Biciclete electrice pentru adulți: soiuri și secrete de alegere

Biciclete electrice pentru adulți: soiuri și secrete de alegere

Astăzi, biciclete electrice înlocuind cu încredere modele clasice, care nu au motoare. O astfel de tehnică se arată foarte convenabilă în funcțiune, atât de mulți utilizatori o aleg. În acest articol, ne vom apropia de bicicletele electrice și vom afla cum ar trebui să fie selectate în mod competent.

Avantaje și dezavantaje

Bicicletele electrice pentru adulți beneficiază de popularitate de invidiat. Aceste dispozitive atrag mulți iubiți ai unui astfel de transport. Dar să vă grăbiți la magazin pentru a cumpăra o bicicletă electrică, familiarizați cu toate avantajele și dezavantajele sale.

Aflați mai întâi ce biciclete moderne moderne echipate cu un motor electric.

 • În ceea ce privește transportul acestei specii, este posibil să depășim fără probleme distanțe semnificative, fără a petrece o mulțime de rezistență. Patinajul pe bicicletele electrice nu provoacă plimbări pentru a face o mulțime de forțe fizice.
 • Pe bicicleta electrică puteți conduce cu ușurință nu numai pe o cale foarte lungă, dar și complexă, complicată.
 • Încărcarea bateriei nu limitează călărețul în posibilitatea de mișcare a unui astfel de transport. Chiar dacă bateriile s-au așezat în jos, dispozitivul va reuși în continuare în controlul utilizării acestuia ca o bicicletă standard („pe pedale”).
 • Toate opțiunile noi și noi pentru bicicletele electrice sunt disponibile în mod regulat în vânzare. Sortimentul acestor dispozitive este imens. În magazine puteți întâlni ambele opțiuni simple și multifuncționale pentru o configurație interesantă.
 • Se pot dezvolta multe biciclete electrice. Prezența unui mecanism de pliere vă permite să depozitați convenabil și să transferați o astfel de tehnică fără a experimenta probleme. Datorită unor astfel de echipamente, energia electrică se transformă cu ușurință într-un design mini-format.
 • Bateria din aceste dispozitive poate fi încărcată din rețeaua electrică clasică – nu va trebui să fiți achiziționată de echipamente specializate pentru acest lucru.
 • Electrobicii moderni sunt tipuri de vehicule ecologice.
 • Un astfel de „cal de fier” nu este necesar să se înregistreze. Pentru a gestiona, nu au nevoie să primească drepturi.
 • Bicicletele electrice pentru adulți arată ele însele dispozitive foarte practice. O asemenea calitate din spatele lor a observat multe creșteri.
 • Produsele luate în considerare pot fi ușor stocate, chiar dacă locuiți într-un mic apartament urban, mai ales dacă dispozitivul se îndoaie.
 • Producătorii fac structuri electrice moderne relativ ușoare pentru a le gestiona că a fost mai convenabil și mai ușor.
 • Electrobike poate ridica un utilizator cu orice greutate și complexă. În gama multor producători, există copii rezistente la 120, 130, 140, 150 și mai multe kilograme.

Avantajele electricienilor sunt multe, dar există și slăbiciunile lor.

 • Designul tipului în cauză se dovedește a fi mai capricios și mai complex în probleme de întreținere / reparare, mai ales dacă le comparați cu modele standard fără motoare. Uneori este foarte dificil să găsiți detaliile dorite unui produs similar.
 • Electrobițele sunt mai scumpe decât modelele clasice.
 • Bateria unui astfel de dispozitiv va trebui să fie încărcată de cheltuieli în acest timp prea mult. Există astfel de modele a căror baterie se încarcă pentru un timp foarte lung.
 • Următoarea problemă se află din nou în baterie – în biciclete electrice această componentă nu se poate lăuda prea mult de viață.
 • În cazuri rare pe astfel de echipamente, puteți merge în teren accidentat.

Revizuirea speciilor

Bicicletele electrice moderne sunt împărțite în mai multe subspecii, în funcție de parametrii diferiți. Să vă familiarizați cu ei.

Pe structura motorului și tipul de unitate

În conformitate cu caracteristicile specificate, electrobics sunt împărțite în astfel de opțiuni.

 • Cu un motor electric instalat în cadru, unelte de prindere cu o stea de conducere. Cu dispozitivul specificat, motorul este pus în partea de jos a cadrului, lângă steaua din față. Designul este simplu și ușor de înțeles. Centrul de greutate este mutat în jos, la partea centrală. Este bine afectat la nivelul controlabil al dispozitivului, se obține cel mai bun forța de tracțiune a motorului pe liniile.
 • Cu un motor fixat direct pe manșonul tip margine. Într-un astfel de proiectare a, motorul este responsabil pentru rotirea roții. Plusul principal al acestei opțiuni constă în simplitatea ei și de mare viteză dezvoltat pe trasee directe.
 • Cu transmisie prin curea la roata de acționare. Aici motorul este instalat în principal, pe cadrul sau pe trunchi în spate.
 • Non-standard, modele exclusive. În astfel de dispozitive există o performanță neobișnuită a unității pe roata.

Prin teren

Toate electrobics sunt separate în conformitate cu condițiile în care acestea pot fi utilizate.

 • Minerit. Astfel de biciclete sunt proiectate pentru a funcționa în medii extreme. Puteți merge pe drumurile cu diferențe de mare altitudine, off-road. Modelele montane sunt disponibile, luând în considerare sarcinile impresionante. De obicei, acestea sunt mai scumpe decât celelalte subspecii de biciclete electrice.
 • Autostradă. În astfel de modele, există baterii de mare putere, care oferă rula mai impresionant de la o încărcare completă (100%).
 • Framesazhires. cazuri robust ridicat și puternic. Ele nu sunt doar ușor de plimbare, dar, de asemenea, pentru a transporta o varietate de sarcini.
 • Urban. Modelul ideal pentru oraș. De obicei, au dimensiuni mici si greutate redusa.

De numărul de roți

Vânzarea vine elektrobayka cu un număr diferit de roți.

 • Două roți. variante clasice sunt cele mai frecvente. Prezentat într-un sortiment larg. Călare pe ei, biciclistul trebuie să fie capabil să mențină echilibrul. Deseori, piața poate satisface mai avansat model de dublu. Produse pentru două au o capacitate de încărcare mai mare.
 • Trei roți. Modele practice și multifuncționale cu o rezistență mai mare decât elementele pe două roți. Se poate lauda cu un ambreiaj frumos, cu o suprafață de drum. Cu toate acestea, transportul de mare viteză pe acest scor este aproape imposibil.
 • Cu patru roți. , produse de cele mai confortabile moderne, care au încetat de mult să fie percepută ca o minune.

Ele sunt mai scumpe decât multe modele, în acest moment nu sunt prezentate în cel mai bogat sortiment.

Evaluați cele mai bune modele

Alegerea unui înaltă calitate și de încredere de biciclete, cu o unitate electrică, este de dorit să acorde prioritate modelelor de marcă. Vom analiza un rating mic de cele mai multe dispozitive populare și bine dovedit.

 • Tsinova Kupper Unicorn. Deschide rating-ul de biciclete masive, greutatea care este de 18 kg. Acest model are prezența unei aplicații mobile separat, cu care puteți ține sub controlul activității calul de fier. Produsul este echipat cu un motor puternic, are un design elegant, dar se distinge printr-un caz greu și un preț ridicat.

 • Xiaomi Yunbike Uma Mini Pro. Bicicletă ușoară (doar 15 kg.). Modelul nu are cel mai puternic motor – 120 W. Capacitatea bateriei nu este, de asemenea, foarte mare. Dar aceasta este o opțiune excelentă, dacă doriți să cumpărați o bicicletă electrică compactă, ușoară și ieftină. Bateria acestui model este încărcată foarte repede.

Deprecierea nu este furnizată aici, astfel încât pentru o astfel de bicicletă este puțin probabil ca o bicicletă.

 • Xiaomi Yunbike C1. În exterior, un model cu două roți nu este aproape diferit de bicicletele clasice. Caz bun ușor, ansamblu de înaltă calitate și baterie capabilă. Adevărat, motorul de aici nu este cel mai puternic la costul ridicat.

 • Green City E-Alfa. Foarte elegant și atractiv hibrid. Poate savura un ansamblu de calitate perfectă. Înălțimea piesei de direcție poate fi ajustată. Cu toate acestea, modelul este, de asemenea, sever și costisitor așa cum este descris mai sus.

 • Volteco Biggat Dual 1000. Model cu cadru din aluminiu, design elegant. Rezistă încărcăturii la 120 kg. Există o baterie reîncărcabilă puternică. Dar nu este furnizată o depreciere, iar acumulatorul se încarcă de o perioadă foarte lungă de timp.

 • ECOFFECT H-SLIM 26. Coeggrid cu design grijuliu. Are un puternic baterie reîncărcabilă și un caz ușor. Nu există dezavantaje semnificative.

 • Volteco Shrinker 350W. Modelul echipat cu un mecanism de pliere. Potrivit pentru călătoriile pe străzile orașului. Are doar o viteză. Versiune compactă cu un sistem bun de motor și suspensie.

Dar pe ea puteți conduce departe de toate zonele și are o capacitate mică de încărcare.

 • Wellness Cross Rack 750. Modelul popular cu motor electric puternic. Rezistă în greutate de până la 120 kg. Diferă fiabilitatea ridicată, o calitate excelentă a asamblării. Cadru din aliaj de aluminiu ușor. Poziția părții de direcție poate fi ajustată la discreția sa.

Criteriile de alegere

Ar trebui aleasă o bicicletă cu un motor electric, împingând dintr-o serie de criterii principale. Să vă familiarizați cu lista lor.

 • Conditii de operare. Inițial, este necesar să se decidă cu privire la modul în care intenționați să utilizați astfel de transport. Dacă doriți să o cumpărați pentru plimbări extreme, atunci opțiunea de munte este potrivită, dacă aveți nevoie de un model pentru cumpărături sau de lucru – Urban.
 • Putere, baterie. Ridicați destule biciclete puternice ale căror baterii vor fi suficiente pentru nevoile dvs. Pentru a lua opțiuni prea slabe – nu ar trebui să depășiți distanțele lungi, va trebui să petreceți în mod constant timpul de încărcare.
 • Asamblare. Asigurați-vă că acordați atenție calității asamblării bicicletei selectate. Designul nu ar trebui să provoace cele mai mici îndoieri în fiabilitatea și durabilitatea produsului.
 • Proiecta. Acesta nu este cel mai important criteriu în alegerea unui electrobike, dar mulți utilizatori îi mai acordă atenție. Cu toate acestea, nu aveți nevoie pentru a pune proiectarea dispozitivului pentru primul loc – performanța și configurația produsului este mai important.
 • Greutatea. parametru important. De exemplu, în cazul în care cursa este o fată fragilă, atunci ar trebui să nu cumpere prea marfă și copie grele, deoarece va oferi o mulțime de neplăceri. Dacă intenționați să coborâți dispozitivul de la etajele superioare de fiecare dată, apoi masa sa ar trebui, de asemenea, să nu fie prea mare.
 • Producător. Încearcă să te uiți atent la produsele de marcă de calitate de top. produse de marcă sunt adesea scumpe, dar servește o lungă perioadă de timp și nu cauzează probleme serioase cu proprietarii lor.

Astfel de produse sunt cele mai cumpărate în magazine specializate sau monobraldov, dacă în orașul tău.

Cum se utilizează?

biciclete electrice – o adevărată găsi pentru iubitorii de o plimbare confortabil pe transportul ecologic. Un astfel de dispozitiv de trebuie utilizat în mod corespunzător. Luați în considerare regulile de bază ale executării acestor mijloace de mișcare.

 • Înainte de a utiliza bicicleta, trebuie să vă asigurați de asamblarea sa, să explorați regulile drumului. Este important să vă amintiți că dispozitivul nu poate fi scufundat în apă sau să părăsească soarele de mult timp.
 • Accelerarea pe un astfel de cal de fier este necesară fără probleme. Se sparge brusc de la locul unde nu ar trebui – riscul ridicat de la design. În același mod, este necesar și a încetinit – doar calm, fără sfârșit, fără mișcări ascuțite. Mai întâi împiedică frâna frontală și apoi din spate.
 • Trebuie să încărcați corect dispozitivul. Timpul pe care trebuie să fie evacuate la încărcarea bateriei este de obicei indicată în documentația de însoțire. Nu întârziați bateria la încărcarea prea lungă sau, dimpotrivă, prea puțin. Încărcătorul trebuie să fie exclusiv „nativ”.
 • Asigurați-vă că utilizați o bicicletă în conformitate cu instrucțiunile care sunt completate cu acesta. Verifică-l înainte de a merge în excursii.

În diferite modele există diferite moduri de plimbare – este important să se ia în considerare.

În videoclipul următor veți găsi o analiză detaliată a bicicletelor electrice Dyu A1F, ENGWE F0320 și MYATU M0126.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: