biciclete Shulz: Cele mai bune modele, selecție și funcționare sfaturi

biciclete Shulz: Cele mai bune modele, selecție și funcționare sfaturi

Bicicletele sub acest brand au fost deja cunoscute pentru destul de mult timp. Da, este imposibil să fie numit un Grand International, dar cu sarcinile sale, produsele sunt face fata cu succes. Să vedem ceea ce compania este shulz și că poate oferi consumatorilor.

Despre marca

Pentru a înțelege ce este bicicleta Shulz, trebuie să începeți cu informații oficiale de la producător. Această companie lucrează în țara noastră. Și, ca orice producător intern, luează în mod adecvat nevoile clienților și utilizatorilor finali. Curios și calea pe care a făcut-o compania. Mulți alți producători sau au lansat producția de la zero sau au început cu profiluri diferite, uneori foarte departe de biciclete.

Shulz și punctul de plecare au avut închiriere de biciclete. Pe baza experienței acumulate, au reușit să înțeleagă ce ar trebui să fie o tehnică cu două roți, deoarece acestea oferă o simplitate de proiectare și fiabilitate în același timp. A analizat efectiv experiența cumulată a altor firme. Biciclete proprii cu privire la capacitatea companiei produse începând cu 2008.

Facilitățile industriale sunt situate în Taiwan.

Gama de produse crește în mod continuu. Statul companiei este în creștere, deoarece trebuie să folosească abilitățile diferitelor artiști pentru fabricarea bicicletelor puternice. La început, accentul principal a fost făcut pe sectorul modelelor pliante, deoarece au fost cele mai ieftine. Designerii au căutat să creeze dispozitive care să permită să meargă imediat după aterizare.

În 2010, sub acest brand, sunt prezentate 2 modele și un alt an – deja 5 modificări. Politica corporativă implică pictura compartimentului pentru bagaje și aripile în același ton ca și cadrul. Colorarea este selectată astfel încât aspectul să fie pozitiv și în același timp solid. Mulți ani de experiență în întreprinderea producătoare este o garanție suplimentară a calității. Acum trebuie să aflăm ce spun ei despre modelele Shulz în experții profesioniști generali.

Avantaje și dezavantaje

Cel mai important avantaj al mărcii către concurenții europeni este ieftinitatea produselor finite. Da, făcută sub germană, franceză sau mărci italiene, uneori perfect, dar, de asemenea, nivelul prețurilor este înrădăcinat. În care Tehnologiile moderne sunt utilizate în mod activ. Producătorul declară că oferă un design excelent și o fiabilitate sporită a proiectului. Bicicletele Shulz nu sunt prea grele și calculate chiar și în condiții dure de funcționare.

În ceea ce privește deficiențele, acestea trebuie dezasamblate mai mult pe exemplul modelelor individuale – în general, produsele justifică așteptările. Uneori există doar ecrane și alți outsideri. Important: O parte din plimbări nu poate numi defecte semnificative semnificative. caracteristici specifice de brand sunt:

 • Geometria atentă a înșeuat+
 • Manșon de tip planetar+
 • Disponibilitatea mai multor viteze+
 • Posibilitatea de pliere a volanului.

Modele de revizuire

Modificare Max Colectate pe baza unui cadru puternic din oțel. Nu este dificil să se ajusteze mecanismul de direcție și scaunul în propria creștere. Datorită jantelor duble, puteți oferi o fiabilitate sporită și să faciliteze plimbarea de zi cu zi. Bicicleta implicită este echipată cu roți cu un diametru de 20 de centimetri. Doar opțiunea este posibilă cu culoarea roșie. Alte caracteristici:

 • Prezența unui mod de pliere+
 • Greutate proprie – 14,3 kg+
 • Gapure după pliere – 0.82×0.69×0.33 m+
 • Rostovka – 1,5-2 m+
 • Încărcarea admisă – 100 kg+
 • Frâne largi+
 • Jantă de aluminiu măcinată cu 28 de spițe+
 • Hi-zece furcă de oțel+
 • Gripa anatomică cu nod de fixare+
 • Scaun de piele cu umplutură elastică+
 • destinația țintă pentru condițiile urbane.

Krabi Coaster – poate fi, de asemenea, o alegere bună. Această bicicletă este echipată cu un cadru din aluminiu și un manșon de tip planetar cu trei trepte. Un avantaj important este că manșonul face la fabricile Shimano. Roțile de 24 de centimetri și un scaun confortabil larg vă permit să disectați confortabil pentru orice drumuri, inclusiv trasee de teren de țară. Setul de livrare include un caz.

Masa bicicletei este de 13,7 kg. După plierea plicului – 0.89×0,36×0.74 m. Pentru fabricarea cadrului, utilizați aliajul brandului 6061. Cadrul are o singură dimensiune, calculată pe Rostovka 1.5-2 m. 3 viteze au fost vândute și în jante dublu de aluminiu există 28 sau 36 de spițe.

Plugul nu are un amortizor, iar dimensiunea scaunului este de 0,26×0,24 m.

O caracteristică importantă a produsului este combinația de frâne frontale de jantă frontală și spate. Lungimea știftului scaunului ajunge la 0,42 m. Sistemul este echipat cu o stea cu 40 de dinți. La crearea manșonului anterior, se utilizează rulmenți de nivel industrial închis. Setul de livrare include:

 • Cazul de depozitare a bicicletelor+
 • Dispozitiv de bagaje+
 • aripi+
 • picior+
 • Bicycle Bell+
 • Reflectoare ușoare.

Poate lua în considerare o astfel de alternativă ca Krabi multi. Bicicletă cu 7 viteze echipate cu propulsie de 24 de inci și un scaun larg confortabil. Este convenabil să o transmiteți chiar pe un drum relativ dificil. Colorarea atractivă „Noapte Starry” va fi imediat ca alții.

Masa bicicletei este de 14,5 kg + după plierea dimensiunilor va fi egală cu 0.91×0.75×0.36 m.

Ambele frânare aparțin RIMP. În jante duble – 28 sau 36 de spițe. Anvelopele au o cameră cu un autoniplayer. Gripa anatomică este completată de un dispozitiv de reținere. Diametrul știftului sub șa este de 0,039 m + îndepărtarea aluminiului și este imposibil să se reglementeze.

O probă atractivă poate fi considerată o bicicletă Lentus. Designerii au avut grijă de utilizarea unui cadru ușor din aluminiu. Anvelopele sunt destul de mari. Manșonul planetar este proiectat pentru 8 viteze. Cu condiția de echipare a frânelor cu discuri solide.

Toate articolele și asamblarea sunt în general optimizate pentru a conduce în condiții grele. Caracteristicile rămase sunt după cum urmează:

 • Greutate proprie – 14,5 kg+
 • Dimensiunea este pliată – 0.81×0.71×0.39 m+
 • Roți – 20 de centimetri+
 • RIM – cu 32PS+
 • Frâne cu discuri+
 • Limita limită – 120 kg+
 • O mulțime de biciclete în pachet – 16,7 kg.

Atenția merită bicicleta Buncăr. Are 3 viteze, iar producătorul promite că bicicleta poate fi ușor de pus în trunchiul mașinii. Designul este conceput pentru adulți și copii care nu sunt sub 7 ani (cu un grup de creștere de la 1,4 m). Implicit pe o bicicletă portocalie este setată de un diametru de 16 inci. Toate împreună vă permit să încheiați acest lucru Hopper 3 justifică pe deplin banii solicitați de producător.

Masa bicicletei pentru bebeluși este de 9,5 kg. După pliere, dimensiunile sale scade la 0,75×0,36×0,63 m. Există o singură dimensiune de creștere (la o creștere de 1,4-1,85 m). În fabricarea pedalelor, se utilizează plasticul cetății ridicate. Coloana de direcție este realizată conform unei scheme parțial integrate fără fir.

Dar puteți privi versiunea Hopper XL. Aceasta este, de asemenea, o bicicletă pliabilă, dar concepută pentru iubitorii de călătorie sportivă. Este echipat cu roți de 18 inch. Produsul este, de asemenea, potrivit pentru persoanele de creștere ridicată.

Setul de livrare conține aripi și casete de bagaje.

Ca o alternativă, modelul bicicletei este adesea luat în considerare Goa. Produsul complet cu trei trepte de tip planetar de la Shimano. O varietate cu frânele V-frână se manifestă foarte bine. Este echipat cu roți cu un diametru de 20 de centimetri. Principalele caracteristici sunt după cum urmează:

 • Mass – 12,3 kg+
 • Rimul frontal și frâna din spate+
 • RIM – cu 28 de spițe+
 • Pini sub scaun cu o lungime de 0,58 m și un diametru de 0,039 m.

Model Doar, Conform surselor grave, nu este de vânzare oriunde. Dar bicicletele ușoare funcționează la 7 viteze. Descrierea proprietară este menționată că cadrul este vopsit în tonuri luminoase. Datorită anvelopelor pe scară largă Puteți garanta confortul nu numai în orașele mari, ci și atunci când călătoriți de-a lungul drumului Dirt. Masa bicicletei este de 13,2 kg, iar 52 de dinți sunt folosiți în stea.

Criteriile de alegere

Selectarea unei biciclete pentru copii, nu are sens să dea preferință roților cu roți mai mari de 16 inci. Masa nu ar trebui să fie mai mare de 9-10 kg. Dar, în același timp, trebuie amintit că, de obicei, cerințele sunt încă mai dure – masa bicicletei trebuie să fie de maximum 50% din masa utilizatorului. Următoarea circumstanță semnificativă este setările tijelor de conectare. Lungimea lor ar trebui să fie egală cu 10% din creșterea copiilor.

Q-factor (el este o distanță între pedale) este normal de 0,1 m. Modelele ieftine au acest indicator inacceptabil mare. Ca rezultat, pedalele sunt filare incorect, articulațiile sunt testate de o sarcină inutil, iar corpul bicicletei zboară într-unul, apoi în partea cealaltă. Următorul moment – înălțimea direcției. Decât este mai mare, cu atât mai bine de transport pentru o plimbare liniștită.

Cu toate acestea, cu o plimbare în picioare, pedalele vor fi apoi mai dificil. Frânele Foot vă permit să renunțe la cabluri și mânerele de direcție. Cu toate acestea, a pus pedala la locul de pornire va fi mai dificil. Totuși dispare capacitatea de a elimina rapid roata din spate. Da, și manșonul din spate, în acest caz, bărbierește bicicleta.

La riming frânelor este mai ușor de a învăța și de copii alte Începatorii plimbari la statia de dreapta.

În ceea ce privește prețul, trebuie să vă amintiți – versiuni ușoare din aluminiu nu sunt ieftine. În plus, amintiți-vă:

 • Cunoștință cu comentarii+
 • bicicletă personală de funcționare+
 • verificarea licențelor și a documentației tehnice+
 • Obținerea de sfaturi de la utilizatori experimentați.

Sfaturi de operare

Plăcuța de biciclete Shulz sunt implicite numai pentru acoperiri solide și drumuri de murdărie bune. Pentru consecințele călătoriei pe orice altă localitate, producătorul de responsabilitate nu este. El avertizează, de asemenea, de la Comisia de trucuri, de la curse de mare viteză și de astfel de acțiuni. Ar trebui să evitați depășirea încărcării maxime admisibile pe bicicletă. Asigurați-vă că clarificați creșterea maximă admisă a călărețului.

Înainte de a călători Verificați calitatea fixării scaunului și reglați înălțimea volanului. Firma avertizează, printre altele, că bicicliștii trebuie să execute legile și regulile locale. Referința și siguranța Baic trebuie să verifice înainte de orice plecare pe drum. Mai ales calitatea de fixare a roților și performanța frânelor trebuie verificate. Dacă starea oricărui nod nu este apreciată independent, trebuie să contactați imediat profesioniștii.

Pe vreme brut și rece, eficiența frânelor scade în mod repetat. Prin urmare, trebuie să se miște mai încet și cu atenție controla situația în jurul valorii de. Și pe excursii la noapte ploioasă sau în ceață, este mai bine să se abțină de la toate. biciclete de înaltă calitate nu ar trebui să stea nimic și scârțâit. Se recomandă să se verifice în mod regulat nivelul presiunii din pneuri.

Prezentare generală a recenziilor proprietarilor

Oamenii răspund în mod pozitiv despre biciclete Shulz Hopper XL. Produsul este apreciat pentru stilul, pentru frumusețea exterioară și pentru a facilita. ES rezidenți chiar de la etajele superioare pot utiliza. Locurile sunt convenabile pentru utilizarea de zi cu zi. Comentariile sunt scrise despre puterea conexiunii mecanismelor.

Model Shulz Mika justifică, de asemenea, așteptările consumatorilor. Cunoscutul cost acceptabil și ușurința de utilizare. lauda Coaster Krabi pentru un loc decent, pentru un gaz decent. Dar, în același timp să acorde o atenție la primele impresii foarte ciudate (până la 1-2 km va fi trecere).

biciclete Max modificare este excelent, în plus, să acorde o atenție la rularea solidă și alte date necesare pentru echitatie.

Bicicletele pliabile Testarea SHULZ GOA 20 „și Krabi 24“ A se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: