Biciclete Marin: Caracteristici model

Biciclete Marin: Caracteristici model

American biciclete Producator Brand Marin De-a lungul anilor de existență pe piață, a câștigat o reputație ca un creator de unic, de înaltă calitate și vehicule de încredere atât pentru iubitorii de profesioniști și de orice fel de conducere. Toată lumea va găsi o opțiune ideală datorită unei politici largi game de model și de stabilire a prețurilor flexibile a companiei.

Un pic de istorie

La sfârșitul anilor ’70 ai secolului 20, ciclism și, ca urmare, industria de ciclism începe în America. În acest moment, în țară, iubitorii de ambițioși inventa multe stiluri de schi noi pe absolut diferite părți ale drumului și off-road.

În 1986, o companie de producție de biciclete a fost înființată în California, care până astăzi ocupă un loc important pe piata. Biroul companiei este situat în Marin County, în cazul în care o bicicletă de munte originea. Fondatorul brandului este Robert Bakley, el conduce în continuare compania. Specializarea principală a Marin este producerea de produse cu 2 roți pentru echitatie în zonele montane. La începutul anilor 90 ai secolului trecut, compania a dezvoltat o tehnologie unică pentru producția de suspendare totală de transport de 2 roți. Câțiva ani mai târziu, cu celebrele companii internaționale, Marin modernizat suspensia spate 1-maneta într-o 4-pârghie pentru ca bicicleta să devină și mai fiabile. In ciuda acestui fapt, Greutatea totală a bicicletei nu a crescut, deoarece nu a suferit o manevrabilitate.

În prezent, Marin are propria echipa de sportivi de ciclism. Aproape toți bicicliștile proeminențează echipa producătorului, foarte tineri, timp de 20-25 ani. Acest lucru dovedește că Firma este gata să ofere oportunități pentru talente tinere, ambițioase, iar transportul lor va fi capabil să aducă sportivi la victorie.

Specificații

Înainte de a alege o bicicletă montană, trebuie să acordați o atenție deosebită producătorului de transport cu 2 roți, specializarea și tehnologiile principale de producție.

De la începutul existenței sale, Marin subliniază asupra tehnologiilor speciale pentru producerea de biciclete montane, cumpărătorul poate fi sigur că bicicletele de la Marin sunt o opțiune de fiabilitate și securitate de 100%.

Fiecare model de marin îndeplinește următoarele caracteristici:

 • uşura+
 • fiabilitate+
 • manevrabilitate+
 • Un număr mare de viteze+
 • Prezența unei furci de depreciere+
 • Atașamente de înaltă calitate.

  Tara clienții săi Producator Marin ofera o calitate deosebita a transportului 2 roți, efectuarea de modernizare a tuturor tipurilor de componente majore.

  suspensie Quad folosit de firmă este proiectat pentru a preveni toate fluctuațiile. Motivul pentru aceasta este calculul competent în deplasarea de gravitație și axa de rotație a structurii. Datorită procesului unic de formare multi-strat, rezistența construcției în ansamblu a crescut, iar greutatea a rămas aceeași.

  O atenție specială firmă-producător plătit Ramam. O tehnologie inovatoare – așa-numita Tri Arzător – mărește rigiditatea și, în consecință, rezistența cadrului.

  Realizat din cadru modulted ridicat de carbon MARIN au greutate redusa, de înaltă rezistență și rezistență la uzură.

  În plus față de munte, reputație la nivel mondial în de înaltă calitate biciclete autostrada Won de transport MARIN. Acest tip de transport 2 roți este proiectat pentru patinaj de mare viteză pe drumuri bine echipate. biciclete autostrada Marin au caracteristici aerodinamice cele mai ușoare și ideale pentru a dezvolta de mare viteză.

  Sortimentul de transport urban este, de asemenea, destul de larg. MARIN biciclete de oraș sunt foarte bune pentru a conduce rapid departe în oraș și ușor de mers pe jos de echitatie.

  Gama

  Ca orice producător, Marin a câștigat faima datorită mai multor modele, în special distins. Deși oricare din gama largă a companiei, vehiculul are de înaltă calitate și caracteristici impecabile, cumpărătorii sărbători mai multe modele.

  Bobcat Trail

  Aceasta este o bicicleta de munte modern, produs prin tehnologia unica, inovatoare. Transport cu două roți este O opțiune excelentă atât pentru un incepator care vrea să plonja în lumea extremă de munte, și pentru un profesionist care vrea să atingă perfecțiunea maximă. Bobcat Trail Cadru fabricat din aliaj de aluminiu durabil, care conferă ușurință și o rezistență suplimentară.

  Diametrul roților – 29 inch, Bobcat Trail este cu încredere plimbari pe orice cale, biciclistul simte propria sa siguranță. Roțile au trecut numeroase teste de laborator, precum și de verificare în cursele reale. Greutate mijloace de circulație de 14 kg, biciclete echipate cu frâne hidraulice pe disc.

  BIK BOBCAT TRAIL este un participant permanent în sport, și sportivii profesioniști preferă de multe ori tocmai acest model. Proprietarii de Bobcat Trail răspund pozitiv despre această formă de vehicule cu 2 roți. Există o abordare specială a MARIN la calitatea pieselor folosite. Cumpărători înțeleg ce plătește bani, senzație de echilibru perfect în fiecare mișcare.

  Patru colțuri

  Proprietarii se referă în mod corect la acest model cu cea mai bună opțiune de biciclete rutier. Four Corners are permeabilitatii excelente, perfect pentru a face față oricărui tip de suprafața drumului. Rama si furculita sunt proiectate pentru o tehnologie unică patentată de oțel ușoare în așa fel încât ciclistul va fi capabil să se simtă într-o stare confortabilă pentru o lungă perioadă de timp, fără senzație.

  Bicicleta are capacitatea de a comuta între 27 de viteze și roți stabile cu anvelope cu un diametru de 27,5 inci. Utilizatorii acestui model ia în considerare Four Corners cea mai bună opțiune pentru plimbări turistice pe distanțe lungi. Calitatea pieselor și a structurilor utilizate nu provoacă îndoieli cu privire la rezistența la uzură și siguranța vehiculelor cu 2 roți.

  Marin Presidio

  Un alt model popular Marin poate fi numit o bicicletă Presidio. El se referă la descărcarea de hibrid, care este Este perfect potrivit pentru echitatie de zi cu zi în oraș și pentru conducere off-road. Marin poziționează acest model ca o opțiune ideală pentru orice cetățean tânăr. Ciclistul va fi la fel de confortabil pentru a merge în jurul străzile orașului și de a depăși piese complexe, cu obstacole.

  Marin Presidio este echipat cu un cadru de aluminiu închis, care aduce o bicicletă o ușurință suplimentară. Furcă rigidă din oțel chromolibdden și tip hidraulic pe disc frânelor din spate va face orice călătorie cât mai confortabilă. Diametrul pneurilor rezistente la perforare și daune pe acest model de biciclete este de 28 inch.

  pedale platformă, există o protecție parțială a lanțului. Proprietarul bicicletei are posibilitatea de a adăuga accesorii suplimentare pe cadrul Marin Presidio. Proprietarii acestei mărci model de bicicletă Manevrabilitatea vehiculelor cu 2 roți pe străzile înguste ale orașului și stabilitate pe suprafețe denivelate de teren traversat.

  Marin Hidden Canyon 20

  biciclete pentru copii Perfect în toate privințele. Acest model în configurația sa are un cadru de aluminiu ușor și durabil, transmisie cu 7 trepte. O astfel de biciclete este perfect potrivit pentru copiii care sunt deja în măsură să călărească de transport cu 2 roți și doresc să își îmbunătățească abilitățile lor. Și, de asemenea, pe această biciclete, copilul poate merge la prima sa călătorie.

  Materialele utilizate în producția de componente sunt capabile să reziste la sarcini cu adevărat grele.

  Firma producătorul acordă o atenție deosebită la linia de biciclete pentru copii, în timp ce utilizează propriile tehnologii de producție brevetate, adaptându-le pentru tinerii bicicliști. Datorită combinației perfecte de preț și calitate Marin Hidden Canyon 20 vă va încânta proprietarul nu un sezon.

  Astăzi, bicicletele Marin ocupă în mod direct primul loc al podiumului printre bicicletele montane. Specializată în diferite tipuri de biciclete, țara producătorului lansează anual aproximativ 50.000 de biciclete unice. Marin Biciclete sunt opțiunea perfectă pentru orice ventilator de ciclism.

  Privire de ansamblu de biciclete Marin poate fi vizualizată în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: