Biciclete VTB: Cum să închiriați și să plătiți?

Biciclete VTB: Cum să închiriați și să plătiți?

Popularitatea consumului de biciclete ca transport personal este în creștere. Majoritatea persoanelor care se ocupă de ecologia mediului și de starea lor fizică fac o alegere în favoarea unui asistent cu două roți. În megalopolis mare, pentru care blocajele de trafic sunt fenomen frecvente, ciclismul este o soluție practică și accesibilă a problemei. În articol, vă vom spune cum să închiriați și să utilizați biciclete VTB și veți răspunde și la alte întrebări de interes.

Care sunt elementele de bază ale utilizării produselor laminate?

Sistemul automatizat de închiriere este proiectat astfel încât oricine să poată conduce o bicicletă în orice moment convenabil, fără participarea umană. Transportul este luat de la o stație specială. Pentru a utiliza închirierea necesită un telefon mobil.

Pentru a utiliza închirierea de care aveți nevoie pentru a vă înregistra. Puteți face acest lucru în mai multe moduri:

 • Instalați pe aplicația Mobile Smartphone Special. Puteți să o descărcați de la Google Play sau App Store, în funcție de sistemul de operare instalat pe telefon.
 • Vizitați portalul web „Velobike” și începeți un cont.
 • Utilizați terminalul care se află la fiecare stație de închiriere.

La înregistrare, este necesar să se introducă date cu caracter personal:

 • Numărul de telefon pe care va veni un mesaj cu datele de conectare (autentificare și parolă)+
 • NUMELE COMPLET+
 • Sertar electronic.

După ce ați primit date pentru logare în sistem, vizitați site-ul „Velobayk”. Apoi, ar trebui să alegeți un plan tarifar și să plătiți pentru acesta utilizând un card bancar.

Cum să luați transportul?

Bicicleta trebuie să luați de la o stație special echipată. Acestea sunt situate în întregul oraș. Vă puteți familiariza cu adresele lor de pe site. După utilizare, transportul este lăsat pe cea mai apropiată stație. Înainte de a merge la adresa parcului selectat, trebuie să verificați disponibilitatea bicicletelor. Puteți face acest lucru prin intermediul programului de pe telefonul dvs. mobil sau pe site-ul de închiriere. De asemenea, puteți vedea spațiu liber pentru transport.

Mergând la stație, trebuie să alegeți oricare dintre biciclete și faceți clic pe tasta „OK”. Acesta este situat pe panoul de transport al transportului. Introduceți Login și cod (date pentru conectarea fiecărui utilizator). După autorizare de pe panoul, „Drumul de succes“ apare pe panoul, semnalul sonor va continua. Acum, bicicleta poate fi scos din parcare și plimbare în jurul cartierele orașului. a doua versiune a autorizației de introducere este de a atașa cardul Troicii la panoul (acesta trebuie să fie pre-legat de cont).

Citește mai mult  Biciclete de la 1 an: cele mai bune modele și selecții

În cazul în care pentru a găsi biciclete electrice?

Datorită urbane pot fi utilizate nu numai bicicletele standard, precum și modele care să lucreze la motoarele electrice. Cu ajutorul lor depăși distanțe mai mari, menținându propriile forțe. Transport Electric pot fi găsite nu pe fiecare stație, astfel încât prezența lor trebuie să fie verificate.

Oricine poate folosi electromodellays, plata orice tarif convenabil. Atunci când se utilizează fiți atenți la semnalul de culoare a ecranului. Acesta va indica numărul de încărcare rămas:

 • Roșu intermitent încărcare – Shed Acumulator+
 • Culoarea roșie – Energia este suficientă la o distanță de 5 kilometri+
 • Indicator roșu și galben – Distanța maximă de până la 10 kilometri+
 • Roșu, galben și verde – Baterie suficient de până la 18 kilometri de drum.

Pentru a face o bicicletă electrică de închiriat, trebuie să faceți aceeași procedură ca și pentru modelele de transport convenționale. Diferența este că modelul cu bateria trebuie să fie pornit prin apăsarea butonului roșu de pe volan.

Amintiți-vă că trebuie să returnați această tehnică numai pe un port special echipat. Pe ea va fi o marcă „electrobienă”. Altfel va trebui să plătiți 1000 de ruble.

Unde este permis să călătorească biciclete?

Cele mai multe dintre marile orașe ale Rusiei sunt echipate cu piese speciale, concepute special pentru bicicliști. Când se deplasează de-a lungul pieselor și drumurilor, asigurați-vă că urmați regulile privind siguranța rutieră.

Locuitorii și oaspeții Moscovei care folosesc închirierea de biciclete pot trece liber pe teritoriul Mkad. În acest caz, este de asemenea recomandat să nu se deplaseze de pe piesele de ciclism. Cu ajutorul lor, mișcarea în oraș devine mai practică și mai sigură.

Cum să returnați echipamentul la loc?

Oricare ar fi acolo unde utilizatorul a luat vehiculul, întoarceți bicicleta la orice parcare situată în apropiere. Asigurați-vă că verificați dacă există un spațiu liber pe stația selectată. Informațiile reale sunt pe site și în programul mobil. După ce a ajuns la parcare, transportul ar trebui să fie plasat într-o celulă liberă până când se oprește. Dacă totul se face corect, pe panou va apărea un mesaj text „Return”. Confirmați operația făcând clic pe tasta „OK”. Semnalul unic de sunet va indica utilizatorul că totul se face corect. Trei semnale într-un rând – eroarea procedurii de returnare sau de transport nu este înregistrată în mod corespunzător.

Citește mai mult  electrospairs pentru copii: specii, producătorii de populare și criteriile de selecție

Ca o confirmare suplimentară de întoarcere la telefonul mobil, mesajul corespunzător va veni. Se va indica faptul că procedura a fost efectuată de către toate regulile. Numai în cazul întoarcerii cu succes, puteți lăsa parcare. În acest caz, Dacă nu finalizați procedura de returnare de biciclete, timpul de închiriere va fi prelungit automat. După 2 zile de la cardul utilizatorului, o amendă de 30 de mii de ruble este eliminat.

Cum de a plăti datoria și cardurile care pot fi folosite?

În cazul în care în lipsa cardului de fonduri sau banca de plată cu handicap, arieratele pot apărea pentru utilizarea vehiculului. Pentru a plăti datoria, trebuie să mergeți la site-ul de închiriere sau în aplicația de pe smartphone-ul și selectați opțiunea dorită „Pay pentru datorii“. În continuare, numărul de alt card bancar este înscris, cu care vor fi confiscate valoarea datoriei, și codul din mesajul transmis de către Bancă.

Biciclete sistem de închiriere are următoarele cărți:

 • „Pace”+
 • Visa de la Sberbank din Rusia+
 • MasterCard.

Pentru a plăti pentru servicii și datorii este imposibil de a utiliza următoarele opțiuni:

 • Maestru+
 • Electron.

Ce nevoie de informații pentru a face cunoștință cu?

Înainte de a utiliza servicii de închiriere de transport În definitiv, urmează:

 • examineze cu atenție regulile de DD.
 • Verificați bicicleta selectat pentru defecțiuni.
 • Citiți regulile de utilizare a sistemului. Această secțiune include multe poziții: o interdicție privind controlul bicicletelor într-o stare de ebrietate narcotice sau alcool + o interdicție la plecare la autostrăzi de mare viteză + frontiere, în care puteți folosi transportul + greutatea încărcăturii (nu trebuie să depășească 5 kg).

Stații nu sunt echipate cu modele pentru adolescenți, astfel încât vârsta minimă a utilizatorului trebuie să aibă 16 ani.

Ce se poate face cu defalcare vehicul?

Dacă aveți probleme folosind o bicicleta, ar trebui să contactați un serviciu special de asistență pentru clienți și spune despre problema. Informatiile de contact și funcționarea serviciului de suport pot fi găsite pe site-ul de închiriere. După bicicleta este returnat la stația, care aderă la regulile generale. Reprezentanții serviciului tehnic va trimite o bicicletă pentru reparații.

Ce tarife sunt disponibile utilizatorilor?

Pentru utilizarea convenabilă de închiriere de transport, au fost dezvoltate mai multe opțiuni de tarifare. Fiecare client alege cel mai convenabil și mai profitabile.

Citește mai mult  Cum de a alege o foame pentru copii de la 3 ani?

tarifele standard

 • „Pace“ (zi). Accesul deschis pentru 24 de ore. Utilizarea biciclete până la 30 de minute – gratuit. Intervalul maxim dintre călătorii este de 15 minute. Puteți plăti numai pentru plata de către „Lumea“ carte bancare. Acest plan tarifar este recomandat pentru utilizatorii începători, care sunt doar incepand de a se familiariza cu sistemul.
 • „Zi”. Acest tarif este identic cu cele de mai sus. Singura excepție este posibilitatea de a folosi alte carduri bancare și costuri.
 • „Pace“ (week-end). Accesul la stația de timp de 2 zile. În timpul zilei, utilizatorul poate face un număr nelimitat de călătorii. Vânzarea se face numai în zilele de vineri. Ca și în tariful anterior, pauza dintre utilizarea vehiculelor nu trebuie să aibă mai puțin de 15 minute. Plata numai prin intermediul cardului Mondiale.
 • Sfârșit de săptămână. Tarif prin analogie cu opțiunea „World“ (week-end), cu excepția faptului că puteți cumpăra în orice zi. De asemenea, diferența de preț.
 • „Lună”. Clientul poate utiliza serviciile pentru 30 de zile. Utilizarea tehnologiei în 30 de minute – gratuit. Intervalul dintre vizite – pentru cel puțin 15 minute.

tarife de sezon

 • „Sezon”. Acest plan tarifar funcționează până la 31 octombrie a anului în curs. Excursii într-o jumătate de oră – gratuit. Intervalul minim dintre utilizarea bicicletelor este de 15 minute.
 • „Sezon” (45 minute). Această opțiune este diferită de durata menționată mai sus de călătorii gratuite, care a crescut la 45 de minute.

Asigurare

De asemenea, sunt furnizate tarife, inclusiv asigurarea de viață a clienților și integritatea transportului. Atunci când o cădere de biciclete, care a avut loc nu din vina utilizatorului, toate daunele ramburseaza complet compania de asigurări.

 • „Zi”. Călătorii în termen de 45 de minute – gratuit. Accesul pe zi. Suma de asigurare – 50 de mii de.
 • „Lună”. Durata de călătorii gratuite este aceeași ca și în tariful de mai sus. acces la 30 de zile. Valoarea asigurată – 70000.
 • „Sezon”. Utilizatorul dobândește acces până la 31 octombrie și călătorii gratuite, în cazul în care nu depășesc 45 de minute. Suma de asigurare a clientului – 70000.
 • „Sezonul 45“. Acest plan oferă cele mai lungi excursii gratuite, limitate în timp – 60 de minute. Suma asigurată are 70 de mii.

Informațiile relevante privind prețurile și tarifele curente pot fi obținute pe site-ul închirierii de biciclete și numerele de telefon specificate.

Despre cum să faceți o bicicletă de închiriat, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: