Biciclete pentru copii 20 de centimetri: Linie și alegere

Biciclete pentru copii 20 de centimetri: Linie și alegere

Bike – un tip indispensabil de transport pentru copii și adolescenți. Promovează dezvoltarea corectă a sistemului musculo-scheletal al unui copil, ajută la găsirea unui sentiment de echilibru și stabilitate, formează atenția și independența pe drum. Acesta este adesea unul dintre cele mai de dorit cadouri pentru copii.

Particularități

Biciclete pentru copii foarte asemănătoare cu modelele de biciclete pentru adulți. Diferența principală se manifestă în funcțiile de design pentru copii. Majoritatea modelelor sunt mai complexe din punct de vedere tehnic mai complex – dop de absorbție a șocurilor, de frână și de mare viteză, elemente de protecție de la picior în acele de tricotat, un tampon de protecție special pe lanț.

Orice vehicul pentru copii are un cadru durabil fiabil din oțel sau aluminiu.

Piesele de aluminiu reduc semnificativ greutatea bicicletei, este ușor să-l rearanjați de la loc în loc. Toate structurile metalice de biciclete sunt acoperite cu vopsea specială care protejează împotriva coroziunii. Și, desigur, Este din punct de vedere estetic mai atractiv, luminos și colorat.

Pot avea detalii suplimentare: suport pentru pahare sau coș de plastic (pentru un rucsac, jucării și alte trupuri). Precum și o depreciere mai moale și de înaltă calitate.

Roțile cu o rază de 20 de centimetri sunt instalate pe biciclete pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani și până la 130 cm.

Un astfel de vehicul poate accelera la 15-20 km / h, ceea ce corespunde vitezei unei biciclete adolescente. Greutatea bicicletei depinde direct de echipamentul articulat, care include frâne, furcă, anvelope, întrerupătoare de viteză, jante. Diametrul roții trebuie să corespundă creșterii copilului.

Pentru ce vârstă este potrivită?

Fiecare bicicletă este destinată unui anumit audiență de vârstă, unde nu numai vârsta nu este luată în considerare, ci și creșterea ciclismului.

Cu cât este mai mare dimensiunea roții, mai în vârstă și mai mare ar trebui să fie prin creșterea „călărețului”.

Pentru copii cu vârsta de până la trei ani, cu o creștere de până la 100 cm, diametrul roții bicicletei este de 12 inch, de la 3 la 5 ani la 115 cm – de la 14 la 16 inch, copiii mai mari în 180 cm Biciclete. de la 18 la 20 inci. Biciclete cu jante de 24 și 26 inch sunt proiectate pentru adolescenți și adulți în creștere nu mai puțin de 155 cm.

Citește mai mult  Alegeți o bicicletă pentru un copil de 7 ani

Vizualizări

biciclete pentru copii pot fi împărțite în mai multe categorii: biciclete, două roți cu trei roți, cu roți laterale palmable, adolescente – a redus copie a unei biciclete pentru adulți.

Biciclete pe trei roți sunt proiectate pentru cei mai mici copii, Prezența mai multor roți permite plimbare pentru a menține echilibrul bine, partea de direcție are cel mai simplu de design, astfel încât copilul poate face față cu ea. Este foarte ușor de manevrat, designul produsului conține un minim de piese, doar cele mai esențiale pentru un condus confortabil și în condiții de siguranță.

Bicicletele cu roțile laterale sunt proiectate pentru copiii de la 3 la 5 ani. roți suplimentare fixate într-o mare roata din spate permite copilului să păstreze echilibrul în timpul mersului, face posibil pentru a învăța cum să o plimbare cu bicicleta pe două roți, după care roțile suplimentare pot fi eliminate. O astfel de bicicleta are un design mai complex și este foarte similar cu adult. Poate fi echipat cu un trunchi mic, un suport pentru sticle, cutii suplimentare.

Folding biciclete – vehicul universal, datorită cadrului de pliere și de alte elemente, convenabil de transport, are un pic de spațiu, este convenabil să-l stoca în apartament în hol sau pe balcon. Un astfel de produs este similar cu o bicicleta de obicei, cu un cadru deschis. Conceput pentru adolescenți și adulți.

În producția de părți separate ale bicicletei, aluminiul este utilizat, este mai ușor decât oțelul, și nu sunt supuse coroziunii.

Cele mai bune modele

Unele firme s-au dovedit perfect în piață pentru producția de biciclete pentru copii adolescente și. Produsele lor au o durată lungă de viață, iar detaliile nu sunt supuse uzurii rapide. Bine, biciclete de înaltă calitate:

 • ușoară+
 • Echipat cu roți detașabile mici suplimentare+
 • are un cadru ergonomic+
 • Dopul poate fi reglat la discreția sa+
 • Modul de comutare de viteză simplă și clară.

Pentru un copil în creștere, este mai bine de a alege modele hibride, Detalii separate de care pot fi ridicate și pentru a muta departe, în funcție de creșterea călăreț. Un astfel de dispozitiv o va „crește“ cu stăpânul său și va servi pentru mai mulți ani.

Citește mai mult  Cum de a alege o bicicletă de 20 de centimetri pentru un băiat?

  Luați în considerare rating-ul de cele mai multe vehicule de afaceri populare pentru copii.

  Stels pilot 170 20

  biciclete de brand rusesc. Producătorul a avut grijă de calitatea înaltă a execuției, pe baza Gostakhs din timpurile sovietice. Echipat cu discuri din aluminiu, volan și lanțul de siguranță protejat, în plus față – roți laterale. Motocicleta acestui brand este potrivit pentru copii nigalous care iubesc viteza, plimbare rapidă. Preț accesibil și de înaltă calitate atras mulți cumpărători la acest brand. Biciclete vinde bine.

  NOVATRACK AURORA 20

  Bicicleta este echipată cu un cadru rigid, o construcție de oțel durabil și componente fiabile. Iubitorii de plimbare măsurate unhightened pe trotuare și piste de oraș în zona de pădure. cadru pliabil permite biciclete compact și de transport în mașină.

  ALTAIR CITY 20

  Noul model, conceput pentru bicicliști adolescente. Locul de aplicare – mediul urban. Cadru din oțel și furci, diametrul roților 20 inch, ușor de ori, pachetul include o șa confortabil pe arcuri, aripi.

  Larsen Storm 20

  Bijenul adolescentului mobil, confortabil, elegant și fiabil. Cadru din oțel durabil vă permite să utilizați un model de teren accidentat în cazul în care sunt prezente coborâri și ascensoare. Roțile de 20 de inci oferă o permeabilitate bună pentru biciclete în zonele cele mai dificile ale drumului, nu lăsați în jos în nisip.

  Trek Mystic 20

  Model excelent pentru fete adolescente. Cadrul de aluminiu ușor confortabil oferă rezistență și plimbare confortabilă. Bicicleta este echipată cu o frână frontală fiabilă frontală, volanul și șaua pot fi ajustate sub creșterea călărețului, lanțul este protejat de un manșon special, prezența panoului vă ajută să vă așezați cu ușurință.

  Merida Dino J20

  Bicicletă adolescentă confortabilă pentru călătorii pe piesele de asfalt din oraș. Produsul cu greutate redusă oferă un cadru din aliaj de aluminiu ușor. Întregul design de biciclete este simplu și confortabil în funcționare. Șaua și volanul poate fi reglat, 6 viteze vă permit să respecte un mod de viteză diferită, ca un supliment – trunchi și aripi.

  Citește mai mult  26 inci biciclete: alegerea și compararea cu alte dimensiuni

  Această revizuire conține cele mai multe timbre populare de biciclete pentru copii și adolescenți cu diametrul roților de 20 inch.

  Cum de a alege?

  Atunci când alegeți o bicicletă, trebuie să ia în considerare un număr de nuanțe.

  1. Înălţime. Cel mai important criteriu pentru alegerea corectă a vehiculului, care afectează în mod direct comoditatea și confortul în timpul funcționării. Există un tabel oficial în care sunt indicate vârsta și creșterea copilului cu parametrii corespunzători, cu dimensiunea roților în inci.
  2. Vârstă. În cazul în care copilul este prea mic, nu contează cât de multe viteze are o bicicletă. Limita prezența roților de echilibrare suplimentare, limitator de direcție, pen-mamă. Pentru copiii mai mari, este mai bine să cumpere un model cu „bare“ (Clickson, oglinda retrovizoare, built-in jucării interactive). Mai în vârstă copilul, cu atât mai dificil modelul el poate cumpăra.
  3. Volan și șa ar trebui să fie ușor de reglat în funcție de creșterea călăreț.
  4. Greutate mică vehicul va permite copilului să-l transfere cu ușurință din loc în loc, pentru a ridica pe trepte, la rândul său, pe partea dreapta, a pus pe sol.
  5. Pentru fete, cadrul ar trebui să fie subestimat și deschis. Acest design vă permite să circulați în fusta, este ușor să încetinească picioarele sau sari din vehicul.
  6. Securitate. În acest caz, producătorul se închide cel mai adesea lanțul manșon de plastic, pentru a evita picioarele copilului. Coloana de direcție trebuie să fie echipat cu o suprapunere de protecție.
  7. Siguranța copilului depinde de fiabilitatea frânelor – cel mai bine alege tamburul.
  8. șa Convenabil și moale de formă ergonomică va oferi o călătorie confortabilă pentru orice copil.
  9. Pedale trebuie să fie confortabil – mai bine din cauciuc, apoi picioarele copilului nu se vor aluneca.
  10. În plus față de vehicul, trebuie să cumpărați Remedii: Casca pe cap, plăci moi pe coate și genunchi, mănuși.

  Alegerea unui vehicul pentru copilul dvs., trebuie să aveți grijă de siguranța sa.

   Dacă un mic ciclist este prea mic și păstrează un echilibru rău, Acordați atenție modelelor cu roți laterale suplimentare. Spuneți copilului că este imposibil să călătoriți pe drumuri și drumuri, lângă râuri, pe piesele care duc la o stâncă sau o râpă.

   Următorul videoclip prezintă o imagine de ansamblu a bicicletei pentru copii Fuji R20.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: