Camera pentru o bicicletă: specie și selecție

Camera pentru o bicicletă: specie și selecție

Se pare că nu este nimic dificil în alegerea unei camere de ciclism: ia ceva adecvat în diametru, și nu cred nimic altceva. De fapt, înainte de a cumpăra o cameră pentru o bicicletă, trebuie să vă familiarizați mai întâi cu informații importante care vor ajuta la dezvăluirea unor puncte.

Ceea ce este și pentru ceea ce are nevoie?

Velocamera este numită uneori „Bagel” sau un torus cu elasticitate. Torusul este introdus în marginea roților, după care efectuează o funcție de absorbție a șocului, prevenirea ultimului. În afara ciclului este protejat de o anvelopă de roți.

Materiale de fabricație

Primele camere care apar la sfârșitul secolului al XIX-lea datorită lui John Dunlopu, au fost făcute din cauciuc din cauciuc în forma sa pură. Astăzi, nimeni nu folosește un astfel de tip de cauciuc, deoarece este scump și nu este o necesitate.

Tipul de cauciuc modern, realizat din materiale sintetice are un grad mai mare de fiabilitate, mai ușoare în greutate și mult mai ieftin decât progenitoare de cauciuc.

Acum, există două tipuri de cycmers acum: cauciuc butilic și latex.

Luați în considerare fiecare dintre opțiunile existente.

cauciuc butil-cauciuc este produs la fabricile de elemente petrochimice folosind cauciuc artificial.

99% din cycleters existente fac exact din acest material.

Un amestec mai calitativ, care este direct legată de rezistența la uzură este folosit pentru a produce scump „covrigi“. camere butil ieftine se pot rupe în domeniile mameloane.

cauciuc din latex are greutate redusa rezistent la deteriorări mecanice, cum ar fi „muscatura de sarpe“, caracterizată prin ruperea jantei Tora, în mai multe puncte de asociat cu un impact ascuțit sau printr-un colț ascuțit. Rețineți că acest material are un preț supraestimat și rezistență scăzută la uzură.

Atleții care sunt gata să le schimbe adesea își petrec alegerea, petrecând sume considerabile de bani.

Dimensiuni

Ridica versiunea corespunzătoare a ciclurilor nu va fi forța de muncă, Principalul lucru este să determinați corect dimensiunea, care este de obicei indicată pe anvelope. Deși după puncție este destul de dificil să o faceți, deoarece cifrele de marcare pot fura cu ușurință în timpul funcționării.

Există o regulă generală: pentru nimic de montat camera, mai mare în dimensiune.

Diametrul puțin presupune, deoarece un nivel ridicat de elasticitate vă va permite să completați spațiul liber, dar acesta este un sistem nesigur. Deci, pentru roțile de 28 de centimetri, cele 26 de cicluri sunt uneori utilizate. Dacă introduceți camera mai mult, apoi ea însăși „se fixează” și a izbucnit printr-o anumită distanță.

Pentru a maximiza durata de viață a camerei, este necesar să se ia în considerare o pereche de detalii esențiale: volumul și diametrul. Deci, anvelopa Kenda Nevegal, care are parametrii 559 cu 50 milimetri, acomoda camera cu o lățime de 1,9 mm și acompaniat de 26 de 2.1 mm, cu un diametru.

Pentru a fi mai ușor de înțeles cum de a afla dimensiunea camerelor de luat vederi, puteți utiliza tabelul de mai jos.

Valori standard ISO

un fel de probabilă desemnare pentru sistemul de marcare tradițional

utilizare Industries

630

27x

Varietatea de specii rar găsite de biciclete de autostradă.

622

700c27x1 1 / 428×1 1 / 229x ( „Nainics”) și altele.

Biciclete Autostradă Racing.

590

650A26x1 1 / 426×1 3/8

Probele pe două roți „Virage“, „Prima“.

559

26x

Una dintre cele mai comune modele de tip standard,. Un număr mare de Munții, unele soiuri de drum, probe pentru o plimbare și așa mai departe.

540

24×1

Vehicule standard de vehicule pentru sportivi mici de creștere.

507

24x

Total-dincolo de popularitatea cystandart cu roți cu un diametru de 24 inch.

457

22x

Modele pentru copii.

451

20×1 1 / 820×1 1 / 420×1 3/8

Ocazional, o vedere de BMX, biciclete pentru copii.

406

20x20x1 3/4

Cel mai popular standard de BMX, biciclete pentru copii, biciclete de pliere (și de la producătorii ruși „Kama“, „Desna“ și.)

355-305

18x-16x

Pentru copii sau biciclete pliabile.

  Cele mai populare sunt camerele de astfel de dimensiuni 26, 20, 28, 29, 8, 18 și 16:

  • 16 și 18 dimensiuni potrivite pentru biciclete pentru copii+
  • 20 și 22 montate pe mijloacele de deplasare pentru adolescenți+
  • 26 inch echipare biciclete pentru munți+
  • Toate celelalte dimensiuni prezentate sunt potrivite pentru modelele pentru adulți.

  Ce cuvânt de marcare?

  După cum sa menționat mai sus, pe anvelopa fiecărei roți indică datele referitoare la diametrul și lățimea în inci sau mm (26-1.90 sau 37-622).

  Cea mai convenabilă este marcajele pe care dezvoltatorii unei organizații internaționale. Acest tip de marcare include toate dimensiunile. Este după cum urmează – ISO 5775.

  Vom analiza un astfel de exemplu – 28-622, unde:

  • 28 – indicator de lățime+
  • 622 – Diametrul interior.

   Marcarea anvelopelor 28×1 1/8, care în inci, va indica următoarele:

   • 28 – Un indicator al diametrului exterior+
   • În consecință, 1 1/8 este o lățime.

   Decodarea având mai multe numere de marcare 29×1 5/8-X1 1/38 este:

   • Indicatorul diametrului exterior – 29+
   • 1 5/8 denotă înălțimea bicicletei+
   • 1 3/8 – Lățime.

   În Franța, marcajul este prescris în ml. De exemplu, 800X35 vor însemna:

   • Diametrul exterior este de 800+
   • 35 – indicator de lățime+
   • Scrisoarea indică diametrul interior de 622 mm.

      Marcajul vechi a fost prescris 533×38 ml:

      • primul număr – diametru+
      • Al doilea – lățime.

      Tipuri de nappel

      Pentru a menține presiunea în interiorul camerei, se utilizează mamelonul. Se întâmplă câteva specii.

      • Dunlop. Considerate tipul de niplu învechit, care este destul de rar în timpul nostru poate fi găsit pe biciclete. Astăzi sunt instalate numai pe modelele pentru copii și la transportul rutier.

      • Presta-mamelon deveniți din ce în ce mai populare. Camerele de acest tip sunt utilizate din ce în ce mai mult pentru a alege ambele facilități de curse și sportive ale mișcărilor și modelelor la nivel mediu.

      Acestea sunt cele mai subțiri sfarcuri care ating lățimea de numai 6 mm și au o greutate de la 4 la 5 grame.

      • Shrader – Acesta este cel mai comun tip de niplu, având o vedere cilindrică, cu fir. Principalul avantaj este o prevalență, datorită căruia puteți conduce cu roțile prin orice pompă. Mamelonul de acest tip numit Automotive. Indicatorii săi: Ø 8-8,5 mm

      Modele populare

      Gradul de calitate și fiabilitate a celor mai populare și tehnologice camere de ciclism nu mai poate genera nici o îndoială. Dăm ratingul celor mai populare și cele mai bune specii.

      • Maxxis Welt Greutate – Acestea sunt camere standard de ciclism care utilizează un număr mare de persoane. Grosimea lor – până la 0,9 mm, prin urmare, se disting prin rezistență la diferite punctele, având o masă relativ mică. Instalat pe diferite biciclete, deoarece gama de dimensiuni este extinsă.

      Este posibil să se aplice cu sfârcuri de 50-60 mm.

      • Duro – Aceasta este o cameră pentru o bicicletă, nimic nu este inferior celor mai scumpe branduri. Potrivit pentru biciclete cu roți de 26 inci. Cel mai important factor este prezența Boenipelului.

      • Maxxis ultra-lumina folosit pentru sport. Au o grosime mică de 6 mm și o mică greutate. Velocamera a scăzut cu 20%. Gama este mică, dar este suficient pentru consumatori.

      • Kenda – Timokamers potrivită pentru plimbarea plăcerii în parcuri, în oraș sau câmpuri. Acestea sunt proiectate pentru un diametru de 26 de centimetri. Caracteristic preț scăzut. Autonnet adecvat.

      • Maxxis muscă – Camere foto posedă ușurință speciale. Profesioniștii le-a iubit, deoarece grosimea este de numai 0,4. Echipat cu un flipper ultrahagic, care ajută în a scăpa de excesul de greutate. nipluri adecvate Presta: 700×18 / 25c, 26x1x1.9 / 2125.

      • Maxxis Freeride Excelent pentru extreme de conducere. Greutatea Camera – 292 grame, grosime – 1,2 mm. Primul parametru este considerat a fi mai mare, dar se justifică pe deplin. Cu ei folosesc anvelopele de la 2,2 la 2, 5 inch.

      • Foss – Camera care coboară aerul mai lent restul, care este cauzată de built-in de apărare. Dimensiuni – 23c-25c. Folosit cu Franceză Mameloanele Presta.

      • Maxxis Downhill – acestea sunt cicluri, care sunt utilizate în condiții anormale împiedicată. circulație admisă chiar și la presiune scăzută în interiorul camerei. Greutate – 460 grame și grosime – 1,5 mm. Astfel de cyclemers va asigura siguranța mișcării chiar și atunci când munții se coboară.

      velocamers Antiprocol

      Antiprocol aparat de fotografiat este cel care are în interior o substanță specială. În cazul în care este format dintr-o puncție, atunci aerul începe să-l arunce în aer afară, și, datorită proprietăților sale, saboți gaura rezultată. Folosind modele similare, vei primi pentru totdeauna scăpa de experiențe pentru puncții minore din hambare, împletituri și chiar cuie.

       Sunt camere în care antiprokol este deja inundate. De exemplu, CST produce o versiune gata de astfel de ciclism.

       Cum de a alege?

       Să rezumăm toate cele de mai sus: achiziționarea unei camere de biciclete, Acordați o atenție deosebită următorilor indicatori:

       • Plâns diametru sedimentar+
       • Trench admisă Lățime+
       • Tipul de mamelonului second-hand.

        Pentru a scoate anvelopa cu roți fără unelte speciale, trebuie să fie un specialist de înaltă calificare. Dacă nu aveți anumite abilități, să profite de instalatori – lame speciale, care sunt vândute la seturi.

        Nu uitați să cumpere o pompă, astfel încât nu numai a instala cicluri, dar, de asemenea, utilizați în continuare, trăgând în jos roțile dorite.

        Următoarele prezintă o instrucțiune video, video pentru a înlocui camera cu bicicleta pe exemplul unei biciclete de munte pe frâne pe jantă.

        Evaluează articolul
        ( Încă nu există evaluări )
        Adaugă comentarii

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: