Biciclete Chopper: Caracteristici și tipuri

Biciclete Chopper: Caracteristici și tipuri

Există un număr mare de modele de biciclete. Cu toate acestea, doar câteva dintre ele sunt foarte bune din punct de vedere practic, și nu roadele trucuri de marketing. Elicopterul este doar un astfel de produs a, și, prin urmare, el trebuie să acorde o atenție specială.

Istoria apariției

Prima bicicleta similar cu cupru al probei moderne a fost reprezentat din nou în 1936. A fost apoi că Schwinn, al cărui nume spune o mulțime de oameni și astăzi, pentru prima dată, a introdus o nouă clasă de biciclete, numit „croaziere“. Apoi a apreciat imediat caracteristicile acestui transport care a fost foarte diferit de bicicletele familiare ale epocii interbelumului. În momentul în care alte companii au încercat să mărească viteza de produsele lor, designerii Schwinn sa concentrat pe confort pentru mersul pe jos. De fapt, choppers în formă, care este obișnuit cu contemporanii noștri, au apărut mai târziu – în SUA, în anii 1950.

Care a venit exact cu un astfel de design, nu este cunoscut sigur, atunci a existat un adevărat boom de opțiuni auto-fabricate.

Când specialiștii Schwinn au văzut o astfel de tehnică, au apreciat instantaneu că au nevoie de oameni de a conduce. Conducerea companiei a reacționat la noua dezvoltare este rece, cu toate acestea, în 1963, ea încă a intrat pe piață. Iar rezultatul a depășit cele mai îndrăznețe așteptări de entuziaști.

Și nu au existat nici o lună, iar mii de oameni au dobândit deja choppers. Dar, în ciuda extinderii producției, cicliștii obișnuiți și-au continuat experimentele. Tuning Iubitorii au creat asociații, cluburi, unde au fost împărțite și au consultat cum să depășească eșecurile. Probele moderne de choppers sunt mai mult ca o motocicletă decât o bicicletă obișnuită. În ultimii ani, ele sunt din ce în ce mai echipate cu accesorii suplimentare.

Descrierea și dispozitivul

Velocopper diferă de geometria cadrului modificat cu bicicleta în stil modest. Chiar și Nonspecialiștii sărbătoresc imediat scaunul scăzut asociat cu aterizarea scăzută a călărețului. Cicliștii cei mai experimentați, recreați pentru prima dată pe elicopter, sărbătoresc-o complet diferită de de obicei, percepția drumului, trecătorii și alți proprietari de biciclete. Pentru aceasta trebuie să vă obișnuiți treptat. Caracteristicile dispozitivului de elicopter provoacă unele dificultăți de gestionare a acestora.

Căruciorul și șaua sunt amplasate astfel încât rotirea pedalelor este posibil picioare aproape complet relaxat. Aterizare în șa este confortabil, vă puteți lăsa pe spate și întinde picioarele. Deoarece elicopterul este considerat o alegere bună pentru distanțe lungi și călătorii lungi.

Anvelopele de pe roți se disting printr-o mare lățime de profil. Prin urmare, chiar și o flexibilitate insuficientă a furcii nu dă o vibrație puternică.

cicliști cu experiență imediat rețineți că Elicopterul este mai greu decât transportul urban sau de munte simplu. Dar el are mult mai bine. Dacă doriți, puteți reface întotdeauna bicicleta, schimba conceptul de tuning. Volanul de mare de direcție vă permite să plasați oglinzile retrovizoare, astfel încât să plimbare în jurul valorii de drumuri urbane și piese pline de viață pe distanțe lungi a fost la fel de sigur posibil. Acum puteți vedea,decât elicopterul este mai bun sau mai rău decât bicicleta „simplu“.

Avantaje și dezavantaje

Experții nota următoarele avantaje ale tocătorului:

 • confortul in conducere+
 • Originalitate externă fără îndoială+
 • vibrații mici chiar și atunci când se deplasează pe un drum accidentat sau prost echipate+
 • Ușor de schimbat aspectul+
 • securitate sporită+
 • Respectarea cu designul caracteristicilor anatomice ale unei persoane.

Din minusuri sunt cel mai important astfel:

 • Imposibilitatea accelerării rapide+
 • Dificultate în trecerea ridicărilor și a locurilor abrupte+
 • Manevrabilitate insuficientă.

Soiuri

Pentru inceput, Chopperul de biciclete este împărțit în două roți și trei roți. Versiunile cu trei roți sunt în cerere, în principal de copii și adolescenți. Numai uneori puteți vedea pe o astfel de bicicletă adultă. În acest caz, peste roata din spate este de obicei atașată de coș pentru transportul unor lucruri diferite.

Majoritatea choppersului merg la o viteză, totuși, este posibilă corectarea cazului utilizând frâne de disc sau bucșe planetare. În acest caz, este posibil să obțineți până la 14 viteze diferite. Chopperul poate fi nu numai un picior clasic, ci și bicicleta electrică. Produsul cu un motor pe tracțiune electrică se datorează preferabilă:

 • Oboseală minimă la conducere+
 • Disponibilitatea la preț (chiar ținând cont de costul încărcării bateriei)+
 • lipsa mirosurilor+
 • Tăcere comparativă la conducere (cu privire la analogii de benzină)+
 • Ușurința și simplitatea auto-instalării (fără comparați cu aceleași DV-uri).

Prezentare generală a mărcilor populare

Modelele bune și mai precise promițătoare de choppers pot oferi unei companii Bombardier. Ele pot avea chiar și o culoare diferită. Rezultatele plăcute dau negru monoton BROU ROY. Schimba aspectul lor poate fi schimbat. Și printre iubitorii de modele originale gata, mulți sunt preferați cu ChopPir Încărcător.

Dar modelul are o importanță deosebită Alfabike inteligent 5 viteza. Acest elicopter are un cadru al unui aliaj special de aluminiu. Cartușul este utilizat ca transport de 0,122 m. manșon standard este proiectat pentru 5 viteze. Ca alternativă, este posibil să se ia în considerare produsele din Megavel. Aceasta companie oferă un timp de dovedit și mai mult de produse moderne.

Mai degrabă, în acest magazin online, puteți cumpăra în mod oficial choppere de la producător Micargi biciclete. Modelul implicit Bronco are 3 viteze. Masa totală a bicicletei este de 25 kg, iar cea mai mare masa transportabil – 120 kg. Produsul se va manual cu deplină conformitate cu reglementările. Cataphs și lanțul sunt incluse în configurația de bază.

Rezultate bune pe spectacole de drum Micargi Seattle FatBob. Aceasta motocicleta are o mulțime de 27 kg. Într-o versiune obișnuită, aceasta se traduce 120 kg, iar atunci când se utilizează un scaun consolidat de până la 140 kg. Lungimea măsurată de-a lungul marginilor roții este de 2,2 m. Designerii au ales un cadru din oțel deosebit de durabil. Echipamente Stabil include o roată de direcție și de mare disc de frână spate.

Elementești de electrochkoppers ar trebui să acorde atenție Micargi Fatbob unul. Masa bicicletei are de la 38 kg. Acesta este echipat cu un cadru de oțel robust. Coloana de direcție se face pe baza lagărelor industriale. Lanțul și pedalele sunt fabricate din aluminiu. Există mai multe moduri:

 • economic (Pentru o călătorie plăcută în parc)+
 • normal (cu viteză de croazieră)+
 • sport (Utilizate de obicei pentru o perioadă scurtă de timp pentru instruire).

Cum de a alege?

Ca întotdeauna, este necesar să se acorde atenție comentariilor despre modelul specific. Acestea sunt de obicei adecvate decât descrierile simple ale producătorilor sau chiar jurnaliștilor de publicații specializate. Dar punctul nu mai puțin important reprezintă imediat „cunoștință“ cu bicicleta. Trebuie să ne uităm la aspectul său, și comoditatea de aterizare. Dacă există ocazii, ar trebui să faceți câteva cercuri, să evaluați bicicleta sugestie.

Cadrul de oțel este foarte puternic, cu toate acestea, va lua design-. Aluminiu vă permite să atenua tocător. Prin urmare, mișcarea se va întâmpla mai manevrabil și rapid. Cu toate acestea, designul de aluminiu va trebui să plătească mai mult.

Materialele compozite extrem facilitează o bicicletă, dar în același timp, vă permit să plimbare mai ales pe asfalt.

Același Kevlar se extinde rapid în cazul în care utilizatorul biciclete va merge într-un drum de pamant. În ceea ce privește roțile, trebuie să alegeți produse cu ace de tricotat din aluminiu. Atunci când este planificat pentru a merge numai pentru acoperire solidă bun, aveți nevoie pentru a da preferință produselor cu o bordură îngustă, fără un relief pronunțat. Apoi, acesta poate fi ridicat mai repede. 28 inch roți sunt mult mai bune decât depășirea scari de 26 inch și obstacole similare.

În videoclipul următor veți găsi o bicicletă cu bicicleta Cruiser Chopper.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: