Biciclete Brompton: modele, argumente pro și contra, sfaturi despre alegerea

Biciclete Brompton: modele, argumente pro și contra, sfaturi despre alegerea

În zilele noastre, un astfel de tip de transport ca o bicicletă câștigă din ce în ce mai popularitate. În multe cazuri, acest vehicul ajută la evitarea blocajelor de trafic și veniți la lucru la timp. Adevărat, în condițiile metropolei, nu este întotdeauna convenabil să se deplaseze în jurul bicicletei, pentru că trebuie să fie purtat pe scările parcului, ridicați-vă cu dvs. în autobuz, încercați să vă ascundeți de ochii puriți în timpul absenței dvs. Toate aceste probleme pot fi evitate dacă achiziționați o bicicletă de pliere specială, cum ar fi Brompton.

Particularități

Acesta este un producător englez cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate din întreaga lume. Judecând după recenziile proprietarilor, Bikes Brompton sunt ușor de gestionat, manevrane, rapid și sigur. Modelele sunt produse de la 1, 2, 3 și 6 viteze. Designul se distinge printr-un mecanism simplu de pliere format din mai multe etape. Pentru parcare, ar trebui să apăsați un buton special în partea de jos a pivotului șa să-l transforme în spatele, a aruncat roata din spate sub cadrul. secunde suplimentare pentru 15-20, dispozitivul se pliază complet, transformându-se într-un cub stors.

În primul rând, procesul de pliere utilizatorii pot părea grele, dar un pic mai târziu bicicliști sunt convinși că aceasta este o tehnologie destul de convenabil.

Dacă vom compara cu alte biciclete pliabile cunoscute bine, atunci structurile Brompton sunt pliate compact de 2 ori. În astfel de dimensiuni, agregatul este foarte ușor de transportat și de concediu pentru depozitare. Dimensiuni în stare asamblată -585x545x270 mm.

Ramele sunt realizate din oțel ușoare și aliaje de titan, care prevede greutate redusă bicicletă. Este important de remarcat alte beneficii de produse:

 • Masa redusă – 9-12 kg+
 • Caracteristici de mare viteză+
 • Soluții de culoare unice+
 • Garanție 5 ani+
 • Exclusiv asamblarea mâinilor în producție+
 • Abilitatea de a face o călătorie de încercare.

  În ciuda abundenței virtuților bicicletei Brompton, este imposibil să nu spunem despre minusurile sale. Astfel, potrivit revizuirilor proprietarilor, unitatea trebuie să transfere de fiecare dată când să parcheze, iar pe suprafața înclinată nu este prea fiabil și într-o astfel de situație el poate cădea chiar și atunci când vântul este nit, pentru că bicicleta este Destul de lumină. În acest sens, proprietarii se plâng de lipsa de bord la diferite modele. Printre minusurile există un preț ridicat, însă, potrivit cumpărătorilor, costul ridicat este complet compensat de o calitate excelentă a produsului.

  În plus față de biciclete, compania oferă, de asemenea, piese de schimb și accesorii pentru modelele lor. De exemplu, proprietarii au apreciat ocazia de a cumpăra un ciclu special. În același timp, toate bicicletele au o caracteristică – puteți transporta un sac pe ele, atașarea unui volan pe un declic specială. Prezența acestui accesoriu nu interferează cu ansamblul construcției. Elemente de fixare pentru fata ofera pungi de companie și separat. Pe de vânzare pe site-ul oficial puteți găsi atât șeile speciale Brooks, iar utilizatorii pot alege atât opțiunea de sex feminin si masculin.

  Soiuri

  Bicicletele Brompton pliabile pot fi împărțite în diferite categorii. Deci, linia Black Edition merită o atenție separată. Aceste modele au un design solid și un stil unic, care se reflectă în detaliile de negru. Într-un astfel de design, sunt realizate modele:

  • H6L Raw Lacquer+
  • H6L VERDE TURCESC+
  • H6L Orange+
  • M6L.

    Modelele prezentate sunt similare cu un aspect urban comun, dar diferă în culoarea cadrului.

    Compania reprezintă, de asemenea, copii care diferă în tipul de volan.

    • Tipul de direcție S – 935 mm. Aceasta include modele S2L, S3L și S6L. Probele din acest grup au o înălțime de 924 mm de direcție, astfel încât butoanele sunt deplasate înainte. Corpul se apleacă în jos pentru bicicliști cât mai mult posibil din cauza cărora rezistența aerului scade. Aceasta este cea mai mică bicicleta.
    • Tipul de direcție H – 1,072 mm. În acest grup, modele H3R BERRY CRUSH, H1L, H3L evidențiat. Acest tip de volan are cea mai mare aterizare. Volanul este situat la o altitudine de 1,072 mm.

     o atenție mai detaliată merită alte copii ale biciclete Brompton.

     • S3L. Acesta este un clasic biciclete cu 3 viteze fără trunchi de cântărire 11.5 kg. Oferite în numeroase varietate de culori. Printre versiunile propuse, puteți alege un model într-o culoare neagra de prestigiu, blând alb sau roșu saturat, albastru, galben, verde și orice alte. La fel ca toate modelele, echipate cu jante duble din aluminiu, tip de frână – jantei.
     • H6L. În acest caz, o opțiune de 6 trepte este prezentat cu un tip de scaun cu rotile, fără portbagaj. Greutatea întregului proiectare – 11.9 kg. Biciclete pot fi, de asemenea, achiziționate într-o gamă largă de culori.
     • M6L. Modelul numai real cu tipul de volan M – 1015 mm. Modelul Greutate – 11.7 kg. Această opțiune este oferită doar în culoarea neagră sofisticate.

     Cum de a alege?

      Alegerea unui brand BROMPTON biciclete, utilizați recomandările specialiștilor.

      • Dacă modelul este selectat pentru un atlet cu o creștere ridicată, este mai bine să acorde preferință bicicletele cu roata de tip H. Și, de asemenea, copii cu un astfel de tip de volan se va potrivi bicicliștii care iubesc pentru a merge într-un ritm de mers pe jos, cu cea mai dreaptă spate.
      • În cazul în care cumpărătorul apreciază tipul de sport de conducere mai mult și aterizare adecvată, este recomandat să cumpere modele, cum ar fi S.
      • Fiți atenți atunci când cumpără. Având în vedere popularitatea modelelor de Brompton, în prezent există incidente de falsuri. Asigurați-vă că verificați toate documentele pe mărfuri și nu urmăriți la un preț scăzut – producția reală de biciclete de Brompton este realizată manual de la materiale de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că nu poate costa ieftin.

      Privire de ansamblu de biciclete pliabile Brompton Vezi mai multe.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: