Biciclete pentru fete 10-12 ani: Evaluarea de producători și alegere

Biciclete pentru fete 10-12 ani: Evaluarea de producători și alegere

Fetele în 10-12 de ani, alegând o bicicletă, să acorde o atenție deja nu numai la design luminos, dar, de asemenea, pe calitatea agregatului. La această vârstă, toate caracteristicile de design ale „calul de fier“ sunt deja cunoscute. Este bine că alegerea nu este la fel de complicată datorită gamei largi de modele de adolescenți, cu toate că există mai multe nuanțe în această privință.

Particularități

În conformitate cu proiectarea modelului pentru fete, 10-12 ani este destul de similar cu copii pentru adulți, iar diferențele constau într-o dimensiune mai compact și absența unor funcții. Teenage includ probe amortizoare, care va spori confortul în timpul deplasării în nereguli, și o frână manuală cu mai multe viteze.

Greutatea modelului de fată este facilitată de designul cadru, tijele, volan. Saddle – mai moale și largă în comparație cu un eșantion adult. Cele mai multe modele sunt echipate cu o țeavă coborâtă, datorită care fata se poate face o plimbare cu bicicleta într-o fustă sau rochie.

Obișnuit, Modele pentru elevele sunt decorate luminos, au un design interesant. Cea mai mare parte este, portocaliu, culori rosu burgundy. La fel ca la această vârstă fetele și tonuri pastelate – roz, piersica, alb, albastru. Precum și modele pentru tânăra poate fi diferită în prezența unor părți suplimentare, care nu afectează funcționalitatea. Acest lucru poate fi atribuit aici, de exemplu, un coș pentru nimicuri femei.

Vizualizări

La această vârstă, fata poate oferi 2 opțiuni de biciclete – urban sau muntos. Modelele urbane sunt proiectate pentru echitatie pe un asfalt plat, este convenabil să lucruri de transport pe ele, dar nu se pot efectua diverse trucuri. Adesea, ele au doar o singură viteză, iar acest lucru este suficient pentru un rând de calm ciclu urban. Versiunea urbană va trebui să gust un ciclist tânăr cu un caracter restrâns.

Citește mai mult  Cum de a alege un giroscur pentru un copil de 10 ani?

Pentru mai multe sporturi și coaste activă, o copie minieră este adecvată. În condiții urbane, puteți face salturi, vizita de pădure, parc sau la plajă, de a depăși diverse obstacole, de exemplu, bordură.

Prezența mai multor unelte vă permite să conduceți în jurul și de a depăși acoperire inegală.

Dacă luăm în considerare acest lucru mai clasificare în profunzime, atunci puteți aloca 3 soiuri admise de biciclete pentru fete în vârstă de 10-12 ani.

 • Crucişător. Aceasta este o bicicletă pentru o plimbare urbană, are un cadru de joasă, curbe netede ale corpului, o aterizare confortabil. Cadrul este cel mai adesea făcut din aluminiu, datorită faptului că greutatea este facilitată.

 • Bicicleta de munte. Opțiunea Teenage pentru plimbare în mediul urban off-road. Are 7-21 transmisie, cadru drept și design complex. Fata va trebui să sări la rola de echitatie. Greutatea matricei de adolescenți moderne – 5-6 kg.

 • biciclete BMX. Această versiune adolescentă permite unei fete îndrăznețe să facă trucuri de biciclete, de exemplu, salturi extreme. Instanțele sunt realizate din aliaj de oțel durabil. Există opțiuni de aluminiu ușoare, dar purtând rapid în timpul exploatării extreme. Modelele sunt potrivite doar pentru fete care au o vastă experiență în ciclism plimbare.

Într-o categorie separată, puteți aloca Modele pliante. Ele sunt bune pentru călătorii în oraș, și chiar mai multe fete ca greutatea lor minimă.

Cu toate acestea, mecanismul însăși cauzează adesea dificultăți cu un adolescent, atât de mulți părinți preferă opțiunile clasice ciudate.

Cum de a alege?

Când alegeți o bicicletă pentru o fată de 10-12 ani Profitați de specialiști.

 • Acordați atenție diametrului roții și înălțimii cadrului. Pentru un copil de 10 ani, este mai bine să cumpărați un model cu roți de 20 de inci și un cadru de 12-13 inci, iar școala 11-12 ani va fi mai convenabilă pentru bicicletă cu roți de 24 de centimetri și un cadru de 14-15 inci.
 • Fetele din adolescență nu pot fi experimentate în greutate mare, deci alegeți un model de lumină. Rețineți că o instanță cu un cadru din aluminiu cântărește 2-3 kg mai puțin decât opțiunea oțelului.
 • Dacă părinții știu că copilul va exploata, în principal, bicicleta asupra creșterii și coborârii, se recomandă selectarea Eșantion cu unelte multiple – numai transmisia unică va provoca dificultăți în procesul de creștere.
 • Luați viitorul proprietar cu dvs. la magazin, lăsați-o să stea pe bicicletă. Fiți atenți la aterizare și asigurați-vă că partea din spate a fetei nu pleacă puternic înainte, altfel va fi bolnav în timpul călătoriei. Modelul nu este potrivit pe care spatele copilului este perfect drept. Piciorul unui călăreț tânăr ar trebui să ajungă cu ușurință pe pedală atunci când se întoarce în poziția inferioară.
 • Asigurați-vă că pedalele se rotesc cu ușurință și la fel ca roțile, Nu scad și nu publică alte sunete străine.
 • Asigura-te ca Bicicleta are o protecție fiabilă a lanțului, în care îmbrăcămintea fetei ar putea obține și duce la rănire.
Citește mai mult  biciclete cool: design și specificații

O atenție deosebită merită să plătiți designul. La această vârstă, elevele sunt foarte importante pentru a arăta luminoase, frumoase, atractive. Dacă cumpărați o bicicletă este o surpriză pentru un copil și, prin urmare, nu este posibil să o luați cu dvs. la magazin, atunci trebuie să vă amintiți culoarea preferată a viitorului proprietar și să alegeți o bicicletă în nuanțe similare. Dacă nimic nu este cunoscut despre culoarea dvs. preferată, alegeți un model neutru, de exemplu, alb, negru, kaki, argint – aceste opțiuni sunt potrivite pentru toate ocaziile.

Dacă umbra neutră apare către tânăra doamnă plictisitoare, ea va fi capabilă să-și transforme prietenul cu două roți pe cont propriu.

De exemplu, puteți face o bicicletă cu panglici LED, decorați felinarele, achiziționați un clopot drăguț în formă de floare, decorați cadrul cu inscripții vesele.

Modele populare

Acordați atenție mai multor modele de biciclete relevante pentru fete 10-12 ani.

Formula Smart 14G 24

Simplu și convenabil în modelul universal de circulație pentru adolescenți de 11 ani. costume de bine pentru plimbări ușoare pe asfalt de acoperire, precum și pentru plimbare pe rural inegale. Dimensiunea roților este de 24 inchi, ceea ce înseamnă că modelul poate fi folosit chiar și de către un om adult, deoarece acesta este proiectat pentru înălțimea 130-165 cm.

  Suspensia nu are amortizoare și este echipat cu o furculiță rigidă, astfel încât greutatea instanței este foarte mică – 16,4 kg. Viteza doar unul, dar principalul avantaj este un mecanism de pliere care vă permite să stocați o bicicletă la domiciliu, pe balcon, într-un dulap sau mașină portbagaj.

  Din dezavantajele există un nivel scăzut de confort în timpul deplasării pe un strat de piatră, astfel încât este mai bine să opereze modelul pe o suprafață plană.

  PREMIER COBRA 20 V-BRAKE

  Acest model atrage atenția fetei cu designul său luminos – un exemplu este vopsit în tonuri de galben cu insertii de salata. frontierele optime de vârstă – 9-13 ani. Are un cadru tip închis. Ei bine, potrivit pentru ciclism de mare viteză pe trasee inegale, Confortul în același timp, asigurată de amortizare a două roți.

  Citește mai mult  Butoane de frână pentru biciclete: Ce sunt tu și cum să nu fie confundat cu alegerea?

  Cadrul este realizat din oțel anti-coroziune, care adaugă o greutate de biciclete, dar crește viața. Modelul are 6 viteze ușor comutabile. Fetele îi place posibilitatea de a face pe distanțe lungi.

  Stels Navigator 410

  Această opțiune este prevăzută pentru cicliști 10-12 ani. Diametrul roții este de 24 inci – această dimensiune vă permite să manevra cu ușurință pe drum. Copia este echipat cu frâne mecanice pe disc, cu un rotor de 160 mm, care reduc timpul de frânare și oferă un control confortabil cu bicicleta.

  Bazat pe proiectarea cadrului de oțel din oțel clasic. maximă posibilă Sarcina biciclete – 70 kg, iar masa întregii unități – 15,6 kg. Total există 21 de viteze.

  Cum de a alege un bun de biciclete pentru o adolescentă, uite în film.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: