Biciclete Salute : caracteristici și modernizare

Biciclete Salute : caracteristici și modernizare

Printre bicicletele sovietice există puține astfel care diferă în compactitate și greutate redusă. Cele mai multe nu se potrivea pentru depozitarea în apartamente mici de clădiri înalte sau pentru transportul în transportul public. Din acest motiv, că pliere „salutul“ a devenit un astfel de popular. Datorită cadrului și unice puternice roți, locuitorii orașelor și satelor au fost la fel de iubit.

Descrierea și istoria aspectului

Bicicleta arata „Salute“, cum ar fi o pliere sigură de transport pe două roți de producție sovietică. Cele mai multe dintre reprezentanții acestui model au fost eliberați în 1986.

Scopul principal al acestui transport o bicicletă este o mișcare confortabilă pe suprafețele de diferite tipuri.

Producator „Salyuta“ a fost Perm Motor Factory, din transportoarele din care a atins, de asemenea, biciclete bine cunoscute numite „Ural“ și „Kama“.

Destul de rapid, compact și ușor „Salute“, a început să se bucure în cerere mare în rândul populației țării. În plus față de un cadru confortabil, o șa, o volan, transportul a fost echipat cu un trunchi, aripi și pe unele variante a fost o frână de jantă frontală. Craftsmenii de curte au transformat această bicicletă simplă în capodopere folosind o zecime, diferite tipuri de fire, casete și alți tehnicieni. Repararea acestor biciclete a fost ieftină și simplă, pentru care popularitatea sa a crescut și mai mult.

Plimbarea pe „salute” este convenabilă atât prin acoperirea asfaltului, cât și în căile de la sol, La urma urmei, drumurile rele nu au fost un obstacol pentru acest model. Planta a prezentat o astfel de bicicletă ca adolescentă. Cu toate acestea, pasibilitatea ridicată și lățimea convenabilă a roților, permițând rezistența la sarcini substanțiale, apreciate nu numai de copii, precum și bărbați și femei de diferite vârste. O altă caracteristică a bicicletei acestui model a concluzionat că Greutatea sa relativ mică.

Caracteristici constructive

Cadrele de biciclete „Salute” au fost realizate din oțel din aliaj de înaltă rezistență, care sa arătat ca material de înaltă calitate. Este demn de remarcat faptul că există diferite cadre de caracteristici de design.

 • Rama pliabilă Balamalele au fost distinse prin faptul că părțile structurii au fost fixate cu ajutorul unui mâner sau șurub cu șurub hexagon. Opțiunea pliabilă este ușor de transportat și stocată chiar și în clădirile înalte.
 • Universal Rama sub formă de romb a fost prestigioasă. A dobândit popularitate specială la bărbați.
 • Rama pliabilă reprezintă două semiramps având o conexiune rigidă în interiorul scaunului. Această opțiune este destul de rară și este acum o raritate.
Citește mai mult  Să vă familiarizați cu kickboard

Difuzoare de direcție pe modelele de îndepărtare reglabile adânci. Ele sunt confortabile de a controla atunci când aterizarea este netedă. Regulamentul este posibil atât în ​​mânerele de înălțime, cât și în mânerele de înclinare. Plugul este fabricat din oțel și are o secțiune transversală.

Scaunul pe „Salute” întâlnește două tipuri: latex moale și de primăvară greu. Tija poate fi ridicată la marca maximă.

Este demn de remarcat faptul că, în detrimentul unei frâne de picior, scaunul trebuie plasat mai mic decât un nivel de aterizare convenabil pentru un ciclist. Acest lucru este necesar pentru o frânare sigură.

Jantele pe biciclete ale acestui model unic și au 36 de spițe. Dimensiunea roții este de 533×37 mm. Diametrul anvelopei în conformitate cu standardele moderne în inci este de 20. Anterior, un astfel de parametru a fost considerat copii, deoarece a creat inconveniente pentru adulți.

Reglarea rigidității manșonului este efectuată utilizând clema sub forma unui con. Trebuie să fie fiert sau strângeți folosind cheia corespunzătoare. Pentru a remedia setările există o blocare în aer liber.

Masa totală a unei biciclete complet echipate este de aproximativ 15 kg. Greutatea maximă a modelelor a fost de 15,5 kg.

  Kitul include un trunchi de oțel sau crom, un clopot simplu de semnalizare, aripi. Viteza de pe model a fost doar una. Unele biciclete salute au fost echipate cu un stand de stand. Pedalele sunt fabricate din metal, iar tipul lor este caracterizat ca un drum. În funcție de anul de eliberare, caracteristicile acestui model pot diferi ușor.

  Subtilități de funcționare și întreținere

  „Salute” și-a dovedit fiabilitatea, trăind mai mult de 20 de ani, în timp ce el continuă să-și încânte proprietarii cu călătorii plăcute.

  La bicicletă a rămas aceiași ani, suficient pentru a urma regulile simple pentru îngrijirea acestuia. Este recomandabil să o faceți în mod regulat, atunci „calul de fier” va fi corectat. În ajunul fiecărei călătorii, proprietarii acestui model de ciclu trebuie să verifice frânele și anvelopele. Asigurați-vă că monitorizați fiabilitatea conexiunii în locațiile firului.

  Fiecare sezon este necesar de 2-3 ori și, dacă este necesar, lubrifiați detaliile. Roți înainte de a merge pentru depozitarea pe termen lung, ar trebui să fie demontat, iar sistemul lor funcțional de variabile folosind kerosen. După o astfel de procedură, este important să-l ștergeți bine și a pus lubrifiant (cel mai bun este neutru).

  Magazinul „Salute“ este necesar în încăperi uscate, în care nu există fluctuații bruște ale temperaturii.

  Este pe păstrarea transportului de biciclete ar trebui să fie în stare suspendată. Este de dorit ca roțile să rămână pompată.

  Citește mai mult  alarmă pentru biciclete: Tipuri și criterii de selecție

  reparații regulate va ajuta pentru a evita multe surprize neplăcute. Practica arată că aveți nevoie pentru a monitoriza în mod constant starea de cauciuc. De îndată ce ea a devenit nepotrivit, este important să aibă grijă de ei de înlocuire. Nou de cauciuc va permite în condiții de siguranță se deplasează în jurul toate tipurile de drumuri.

  Un punct important este o astfel de problemă de roți „Salute“ ca „opt“. Puteți evita acest lucru, dacă luați pe rând pentru a strânge spițele în direcții diferite. În acest caz, în partea interioară a jantei ar trebui să existe protecție, astfel încât camerele să nu se dovedească a fi perforate.

  Lagarele pot fi acoperite cu rugină din când în când. Este corectată prin respingerea nodului, oferind toate bilele și mângâindu-le în kerosen. După aceea, ele trebuie lubrifiate cu compoziția WD40, care este vândută în magazinele auto.

  Astfel încât pedalele nu urăsc, Este necesar să se acorde atenție tijelor de pe pene. Periodic Au nevoie de curățare. Dacă sunt răsfățați, atunci ar trebui să le schimbați la noduri moderne. Periodic, lanțul trebuie să fie înmuiat în kerosen, șmirghel de prelucrare și apoi lubrifiați cu ulei – va salva bicicleta de la scârțâit și va îmbunătăți indicatorii de viteză. Cadrul trebuie să fie pictat periodic. Uneori trebuie să schimbați șuruburile care sunt responsabile pentru montare. Cu defecțiuni severe, cadrul poate fi supus chiar la sudură.

  Volanul va dura destul de mult timp, dacă vă ungeți lagărele care sunt în sticlă de direcție. De asemenea, atunci când uzura este în valoare de înlocuire mânere cauciucată.

  Cum pot îmbunătăți?

  În prezent, o mulțime de modele de biciclete „Salyut“, a trăit până în prezent, în același timp, au devenit chiar mai bine. Mulți meșteșugari de actualizare și de a spori biciclete, oferindu-le o viață nouă.

  Cel mai adesea, modernizarea începe cu înlocuirea roților.

  Mulți iubitori sunt nemulțumiți de diametrul mic al anvelopelor lor native și preferă să le înlocuiască cu variante mari, cu permeabilitate crescută. Adesea, alegerea se oprește pe roți, cu un diametru de 26 inch. Puteți alege produse cu o bandă reflectorizant și antiprocol strat de kevlar. Pentru a instala noi roți, trebuie să împingeți mufa și cu un fișier pentru a face locuri pentru fixarea pe axa mai largă. In spatele totul devine fara probleme.

  Citește mai mult  Pliante biciclete electrice: cele mai bune modele și recomandări pentru alegerea

  După instalarea roților noi, următoarea actualizare sugerează: trebuie să schimbați aripile. Vechi mai bine să nu pleci, deoarece vor fi aproape de cauciuc, și păstrând penele lor de la sârmă se arată cu nici o parte mai bună.

  Este mai bine să stabiliți aripi de plastic moderne potrivite pentru dimensiunea roților noi. Elementele de fixare sunt mai fiabile.

  În cazul transportului regulat al unei biciclete în lift, în mod convenabil în timpul tuningului, scurtați imediat roata din spate. În acest caz, cu o poziție verticală, vehiculul va ocupa mai puțin.

  Cea mai interesantă parte a modernizării vechiului model este Instalarea manșonului planetar – suficiente trei viteze. Frânele pe care le puteți lăsa piciorul sau înlocuiți-l pe rolă sau pe disc. Cu toate acestea, instalarea acestora din urmă va necesita mari modificări în cadrul cadrului. Este demn de remarcat faptul că Instalarea și configurarea bucșa planetar, cu propriile mâini nu provoacă dificultăți – puteți găsi instrucțiuni detaliate pe Internet.

  Desigur, pentru instalare va trebui să o dată împinge din nou penele de cadru, iar apoi verifica geometria. Cu toate acestea, chiar și această schimbare în creștere în alte noduri sunt în valoare. Un punct important este numărul de dinți de pe steaua din față și din spate. Raportul optim reprezintă unul sau doi. Este recomandabil să se schimbe imediat transportul și tijele de montaj în secțiunea transversală pătrată.

  Uneori poate fi necesar pentru a scurta lanțul de la înlocuirea unuia sau a ambelor stele.

  În cursul actualizărilor este în valoare de gândire cu privire la volan. Cel mai simplu mod este de a desena insertii metalice mici la capetele sale. Ele sunt ușor de a ascunde cu garnituri de plastic. Scaunul trebuie schimbat cu unul nou, care va fi mai convenabil. În care Este recomandabil să se schimbe și clemă pe pinul scaunului pentru a regla rapid înălțimea scaunului. Acesta nu va fi de prisos și înlocuirea trunchiului, precum și instalarea unui nou footboard.

  Un alt detaliu care are nevoie de cele mai multe ori să fie înlocuit – acestea sunt pedale. opțiuni moderne vă permit să alegeți produsul optim în conformitate cu propriile cereri. Ca urmare a unor astfel de modificări simple, puteți obține o mare de biciclete reinnoit, care va oferi noi senzatii de neuitat.

  Privire de ansamblu biciclete Salute Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: