Bicicletele Stern: Pro, Contra și model Caracteristici

Bicicletele Stern: Pro, Contra și model Caracteristici

biciclete Stern a apărut pe piața rusă nu atât de mult timp în urmă, dar deja a reușit să provoace o mulțime de probleme, de la cunoscatori de biciclete bugetare. Ce fel de țară producător produce produse sub acest brand? Este adevărat că acest lucru este brand-ul propriu al rețelei „Sportmaster“ și este posibil să aibă încredere în companie cu o istorie scurta?

De fapt, plierea și biciclete pentru bărbați „Stern“ ( „Stern“) a reușit să cucerească piața rusă datorită calității decente și disponibilitatea produselor obișnuite, de sex feminin și. Călătorii 20, Multi si alte modele sunt vândute cu succes în întreaga țară și de a obține proprietari pozitive comentarii.

Despre firmă

Stern biciclete schimbat pe rafturile Sportmaster Stochează recent populare Nordway. Piata-producator de biciclete nu este deloc, deoarece ar fi posibil să se gândească, și China (uneori, Austria este indicată, deoarece compania eponimă produce scule electrice).

Producția se bazează pe propria dezvoltare de ingineri pe piața internă, dar cadre și alte componente sunt bazate pe facilități străine.

Montare și reglare de modele, echipamentul lor de echipamente montate se efectuează în Federația Rusă, se află aici centrele de service. Marca Stern produce biciclete concepute pentru iubitorii de călărie, Ei nu au caracteristici tehnice impresionante și pentru segmentul lor de preț sunt destul de atractive.

Avantaje și dezavantaje

Având în vedere beneficiile de biciclete Stern, următoarele puncte pot fi notat.

 • Utilizarea tehnologiilor moderne în fabricarea de cadre. Compania se aplica vatelinei hidroformare, profil variabil secțiune transversală pentru a facilita proiectarea, fără pierdere de putere.
 • Disponibilitatea modelelor cu blocare furcă șocante. Acest lucru vă permite să facă o rigidă atunci când conduceți pe un drum plat sau cu un ascensor.
 • Utilizarea diferitelor tipuri de sisteme de frânare. În funcție de scopul modelului, sunt utilizate opțiuni hidraulice sau mecanice disc. La copii – frâne picior.
 • geometria de proiectare Gânditor. Fiecare model oferă manevrabilitate optimă pe baza obiectivelor și sarcinilor pe care le decide. Există chiar monocreon de carbon – o soluție neobișnuită pentru marca de buget.
 • depreciere bun. biciclete de munte au prize care reduc intensitatea impactului. rhigids Hard sunt utilizate în modele de drum.
 • Disponibilitatea de biciclete pliabile într-o gamă de modele. Astăzi, nu toate firmele sunt gata pentru a crea biciclete cu cadre de transformare pentru depozitare compactă și transport.
 • Design caracteristică interesantă, recunoscut.

Printre minusurile de biciclete Stern pot fi alocate Nu este suficient de mare rezistență a componentelor individuale, masivitatea cadre de oțel. Unele componente – jante, pedale, infraces si sidelles – călărești recomandă imediat înlocuirea elementelor compatibile cu o calitate superioară. În plus, firma a extins la mai puțin de 10 ani (din 2010), precum și multe probleme sunt legate de erori banale în lansarea de noi modele.

Tipuri

În marca Stern linia de produse puteți găsi biciclete Pentru femei și bărbați, adolescenți și audiență pentru copii. Dar diviziunea principală pe tipuri încă mai vine la numirea de biciclete. Există 2 categorii principale de produse.

Minerit

Toate bicicletele de munte sunt împărțite în două de viață și hardtowers. MTB efectuate de marca Stern sa concentrat pe echitatie pe teren accidentat moderat, cu bicicleta campanii, se deplasează de-a lungul coborârea și ridicarea de diferite grade de prăvăliș. Pentru astfel de biciclete sunt caracterizate prin următoarele semne:

 • 1 sau 2 amortizoarelor în funcție de execuție+
 • Cadru cu rezistență sporită structurală+
 • Dubla jante pentru a crește rigiditatea+
 • protector adânc, în mod clar sculptate+
 • transmisie obligatorie pentru 18-30 unelte+
 • Diametrul roților 26-29 „.

hardtows munte au o furculiță de amortizare, înainte amplasat, partea din spate a construcției își păstrează rigiditatea. Ele sunt mai mult plămâni, dar off-road devine mai puțin ușor de gestionat. Modelele pe două căi au un amortizor suplimentar din spate, ceea ce reduce intensitatea încărcăturilor care rezultă din vibrația cadrului.

Astfel de biciclete sunt mai stabile și condus off-road, dar pe autostrada, acestea reduc semnificativ eficiența pedalării.

Urban

Cea mai extinsă clasă de biciclete Stern, în care există Plierea și modele, precum și biciclete cu berbec ușor clasic. Versiunile urbane sunt, de obicei cea mai mare echipament, are tot ce ai nevoie pentru o unitate de zi cu zi confortabilă – din aripi și apărătoare pentru portbagaj, lanternă, seatpad, protecție lanț, coșuri.

Trăsăturile caracteristice ale Citibikov.

 • Design cadru masiv, oferind durabilitate de biciclete pentru a utiliza. Fabricat din aliaje de oțel sau aluminiu.
 • Plug rigid rigid, Oferind confort suficient atunci când conduceți la acoperire solidă.
 • Nici o comutare de viteză sau cantitatea lor mică. Singlespids sunt din ce în ce alese de către cunoscători de simplu de echitatie fără a efectua recorduri de viteză.
 • Diametrul semnificativ al RIM – 28-29 „- este considerată normă, dimensiunile mai mici sunt predominant pe biciclete adolescente sau pliante.
 • Cauciuc de tip universal suficient de neted, Fără un model de rulare pronunțat.

Toți acești parametri permit costumele să ofere o utilizare confortabilă în mediul urban.

Modele

Diversitatea speciilor de biciclete pupa este, în principal, cum ar fi designul cadrului – întreg sau pliabil. În plus, există o divizie pe modele pentru adolescenți, copii, bărbați adulți și femei. Toate au caracteristici tipice proprii și se concentrează pe satisfacerea nevoilor diferitelor categorii de utilizatori.

Gama de modele prezentate de biciclete pupa include o gamă destul de largă de opțiuni cu un cadru de transformare. Următoarele modele se disting prin designul pliantului.

 • Călătorii 20 „. Modelul este prezentat în versiunea Singlespid și în versiunea Multiquare (deplasare 20 multi) cu 6 poziții de comutare. Bicicleta este echipată cu un cadru de oțel Hi-zece, potrivit pentru adolescenți și călăreți adulți. Furculița este rigidă, rigidă, fără amortizoare de șoc, frânele sunt rotunde, roțile cu jante de aluminiu unic, există o protecție a lanțului în kit.

 • Compact 20 „. Modelul este prezentat într-o singură minte (1.0) Executarea cu cadrul de oțel Hi-Ten și în versiunea multi-viteză (2.0) cu bază de lumină din aluminiu. Produsul are o șa ergonomică reglabilă, un set complet complet de bază, infras ergonomic.

 • Compact 24 „. Modelul cu diametru mare de biciclete pliante. Acesta are un design original, aripi de plastic complet, dimensiuni compacte în pliate. Pentru greutatea minimă, din aluminiu corespunde cadru usor, comutarea între 7 viteze vă permite să alegeți modul optim de plimbare.

biciclete pentru adulți din gama de modele Stern sunt echipate cu o transmisie cu viteza de comutare – trebuie să existe cel puțin 21, în biciclete de munte și de la 1 în mediul urban. În plus, există o diviziune pe femei modele bărbați cu diferite tipuri de cadru și, dimensiunea roților sunt cele mai mari dintre toate opțiunile.

femei adulte

modele de sex feminin Oraș Stern biciclete sunt prezentate în 2 variante: Urban 1.0 Lady 28 „și urban 2.0 Lady 28 „. Acesta este un hardtail elegant, cu un tip furcă cu arcuri elastomeric, rim sau frâne mecanice pe disc, jante armate dublu. Ambele versiuni oferă un patinaj confortabil în contextul orașului, vă permit să dezvoltați o viteză bună pe drum.

Modelele montane ale femeilor sunt prezentate în sortimentul Stern cu următoarele opțiuni populare.

 • Vega 2.0 26 „. Opțiune avansată pentru călăreți cu experiență minoră. Echipat cu o țeavă superioară subestimată a furcii de absorbție a șocului Hi-zece,.

Modelul este potrivit pentru patinajul ușor în afara drumului, se distinge prin aspectul extern elegant, ajustarea convenabilă a șei și a direcției.

 • MIRA 1.0 26 „. Nivelul inițial de biciclete de munte cu frâne mecanice disc, comutare convenabilă de viteză datorită transmisiei Shimano. Cadru din aluminiu, cu o formă originală de tub cu geometrie optimizată. Modelul se face în format HARDTAL.

 • Electra 2.0 27.5 „. Modelul emblematic cu design luminos recunoscut, geometria originală a cadrului din aliajul de aluminiu ușor. frâne cu disc, hidraulice, furca de primăvară cu un ciocan hidraulic și o mișcare de 100 mm, există un sistem de blocare și de reglare de rigiditate. pedale din aluminiu, modelul este adaptat la sarcina de până la 110 kg.

bărbați adult

În categoria orașul bicicletelor Modelele prezentate cu diametrul roților de 28 „. Stern Urban 1.0 Cu îndepărtarea carbonului reglabil și cadru din aluminiu realizat în format Hard Tail, cu o furculiță de amortizare anterioară a-elastomer de tip arc, cu 45 mm. Transmisie Prowheel pentru 18 viteze oferă ușurința de schi, jante de roți duble, frâne V-Brake.

biciclete urban de sex masculin Stern Urban 2.0 Echipat cu un cadru de aluminiu cu o secțiune transversală a Bi-Axial tubing. Inclus există frâne mecanice pe disc, duritate optimizată șa ergonomica, mufă de absorbție a șocurilor.

Modelul este caracterizat prin rulare bun, moale și comutare rapidă viteză.

Modele de munte barbati sunt reprezentate de astfel de versiuni populare.

 • Stern Energy 2.0 FS 26„. Compact și luminos două putere pentru cei mai mulți Piloti activi. Cadru din aluminiu inclus, furcă arc-elastomer cu un curs de 80 mm, la transmisie 21 viteze. Modelul este proiectat pentru a depasi cele mai multe piese extreme, are o permeabilitate ridicată.

 • Stern Motion 29. „Nailer“ cu o furcă față blocată de tip hidraulic arc. Hardte este echipat cu un cadru din aluminiu ușor, pedale din plastic, discuri de frână. Volan reglabil și șa, cu aterizare confortabil. Cadrul are geometria originala pentru cel mai bun depășirea cele mai dificile obstacole.

 • Stern dinamic 2.0 26 „. Mountain hardte Modelul de buget pentru bărbați. Acesta dispune de un simplu, dar de design de încredere, datorită cadrului de oțel, modelul este destul de greu. Furcă de primăvară-elastomer are un curs de 60 mm, transmisia Shimano la 21 de viteze care rulează fără probleme și ușor.

Volanul este curbat, ergonomic, designul șa este optimizat pentru nevoile călătoriei.

Adolescenta

În modelele de biciclete pupa pentru adolescenți, se utilizează frâne de bandă, este planificată instalarea unei transmisii cu comutare la viteză – de la 6 la 8 poziții. Furculiță în astfel de depreciere a bicicletelor, înmuiere neregulile drumului atunci când se mișcă. Diametrul roții începe cu 18 inci.

Printre modelele populare de biciclete adolescente se poate observa următoarele.

 • Atac 24 „. Embrama liniei adolescentului este proiectată pentru categoria de vârstă de 8-12 ani. Modelul se face într-un format minier Hardtail (există o nouă putere cu marcajul atacul 24 FS), echipat cu o furculiță de depreciere de 40 mm, o transmisie la 21 de viteze de la brandul de renume mondial Shimano. Modelul are o bord, permițând să ofere o parcare temporară cu confort, oțel fiabil cadru și frână de frână V.

 • Atac 20 „. Copie redusă a emblematice, un model destul de bugetar, potrivit ca prima bicicletă pentru un copil școlar. Designul luminos va încânta băieții de la 6 la 9 ani, transmisia este proiectată pentru 7 viteze, șaua este reglabilă convenabil prin creștere.

 • Leeloo 20 „. Un model luminos pentru fete în vârstă de 6-9 ani, în funcție de caracteristicile corespunde modelului atacului 20 „. Versiune Stradă echipat cu un cadru ușor din aluminiu în loc de oțel.

Copiii

Bicicletele de bebeluș sunt echipate cu roți de antrenament suplimentare cu care copilul poate călări întreaga perioadă de schi. Sistemul de frânare Aici este un picior, cea mai simplă și mai convenabilă, dimensiunea cadrului și înălțimea șeiului iau în considerare caracteristicile anatomice ale fizicii copiilor. Comutarea la viteză nu este furnizată, furculița este rigidă, fără amortizoare.

Designul utilizează culori strălucitoare – portocaliu, galben, ecartament, roz, albastru.

Printre modelele populare pot fi notate Fantasy – serie pentru fete cu diametrul roții 12 „, 16”, 20 „. În modelele mai tinere există elemente de formare suplimentare pentru a asigura durabilitatea. Rama ergonomic, din oțel Hi-Ten. În design există o șa cu o formă anatomică, aripi pentru roțile din față și din spate. Sistemul de frânare bifați, există o protecție încorporată, la bord.

Racheta Stern 16 (există versiuni cu un diametru de roți 12 „, 20”) – unul dintre cele mai populare modele de biciclete pentru copii pentru băieți. Puteți alege o opțiune pentru orice înălțime și vârstă, de la copil la un adolescent. Prețul accesibil servește, de asemenea, ca un element suplimentar care atrage atenția consumatorilor. Rama de oțel garantează rezistența structurii la orice intensitate a călătoriei. Rocket 12 poate alege Pentru cei mai tineri copii de la 3 ani.

Printre modelele pentru copii evidențiază, de asemenea, bicicleta Stern Vicky 14 cu configurația maximă și într-un design neobișnuit. Bicicleta este conceput pentru tinerii bicicliști cu o creștere de la 95 la 120 cm, realizate în schema de culoare roz-turcoaz. Echipamentul include roți laterale, un portbagaj elegant pentru păpuși, infesa original, cu arcuri decorative și un coș pe volan.

Luați în considerare Rost

Ceea ce merită luat în considerare atunci când aleg o bicicleta pentru creșterea plimbare? Cea mai simplă opțiune este „montarea“ chiar în magazin. În picioare pe picioare și sprijinindu-se înapoi pe șa, un adult ar trebui să aibă de la vintre la spațiul liber de cadru la 10 cm. În cazul în care o bicicletă de munte este selectat cu comanda la distanță, este mai bine să utilizeze date mai precise. Este necesar să se măsoare lungimea piciorului din PAH la podea de-a lungul interiorului soldului si rezultatul rezultat se înmulțește cu raportul de 0,57 (pentru modelele urbane și autostrada – cu 0.66).

Dacă dimensiunea cadrului este indicată în inci, valoarea în centimetri este împărțit de 2,54. Pentru copiii cu o creștere 130-145 cm (preșcolari și elevi mai tineri) au propriile lor dimensiuni. Această vârstă categorie corespunde modelelor cu Ramami 13 „sau 33 cm. Pentru adolescenți cu vârsta de până la 155 cm, în creștere biciclete, cu o bază de 14 „. Pentru Rosovka 145-160 cm nevoie de cadru 15 „.

Criteriile de alegere

Principalele criterii pentru alegerea bicicletei Stern depinde de cine anume va merge cu bicicleta. De exemplu, pentru copii și segmentele de public adolescente sunt importante:

 • Prezența roților de formare în kit-ul (pentru incepatori mai tineri și)+
 • Diametrul jantei – 12-24 „, ținând cont de creșterea copilului+
 • înălțime Rama+
 • Disponibilitatea dispozitivelor reflectorizante și a altor elemente de siguranță cu balamale.

Atunci când alegeți o bicicletă urban confortabil, de asemenea, este în valoare de atenție la anumite puncte. Nu există nici o importanță la numărul de unelte: acestea pot fi 1 – 7. Dar protecția lanțului și aripile cu apărătoare trebuie să fie în mod necesar – este aceste componente care vă permit să păstrați hainele curate atunci când conduceți pe vreme umedă.

Contează și tipul de cadru – mărci de sex feminin posibil să se așeze confortabil și du-te de motocicleta, chiar și în fusta. in afara de asta, Este demn de atenție la frânele – manual sau cu piciorul, prezența unor componente suplimentare.

Atunci când alegeți o bicicletă de munte Stern, trebuie să vă asigurați că va avea următoarele avantaje:

 • absorbant frontal șoc hidraulic+
 • suspensie spate (nu toate bicicletele full-mod)+
 • transmisie cu numărul de viteze de cel puțin 21+
 • roți, nu mai puțin de 2 inci lățime, cu un model clar și profund de rulare+
 • dar ușor cadru durabil.

Toți acești parametri pot fi numite de bază și să navigați-l in alegerea modelului optim pentru transportul în oraș sau off-road.

Piese de schimb și accesorii

Selecția de piese de schimb si accesorii pentru biciclete Stern, datorită disponibilității unei rețele de centre de servicii pe scară largă dezvoltat, nu este dificil. Inițial, durata de viață este declarată de către producător, timp de 5 ani. Dar numai 2 ani de garanție se aplică atașamentelor. Dar pe cadrul de această dată este crescut la 10 ani. Cele mai intensive noduri și elemente de uzură nu sunt supuse gratuit sau de schimb: rulmenți, plăcuțe de frână, infras, anvelope și camere.

Cel mai adesea, la inițiativa Ryaders, Sidel și Infras se schimbă – nu tot forma lor pare a fi destul de ergonomică. În plus, în modelele bugetare, chiar și o ușoară coliziune cu o frontieră poate provoca deformarea jantelor. O astfel de problemă este relevantă pentru modelele adolescente și urbane. În versiunile cu o jantă dublă, acest lucru nu se întâmplă, dar ele nu sunt asigurate 100% din daune, deși le obține mult mai puțin.

Comparație cu alte mărci

Dacă comparați bicicletele Stern cu alte persoane similare în opțiunile de preț și calitate, este dificil să spuneți imediat că este mai bine să satisfaceți ideile cumpărătorilor despre produsul de calitate. Cel mai adesea, produsele acestei companii sunt comparate cu Stels, înainte, Stark, Stinger – alte branduri de biciclete de biciclete. La prima vedere, ele sunt într-adevăr, practic identice. Din gama acestor branduri predominant bicicletele nivelului bugetar, nu a fost creat pentru sarcini intensive.

Stern în China, o parte din Adunarea și Pregătirea Pre-vânzare sunt transferate în Rusia. Stelurile, stark – firme interne de comandă cadre în China și Taiwan. Stinger colectează „Velobalt“ la fabrica sa din Kaliningrad, dar Mark Taiwan, compania copii modele bine-cunoscute, fără a dezvolta propriile lor opțiuni de design.

În ceea ce privește Stern, acesta aparține magazinelor sportivi și distribuite în principal prin el. Dar ceea ce este important: de acest brand sunt produse de biciclete, care au un kit de caroserie bun și cadre copiate de la producători mari. Ele nu dau un nivel suficient de confort atunci când echitatie.

Există probleme similare cu Stols cu Stinger. În general, se poate spune că diferența în clasa de la modelele gama de prețuri de până la 15.000 de ruble nu este pur și simplu, respectiv, Stern se dovedește a fi deloc mai rău decât analogii săi mai bine-cunoscute.

Examinați recenzii

Opinia cumparatorilor despre calitatea și fiabilitatea bicicletei Stern arată destul de pozitiv. Potrivit proprietarilor, produsele brandului ies în evidență pe fundalul concurenților nu numai de prețul bugetar. Nivelul de producție a produselor permite utilizarea de biciclete în scopul în care, fără a se confruntă cu dificultăți în funcționarea sa. Desigur, nivelul de calitate al materialelor de aici este semnificativ mai mică decât bicicleta produsă de firme de top. călărești li se recomandă să se schimbe imediat jantelor – opțiuni unice nu reziste la sarcini serioase, si este pur si simplu periculos pentru sanatate pentru a merge pe roți, cu „optari“.

Există, de asemenea, vopsele si lacuri durabile insuficient, un design cadru destul de masiv (mai ales în cazul în care este fabricat din oțel), frâne nu foarte fiabile. Restul de biciclete Stern sunt destul de merita banii pe care producătorul sugerează.

Cumpărătorii de produse linie adolescente sunt lăudate – cu un buget limitat această opțiune pare foarte atractivă și vă permite să se rostogolească cu încredere înapoi sezonul fără reparații și cheltuieli suplimentare.

biciclete Stern – produse pentru iubitorii de încredere și începători în Catania. Ele nu trebuie să se aștepte viteze mari sau rezistenta înregistrare. Dar aceasta este o soluție bună pentru cazurile în care aveți nevoie pentru a obține prima experiență pozitivă a călări sau de a explora împrejurimile. De exemplu, este posibil pentru bani sănătos pentru a obține o bicicletă cu un cadru de carbon și testați-l în. Pentru acești cumpărători și să aleagă produse Stern pentru ei înșiși și de cei dragi.

Despre faptul că merită să cumpărați un bicicletă pupa, spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: