BMX Biciclete: Caracteristici, soiuri, branduri, alegere

BMX Biciclete: Caracteristici, soiuri, branduri, alegere

Pentru mulți oameni, bicicleta este un vehicul cu două roți, permițând depășirea distanțelor lungi într-o perioadă scurtă de timp. În plus, în procesul de conducere, o persoană dezvoltă în mod activ mușchii care pot fi comparate cu clasele de fitness. Până în prezent, în plus față de iubitorii de ciclism, există extremități care se angajează profesional în ciclism. Pentru munca lor, modelul clasic de biciclete nu este suficient, din cauza căruia au fost dezvoltate structurile BMX.

Ce este și ceea ce este diferit de de obicei?

Societatea modernă este probabil auzită despre o astfel de varietate de biciclete ca BMX, și numai connoissele sportive de biciclete înțeleg că este mai mult despre transportul vehiculului, ci despre vederea sportului, Și abrevierea BMX este decriptat ca biciclete motocross, ceea ce înseamnă „Motocross bicicleta“.

Numele acestui sport își are rădăcinile istorice. În trecut din apropiere, tineri, care nu au avut fonduri și posibilități suplimentare de a achiziționa filme încrucișate, a încercat să efectueze trucuri complexe și să treacă numeroase trasee cu obstacole pe structurile existente, mersul cu bicicleta. Și, după un timp, Federatia Internationala de BMX a fost format.

Dezvoltarea activă a acestui sport a afectat multi tipi. Ei au arătat o diligență specială în îndeplinirea trucuri complexe, care nu a lucrat pentru a răsuci mâinile, dorind să atingă înălțimi grave. Datorită dorinței lor În 2003, BMX sportul a devenit unul dintre disciplinele olimpice.

După trecerea în revistă scurta istorie a bicicletelor BMX, puteți trece la o inspecție detaliată. BMX biciclete – specială vehicul cu două roți destinate pentru trecerea de piese complexe. În general, acest tip de bicicleta este merge pentru concursuri, dar chiar și în viața de zi cu zi acestea sunt adesea găsite pe cicluri. Și nu e vorba de echitatie de zi cu zi, ci despre formarea în modul urban.

Adolescenții care vor să participe la cursele de teren brute sunt colectate de grupuri la un anumit punct al orașului, în cazul în care există mai multe obstacole arhitecturale, și să încerce să le treacă la fel de mare calitate și rapid.

Pentru accidental nu confuz BMX pe strada BIK cu un model clasic plăcere, Luați în considerare caracteristicile lor distinctive și caracteristici structurale.

 • BMX biciclete în fabricarea cadrului este utilizat aluminiu durabil, dar cel mai adesea chromolibden aliaj. Procesul de luare a cadrelor are loc conform tehnologiei buttting multietajate, datorită cărora se obține rezistența maximă la punctele cu cea mai mare sarcină. La bicicletele de agrement cadru este realizat din oțel convențional sau aluminiu.
 • În ceea ce privește roțile, BMX biciclete au diametrul lor de 20 inci. Singura diferență este numărul de spițe – fie 36 sau 48. De asemenea, incluse cu mâneci speciale. În ceea ce privește modelele clasice, dimensiunea roților lor variază de la 26 la 28 de inch.
 • Este demn de atenție la partea de direcție a bicicletei BMX, în cazul în care bara transversală este prezentă în centru. Vorbind cu cuvinte simple, este o bara transversală suplimentară, care permite creșterea rigidității structurii. Nu există nici un astfel de element în proiectarea de proiectare.
 • BMX șa de bicicletă nu este utilizat în scopul direct. În cele mai multe cazuri, trucuri sunt efectuate pe aceste biciclete, în cazul în care acesta este oprit de picioare sau scaunul este capturat de genunchi în timpul salturi sau de rotație. În design clasic, șaua este utilizat exclusiv ca loc de aterizare, care ar trebui să fie cât mai confortabil și confortabil.
 • Un alt detaliu important este în modelul benzii de rulare. BMX bicicleta pe cauciuc are o imagine mare cu aprofundarea semnificativă, deoarece este destul de des necesar să se treacă prin noroi off-road. protector de tip Urban bicicleta este mic, desen este aproape invizibil.
 • Din punct de vedere decorativ de BMX, bicicleta nu este echipat cu elemente suplimentare.

In timp ce o construcție de plăcere poate avea un coș sau un atașament suplimentar pentru scaunul pentru copii.

Proiecta

După ce a înțeles cu particularitățile ciclurilor BMX și principalele lor caracteristici distinctive, ia în considerare proiectarea dispozitivului.

 • Singlespident. În acest caz, este vorba despre lipsa oricăror switch-uri. Vorbind cu cuvinte simple, Singlespid este transparent și cel mai de încredere unitate.
 • Low Rama. Această caracteristică de proiectare permite sportivilor să efectueze trucuri de complexitate diferite. Și din punct de vedere al inspecției vizuale, design-ul ca un întreg arata ca un sport minibike.
 • elemente stresate. În esență, întrebarea închisă cadru, roți, pedale și volan. Elementele de design prezentate sunt necesare pentru a rezista la cele mai înalte sarcinile.
 • Roți. biciclete BMX sunt mici, in conformitate cu standardul 20 inch.
 • PEGI. În aparență, elementul descris seamănă cu o conductă convențională. Instalați-l pe bicicleta axe. Vorbind cu cuvinte simple, Poggy – acestea sunt suporturi pentru efectuarea diverse trucuri.
 • Giroorotor. BMX element de biciclete, necesare pentru a îmbunătăți procesul de transmisie prin cablu de frână asupra sistemului.

Acum puteți trece la o cunoștință detaliat cu elementele de bază ale design de biciclete BMX.

Cadru

Desigur, acest element este principalul lucru nu numai în soiuri de BMX, dar și în orice alte subspecii de transport pe două roți. În proiectarea cadrului BMX are o dimensiune mică, care se datorează legăturii slabe a întregului design-. Și nu este surprinzător, deoarece chiar și pe forumuri bicicliști profesioniști, de multe ori subiecte în ceea ce privește greutatea Ridica cadrului, repararea acestuia și de prevenire a fisurilor.

Greutate Frame de proiectare biciclete BMX este de 3 kg. Este o astfel de masă, care este potrivit pentru efectuarea de trucuri profesionale. Rama cu mare greutate nu se va potrivi chiar si pentru formarea.

Volan

Extrem de important și biciclete BMX element foarte complex de design. Și nu este surprinzător, deoarece doar volanul reprezintă cea mai mare parte a încărcăturii în procesul de execuție a trucurilor de orice complexitate. De la sine, structurile de direcție sunt împărțite în 2 tipuri.

 1. Două elemente clasice. Vorbim despre o volan standard care are o formă de execuție curbată. Folosește o țeavă și bara transversală pentru producția sa.
 2. Tipul de patru elemente. În acest soi, există o bara transversală suplimentară, sudată la conducta centrală.

Desigur, există și alte tipuri de direcție, de exemplu, modelul cu subestimarea bara transversală este capabilă să accepte o sarcină mică, dar în același timp pune cerințe de configurare ridicată.

Pedale

Diferențe mari între bicicletele BMX pedale și modelele standard de mers pe jos. Poate că alte dimensiuni. În mare parte pentru structurile BMX fabricate pedale din aliaje de aluminiu durabile. Material universal, dar nu distinge de o fortăreață specială. Deși în raportul prețului este acceptabil pentru orice persoană.

Magneziu în comparație cu greutatea este mult mai ușor pentru aluminiu, dar politica prețurilor este mult mai scumpă. Plasticul nu este opțiunea cea mai ideală, în special pentru executarea trucurilor. Materialul în sine este ușor, dar chiar și în timpul antrenamentului se rupe foarte repede.

Opțiunile de pedale prezentate afectează costul bicicletei. in afara de asta, Rulmenții joacă un rol special în modelele BMX. În modelele bugetare, se utilizează opțiuni în vrac și în mai scumpe – industriale.

Mâneci și pui

În bucșe BMX de înaltă calitate, modelele sunt folosite numai lagărele industriale, deși carcasa exterioară are aproape întotdeauna o bază de aluminiu. În unele cazuri, se utilizează o creștere a șuruburilor.

Cel mai important element din mâneci sunt PEGI – Țevi de dimensiuni mici având dimensiuni standard, și anume 4 cm în diametru și 11 cm lungime. Elementele sunt fixate pe axe. Sportivii vin pe dornuri, atunci când se efectuează trucuri.

Torkemose

Nu există caracteristici distinctive ale sistemului de frânare BMX. Și V-Brakt, și în formă de U sunt sisteme de frânare riming fiabile. Și pe unele biciclete BMX de frână nu sunt instalate, în principiu,. În unele discipline, absența unei biciclete de frână este una dintre cele mai importante cerințe.

Sarcina principală a sistemelor de frânare prezentate este de a redirecționa sarcina pe cablu, chiar și într-un moment în care acesta poate fi răsucit. Dar pentru biciclete BMX nu este mai puțin frecvente. Cu astfel de situații, mecanismul eroului este conectat, care redirecționează uniform sarcina prin sistemul de rulmenți și splittere.

Vizualizări

Până în prezent, există mai multe soiuri de biciclete BMX, fiecare dintre acestea are caracteristici individuale și specificații.

BMX

Primele biciclete ale apărut a apărut la sfârșitul anilor ’60 ai secolului trecut. În aparență, ei semăna cu motociclete pentru motocros. Scopul lor principal este de a depăși obstacolele de pe pământ. După o scurtă perioadă de timp după apariția primelor modele BMX, aproape fiecare copil a avut acest tip de transport.

Până în prezent, această varietate de biciclete este de asemenea destinat pentru curse de curse.

Cu toate acestea, copiii folosesc cel mai des acest mijloc de transport pe două roți la școală și înapoi. Punctul de vedere al bicicletei este caracterizat prin jante de 20 inch cu anvelope înnodate. Volanul roata, în designul său există o bară transversală suplimentară. Silent mici. Sistemul de frânare spate tip manual.

La fabricarea BMX biciclete în cele mai multe cazuri, utilizate otel cromat. În acest caz, designul devine o greutate tangibil.

Până în prezent, desenele BMX de diferite dimensiuni sunt disponibile în vânzare. De exemplu, „Mini” – modificarea are un cadru redus și se presupune că este utilizat de copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani. Marimea „Junior” un pic mai mult și se potrivește cu băieții 6-9 ani. Marimea „Expert” Are un cadru cu o conductă alungită în designul bicicletelor, modelul este destinat copiilor de 9-12 ani. Și pentru tipii mai în vârstă, idealul va fi modificarea „Profi” cu modele standard de dimensiuni BMX.

Freestyle

Acest tip de ciclism a apărut după un timp după apariția structurilor BMX. Modificarea Freestyle mai puțin potrivită opțiune pentru curse, dar unitatea va fi utilizată pentru a efectua trucuri complexe. Pe acest design, este foarte convenabil pentru a ajunge rapid la locul indicat sau du-te la Veloproogulka cu prietenii.

Cazurile descrise ale dispozitivului cu două roți au fost recunoscute pe scară largă de către părinții adolescenților, deoarece bicicletele freestyle se disting prin design superproof, care garantează siguranța copiilor. Nylon roți, aproape neted, deoarece bicicleta este destinată drumurilor asfaltate. În bicicletele de modificare a freestyle, sistemul de frânare este prezent atât în ​​față, cât și în spate, Ce este din nou un factor important de securitate la copii.

Dirt Jumper – Pompe

Numele discuțiilor cu bicicleta despre scopul său. Modelul este conceput pentru a depăși obstacolele de noroi atât de tip artificial și natural. Vorbind cu cuvinte simple, un ciclist va fi capabil să sari cu ușurință de la bătălia de noroi creată de natură sau de om ca un obstacol pe piese de curse.

Această modificare de biciclete Ceva mijlociu între modelele BMX și freestyle. În primul rând, ele sunt modele BMX mai puternice, în al doilea rând, multe modele mult mai ușor de freestyle.

În funcție de jumperul murdar, nu are frânele din față. Iar roțile lor puternice sunt dotate cu 36 de tricotat.

Examinați producătorii

Atleții începători, alegerea primei biciclete BMX, pre-se familiarizează cu mărci renumite angajate în producția de biciclete. În general, aceasta este decizia corectă. Corporațiile cu nume celebre sunt gata să ofere numai produse de calitate pentru consumatori. Dar numele necunoscute nu se laudă întotdeauna cu indicatori buni ai produselor lor. Din acest motiv, evaluarea celor mai buni producători de transport BMX.

Conform recenzii ale proprietarilor mulțumiți de transport cu două roți, în top 7 dintre firmele bine-cunoscute au intrat doar pe branduri celebre.

Comanche

Bicicletele acestui producător sunt larg populare în rândul tinerilor. Linia BMX din Comanche are un cost redus cu un nivel maxim de calitate. Pentru cicliștii începători de creștere redusă, Comanche va deveni cea mai potrivită soluție – Designul are o dimensiune mică și un cadru scăzut care poate provoca disconfort în călăreți înalți.

Subrosa

Brandul prezentat este specializat în biciclete BMX de diferite performanțe tehnice, variind de la designul pentru începători și se termină cu modele de maeștri. O caracteristică importantă distinctivă a companiei este Reaprovizionarea constantă a intervalului și introducerea de noi produse în modificările deja dezvoltate.

WTP

Producătorul prezentat are o cerere largă pentru gama BMX a structurilor. Mulți ani de experiență de producție și personal cu înaltă calificare creează biciclete confortabile și confortabile pentru conducere extremă. În arsenalul WTP, puteți găsi atât modele bugetare și scumpe biciclete BMX. În același timp, nu există nici o diferență de calitate între ele.

Duminică

Brandul bine-cunoscut pentru producerea de biciclete BMX, care își începe istoria relativ recent. Și într-o perioadă scurtă de timp, marca a reușit să cucerească recunoașterea eminenților. Și datorită calității de înaltă calitate a modelelor BMX și o mare varietate de componente pentru ei. Fiecare element individual trece printr-un tratament de căldură special, care este un chip de brand. În care Producătorul este gata să furnizeze Garanție aproape de-a lungul vieții pe bunurile sale.

Furat

Brandul prezentat combină cu îndemânare în fiecare model individual BMX Biciclete disponibile și design de înaltă calitate. Călăreții experimentați constată că Bicicletele BMX de la compania furate sunt gândite la cele mai mici nuanțe. Fiecare articulație individuală are tehnici speciale de fixare, datorită cărora produsele devin foarte durabile.

Acest factor permite marca furată să concureze cu liderii lumii produse de BMX.

Haro

Lider fără îndoială în producția de biciclete BMX. Gama de brand și caracteristicile tehnice ale fiecărui model individual sunt foarte impresionante. Pe piața globală, Haro nu este cunoscut cu un zece ani, și toate datorită îmbunătățirii constante a produselor fabricate. Fiecare model nou îndeplinește cerințele celor mai asemănători consumatorilor.

Khe

Creatorii mărcii sunt frații, unde cel mai tânăr a fost un adevărat freestyler, un maestru al cazului său. A fost cel care a vrut să dea lumii posibilitatea de a experimenta aceleași sentimente de emoție pe care le-a experimentat în timpul executării trucurilor. Brainul lor principal și mândria reală este un model de bicicletă Khe cosmic. De către aniversarea de 30 de ani, marca a adăugat tehnologii moderne la designul descris, astfel încât designul a fost mai luminos, durabil și sigur.

Cum de a alege?

  Alegerea unei biciclete – sarcina este foarte complicată. În acest caz, ar trebui să fie considerate senzații confortabile în timpul schiului, Și mai multe nuanțe suplimentare privind executarea trucurilor și trenurilor de călătorie.

  • Pentru a înțelege ce bicicletă BMX este necesară, ar trebui să vă definiți propriul stil de patinaj. Pentru executarea trucurilor pe o suprafață dreaptă, ar trebui luate în considerare structuri compacte adecvate creșterii călătorului. Pentru curse, modelele alungite cu greutate ușoară vor crește. Pentru performanța trucurilor complexe, va fi necesară unitatea maximă durabilă.
  • Experiența de conducere pe structuri similare este extrem de importantă. Atunci când alegeți o bicicletă adecvată, sportivii novici sunt cele mai bine văzute modele puternice, deoarece căderile ciclismului vor avea multe.
  • Nu mai puțin important este un factor de creștere ciclist. Precizia acestui indicator va face posibilă alegerea raportului perfect al lungimii bicicletei și a dimensiunilor structurii de direcție.
  • BMX volan de biciclete ar trebui să fie durabile și de încredere. Singura excepție este executarea de trucuri care seamănă cu dansuri. Pentru ei, ar trebui să alegeți un design cu patru elemente.
  • În caz de inspecție a mânecilor, este mai bine să rămână pe versiunea industrială a producției lor. Alte opțiuni nu se vor distinge printr-un nivel ridicat de rezistență și fiabilitate.
  • Frame este una dintre cele mai importante părți ale transportului cu bicicleta. configurația sa este în întregime depinde de stilul de schi. La achiziționarea este foarte important să se verifice sudurilor, ca rama este expus la o sarcină puternică, din cauza căreia calitatea slabă poate fi rupt.
  • Costul modelului vă place, de asemenea, joacă un rol important în cumpărarea unei biciclete BMX. Novice sportivi, indiferent, om adult sau copil, în primul rând cu bicicleta de curse ar trebui să fie ales dintre modele low-cost.
  • Nu refuza să cumpere o bicicletă model de BMX cu discuri turnate.

  Ei pun în evidență nu numai frumusețea de biciclete, dar, de asemenea, să contribuie la crearea unor condiții confortabile pentru o conducere de mare viteză.

  Cum de a alege bicicleta de IWC pentru un începător, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: