Butoane de frână pentru biciclete: Ce sunt tu și cum să nu fie confundat cu alegerea?

Butoane de frână pentru biciclete: Ce sunt tu și cum să nu fie confundat cu alegerea?

Oamenii merge cu bicicleta timp de multe decenii și a ajuns în această artă de mare. Cu toate acestea, nici o accelerare va livra plăcere dacă este imposibil să se oprească. Și oprire în mai multe moduri depinde de ceea ce mânere pentru o frână de bicicletă. Care sunt acestea, cum să nu facă o greșeală cu alegerea?

Particularități

Abordare alegerea unor astfel de mânere (și sistemele de frânare în sine) va trebui să fie cu toate attentiveness. Uneori, sutimi de secundă și milimetri sunt separate printr-un rezultat prosper de tragedie. Acesta este motivul pentru fiecare ciclist ar trebui să aleagă o frână pentru biciclete sa le și nu în funcție de șablon. Foarte mult depinde de:

  • Experienţă+
  • stilul Skania+
  • Nivelul de formare fizică+
  • viteze de reacție+
  • obiectivele utilizării de biciclete și executarea.

Principalele tipuri

Fanii de sport biciclete folosesc cel mai des mânere speciale, calculate pe 1 sau 2 degete. Această restricție devine un avantaj serios pentru sportivi, deoarece altfel este imposibil să se mențină volanul. Pentru Notă: de obicei, astfel de mecanisme de control sunt utilizate în combinație cu frâne puternice disc. Ei vor fi în măsură să se oprească cu ușurință bicicleta, chiar dacă manipuleaz` plimbare într-un singur deget.

Dar Pentru o bicicletă autostradă aveți nevoie de „ceva mai simplu“. 3 degete sau 4 degete butoni – Mai precis. Ei vor trebui să pună pe ele cu toată palma, ceea ce nu este suficient compatibilă cu plimbare activă. Astfel de corpuri de frână au în mod tradițional, o lungime mare.

În trecut, o astfel de alungire a fost destul de justificată, din moment ce un alt mod de a consolida presiunea frânei hidraulice sau consola nu a fost.

Mânerele de pe memoria RAM sunt, de preferință, combinate cu controlul dual. În acest exemplu de realizare, mânerul vă permite să comutați transferul – și această soluție este destul de convenabilă. Puteți face 2 prindere în spatele roții. Transmisia este posibilă în ambele poziții. Pe aceeași volan, sunt avute în vedere mânere duplicat, care a pus în defalcarea cămăși de frână pe biciclete Cyclocross.

Citește mai mult  Scutere Oxelo: Sfaturi, selecție și utilizare Sfaturi

Pe bicicletele pentru copii, spre deosebire de adulți, folosesc în mod predominant frâne pedale. Dar, uneori, astfel de modele pot fi găsite pe o bicicletă de clasă pentru biciclete pentru adulți. Picioare de presiune mână mult mai puternică. Designul pedalei este rău în faptul că vă permite să utilizați doar un set de viteze slabe. Vizualizare privată – mânere de frână pentru frânarea hidraulică. În hidraulica scumpă, ajustarea (setarea exactă). General universal Regula: prețul mai mare, setarea flexibilă.

Implicit prevede o modificare distanță de la mâner la INFRAS. Această opțiune este conceput pentru a se adapta produsul pentru persoanele cu o varietate de degete. Majoritatea covârșitoare a structurilor de control al frânelor manuale vă permite să configurați și distanța la volan. Alegerea acestui parametru este determinat de comoditate. Dar, cu cea mai mare presiune severă, mânerul nu trebuie să atingă roata cu roata.

nuanțe suplimentare de alegere

Trebuie avut în vedere faptul că modelele de biciclete electrice nu trebuie să fie la fel pentru o bicicletă mecanică. Trebuie prevăzută mânerul de închidere a motorului. furnizare semnal către controlerul este sincronizat cu tensionarea cablului pentru a bloca componentele mecanice ale dispozitivului. Multe seturi includ o dată la 2 mânere. Executarea acestora este standardizat, și, prin urmare, puteți pune orice clipă pe orice electrobic.

Dar acest lucru nu înseamnă că chiar și cea mai ușoară bicicletă de carbură se opresc mai ușoară decât bicicleta electrică. De asemenea, depinde de ajustare. Dacă pârghia trebuie schimbată, este garantată compatibilitatea cu o varietate de tipuri de frână. În toate frânele mecanice (cu excepția bicicletelor de carcasă destinate autostrăzii), tensiunea cablului poate fi ajustată.

Circuitul mecanic poate asigura o deconectare rapidă a cablului (permițând scoaterea roții).

Frânele hidraulice sunt adesea realizate cu o manevrare complet gratuită a mânerelor, care, totuși, pot fi ajustate. Mânerele de înaltă calitate sunt echipate cu o clemă split. Astfel de structuri facilitează îndepărtarea frânei. Nu există cleme în unele butoane, ele sunt montate pe o clemă universală externă, ținând două legături mai multe. Frâna este populară Shimano Tourney EF65 mâner.

Citește mai mult  Cum de a alege o bicicletă pentru freeride?

Un astfel de model poate fi livrat la bicicletele miniere ale nivelului de intrare (precum și destinate sportivilor non-profesionale). Combinele de proiectare declanșa benzi și mânere V-frână. Alternativa este Modelul BL-T780 Deore XT. Aceasta se face cu calcularea 3 degete ale mâinii drepte. Design-compatibil cu frâne V-Brake.

La volanul poate fi pus Stern CGRIP-5 Oraș Ghidon Mandrina. Proiectarea optimă a materialului pentru comoditatea de bicicliști. Gripa nu va aluneca din mână și există lovituri minore. Alternativa este considerată Tektro ML520. Mânerul este util pentru V-BRAKE și pentru enciffers, design de aluminiu este proiectat pentru controlul 2 degete.

Cum se instalează mânere de frână, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: