Biciclete Audi: argumente pro și contra, tipuri și vedere a modelelor

Biciclete Audi: argumente pro și contra, tipuri și vedere a modelelor

Mulți oameni iubesc bicicletele de plimbare. În prezent, puteți întâlni o varietate de modele de astfel de vehicule. Astăzi vom vorbi despre bicicletele mărcii Audi.

Caracteristici și varietăți

Audi astăzi produce modele standard de biciclete și electrobice (e-biciclete) cu un cadru solid, dar ușor din bază carbo. Cârligul unor astfel de modele include un transport, manșon, tuneluri, un sistem de role, un sistem de frânare fiabil și comutatoare.

Aceste biciclete electrice sunt realizate cu discuri durabile turnate. Ei nu permit murdăria să cadă în ampatamentul în procesul de deplasare a ciclismului.

Gama de produse din brandul Audi include diferite tipuri de biciclete electrice. Deci, în colecția puteți întâlni modele de munte, curse, autostradă, oraș și sport.

 • Bikes de munte Brand Audi va putea să se apropie de drumul rapid. Acestea sunt echipate cu o depreciere bună, absorbind toate vibrațiile care apar în timpul mișcării.

 • Opțiunea universală este considerată biciclete urbane. Ele sunt potrivite pentru rutele orașului pe termen lung. Astfel de modele sunt echipate cu un scaun confortabil și o mulțime de viteze diferite.

 • Examinați eșantioanele va fi capabil să se apropie de plimbarea de zi cu zi în oraș și în afara drumului. Dar, în același timp, plimbări prea frecvente pe drumul neuniform pot duce la defecțiuni constante.

 • Sport E-biciclete posedă o mulțime de moduri de viteză diferite. Ele pot dezvolta o viteză considerabilă pentru o perioadă scurtă de timp. Cel mai adesea sunt achiziționate pentru a participa la concursuri profesionale.
Citește mai mult  Biciclete pentru copii 20 de centimetri: Linie și alegere

Modele sportive, de regulă, produc din carbon. Au un afișaj touchscreen încorporat. Roțile unor astfel de eșantioane sunt echipate cu discuri durabile din fibră de carbon.

Motoarele electrice pentru astfel de biciclete audi sunt caracterizate de o capacitate de 3 cai putere. Încărcați astfel de biciclete utilizând sursa de alimentare.

Cutie de viteze pentru modelele sportive Nouă-Viteză. Acestea sunt echipate cu frâne hidraulice de disc și o reglare a poziției scaunelor electrice.

Avantaje și dezavantaje

Bicicletele Audi Brand au multe avantaje importante, printre care puteți selecta următoarele.

 • Caracteristici de viteză bună. Aceste biciclete sunt capabile să dezvolte rapid o viteză mai mare, astfel încât acestea sunt adesea folosite ca modele de curse.
 • Adunarea calității la nivel înalt. Astfel de mijloace de mișcare sunt recoltate exclusiv din detalii de marcă privind tehnologiile speciale, ceea ce vă permite să creați produse fiabile.
 • Design frumos. Bicicletele de marcă audi sunt distinse de aspectul modern atractiv.
 • Nivel ridicat de confort. Aceste modele sunt ușor de câștigat, în timp ce ciclistul nu simte inconvenientele chiar și atunci când conduceți în jurul drumului neuniform.

Printre dezavantaje, puteți evidenția costul ridicat al bicicletelor Audi. Ei vor afecta buzunarul nu toată lumea. Dar, în același timp, mulți utilizatori remarcă faptul că prețul acestor biciclete este pe deplin în concordanță cu nivelul calității acestora.

Gama

În prezent, producătorul companiei Audi produce diverse modele de biciclete, Dar cele mai populare sunt următoarele eșantioane:

 • Audi A1+
 • Audi A4+
 • Audi Duo+
 • Audi Worthersee.

Audi A1

Acest model este pliabil. Ea aparține tipului urban. Bicicleta este echipată cu frâne de disc durabile și un sistem special atașat Shimano Tourney.

Citește mai mult  Scutere cu roți luminoase: Ce sunt și cum să ridicați?

În plus, o astfel de probă are o furcă de depreciere cu o mișcare de 100 mm. Se caracterizează prin geometria originală. Masa totală a bicicletei este de aproximativ 15,5 kilograme.

Audi A4

Acest model se referă la soiuri de munte. Acesta este fabricat cu același atașament ca și proba anterioară, dar este diferită Special Fork Rock Shox Dart.

Audi Duo

Modelul este echipat cu un cadru special care este fabricat din baza de lemn. Bicicleta este produsă cu un compartiment de bagaje spațios și convenabil. Este dobândit pentru mișcarea pe rutele orașului.

Audi Worthersee

Această e-bicicletă este produsă în stilul original futurist. Acesta este creat cu un computer încorporat convenabil. Această probă este capabilă să dezvolte rapid o viteză mai mare (până la 80 de kilometri pe oră).

Bicicleta electrică este realizată din materiale ultraline. Greutatea totală a lui Audi Worthersee este de numai 21 de kilograme. Roțile cu discuri turnate au o masă de 500-600 de grame.

Pe ecranul computerului încorporat a reflectat modul de mare viteză, ciclismul a trecut distanța. De asemenea, puteți instala modul de iluminare corespunzător, selectați modul de plimbare dorit.

În plus, computerul poate calcula rapid colțul drumului, la nivelul bateriei și la nivelul consumului de energie. Pentru reîncărcarea completă, un astfel de mijloc de mișcare este suficient de 2,5 ore. Poate fi suficient pentru 70 de kilometri.

Poate lucra o astfel de biciclete în mai multe moduri. instalare Pure vă permite să aducă design în mișcare numai prin pedale. Modul pedelec face posibilă utilizarea funcționării motorului electric în timpul mișcării.

Atunci când alegeți un mod egrip, roata din spate va fi acționată cu ajutorul unei instalații electrice. Dar, în același timp, motocicleta nu va fi capabil să accelereze mai mult de 50 de kilometri pe oră.

Citește mai mult  Trucuri pe scooter: Ce sunt și cum să faceți?

Modul echilibrat este considerat cel mai economic. Dar, în acest caz, mișcarea bicicletei se realizează cu ajutorul eforturilor umane. În acest caz, o instalație electrică, care funcționează în modul de economisire a energiei ajută.

Prețuri și modalități de a dobândi

biciclete marca Audi ar trebui să fie comandate prin intermediul internetului, în cazul în care există o gamă mai largă de astfel de produse. În plus, va fi capabil să vă familiarizați cu informațiile despre fiecare model în parte. Cumpărarea o astfel de bicicletă într-un magazin de articole sportive se poate face mult mai scumpe.

Costul mediu al bicicletei standard, Audi este de aproximativ 25,000. freca. Prețul probelor electrice va fi chiar mai mare – se poate constitui circa 20 mii. Dolari.

Recenzii

Cei mai mulți cicliști lăsat un feedback pozitiv pe bicicletele de acest brand. Separat, au fost observate caracteristicile de viteză ale unor astfel de modele. Potrivit consumatorilor, acestea pot dezvolta viteza considerabila, chiar de off-road.

Unii cumpărători au observat putere de date de mare de biciclete și designul lor modern, frumos. Comentarii negative merita costul ridicat al produselor AUDI.

Privire de ansamblu asupra biciclete Audi din setul Normal Privind mai.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: