Biciclete 24 inch pentru băieți și fete: modele si selectie

Biciclete 24 inch pentru băieți și fete: modele si selectie

Cei mai mulți adolescenți sunt fericit la o plimbare cu bicicleta. Părinții ca numai Place – copilul devine activitatea fizică optimă, petrece mult timp în aer curat. Pentru a obține beneficii maxime din proces, rămâne doar pentru a alege bicicleta potrivită. Cum de a alege o bicicletă de 24-inch, spune în articol.

Particularități

Biciclete de 24 inch (adică raza roții acestui design este de 24 inch) Conceput pentru copii de 8-14 ani, creșterea de care este 130-150 cm. În general, un astfel de design este extrem de similar cu o bicicletă pentru adulți, deși are dimensiuni mai mici. Dar bicicleta se distinge nu numai prin dimensiuni, ci și alte caracteristici constructive.

Astfel de produse au un volan mai restrâns și subțire, sistem de frânare față și spate, suspensie moale. Bicicleta este mai ușoară și mai sigură.

Spre deosebire de modelele de biciclete pentru copii mici, biciclete de 24 inch au un număr mare de viteze (de obicei, de până la 21), transmisie de bună calitate. Deși rar, dar totuși prezența frânelor cu discuri.

În cele din urmă, bicicletele pentru copii și adolescente au încă un design mai colorat în comparație cu produsele adulte.

Soiuri

În funcție de caracteristicile de proiectare, iar funcționalitatea bicicletelor cu 24 de centimetri pot avea următoarele soiuri.

Bicicletă pliabilă

Bicicletele pentru copii de la 8 ani pot fi pliante. Aceasta este opțiunea optimă pentru acele familii, adesea pe drum și sunt obișnuiți să conducă un stil de viață activ. Destul de pliat bicicleta, astfel încât să se transforme într-o construcție compactă și convenabilă în transport.

Minerit

Astfel de biciclete au îmbunătățit indicatori de permanență, care se realizează datorită prezenței frânelor hidraulice și a unui puternic sistem de depreciere. Cadrul de astfel de modele este cel mai adesea fabricat Din aliaje de duralumin, oțel și titan pot acționa ca o fortificație suplimentară.

Urban

Proiectat pentru călărie pe melodii urbane relativ netede și directe și nereguli ușoare. Ca o regulă, ei au un cadru usor din aluminiu si un scaun mai larg. Adesea echipat cu aripi de protecție masive.

Pe baza criteriilor pentru materialul cadrului, vom obține următoarele soiuri de biciclete.

  • Biciclete cu cadru de aluminiu Mai ușor, mai mult decât atât, materialul este mai bine să se întărească de la pedala de la roți, și ajută, de asemenea, pentru a evita o intervenție chirurgicală puternică asupra neregulilor.
  • Oţel -, dar, de asemenea, mai severă și mai costisitoare materiale mai durabile. Nu este caracteristic de proprietăți din aluminiu postat. Biciclete cu rame de oțel pentru adolescenti sunt de obicei găsite în linia de biciclete de munte.

În funcție de care bicicleta este destinat pentru cine, distinge modele pentru băieți și fete. Acestea din urmă, de obicei, au dimensiuni mai mici și greutate, cadrul lor se află dedesubt, iar scaunul este mai larg și moale. În cele mai multe cazuri, vorbim despre diferențele de proiectare.

Gama

Luați în considerare cele mai populare modele de biciclete pentru adolescenți cu 24 de centimetri.

Scala Scale JR 24 Disc

Acest model este rezultatul cooperării între companiile americane și elvețiene (relicvele industriale în sine sunt situate în Cambodgia). Este unul dintre cele mai populare și non-rapide capete de biciclete pentru adolescenți.

Se caracterizează prin sporire a permanenței, potrivită pentru plimbarea pe terenul dur și chiar și solul liber.

În multe privințe, au contribuit anvelopele și volanul larg. Are 21 de transmisie de viteză. În cele din urmă, merită să remarcăm o paletă de culoare bogată – puteți cumpăra modele de nuanțe gri, roșii, verzi și albastre.

Merida Spider J24

Bike de la producătorul taiwanez Capacitate la fel de bine depășesc cu succes atât un piste de asfalt bumpy off-road și oraș. Acest model utilizează o transmisie originală brevetată de la compania chineză Shimano, care, la rândul său, permite utilizarea bicicletei în 6 moduri de mare viteză. De asemenea, confortul de fiabilitate și plimbare oferă sistem de frânare de frână. Bicicleta este suficient de ușoară datorită utilizării de aluminiu ca material pentru cadru și alte structuri lagăr.

Stinger Defender

Modelul potrivit pentru călărirea frecventă este întrerupt. Concepute pentru iubitorii de plimbări în jurul orașului. Rama de oțel adaugă modele de fiabilitate, iar o furculiță dură îl face mai ușor de utilizat pentru a utiliza energia de rotație a pedalelor și, prin urmare, crește overclockarea. Bicicleta are 6 comutatoare de viteze și frâne de jantă ușoare. Acesta din urmă oferă o frânare netedă și sigură.

Stel Navigator 410 MD

Teenage Bike pe o înălțime de 135 cm (Care este motivul pentru care nu este potrivit pentru toate cele opt ani), echipat cu cadru de oțel, jante duble, disc de sistem de frânare de tip. Conceput pentru ciclism frecventă în oraș, precum și nu a trecut prea teren împădurit.

NOVATRACK EXTREME 6 SP. 24

Biciclete pentru copii de la 9 la 12 ani. O prezentare generală a experților independenți, face clar faptul că una dintre caracteristicile distinctive – Perfect de funcționare frâne. Sistemul V-brake asigură frânarea de urgență chiar și pe asfalt umed. Desigur, în acest lucru și meritul anvelopelor de marcă. -Spring elastomer furculiță (garantează o manipulare bună), viteze – 6.

Cum de a alege?

Asigurați-vă că modelul plăcut al bicicletei se potrivesc copilului. Pentru a face acest lucru, pune-l pe scaun. Picioare sub formă alungită ar trebui să obține cu ușurință pedale. Și nu doar atinge-le cu vârfurile picioarelor, dar complet culcat pe ele. La rotirea pedale, picioarele nu ar trebui să revină în volan.

Contrar opiniei existente, copilul nu ar trebui sa picioarele de podea sau teren ședinței pe bicicletă. De echitatie pe o astfel de biciclete este o plină de probleme cu genunchii.

Este necesar să se decidă imediat ce fel de biciclete este nevoie – urban sau de munte. Dacă alegeți un model mai democratic, să refuze imediat un design pe două căi. Ei nu funcționează bine în modele low-cost și doar să le ia.

Dacă aveți o bicicletă pentru un novice și nu intenționează să conducă în jurul valorii de drum inegale, puteți opri alegerea biciclete cu o furculiță rigidă. Ei vor face față cu mici tuberculi, dar în același timp, nu se vor pierde o bicicletă și va ajuta la salvarea la achiziționarea.

Volanul trebuie să aibă aceeași lățime ca și lățimea umărului copilului. Când rotirea volanului 90 de grade, copilul din poziția ședinței ar trebui să-l țineți calm. Adică, se ridică la cel mai punct de direcție detașat.

În mod ideal, dispozitivul trebuie să fie echipat cu două sisteme de frânare. Nu poți opri întotdeauna bicicleta prin frâna din față. La viteze mari poate fi periculos. De aceea, este de asemenea important să se prezenta și frâna din spate. În general, frâna din spate este de obicei folosit pentru a reduce viteza, față – pentru frânarea de urgență.

În cazul în care bicicleta este optimă în dimensiune, aprecia puterea: Cum transportă în mod fiabil elemente, cusături îngrijite și durabile în locuri de sudare piese.

În ceea ce privește materialul cadrului, desigur, vreau să achiziționeze un produs de oțel mai durabil (greutate medie – de la 20 kg). Cu toate acestea, un astfel de model va fi grav pentru un copil, este mai bine pentru a alege o bicicletă cu un cadru de aluminiu (cântărește o medie de 13-15 kg).

Fiți atenți la poziția cadrului. Înălțimea ei ar trebui să fie în siguranță. Asigurați-vă că acest lucru va ajuta la un test simplu – Pune un copil de lângă bicicleta. Cadru ar trebui să fie de 10 cm sub zona inghinală a tinerei biciclistului.

Dacă este posibil, bicicletele trebuie să fie achiziționate cu furci de absorbție a șocurilor. Pe un drum plat, dopul poate fi oprit, astfel încât mișcarea este mai ușor și rapid. Iar atunci când cobori de pe deal, dimpotrivă, porniți. Principalul lucru este de a explica copilului de a merge de la o opțiune la alta și cum să o facă. În caz contrar, ele vor fi neutilizate.

În cazul în care copilul va merge pe un drum drept solid (de exemplu, piese de asfalt), atunci este de preferat să se acorde biciclete cu suprafețe de rulare subțiri și mai lin. Și aici sunt groase, cu ușurare severă a pneurilor sunt mai potrivite pentru plimbare pe teren accidentat. Cu toate acestea, anvelopele pot fi înlocuite, dacă se dorește. Timelines pe roți sunt duble și single. Primul este mai de încredere, dar, de asemenea, costa mai mult.

Un alt detaliu important – prezența aripilor de protecție pe bicicleta. Ele sunt situate deasupra roților și protejează copilul și partea superioară a bicicletei de murdărie și pietre mici care zboară de sub colțul călătoriei.

Dacă copilul părăsește unul pe șosea, este mai bine să achiziționați o bicicletă cu elemente reflectorizante și o lumină din spate suspendată.

Privire de ansamblu de biciclete de 24 inci pentru băieți și fete sunt furnizate în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: