biciclete chinezești: recenzie de brand

biciclete chinezești: recenzie de brand

Recent, se credea că mărfurile din China nu au putut fi distinse de înaltă calitate. Situația, desigur, sa schimbat. Cu toate acestea, trebuie oricum să aleagă o bicicletă foarte atent. Prin urmare, ar trebui să știi ce poate oferi industriei țară din Asia.

Informații generale

Cumpărați biciclete chineze cum ar fi ușor. Modelele furnizate de acolo se găsesc în orice punct de tranzacționare, atât fizic, cât și de operare prin Internet. Sortimentul este, de asemenea, destul de mare. Dar partea principală a acestor produse este încă legat de segmentul de buget. În ciuda acestui fapt, calitatea sa de-a lungul ultimilor 7-8 ani a îmbunătățit în mod semnificativ.

Aproape toate bicicletele vândute într-un magazin Aliexpress celebru arată din partea cea mai bună parte. Dar bicicletele chineze de înaltă calitate se întâlnesc în segmentul de munte.

Adevărat, în acest caz, variația caracteristicilor este foarte mare.

Modele de bază pentru grupuri și producători

Există o serie de produse bune.

 • Popular este diferit Hasa COMP 2.0. Acesta este un model de adolescent bun, conceput pentru a se deplasa de-a lungul străzilor orașului, a terenului de teren și a lemnului de teren. Echipamentul standard include o transmisie proiectată pentru 18 viteză plug-absorbție a șocurilor, o frână de tip V-BRAKE.

 • poziție foarte bună în diferite comentarii este modelul Merida S2000. Acesta este echipat cu rame de aluminiu și roți. corespunde de depreciere numai la nivelul inițial. Bicicleta este proiectat pentru 21 de viteze. Designerii echipate cu frâne de dezvoltare a acestora pe jantă de performanță simplă. Potrivit experților, motocicleta depășește cu succes lumina off-road. Dar terenul „complex“ este greu să erupă fără consecințe.

 • Printre buget biciclete miniere poate fi numit modelul Paladin disc de la Brand Winner. Opinii despre el sunt relativ bune. În ciuda calitatea medie, cadrul descurcă cu sarcina. În mod implicit, există o transmisie cu 24 viteze și frâne cu discuri. Dopul amortizare corespunde în totalitate categoriei inițiale. Design este conceput doar pentru plimbare precisă. biciclete (nu numai Achiziționarea chineză) în magazinele „Auchan“ și nu merită: Important. Echipamentul este foarte slab, iar ansamblul este puțin probabil să bicicliștilor deliciul.

 • Alternativă bună pot fi considerate modele cu discuri turnate. Modificare Land Rover considerate a fi legate de industria minieră și Grupul de studiu. Dar roțile sunt destul de dure, iar motocicleta în dure off-road nu va fi exact. Mai mult decât atât, în ciuda atractivității discurilor curbate, este imposibil de a le repara. Costul unor astfel de structuri este foarte mare. Adevărat, nu este folosit în special pentru a servi roților, iar aerodinamica ei sunt puțin mai bune decât de obicei.

În cazul în care consumatorii preferă toate aceleași mărfuri cu AliExpress, ei ar trebui să știe cele mai multe branduri de biciclete atractive pe care le puteți cumpăra acolo.

 • ocupă poziții bune produse Dragoste libertate. Acest design este proiectat pentru deplasarea pe zonele cele mai dificile drumuri. Furca frontală amortizează bine și cu condiția confort maxim pentru plimbari. Există modificări de la 21, 24 sau 27 de viteze. Datorită franele disc, puteți reseta cu ușurință viteza. Costul modelului este de aproximativ 173-235 dolari SUA. Există și alte versiuni atractive.

 • poziții bune în clasament ocupă două-putere Kubeen. Aceasta este o pliere de biciclete, care simplifică transportul său. Sistemul de depreciere dublă oferă. Roțile cu un diametru de 26 inci vă permit să conduceți chiar și în zone dificile. Ceea ce este interesant, nu există spițe tipice în roți.

 • Mountain-urban utilizări biciclete popularitate Shanp. Produsul este conceput pentru zonele dificile neuniforme ale terenului. Depăși îi ajută amortizorul, care este echipat cu furcă anterioară. În plus, roțile cu rezistență scăzută vor asigura o overclockare excelentă pe un drum plat. Componentele de completare sunt furnizate cu plante deținute de o companie mare prestigiu Shimano.

 • O calitate excelentă de asamblare este caracteristică a modelului Tropix. Aceasta este o bicicleta foarte scump, dar caracteristicile sale corespund în totalitate bani imbricate. La 26-inch roți sunt montate de anvelope selective Kenda. Există 30 de viteze. calitate de asamblare biciclete justifică toate așteptările.

Sfaturi pentru alegerea

biciclete de producție din China, deoarece nu este greu de înțeles din descrierea diferitelor modele, foarte specifice. Printre acestea, există ambele opțiuni destul de decente și de calitate sincer slab.

 • Atunci când cumpără este necesar să se verifice parametrii cadrului. Dacă ea este de cel puțin un pic deformat sau a pierdut aspectul său de transport de marfă, de la cumpararea este mai bine să refuze imediat. Este imposibil de a alege și bicicletele în care rama este complet sau în mare parte închise cu diverse autocolante.

Nici un producător care se respecta nu va face acest lucru.

 • Urmatorul moment important atunci când aleg – corespondența biciclete de general acceptate Rostovka. În plus, este personalizat individual. Încercați un foarte bun pentru a călări o bicicletă. Când se mișcă, o anumită criză nu ar trebui să apară, alte sunete. Cele mai mici manifestări înseamnă că produsul nu este suficient de bun.

 • În cazul în care descrierea a declarat că bicicleta este echipat cu frâne V-frână, atunci acestea ar trebui să ofere o strângere de declanșare clară și uniformă a jantei din două părți. Important: Indiferent de companie și un model specific, este necesar să se evalueze atât acțiunea comutatoarelor, cât și a aspectului acestora. De la cumpărarea unei biciclete este necesar să refuzați, dacă cel puțin un producător nu este indicat pentru un detaliu fundamental important. Când este în regulă, trebuie să evaluați cât de puternică a volanului și îndepărtarea.

 • Bicicleta bugetară chineză în valoare de cumpărare după inspecția directă. Cumpărarea online, nici măcar nu permite să se determine aproximativ punctele slabe ale bicicletei. Ulterior el poate preveni multe surprize. Nu se străduiesc să salveze excesiv, cu excepția faptului că în cazul în care este nevoie de bicicleta „pe o duzină de echitatie“.

Și doar ultima dată este în valoare de navigație locul brandului în tot felul de evaluări.

Revizuirea și despachetarea biciclete din China A se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: