Baloanele pentru o bicicletă: specii, sfaturi privind alegerea și îngrijirea

Baloanele pentru o bicicletă: specii, sfaturi privind alegerea și îngrijirea

Biciclete de echitatie necesită costuri fizice semnificative, ceea ce înseamnă că, cu plimbări lungi, o persoană care pur și simplu trebuie să aibă o sticlă de apă cu el. Acest lucru poate provoca neplăceri, astfel cum apar probleme cu plasarea ei, și, de asemenea, ireal să bea fără să se oprească. balon de biciclete vine vorba de salvare. Cum să-l aleagă pentru a alege modul de utilizare și de îngrijire, spune-ne în articolul nostru.

Avantaje

În unele biblies există deținători speciale în cazul în care vă puteți pune și o sticlă de plastic convențional. Cu toate acestea, în conformitate cu ghidul de clienți, utilizarea de utilizare vocala are loc mai multe avantaje.

Ar trebui notat Sistem de montare fiabil. Acesta stabilește accesoriul, și nu se pierde chiar și atunci când de echitatie este destul de agresiv. Este foarte important deoarece sticla care cad din suport va atrage atenția, iar ciclistul va trebui să se oprească pentru ao ridica. in afara de asta, Poate deteriora bicicleta și poate provoca, de asemenea, căderea.

Utilizatorii cred că balonul are o formă foarte convenabilă. Ea se încadrează confortabil în mâna unui atlet. Pentru a fi mai convenabil, unele modele au insertii de cauciuc.

Există, de asemenea, un capac face posibilă deschiderea unui balon în timpul deplasării cu o singură mână când ceilalți se află pe volan. Cu o sticlă convențională pentru a face acest lucru va fi problematică. În plus, supapa defensivă nu va da praf să intre în interior, în ciuda faptului că există un atlet.

De asemenea, este imposibil să nu spunem despre securitate. Veloflagurile sunt fabricate din polimeri alimentari care sunt absolut inofensivi pentru sănătatea umană. Acest lucru nu se poate spune despre o sticlă simplă: în timpul utilizării, acesta poate fi deteriorat, ceea ce va duce la substanțe nocive în apă.

Soiuri

Există o selecție imensă de baloane de ciclism pe rafturile magazinului. Toate acestea sunt fixate în siguranță pe cadrul bicicletei. Accesorii pot fi împărțite în mai multe soiuri, în funcție de materialul de fabricație. Consumatorii pot achiziționa Produse din plastic, aluminiu și ceramic, precum și termosul cyfly. Sunt atât adulți, cât și modele speciale pentru copii.

Balonul din plastic, după cum rezultă din numele, realizat din plastic comestibil. Materialul este foarte durabil, nu miroase spre deosebire de sticle. În plus, astfel de baloane sunt foarte plămâni și au o valoare bugetară.

Pot fi achiziționate Flaconul de aluminiu. Fără îndoială, va fi mai durabilă și mai fiabilă, dar în același timp vom deveni mult mai mult. Fixarea acestor accesorii pe cadrele de biciclete poate fi însoțită de aspectul zgârieturilor.

Balon ceramic De asemenea, are o bază de aluminiu sau plastic, dar diferă de peste stratul ceramic. Protejează recipientul de la încălzire și nu dă lichidului să se răcească. Este foarte convenabil, în cazul în care temperatura băuturii este important pentru un atlet. Mai ales relevant pentru utilizarea unor astfel de flacoane în timpul verii, când apa se încălzește rapid sub razele soarelui scorching.

Și, în sfârșit, Termoflaga. De fapt, este un ciclu-termos, care are diferențe în design. Acestea permit accesoriului să fixeze într-un titular special.

Popular în prezent devenind în prezent Veloflagică cu un filtru încorporat. Ele vă permit să îmbunătățiți calitatea apei în cazul în care trebuie să utilizați uzualul sau instalațiile sanitare. Acest lucru este relevant atunci când cumpărați o băutură în magazin nu este posibilă.

Dimensiuni

Selectarea dimensiunii vasului depinde de nevoile biciclistului. Copiii și femeile care se deplasează pe o bicicleta nu cu mult timp, va exista o capacitate de 0,25 litri.

Greutatea accesoriului va fi mic, și utilizarea convenabil.

În cazul în care o persoană face plimbari mai lungi, acesta va fi optim Achiziționarea de flacoane cu un volum de 0,5 și 0,6 l. Acestea sunt fixate în siguranță pe volan. recipiente mai mari care însoțesc 0,75 și 1 l de lichid, sunt relevante în cazul în care o persoană își petrece în mișcare pentru o lungă perioadă de timp.

Fixare

Titularul este de obicei un fel de ramă pentru vasul, precum și de blocare capacitate. Puteți achiziționa un model atât sub pavilionul o anumită dimensiune și universală. De preferință, accesoriul este situat chiar pe cadrul bicicletei sau a volanului, este deosebit de convenabil pentru un atlet. Dar excepții se – și, în aceste cazuri, muntele este instalat pe cadrul șeii.

Cel mai adesea elemente de fixare sunt efectuate din aluminiu, din plastic sau din oțel inoxidabil. Daca este necesar, Puteți instala imediat 2 suport. Ele vă vor permite să găzduiți confortabil 2 fulgi de dimensiuni medii.

Îngrijire

În ceea ce privește îngrijirea, este obligatoriu și trebuie să fie regulat. Acest lucru va contribui la conținutul unui produs în stare adecvată.

După ce a fost făcut rândul ciclului, balonul trebuie curățat de murdărie și de praf de la ea. Ei, rămânând pe tancuri, se pot zgâria, respectiv, cu timpul, va fi în disidență. Uneori este suficient să ștergeți elementele cu o cârpă umedă, în alte cazuri va fi necesar să acționăm mai amănunțiți.

Important este faptul că Flagu trebuie să fie purtată din interior.

În ceea ce privește recipientele din plastic, ele nu pot fi frecate. Puteți utiliza apa de curgere convențională în combinație cu detergenți non-agresivi.

Modelele ceramice și aluminiu pot fi curățate de perie.

Dacă spălarea nu se petrece la timp, o flare va începe în interiorul rezervorului, va apărea un miros neplăcut persistent datorită reproducerii microorganismelor patogene. Îngrijirea pentru city este complet simplă. Principalul lucru este să-l cheltuiți la timp, atunci produsul va dura mult timp.

Acest accesoriu este destinat să facă ciclism cât mai confortabil posibil. Îngrijirea în timp util va permite extinderea vieții.

Despre cum să alegeți un balon de biciclete, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: