacă Cyclistul trece prin câmpii montane, va fi necesar să se protejeze împotriva murdăriei. În acest caz, utilizatorii recomandă utilizarea elementelor de eliberare rapidă. Piața oferă acest produs într-o gamă largă. Principalul lucru este să alegeți dimensiunea potrivită.

Dacă vorbim despre un ciclu de autostrăzi, una dintre principalele condiții este menținerea caracteristicilor de viteză. Trebuie luate în considerare atât aerodinamica, cât și greutatea. În consecință, aripi de metale mari și grele nu sunt o idee bună. Dar elementele de dimensiune completă de carbon sau plastic sunt perfecte.

Acestea nu numai că vor oferi protecție fiabilă, ci vă vor permite să vă deplasați destul de repede și confortabil.

Dacă bicicleta este folosită pentru excursii în jurul orașului, ar trebui să faceți o alegere în favoarea aripilor lungi de dimensiuni mari. Producătorii preferați sunt metalul și plasticul metalic. Ele protejează perfect ciclistul de umiditate și murdărie în vremea ploioasă.

Cu toate acestea, este necesar să înțelegem că în timpul vremii, nu va fi posibil să rămâneți uscați, dar după ce dușul se va mișca destul de confortabil.

Diametrul aripii 26

Utilizatorii susțin că Aripă de dimensiuni complete cu un diametru de 26 de centimetri merită o atenție deosebită. Nu numai că arată cu ușurință, ci și vă permite să protejați ciclistul de murdărie și apă. Acest lucru se datorează faptului că elementul are aproape jumătate din roțile.

Materialul de fabricare poate servi atât plastic și metal-plastic sau metal ușor. Acest lucru vă permite să creați un design care nu este prea greu, dar în același timp destul de durabil. În unele cazuri, elemente au proprietăți hidrofuge.

opțiuni de fixare pot fi mai multe. Ei au propriile lor cleme, care vă permite fixarea în siguranță pe cadru sau furca pe cont propriu.

Am nevoie pentru a pune?

Această întrebare cel mai adesea întrebați-vă pe cei care vor să facă o alegere de cicluri relativ de dimensiuni. ar trebui să fie luate în considerare toate argumentele.

În ciuda faptului că mulți consideră că o protecție destul de slabă, încă elimină proprietarul bicicletei de murdărie și umiditate. Mai ales relevante după ploaie, când murdăria poate zbura de sub roți și dump plimbare.

Cele mai multe aripi da un aspect prezentabil biciclete. Cu toate acestea, pe unele vehicule, ei chiar nu pot arata prea adecvat, dar este mai degrabă o excepție.

Excesul de greutate, desigur, poate fi un obstacol. Cu toate acestea, este literalmente despre secunde, care nu sunt deosebit de importante în viața de zi cu zi. Și plusuri se dovedește a fi mult mai mare.

Același lucru este valabil și pentru deteriorarea aerodinamicii. Ea într-adevăr poate fi redusă, dar nu atât de mult, astfel încât contează dacă este vorba de competiții sportive. De aceea Proprietarii de biciclete face o alegere în favoarea aripi mai mult.

Despre modul de a alege aripi pentru o bicicletă, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: