biciclete adolescente pentru copii cu vârsta de peste 9 ani

biciclete adolescente pentru copii cu vârsta de peste 9 ani

Foarte puține sunt copii care nu vor fi fericit să mersul pe bicicletă. Dar pentru fiecare grupă de vârstă, există propriile sale cerințe pentru un astfel de transport. Este util să ne dăm seama că bicicletele pentru adolescenți cu vârsta de 9 ani.

Particularități

Trebuie avut în vedere faptul că nu toți copiii cresc în acuratețe în conformitate cu tabelele medii pe care producătorii și vânzătorii de utilizare. Prin urmare, resping aceste tabele nu are prea mult sens. Se recomandă să se măsoare creșterea utilizatorului principal și împărțiți-l succesiv cu 2,5 și 2,54. Atunci va fi posibil pentru a afla ce va fi dimensiunea roții optimă.

Având în vedere creșterea rapidă și inegală în această grupă de vârstă, cu încredere poate spune – chiar și calculele nu permit să aleagă cu exactitate o bicicletă pentru un copil. Va avea cu siguranță să fie în mod direct montarea.Din cadrul pe perineu trebuie să rămână cel puțin 0,1 m. Dacă acest indicator este mai mic, plimbare nu va fi capabil de a părăsi rapid bicicleta după cum este necesar.

În orice caz, este imposibil să cumpere biciclete pentru copii să crească – deși această cerință poate părea șablon, este în valoare de repetarea-l.

Recomandări pentru alegerea

Teenage biciclete pentru plimbari de la 9 ani si mai in varsta, ca orice alte modele, este mai bine să achiziționeze în magazine specializate sportive. Hipermarketurile, piețe, magazine de tip „pentru copii Lumea“ vinde bunuri de calitate mai puțin, care se datorează oportunități ieftine. Ceea ce este vândut în departamentul de jucării este de obicei frumos și atractiv, dar nepractic pe drum. Da, și alegerea în comerțul specializat este mult mai diversă.

Categoric cele mai bune modele din următoarele mărci avansate:

 • Kross+
 • Fantomă+
 • Schwinn+
 • Stels+
 • Cannondale+
 • Puternic.

Asigurați-vă că să acorde o atenție la opinia copiilor. Este mai valoros aici – orice recomandări ale producătorilor, experți și vânzători.

Acest lucru este util nu numai pentru Contabilizarea subtilități, dar, de asemenea, pentru ca copiii înșiși de a alege modelul cel mai adecvat în viitor. Da, și îmbunătățirea respectului de sine, educația adulților este de asemenea important. În ceea ce privește prețul, este mai bine pentru a naviga la nivelul mediu (dacă nu există nici o intenție de a salva sau de a obține specificații strict definite).

Citește mai mult  Caracteristici și gama de modele de scutere Capella

O atenție deosebită trebuie acordată în cadrul cadrului. Oțel aliaje din oțel inoxidabil sunt foarte durabile și stabile mecanic. Ele sunt ideale pentru un băiat care încearcă să cucerească „noi orizonturi“. Cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani este deja extrem de dificil de controlat în mod constant copilul – și nu trebuie să. Este mai bine să-i dea o astfel de bicicletă, în cazul în care puteți cel puțin apel pentru scurt timp în afara drumului, fără consecințe.

Ramele de aluminiu de aluminiu fac posibilă ameliorarea semnificativă a întregului design. Dar este important să înțelegeți că se transformă în căderea forței. in afara de asta Cu cât este mai ușor bicicleta, cu atât stabilitatea cursului este mai mic. Chiar și sportivii cu experiență nu sunt ușor de ținut pe o traiectorie dată.

Sunt utilizate și materiale combinate sintetice.

Carbonul este ușor și relativ durabil. Se stinge efectiv vibrațiile și rezistente la coroziune. Cu toate acestea, carbonul este destul de fragil și este ușor deteriorat chiar și de impact prea puternic. În plus, este destul de scump. De aceea Majoritatea oamenilor sunt forțați să facă o alegere între cadrele de oțel și din aluminiu.

Asigurați-vă că vă gândiți la tipul de roți. Cauciuc (sunt gonflabile) Driverele sunt foarte confortabile pentru călăreț. Pe aceste roți, este convenabil să se treacă chiar și zone cu acoperire solidă inegală. Cu toate acestea, pericolul de a puncta camera limitează puternic aplicarea acestora. in afara de asta, Podachka roți gonflabile trebuie să aibă loc în mod regulat, în caz contrar își pierde calitățile sale valoroase.

Penozina este lipsit de orice aircases. Deoarece puncția anvelopei este posibilă numai într-o astfel de situație o când va fi cea mai mică problemă. Da, și necesitatea de a pompa dispare de aer. Dificultatea este că amortizează o astfel de design o nu este prea bun.

Citește mai mult  Cum de a alege o foame?

Când vine vorba de a alege o bicicleta pentru un grup adolescent mai tineri, trebuie să acorde o atenție, de asemenea, frânele.

Având în vedere activitatea copiilor la o astfel de vârstă, Opțiunea optimă poate fi considerată frâne cu discuri mecanice. Spre deosebire de hidraulice, acestea sunt mult mai puțin susceptibile la distrugere atunci când se încadrează sau lovirea. Dacă este dificil să ne dăm seama care este mai bine de frână – un picior sau acționat de volan – trebuie să alegeți o opțiune combinată.

În ceea ce privește pedale, atunci Produse din material plastic aspect complet frivole deja în vârstă de 6 ani. Deoarece singura opțiune este oțel puternic.

Alegeți modelele sportive ale bicicletelor sau nu – trebuie să vă rezolvați. Desigur, pentru călătoria în oraș există suficientă viteză unică. Dar un copil rar se va întoarce de la ispita de a face un truc riscant sau să vină cu colegii de clasă în conducerea vitezei. Prin urmare, investițiile de acest tip sunt destul de justificate. În plus, modelele sportive se disting prin:

 • Creșterea clearance-ului (foarte relevant în zonele greu accesibile)+
 • Direcție largă+
 • Intermediar cu privire la autostrada și aterizarea drumurilor+
 • O varietate de viteze disponibile+
 • Echiparea frânelor de disc sau a sistemului de oprire a frânei V.

În cele din urmă, merită să spunem despre unele subtilități care adesea uită atunci când aleg bicicleta copiilor. Chiar dacă cadrul însuși este fabricat din aliaje ușoare, setul de corp și accesorii suplimentare pot trage semnificativ designul. Ca rezultat, uneori, se pare, de preferință, bicicleta dintr-o structură mai simplă și cu un număr mai mic de aditivi.

În ceea ce privește modelele de pliere, ele sunt întotdeauna de preferat celor care nu se desfășoară. La urma urmei, bicicleta va avea cu siguranta pentru a transporta (în cazul în care nu cu mașina, apoi pe autobuz, tramvai, tren), trageți peste granițe și tranziții subterane, scări raise.

Foarte bine, Dacă volanul este echipat cu suprapuneri de spumă moale. Apoi, pentru el va fi frumos să ia chiar și în frig și vânt puternic zilele de toamnă. De asemenea, este util pentru o căptușeală de pedale din cauciuc. Este extrem de important: este necesar să se inspecteze toate detaliile și asigurați-vă că acestea nu au muchii ascuțite de tăiere. Este demn de a afla ce se folosește vopsea producătorul, și modul în care este stabil.

Citește mai mult  Cataphounds pentru o bicicletă: ceea ce este necesar și modul de a alege?

Siguranța copiilor depinde de modul de utilizare. Noi nu ar trebui să le neglijeze. De asemenea, trebuie să înțeleagă cât de confortabil scaunului. Capacul de lanț foarte util cu scut special. În cele din urmă, merită să alegeți printre alte biciclete cu aripi peste roți.

Rating

Cumpărarea unei biciclete pentru un adolescent are 10 ani, merită acordată atenție Stinger banzai. Roțile lui de 24 de inci vor fi perfect ridicate într-un drum rău. Rama și alte părți ale cadrului sunt destul de stabile. Rezistența lor mecanică este realizată prin utilizarea aliajului de oțel. Sistemul de absorbție a șocului de 100% va scăpa de disconfort pe zonele greu accesibile ale drumurilor + masa totală a bicicletei va fi de 16 kg.

O alegere bună poate fi Stels Mustang. Diametrul roților sale este de asemenea de 24 de centimetri. Designerii au oferit o pereche de amortizoare de șocuri fiabile și transmisii cu 18 viteze. Construcția optimizată pentru plimbare în zone neuniforme. Scaunul și volanul sunt puse pe înălțimea necesară. Rama se dovedește a fi un sprijin fiabil în aproape orice situație.

La copiii care iubesc viteza, fac cu exactitate o impresie bună Autor bicicletă cu ultrasunete, având o transmisie rigidă și o transmisie relativ avansată.

Cuceriți drumul și buni Mirage 24, Echipat cu dop de absorbție a șocurilor.

Puteți salva alegerea Autor A-Matrix pe cadru din aluminiu fie Matrix 24 Bazat pe oțel. Mai avantajos pentru achiziționarea de Horst Stich, calculată pe 21 de viteze.

   Și, de asemenea, ar trebui să analizeze opțiunile:

   • Scott Scale RC JR 24+
   • Tensiunea Scott JR 24+
   • Scott Contessa JR 24.

   Cum de a alege o bicicletă adolescentă, uitați-vă în videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: