Bike trunchi pe ușa din spate a mașinii: caracteristici și selecție

Bike trunchi pe ușa din spate a mașinii: caracteristici și selecție

Trunchiul de biciclete pe ușa din spate a mașinii – soluția optimă pentru toți călătorii activi și iubitorii de călătorii pe distanțe lungi. În acest caz, alegerea corpurilor de corp este mult mai rea decât la fixarea vehiculelor cu două roți pe acoperiș sau la sediul mașinii. În plus, eforturile petrecute la tehnicile de încărcare vor fi minime – chiar și o persoană vârstnică sau o fată fragilă va face față. Ce caracteristici ale Cybaggers pentru mașină ar trebui să ia în considerare atunci când alegeți? Ce branduri ar trebui să aibă încredere? Cum de a alege o fixare pentru transportul unei biciclete din spatele unei mașini, pentru a acorda atenție?

O varietate de soluții la prețuri accesibile pot chiar să confunde un ciclism experimentat. De aceea merită să luați în considerare toate avantajele și dezavantajele penelor de pe ușa din spate a mașinii înainte de a lua decizia finală.

Descrierea și dispozitivul

Blocarea pe trunchiul ușii din spate pentru o bicicletă – acestea sunt structuri care sunt fixate direct pe suprafața corpului care înghesuiesc oarecum utilizarea compartimentului de depozitare. O astfel de apa pentru transportul tehnologiei cu două roți poate fi destinată exclusiv pentru sedanuri sau poate avea un design universal adaptabil la aproape orice tip de corp. Fix flota de biciclete din spate poate fi pe o roată de rezervă – dacă este disponibil. Această metodă este cea mai convenabilă și creează o interferență minimă în timpul funcționării. În toate celelalte cazuri, structura portbagajului și bara de protecție este utilizat – un astfel de sprijin a este mai puțin funcțional, dar, de asemenea, destul de convenabil de a folosi.

Următoarele elemente trebuie incluse în pachetul oricărui ciclu de acest tip:

 • Console+
 • conectarea jumperii+
 • Elemente de instalare pentru fixarea pe corp+
 • Titularii – număr corespunde acestora la numărul de biciclete+
 • De reglementare, care permit schimbarea înclinării de proiectare+
 • Accesorii care facilitează utilizarea trunchiului.

Cele mai pur și simplu atașat modele concepute pentru montarea la roata de rezervă. În acest caz, se pune pe un cadru metalic rigid dintr-o țeavă rotundă, sertizare anvelopa din spate și peste partea frontală. De la bază înainte, elementul tubular curbat este plecat, pe care suporturile sunt plasate într-un număr.

Avantaje și dezavantaje

Pentru avantajele evidente ale BIBGA-urilor pentru o mașină situată în partea din spate a corpului, următoarele sunt:

 • Universalitate – Puteți alege un suport pentru mașinile oricărui model și brand, inclusiv pentru o mașină sau o camionetă+
 • Ușurința de instalare – Puteți alege una dintre mai multe opțiuni, preferată cel mai convenabil+
 • Efortul minim la instalarea sau eliminarea Bicicleta de la fixare + nu este nevoie să o ridicați la o înălțime mare, să eliminați cu risc pentru viață sau să cumpărați ascensoare complexe și scumpe+
 • Abilitatea de a transporta de la 1 la 4 biciclete, fără a-și dezmembra părțile separate și detaliile designului+
 • Lipsa de influență asupra proprietăților aerodinamice ale vehiculului+ Bicicleta fixată pe mașină elimină posibilele dificultăți de manevră.

Mulți sunt interesați, dacă există dezavantaje semnificative la dispozitivele de fixare a trunchiului. Dimensiunile crescute ale vehiculului în spate pot face dificilă deschiderea ușii, manevrați pe secțiuni de drum înguste. Dacă bicicleta va suprapune plăcuța de înmatriculare a mașinii, pot exista dificultăți cu poliția rutieră. Există astfel de elemente de fixare mai scumpe pentru cele care sunt folosite pe acoperiș și pergament. Deschideți trunchiul va trebui, de asemenea, să, După ce a eliminat bicicleta. Fixarea însăși nu interferează cu acest proces.

De asemenea, este necesar să se considere că, în cazul unui accident, vehiculul cu două roți va suferi, costurile de reparare vor crește în proporție.

Cele mai bune branduri

Velobaggerii pe piața rusă astăzi sunt predominant sub formă de produse de producători străini. Dar chiar și cu suficientă bogăție de alegere, luarea deciziei finală este destul de dificilă. Luați în considerare ce firme pot fi numite lideri de piață.

Thule

Brandul suedez Thule – un lider recunoscut în producția de ciclism auto. Compania a existat din 1942. Inițial, ea specializată în fabricarea cataramelor pentru pantaloni și laturi de protecție pentru faruri. În viitor, gama de companii completate cu trunchi pentru transportul schiurilor. Fondator al mărcii – Eric Tulin. Iuba de activități în aer liber în natură, el a apreciat destul de repede deficitul pe piața echipamentelor benefice pentru auto-remorci.

Din 1979, compania a încetat să mai fie o întreprindere de familie, dar nu și-a pierdut dorința de conducere. Astăzi, Grupul Thule produce design revoluționar și evoluții tehnologice pentru cei care nu doresc să se despartă de o bicicletă pe excursii. Astăzi, în linia de produse a companiei există mai multe modele de trunchi pentru ușa din spate a mașinii.

 • Backpac 2. Mount de tip universal realizat sub forma unei platforme de tip ridicate. Axat pe montarea pe corpul minivanelor, furgonetelor și minibusurilor.
 • Calea de cursă 2 și 3. Montarea unei serii concepute pentru cantități diferite de biciclete. Tag-ul de biciclete universale poate fi montat pe toate tipurile de corpuri auto.
 • Clipon. O serie care vă permite să transportați o cantitate diferită de biciclete în funcție de modelul de fixare. Linia este implementată de sistemul de instalare Snap-on, toate elementele care intră în contact cu corpul au o acoperire din cauciuc de înmuiere. Fixarea pliabile, compatibilă cu adaptorul, există diviziuni în funcție de versiuni – în funcție de diametrul țevilor, adaptate la diferite tipuri de mașini.
 • Autostradă. Fixare pentru sedan și hatchback-uri. Fără modele de mașini universale, compatibile mai bine clarificate în avans.

Peuzzo

Acesta este un brand italian care lucrează peste 25 de ani. Compania este specializată în producția de cybaggers către țările din Europa de Vest și Piețele Europene de Est. Plantele de marcă sunt în Italia, iar toate atașamentele nu sunt pur și simplu standardizate, ci și au trecut toate testele necesare pentru rezistență și fiabilitate. În gama de produse există o diviziune în mai multe rânduri.

 • Stevio Alu / Steel. O serie de elemente de fixare din aluminiu sau din oțel. Există un model cu paleți de roată (Ref. 375 / a) sau un suport de schi și snowboard. Curea specială de siguranță disponibilă. Toată instalarea se efectuează pe 1 șurub.
 • Brennero. Modelul cu montare la cadru are ușurința de instalare, echipată cu o centură suplimentară de siguranță. Designul oțelului este destinat transportului de 2 biciclete, precum și tehnologia cântărind până la 15 kg.
 • 4 × 4 Bike Carrier 25/30. Model cu o instalare ușoară pe o roată de rezervă, orientată spre SUV-uri. Există o protecție specială a cadrelor camioane și centuri suplimentare de siguranță. Sprijinul de amortizare se face pe baza brevetului propriu al companiei.

Stagnare

Acesta este un producător Din Rusia, De preferință, specializată în fabricarea arcurilor transversale de forme dreptunghiulare și aerodinamice. În segmentul de cybaggers de pe ușa din spate, un model de top Rondo, conceput pentru 3 biciclete.

Designul universal este potrivit pentru montarea pe toate opțiunile corpului, cu excepția microbuzelor. Cybagul este fabricat din oțel, are o capacitate de încărcare de 45 kg, potrivit pentru biciclete cu diametrul roții nu mai mult de 29 °.

Yakima

Brand american specializat în producția de trunchi pentru transportul diferitelor accesorii pentru activități în aer liber. Compania a existat din 1973, a fost înființată la Washington, iar din 1979 se bazează pe expansele din California, unde știu multe despre vacanța activă. În activele companiei, parteneriatul oficial cu Cicomandele Olimpice, cumpără unul dintre cei mai mari concurenți, Whispbar australian și Cykell European.

Pentru a transporta vehiculele cu două roți pe ușa din spate a masinii, ofertele marca mai multe modele de organe de asamblare.

 • Spareroid. Fixare pe o roată de rezervă pentru 2 biciclete. Este potrivit pentru fatbike. Modelul are un sistem de blocare de blocare cablu. Este potrivit pentru utilizarea cu o roată de rezervă, de fixare în centru sau schimbarea. Placa de montaj cu extensia este ușor de reglat și sigur deține cadrul cybagger la fața locului.
 • Hangout 2/3. cybag Ușă din spate. Model universal reglabil, puteți alege un unghi de înclinare a echipamentului de echipament. Bicicletele în timpul transportului nu vin în contact. Instalare ușoară nu necesită unelte. Depozitarea în formă pliabil posibilă în portbagaj.
 • 2/3 mijlocaș. Fixare pentru transport 2-3 biciclete. Modelul este adaptat pentru instalarea pe sedan, hatchback, coupe, elefbecks. Se adaptează ușor la caracteristicile individuale ale designului mașinii. Puteți ajusta dimensiunile fără ajustări complexe și unelte.
 • Fullback 3. Modelul unei biblioteci pentru 3 unități de tehnologie, Mount universal pentru diferite mașini. Cu aceasta, puteți acoperi chiar capacul trunchiului sedanului pentru a se transforma într-o zonă cu drepturi depline pentru biciclete. Seria se distinge prin design modern, instalare ușoară fără unelte, design pliabil, locuri cauciucate cu corpul mașinii.

Aceste companii și produsele lor sunt lideri de piață recunoscuți. Dar există și alte firme demne de atenție. Compania conduce în segmentul bugetar Din Taiwan Buzzrack, Vânzarea bunurilor lor de coacere la nivel mondial. Popular Și montează Mababo italian, Unele dintre puținele, fabricate din plastic ABS cu o structură multi-strat.

Cum de a alege?

Când alegeți o fixare adecvată a bicicletei pe un trunchi de mașină Merită acordarea atenției la câteva momente.

 • Numărul estimat de biciclete. Este mai bine să alegeți imediat un model capabil să dețină cel puțin 2 unități de tehnologie cu două roți.
 • Prezența montanților de închidere. Castelele vor ajuta la prevenirea furtului vehiculului, va oferi fiabilitatea necesară a fixării bicicletelor în procesul de transport.
 • Numărul de puncte de atașament. Merită acordată atenție faptului că acestea ar trebui să fie de cel puțin 2-3, ceea ce va evita deplasarea transportului cu două roți de la fixare în timpul transportului. Acest lucru este important dacă mergeți la un teren sau drumuri dur, cu o acoperire de calitate slabă.
 • Prezența elementelor de înmuiere în toate locurile de bicicletă și corpul de contact. Acestea vor asigura conservarea stratului de vopsea pe fiecare dintre vehiculele din inviolabilitate.
 • Tipul de materiale și designul greutății. Marci mari au bicycats usoare din aluminiu, precum și alte soluții de înaltă tehnologie, care permite de a reduce în mod semnificativ sarcini în curs de dezvoltare.
 • Design universalitatea. Acesta va permite să nu cumpere un nou trunchi când schimbați mașina. În acest caz, va fi suficient pentru a rearanja pur și simplu de blocare existente.

Planificarea pentru a repara motocicleta la portbagajul mașinii, Este important să se ia în considerare faptul că dimensiunile sale globale nu trebuie să depășească lățimea corpului mai mare de 0,4 m, cu fiecare dintre părți. Pentru a acționa dincolo de lungimea fixării și a mărfurilor transportate pe ea nu poate mai mult de 1 m.

Cu o încărcătură completă de 3-4 biciclete, este necesar să se țină seama de greutatea suplimentară atunci când gestionați mașina, precum și reducerea vitezei de evitat.

Privire de ansamblu pentru biciclete de pe ușa din spate a brandului Aguri GIZA te așteaptă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: