chiuvete electrice puternice: soiuri și sfaturi privind alegerea

chiuvete electrice puternice: soiuri și sfaturi privind alegerea

mijloace compacte de circulație în timpul nostru nu surprinde pe nimeni. Unul dintre aceste vehicule este scuter electric. Luați în considerare în speciile de articol de electrosocats puternice și caracteristicile alegerii unui astfel de vehicol.

indicatoare de viteză recomandate

Pentru a respecta echilibrul dintre dinamic și de conducere în condiții de siguranță, trebuie să înțeleagă în mod clar, în ce dintre obiectele electrosamocata este achiziționat, și, de asemenea, să ia în considerare abilitățile de conducere disponibile.

Novice și adolescenții nu trebuie să fie urmărit la viteză mare, pentru că fără experiență adecvată puteți aplica diverse leziuni. Dar șoferii mai mult sau mai puțin pentru adulți își pot permite modelul. Pentru prezentarea vizuală, folosiți o masă specială.

Utilizator

Max. Viteza (km / h)

puterea aproximativă (W)

Copii

5-10

100

Teens, începători

15

150-250

Adulți neprofesionale

35

250-350

adulți profesioniști

40-60

700-2000

Evaluați cele mai bune modele

Printre cele mai multe modele puternice și de mare viteză de chiuvete electrice Puteți evidenția cel mai bun câteva, care diferă în anumite caracteristici:

 • de mare viteză+
 • De mare putere+
 • Compactness și manevrabilitate+
 • călătorie confortabilă.

De mare viteză: ALLIGATOR ELECTRIC SCOOTER

Acest model de scuter electric a fost recunoscut ca fiind cel mai bun din 2018, în trei criterii: cuCrucea, puterea și capacitatea de încărcare. O astfel de performanță ridicată este asigurată de un motor incredibil de puternic (aproximativ 6000 W). Și, dacă este necesar, pe dispozitiv, puteți merge imediat împreună (până la 200 rezista kg).

De la factorii negativi, observăm costul relativ ridicat (mai scumpe decât unele scutere).

putere mare: North Star

electrosphatine frumos și elegant, de mare putere (1000 W) și excelente indicatori de mare viteză. Acesta diferă de alte modele de iluminare din spate luminoase, care nu numai că îmbunătățește designul de transport, dar, de asemenea, crește vizibilitatea în întuneric. Utilizatorii care nu au reușit încă să detecteze defecte majore, ca model a apărut pe piață relativ recent, dar a reușit deja să se stabilească de cea mai bună parte.

Compactitatea și manevrabilitate: Speedway Mini 5

Modelul este al cincilea reprezentant al seriei MINI și diferă de versiunile anterioare prin corectarea multor defecte. Indicatorii Vitezometru incorecte au fost excluse. Amortizoarele au devenit mai bine, iar acum merge pe această unitate a devenit mult mai confortabil. Dar cumpărători sărbători slabă calitate de asamblare – partea de direcție este slab sudată la mecanismul principal. Și, de asemenea, nu se poate spune despre o lungă perioadă de timp de încărcare – până la 8 ore.

confortabil plimbare: KUGOO M4 PRO

Acest scuter poate fi numit o legenda de construcție scuter, în timp ce producătorul face în mod constant îmbunătățiri la design-ul, creșterea calitățile operaționale ale dispozitivului. Motorul este destul de puternic (500 W), baterie – 17000 mA · h. Din față și din spate amortizoare. Precum și pentru plimbare ușoară există un loc special. Este foarte moale și poate ajusta poziția atât pe verticală cât și pe orizontală.

Soiuri

Toate dimensiunile electrice pot fi împărțite în mai multe grupuri pentru orice criterii. Iată principalele lor.

 • Categorii de vârstă. Definită de vârsta șoferului și sunt împărțite în principal în 2 grupe: pentru copii și adulți. Prima „jucării luminoase, miniaturate” jucării „care nu cântăresc mai mult de 10 kg, cu putere redusă.

 • Așezați utilizarea. Aici puteți aloca funcționarea în medii urbane în care compactitatea, manevrabilitatea și, desigur, eleganța sunt importante. Și unii folosesc scutere în sate, unde aveți nevoie de permeabilitate ridicată și, în consecință, diametrul roții mai mari și marele clearance-ul. Se poate observa, de asemenea, că chiuvetele electrice puternice vă permit să depășiți distanța dintre orașe.

 • Tipul bateriei. Subliniem aici două tipuri: Li-ion și baterii de plumb. Primul (litiu-ion) responsabil și caracteristici sunt similare cu litiu polimeric și foarte sensibil la agitare. Cu toate acestea, aceștia sunt cei care pot reîncărca un număr mare de ori. Bateriile de plumb mai ieftine și își pierd rapid încărcarea în frig. Ele sunt grele, voluminoase, sunt acuzate de mult timp, dar este mai puțin adesea explodată și stau foarte puțini bani. Compararea a două dintre aceste tipuri de baterii nepotrivite – fiecare are propriile caracteristici.

Principiul de funcționare

Folosind orice dispozitiv modern, mulți consumatori sunt interesați să știe ce principiu de acțiune este pus în ea. Scooter electric Deși efectuează multe funcții, dar este destul de simplu.

Principiul de funcționare al electrowamocata constă În utilizarea energiei acumulate în baterie, cu care întregul mecanism este determinat de. În acest caz, este controlat printr-un dispozitiv special – controler.

Controlerul selectează în mod independent modul de funcționare care este necesar într-o anumită situație.

Toate acestea se bazează pe ceea ce se întâmplă în interiorul aparatului în sine. Dar șoferul poate controla, de asemenea, comportamentul prietenului său de fier în același mod. Principala comandă este poziția mânerului de accelerație, precum și informații de la senzorul unghiului de înclinare (giroscop).

O caracteristică importantă a noilor modele moderne de electrosphames a devenit feedback-ul pe care vă permite să roti liber roti cu rulare. Acest lucru contribuie la o creștere mai ușoară în munte și slăbește sarcina pe motor.

Caracteristicile de funcționare

Așa că prietenul tău de fier credincios nu a servit un ani, Este necesar de a afla toate caracteristicile sale, care nu sunt atât de mult.

 • Înainte de prima plecare pentru a încărca complet bateria.
 • După fiecare utilizare a dispozitivului, unitatea trebuie să fie pus pe o încărcare completă.
 • Când vine iarna, ar trebui să fie încărcați complet bateria după fiecare utilizare, sau complet descărcați-l și scoateți-l într-un loc răcoros.
 • Asigurați-vă că pentru a afla mai multe despre timpul de încărcare completă a bateriei (de multe ori 6-8 ore). Dacă reîncărcați, este posibil consecințe triste (spargere, explozie).
 • Aproape toate bateriile au un indicator de încărcare care prezintă o încărcare completă. Asigurați-vă că pentru a utiliza această proprietate.
 • Nu aveți încredere în copii mici Funcționarea scuter fără a observa adulți.
 • După fiecare plecare, ștergeți vehiculul.
 • În vreme ploioasă, nu este mai bine să călărească, ca apa poate ajunge în spații deschise și rupe dispozitivul.
 • Dacă apare o defecțiune, este necesar să se contacteze imediat centrul de service.

Cum de a alege?

În timpul alegerii acestui vehicul, este necesar să se ia în considerare o serie de caracteristici care determină faptele de funcționare a dispozitivului. Ne vom ocupa cu principalele criterii – aceasta va ajuta la alegerea opțiunea corespunzătoare.

 • Putere. Cele mai mici modele de putere sunt scutere de la producătorii chinezi și de multe ori acest indicator nu depășește 500-700 W. Indicatorii optime sunt puterea 1000-2000 W, iar dacă doriți mai mult, va trebui să amâne o anumită sumă și să cumpere un model cu o capacitate de 6000 wați. Dar astfel de copii din lume sunt destul de rare și sunt scumpe.

 • Viteză. Având în vedere acest parametru, trebuie înțeles faptul că pentru circulația confortabilă pe un astfel de transport, nu este suficient de viteză mică (10-25 km / h). Cu toate acestea, astfel de modele se vor potrivi cu copii și fără experiență, iar persoanele în vârstă își pot permite indicatori de mare viteză de peste 50 kilometri pe oră.

 • Roți. Cea mai bună alegere va fi anvelopele de 8-10 inci. Oferă o plimbare moale stabilă și permeabilitate mai mult sau mai puțin normală. Dacă luați roțile unei raze mai mici, atunci, cel mai probabil, nu veți putea să depășiți chiar și mici nereguli pe drum.

 • Gabarits. Decât această cifră este mai mică, în cele mai multe cazuri, este mai bine, deoarece facilitează depozitarea și transportul acestuia. Și pe unele modele există locuri care, pe de o parte, este o soluție foarte convenabilă, iar pe de altă parte – dimensiunile dispozitivului crește.

 • Echipamente. Poate fi spus nu atât de important, dar parametrul. De obicei, în cutie cu instrumentul pus instrucțiuni, elemente de fixare, șuruburi și scule pentru asamblare. Dar există producători care echipeaza creațiile lor prin baterie înlocuibile, încărcare specială sau dispozitive de iluminat suplimentare.

 • Depreciere. Un parametru important responsabil pentru confortul mișcării. Este mai bine de a alege modelele echipate cu suspensie. Amortizoarele instalate în față și spate absorb vibrațiile, dedurizarea plimbare pe drumuri accidentate.

 • Lumina de fundal. Dacă sunt de multe ori se deplasează pe un scuter pe timp de noapte, la o viteză de peste 25 km / h iluminarea va deveni o parte integrantă. vei vedea și vei vedea.

Din cauza costurilor de resurse, multe modele nu le dota cu orice dispozitive de iluminat, dar pentru a le cumpere este ușor și ieftin.

Revizuirea cele mai puternice electrosphaus din film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: