Biciclete pentru fete 5 ani: modele populare și secrete selectarea

Biciclete pentru fete 5 ani: modele populare și secrete selectarea

Achiziționarea de primul prieten pe două roți devine una dintre cele mai memorabile momente ale copilariei. El face plimbare mai distractiv și mai stimulatoare. Ciclismul este un mare cadou pentru o fată de 5 ani. magazine pentru copii moderne oferă o gamă largă de dispozitive, printre care oricine poate găsi o opțiune pentru gust. Articolul se ocupă cu cele mai multe modele populare de biciclete pentru fete în vârstă de 5 ani și să vă spun ce să caute atunci când aleg un.

Particularități

Între produsele destinate fetelor și băieților, există o diferență. Caracteristica principală a modelelor fetelor este un design special conceput, cu un cadru redus, oferind călărie confortabilă chiar și într-o rochie sau fustă. Avantajul fără îndoite al doamnelor este mai mic decât bărbații. Astfel de biciclete sunt mai ușor de stăpânit, ele sunt mai bune de câștig, inhibă mai repede. O altă diferență este forma specială a scaunului, concepută pentru a satisface anatomia feminină.

Biciclete diferite pentru fete și design. Modele luminoase, originale, cu aspect interesant și colorat, atrage imediat atenția. De regulă, transportul fetei este decorat cu desene sub formă de flori, inimi, arcuri sau animale. Înălțimea copiilor pentru doamne mici sunt completate cu accesorii suplimentare, cum ar fi scaunele de păpuși, coșul frontal pentru cele mai mici, panglici, margele și alte elemente.

Spalarea si culoare paleta de produse pentru fete: roz, zmeura, violet, canar, turcoaz – toate nuanțele de culori enumerate pot fi găsite în magazinele de produse pentru copii.

Gama

magazine moderne oferă o gamă largă de biciclete, printre care toată lumea poate alege produsul optim. Luați în considerare cele mai multe modele populare de biciclete pentru fete 5 ani.

Stels Vânt 14 x020

Culoare biciclete roz metalic va fi încântat orice fată. inserții albe și modele în formă de flori și fluturi da produsul o vedere blând și frumos. Rama și dop dur din otel Hi-Ten. Lanțul este protejat printr-o suprapunere de metal de praf și murdărie. frâne de picior și jante unice sunt responsabile pentru siguranța călătoriei. Roti cu un diametru de 14 inci au încorporat elemente reflectorizante. insertii de cauciuc instalat pe volan și pad moale. În plus, există roți de siguranță detașabile și un apel. cost cu o schimbare de produse 4500 ruble.

Stels Flyte Lady

Acest produs este produs în două dimensiuni, cu roți 14 și 16 inch. Puteți alege nuanta pastel albastru-roz sau moale a cadrului, decorat cu flori în formă de flori. Biciclete arată foarte blând și atractiv. Cadru din oțel și furcă. Pentru fiabilitate de echitatie, jante unice sunt elemente responsabile, reflectorizante pe roți și frână de picior din spate. Protecția în lanț a preveni umezeala și praful care intră.

Un trunchi confortabil este strâns atașat la caz, puteți lua o prietena. apel inclus, coș de răchită pentru maruntisuri și roți laterale detașabile. Preț 5100 ruble.

ROYAL BABY STEEL 14 Copila Stea

opțiunea perfectă pentru prințese reale. Blând și frumos biciclete alb-albastru, cu insertii roz se potrivi perfect un pic doamnă. Există o opțiune similară, dar cu un cadru de o nuanță roșu. Roțile cu un diametru de 14 inch sunt echipate cu un cauciuc compactat. Rama și furculiță din oțel. Jante singulare și un sistem de frânare fiabil de frână cu frână constând din frânele din față și frânele din spate sunt responsabile pentru siguranța călătoriei.

Lanțul este protejat de murdărie și pietre mici. Include piese de sprijin pentru părinți, coș de răchită albă, arcuri pentru decorare și apel. Costul Royal Baby Stargirl Steel 14 – 11250 Ruble.

Royal Baby Little Swan 16

Bicicletă cu design delicat realizat în nuanțe de culoare roz și alb. Aripile lebedelor împodobesc cadrul și șaua. Roțile cu un diametru de 16 inci sunt echipate cu cauciuc durabil. Designul este complet executat din oțel. Pentru fiabilitatea călătoriilor Răspundeți singur Jante de oțel și sistem de frână V-frână. Lanțul este protejat de o căptușeală din metal de murdărie și umiditate. Pedalele albe au un model embosat pentru o fixare mai bună. Volanul și șaua de cauciuc sunt reglabile în înălțime.

Include roți de siguranță, coș de fantezie, apel și trunchi. Preț – 12400 RUB.

Royal Baby Jenny Girl 14

Modelul drăguț produs în culoarea albă cu inserții roz. Șa și cadru decorate cu desene sub formă de fluturi. Design din oțel. Siguranța călătoriei oferă jante de aluminiu unic și un sistem de frânare fiabil constând din frâne manuale de biciclete, spate și tambur. Lanțul este protejat de murdărie și praf. Direcția și scaunul sunt reglabile în înălțime. Trunchiul de scaun din cauciuc pentru cea mai bună fixare a pasagerilor, apel, coșul pentru cel mai mic și tampon moale de pe volan sunt incluse în set. Costul lui Royal Baby Jenny Girl 14 este de 10100 de ruble.

Stark Tanuki 16 fată

Modelul luminos al culorii de zmeură cu inserții albe atrage imediat. Fetele de cinci ani vor fi încântați de desene sub formă de inimi și mici rațe. Cadru din clasa din aluminiu Al-6061, STARK rigid furculiță greu. Jantele unice de aluminiu și frânele din spate asigură fiabilitatea călătoriei. Protecția lanțului împiedică murdăria și praful. Roți cu un diametru de 16 inci se potrivesc cu fete mari.

Volan cu inserții de cauciuc și șa sunt reglabile în înălțime. Set complet: jante de siguranță detașabil, padding moale pe volan, clopotul și un coș pentru lucruri mai mici. Decoratiuni sub forma unui Brilliant Tinsel dau produsului o viziune festiva. Preț biciclete 11250 ruble.

Cum de a alege?

Când cumpărați transportul primului copil, se recomandă să acorde o atenție la o serie de nuanțe, ceea ce nu va fi confundat cu alegerea. În principal, este necesar să se studieze cadrul, deoarece depinde de confortul utilizării transportului. Design-ul pentru copii ar trebui să fie lumină. Se recomandă să se aleagă produsele fabricate din aluminiu, deoarece acestea au o greutate mai mică. biciclete din oțel sunt mai severe, dar în același timp, au o rezistență și durabilitate sporită. Importante și simplitatea managementului – nimic nu ar trebui să interfereze cu pedale pentru copii de răsucire și rotiți volanul. Dimensiunea cadrului și roțile trebuie să corespundă în mod necesar reciproc.

Este important ca motocicleta sa apropiat de copil în mărime. Ca o regulă, fetele de 5 ani sunt roți adecvate de 12-14 inci. Cu toate acestea, există fete, colegii în creștere de conducere, astfel încât există o formulă specială pentru ei, care va ajuta la calcularea corectă a dimensiunii. Împărțiți creșterea copilului cu 2,5, și apoi un alt 2,54. Cifra rezultată va fi egală cu diametrul necesar al roții.

Amintiți-vă că este imposibil să cumpere prea mult de model, deoarece poate forma o postură neregulată.

Există un alt mod care va ajuta să nu ghici cu selecția. Acesta constă în măsurarea distanței dintre cot și degete sfaturi copilului. Acest parametru trebuie să fie egală cu distanța dintre șa și volan. O mai bună, desigur, să ia o fată cu tine la magazin pentru a fi capabil de a încerca pe bicicleta. Picioarele ar trebui să fie liber pentru a ajunge la pedale de la punctul cel mai jos. Asigurați-vă că copilul sta confortabil și pot sări rapid de la transport, dacă este necesar. Între cadru și copilul, este necesar un minim de 10 cm, pentru a preveni rănirea la frânare.

Serviți cauciucată suprapuneri de pe volan, care nu va permite mâinile la alunecare în timpul conducerii. Pedale ar trebui să aibă un desen de relief pentru o mai bună fixare picior. Pe roți și cadre de direcție, este necesar să se aibă reflectoare care să asigure siguranța atunci când patinaj seara. Atenție la sistemul de frânare – acesta trebuie să fie cât mai fiabile posibil. Cele mai bune sunt riming frânele V-frână cu opțiuni manuale și picior.

În mijlocul volanului, prezența unei căptușeală moale, care va preveni un prejudiciu în caz de frânare bruscă.

Atunci când cumpără o bicicletă pentru bas de 5 ani, ar trebui să acorde o atenție la proiectarea. Fetițe adora toate roz, luminoase și strălucitoare. Cele mai diverse desene și decorațiuni, cu atât mai mare probabilitatea ca copilul va dori un cadou. Aveți grijă, astfel că modelul are în mod necesar un trunchi și un coș frontal pentru maruntisuri. Un excelent supliment va fi un scaun de păpușă. Marci moderne oferă produse cu imagini sub formă de eroi de desene animate populare. În cazul în care copilul are un caracter preferat, pentru a cumpăra biciclete ei cu un astfel de desen. Fata va fi încântat.

Aveți grijă de disponibilitatea roților de siguranță complet cu dispozitivul. Acestea sunt necesare pentru o fată care numai de masterat primul transport. Când un copil va merge cu încredere cu detalii suplimentare, ele pot fi îndepărtate pentru al învăța să călătorească independent fără asigurare. Unii producători echipează biciclete pentru peneul părinte pentru copii, care este atașat de trunchi. Se va potrivi perfect pentru a doua etapă de învățare atunci când sunt îndepărtate roțile mici.

Acest lucru va contribui la reglementarea nivelului de înclinare, iar fata nu se va teme să piardă echilibrul și să cadă.

Cum de a alege bicicleta potrivită pentru un copil, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: