Biciclete-cărucior: tipuri și de selecție

Biciclete-cărucior: tipuri și de selecție

Biciclete-cărucior – un hibrid de vehicule neobișnuite, care pot fi deja găsite pe străzile orașelor moderne. Se pare aproape ca o motocicletă cu ataș, dar în schimb motorul folosește o unitate mecanică și rezistența musculară a unui părinte. Modelele eliberate velokolyasok 1 și 2 copii, permițând deplasarea în confort ca familie. Există, de asemenea, versiuni exclusiv pentru publicul mai tânăr – copii transformator transformat treptat dintr-un leagăn pentru copil la o bicicletă cu drepturi depline pentru prima călătorie independentă.

Ce caracteristici velokolyasok pentru mame cu un copil merită luat în considerare atunci când aleg o adecvare de transport în comun de modele pentru adulți, cu pipă pentru excursii lungi sau de a transporta copii, în cazul în care există dificultăți în gestionarea velokolyaskoy – toate aceste aspecte necesită o analiză atentă.

Dispozitiv

Biciclete-cărucior, în funcție de design, este un nemotorizate de transport, care combină funcția de pasageri și de mișcare independentă. În funcție de model, modelul adult poate fi ușor diferit punct de vedere tehnic, dar, de asemenea, o modalitate de transformare și multe opțiuni.

Printre trăsăturile comune care au biciclete-buggy poate fi remarcat:

 • cadru metalic robust, poate rezista la sarcini de până la 100-120 kg+
 • Accesul la toate controalele numai pentru adulți călăreț+
 • leagăn montat frontal+
 • disponibilitatea de locuri pentru copii de toate vârstele+
 • structura morphing+
 • diametrul roții de aproximativ 16 ani+
 • Disponibilitatea locurilor pentru 1 sau 2 copii+
 • posibilitatea de a folosi cadrul părinte după ce copiii cresc.

Velokolyaska Copiii sunt mai mult disponibile și la un preț și numărul de modele și mărcile de pe piață. Aceste modele includ un loc separat pentru copil și un set de pedale, cu care poate conduce vehiculul în acțiune. Mânerul părinte și suportul pentru picioare permit adulților să ia inițiativa și să renunțe la o casă obosită.

Soiuri

Toate tipurile de biciclete, scaune cu rotile pot fi împărțite în cele care sunt proiectate pentru a fi călătorite de copii și auto-create pentru mama și copilul. Cele mai scumpe modele – Transformatoare cu cradle frontal, care poate fi câteva minute pentru a deveni un scaun cu rotile convenționale sau module separate pentru mamă și copil.

Firmele rusești produc încă doar versiuni cu 3 roți cu un mâner pentru părinți și un loc de copii. Dar cu greu pot fi comparate cu bicicletele de scaun cu rotile reale, unde puteți merge ușor la cumpărături sau pentru o plimbare chiar și cu copilul, având savura călărie.

Copilăresc

Căruciorul de biciclete pentru copii este un transport de triciclu, în care copilul poate împinge pe pedale sau își pune picioarele pe picioare și se duce la plăcerea lui ca pasager. Astfel de modele sunt proiectate pentru vârsta de la 1 la 3 ani, uneori în kit există un leagăn pentru copii, Dar cel mai adesea vorbim despre transformatoare, din care puteți înlătura treptat echipamentul articulat, lăsând doar un vizor cu adevărat necesar, coș pentru jucării.

Ciclurile de cicluri pentru copii pentru cele mai mici sunt echipate cu un stilou părinte, curele de legare, permițând garantarea siguranței de patinaj. Există modele pentru 1 și 2 copii, puteți alege opțiuni cu diverse diametre a roților, opțiuni suplimentare.

Adult

Bicicletele adulte – cărucioarele pot fi împărțite în multifuncționale și clasice. În plus, modelele pliante sunt produse care pot fi plasate în trunchiul mașinii. Există transformatoare, transformând cu ușurință într-o bicicletă separată pentru o mamă sau tată și un cărucior pentru un copil. Unele modele sunt, de asemenea, prezente cu opțiunea de manevră posterioară, cu capacitatea de a utiliza un modul de copii ca o remorcă.

Citește mai mult  Biciclete sportive: Caracteristici și sfaturi privind alegerea

Există multe opțiuni, în plus, după tipul de locuri există o diviziune după versiunea:

 • cu un leagăn, care apoi poate fi înlocuit cu un scaun+
 • Cu 2 locuri, una dintre ele sub forma unui leagăn+
 • Cu 2 module de aterizare: copiii se află unul pe celălalt sau față în față.

Partea părintească a unei astfel de biciclete se poate dezvolta pur și simplu, formând un singur întreg cu un cadru sau deconectați complet. Prima opțiune este convenabil dacă de conducere este planificat numai cu copilul și au nevoie de anumite mobilitate. Al doilea este relevant dacă mama intenționează să călătorească separat o bicicletă – în acest caz, care demonstrează blocul copiilor și a pune o pereche suplimentară de roți, puteți obține 2 vehicule în loc de 1.

Modele populare

Există o piață de cicluri 2 mărci mari Zigo și Taga Bike. Ei nu au magazine oficiale în Rusia, mărfurile pot fi achiziționate prin Internet. Este de remarcat faptul că modelele originale sunt adesea formate, deci atunci când alegeți un vânzător, trebuie să vă asigurați că există exact produsele corporative. Ambele firme merită o atenție, după cum veți plăti o mulțime de timp pentru a îmbunătăți modelul.

Zigo

Zigo Cicluri LLC este o companie din Statele Unite, bazat pe teritoriul New Jersey și specializată în producția de biciclete Carrier sau Bakfiets, așa cum sunt acestea numite în Europa. Brandul sprijina valorile familiale, promovează un stil de viață sănătos. Produsul principal al companiei este sistemul Zigo Leader Carrier Sistem de biciclete, pe baza cărora le oferă ferme următoarele opțiuni.

 • Creați un design cu trei roți pentru mama si copil. Modulul pentru copii este înainte, controlată în mod constant de către mamă și asigură securitate maximă. Designul său este similar cu ciclul de popular-titular, dar mai sigur, fotolii sunt echipate cu centuri și alte elemente cu caracter obligatoriu pentru confortul copiilor de vârste diferite.
 • Rotiți modulul într-un cărucior de copil. La deconectarea blocului părinte cu pedale și roata din spate, puteți pune înainte de rapel mâner de protecție și o pereche de roți din față pentru pietoni merge cu un copil.
 • Cu un rafinament mic pentru a crea un cărucior pentru copii de funcționare. împreună cu copii Sport câștigă încredere popularitate în SUA și în întreaga lume. În Rusia, el încă arată exotice, dar nimeni nu deranjează să încerce ceva nou.
 • Utilizați modul de copii ca cyclerupt. Pentru aceasta, este suficient să-l consolideze doar din spate pe bicicleta oras.
 • Ia-o bicicletă pentru mama cu diametrul roții 26 „“. Opțiune bună pentru echitatie urbane în călătoriile de agrement sau de miere.
Citește mai mult  Evaluarea celor mai bune biciclete de munte

Multifuncționalitatea de Zigo Cicluri produse este impresionant, toate modulele pot fi cumpărate separat. Dar alegerea de accesorii de la compania nu este foarte mare. Există 2 modificări: „sedan“ X1 pentru un copil și x2 pentru doi copii – așa-numitul SUV cu capacitate sporită de ridicare.

Taga biciclete

Prima companie care a decis să pună în aplicare ideea de Bakfiets biciclete de marfă comune în Olanda și în alte țări europene în noua realizare. Echipa de designeri entuziaști în cele din urmă a fost în măsură să găsească echilibrul dintre estetica si confort in timpul patinaj. Dezvoltarea conceptului a fost petrecut 4 ani. Astăzi, biciclete Taga transformator pentru transport 1, 2, 3 copii pot fi găsite în zeci de țări europene, în SUA, Canada.

Printre modelele de brand puteți aloca 2 linie de produse de bază. În primul rând – Taga 1.0, Cu un tip deschis de scaun, jante de 16“, centuri de siguranță cu 5 puncte și footboard. Modelul este ușor de transformat, fără a lăsa piese inutile, într-o singură versiune arată ca un cărucior cu un șasiu de mare, se execută cu ușurință între rânduri de produse din supermarket, plasat în lift.

Atunci când este utilizat în asociere cu șa și pedale pentru mersul cu bicicleta pentru adulți, potrivite pentru plimbări interesante in comun cu copii. Capacitatea de încărcare a scaun pentru copii este de 25 kg, este potrivit pentru copii de la 6 luni la 6 ani, în modul de șasiu cărucior copilul la rezistă 15 kg.

Taga 2.0 este un mare succes pentru părinții care au în vârstă de 1 sau 2 copii cu vârsta peste 3 ani. Dacă este necesar, puteți rezolva partea din spate a unui alt scaun adaptat pentru transportul de pasageri la 25 kg. Compartimentul este ușor de transformat în totalitate de marfă sau de marfă, pasageri.

În versiunea pentru 2 copii este posibil să aterizeze fata unul de altul, una lângă alta, într-o singură – față mamă sau înapoi să-l. Capacitatea de box ajunge la 70 kg, în timp ce în coș puteți transporta 1 copil de până la 9 ani și 1 până la 5-6 ani.

  Taga și versiunea electrică a cărucior de biciclete. Astfel de modele sunt furnizate cu un motor electric de 250 W, dar pot fi controlate mecanic și ca opțiune de obicei. De asemenea, toate versiunile de Taga 2.0 vă permit să utilizați accesorii suplimentare care facilitează aplicarea unei biciclete transformator.

  Citește mai mult  Aripi pentru o bicicletă de 26 inch: soiuri și sfaturi pentru alegerea

  Printre populare opțiuni:

  • Multibar Accesorii – Se pare ca un suport de panou pentru jucării pentru copii+
  • Adaptor scaune auto+
  • Royal Canopy cu Plierea și detașabilă Bocam+
  • Sun Sun Compact.

  Toate aceste opțiuni vor facilita în mare măsură viața unui părinte care a adus copii pe un scaun cu rotile. Costul modelelor Taga este ceva mai mare, acestea nu permit să se separe o bicicletă pentru adulți și să ofere pentru echitatie doar cu o contragreutate: leagăn pentru copii, scaun sau coș de mărfuri. Atunci când transformarea modelelor, nu există detalii suplimentare, poate fi efectuată în câteva secunde.

  Cum de a alege?

   Alegerea unui cărucior de bicicletă pentru un copil sau mama și copilul necesită multă atenție la detalii. Din moment ce un astfel de echipament încă arată foarte exotice pe întinderi rusești, este în valoare de cântărit bine toate argumentele pro și contra. Luați în considerare ce criterii vor fi principalele.

   • Disponibilitate pentru schi. Dacă aveți de gând să plimbare în jurul orașului, se recomandă să se estimeze imediat posibilele probleme. Biciclete-strollers nu sunt concentrate pe off-road plimbare, echipamente ridica pe o frontieră sau depăși un alt obstacol direct în șaua nu va funcționa fie. Optim, în cazul în care parcul este selectat cu un mediu fără bariere sau o pistă echipată pentru circulația unui astfel de transport. Dacă nu este, este mai bine să aleagă un cycleball universal, care poate fi tratat sub forma unei remorci, dacă este necesar.
   • Restrictii de varsta. Numai o mică parte din modelele de biciclete-scaune cu rotile adaptate la transportul copiilor de peste 5 ani și mai grele decât 25 kg. Este necesar să se acorde atenție acestor caracteristici, în caz contrar riscul este mare pentru a rupe rama.
   • Amplasarea scaunelor pentru copii. În cazul în care copii 2, este mai bine să aleagă modele în care vor sta aproape sau fata in fata. Cu un aranjament consistent de copii de locuri va fi distras și să încerce să părăsească scaunul.
   • Prezența unui modul părinte. Dacă mutați pe un cărucior de bicicletă, cu un scaun pentru adulți și pedale, puteți gestiona opțiunea copilului, care poate fi apoi transformat în transportul copilul triciclu personale. De obicei, astfel de modele sunt echipate cu un mâner comod, cu care puteți controla, manevrare.
   • transformare ușoară. În modelele de înaltă calitate, puteți efectua acest loc de muncă în 20-30 de secunde. Unele cicluri de transformare lăsați elementele care urmează să fie depozitate separat. Pe drumul de a face față cu ei nu va funcționa.

   Acordând o atenție la toate punctele importante, vă puteți face față cu succes soluția problemei de alegere și pentru a găsi cel mai bun cărucior de biciclete pentru mama si copil.

   Cum de a alege un cărucior cu trei roți de bicicletă, uite următoare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: