cicluri Toți copiii cu privire lui

cicluri Toți copiii cu privire lui

Ciclcresele sunt o invenție utilă și asigură transportul în siguranță cu bicicleta. Popularitatea și cererea lor ridicată se datorează accesibilității largi a consumatorilor, simplității instalării și ușurinței de utilizare.

De ce aveți nevoie de scaun pentru copii?

Scaunele de biciclete pentru copii au fost dezvoltate relativ recent – nu mai mult de 20 de ani în urmă. Inovația a fost încredințată cu încredere pe piața accesoriilor ciclului și a fost apreciată de părinții activi. Comparativ cu metodele anterioare de transport ale copiilor pe biciclete mari, cum ar fi călăria pe cadru sau pe trunchiul din spate, ciclul curățat adus la consumatori ca un eșantion de confort și siguranță.

Modurile vechi de a transporta copiii au fost un eveniment destul de riscant și adesea sa încheiat cu leziuni, în plus, copilul a fost forțat să stea aproape nemișcat pentru a nu schimba accidental centrul de gravitate a bun venit și să nu se rupă.

Stau în această poziție pe tot parcursul excursiei a fost foarte obositor, din cauza căreia deplasarea în comun a părinților și a copiilor au fost reduse la nu și sa întâmplat doar în caz de necesitate extremă.

În plus, scheletul metalic și trunchiul au fost foarte inconfortabil pentru a se potrivi copilul, chiar și atașarea de perne pe ele și instalarea pe cadrul scaunului suplimentar nu a adăugat confort la plimbare. Mai mult decât atât, cu un astfel de transport o depreciere a fost complet absentă, în urma căruia copilul a simțit fiecare trupească și la rece pentru el însuși.

Aspectul scaunelor de biciclete a rezolvat complet problema transportului de copii pe biciclete adulte și a contribuit la dezvoltarea ciclismului de familie și ventriculock comun al părintelui și copilul.Acum, adulții nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că copilul prinde fiecare gaura și în orice moment se poate aluneca pe sol. fotolii moderne au apărare lateral, scaun confortabil și elemente de fixare fiabile, că în agregatul prevede Confortul și secureness completă a unui număr mic de călători.

Soiuri

Clasificarea ciclurilor copiilor este făcută în funcție de astfel de semne ca locație, metoda de fixare și dimensiune. Locația scaunului este determinată, deoarece confortul copilului și confortul psihologic al părintelui depind de el. Conform acestui criteriu, două tipuri de ciclu de curățat – Din față și din spate.

Față

În acest caz Aspiratorul ciclu este situat în fața biciclistului, între scaun și roata bicicletei. neambiguă aviz în ceea ce privește confortul de această locație nu există, Opiniile părinților împărtășesc aproximativ egal. Unii susțin că armura din față este mult mai convenabil pentru partea din spate și vă permite să controlați vizual copilul pe tot parcursul călătoriei.

Alții, dimpotrivă, sunt încrezător că o astfel de locație agravează manevrabilitatea bicicletei, nu permite să se răsucească pedale liber, risipește atenția unui adult și se agravează o privire de ansamblu. În plus, în cazul în care bicicleta are prea cadru scurt, există întotdeauna riscul ca copilul poate lovi accidental cap-mamă în bărbie. Aceasta, la rândul său, poate duce la pierderea echilibrului și căderea vehiculului.

Un alt argument al oponenților ventriculului din față este faptul că Astfel de modele sunt de obicei mult mai mici decât spatele, din cauza cărora nu asigură o protecție maximă a șefului copilului în cazul circumstanțelor majore. În majoritatea cazurilor, transportul Pe fotolii din față, sunt posibile numai copii mici, a căror greutate nu depășește 15 kg.

Nu ca părinții și faptul că Copilul se dovedește a fi absolut neprotejat de la vântul care se apropie, ceea ce provoacă necesitatea de a le purta în îmbrăcămintea din vânt. În plus, spătarul este static și nu poate fi ajustat pe scaunele din față, așa că dacă copilul cade, va trebui să meargă.

Aderanții scaunelor din față susțin că un astfel de mod de transport, dimpotrivă, este foarte convenabil – Permite copilului de a contempla spațiul din jur, la un unghi de vizualizare larg și în mod constant să fie supervisted. În plus, cu destinația de plasare din față, portbagajul spate rămâne întotdeauna liber și vă permite să bagajele post pe ea. Există o sarcină mai mică asupra coloanei vertebrale a copilului, mai degrabă decât atunci când se află deasupra roții din spate.

Cântărind totul „pentru“ și „contra“, se poate concluziona că armurile din față sunt bune pentru plimbări scurte în condiții de vreme windless cu copilul până la vârsta de 3 ani.

Spate

Această specie a fost bicicliști, cei mai mulți cicliști consideră a fi o alegere mai optimă și în mod activ să le utilizeze. În acest caz, copilul se află în spatele partea din spate într-un adult și fiabil protejat de vânt. Avantajele opțiunilor din spate includ o protecție mai sigură a copil, care este asigurată prin proiectarea îmbunătățită a scaune. Ele sunt mult mai larg și mai presus de analogii din față și sunt adesea produse cu un spate pliabil, care permite copilului să se odihnească pe deplin în timpul călătoriei. În plus față de ajustarea înclinării spate, sunt oferite cele mai multe modele Funcția de control Funcția care vă permite să schimbați poziția corpului copilului în timpul călătoriilor lungi.

Citește mai mult  Biciclete Audi: argumente pro și contra, tipuri și vedere a modelelor

in afara de asta, Un copil care se află în spatele, nu împiedică managementul de biciclete, în contrast cu copilul așezat în fața părintelui. Un alt avantaj al scaunelor din spate este faptul că acestea pot fi instalate pe biciclete pliere cu un mecanism de pliere pe cadrul portant și care nu vă permite să instalați anterioară scaun pe ea.

Printre avantajele incontestabile poate fi remarcat faptul că cele mai multe dintre modelele sunt proiectate pentru sarcina de greutate de până la 25 kg, care vă permite să transporte chiar clasa intai in ele.

Dezavantajele fotoliile din spate includ unghiul îngust de revizuire de către copil, din cauza pe care el trebuie să meargă cu un constant întoarse capul, precum și amortizarea scăzută a modelelor atașate la trunchi, care se aplică în special pentru biciclete autostrada. Printre minusuri pot fi notate și Pierderea contactului vizual cu copilul care se află în spatele părintelui, totuși această problemă rezolvă instalarea oglinzilor retrovizoare. Astfel, cicilerele din spate sunt o viziune mai versatilă și vă permit să călătoriți lungi pe biciclete de orice design cu copii de până la 6 ani.

Opțiuni de fixare

În total, există 4 opțiuni de fixare ciclate pe o bicicletă: pe coloana de direcție, pe cadru, pe scaun și pe trunchi.

Pe coloana de direcție

Acest tip de fixare implică instalarea de locuri pentru pasagerii foarte tineri, a căror greutate nu depășește 10-12 kg. Acest lucru se datorează faptului că transportul pe volan de copii mai adulți face dificilă controlul vehiculului, creează o încărcătură mare de greutate pe furculiță frontală sau un amortizor de șoc și face dificilă revizuirea.

Pe Rama

La plasarea unui copil în față, fixarea scaunului este efectuată pe transportul cadrului de biciclete. În cele mai multe cazuri, astfel de structuri sunt utilizate pe biciclete cu amortizoare de șoc spate. Capacitatea de transport a probelor de cadre nu depășește de obicei 15 kg, pașii lipsesc adesea. Astfel de modele au o serie de restricții de instalare și nu pot fi fixate pe cadre, în care viteza și cablurile de comutare a frânei sunt ținute la bara transversală superioară.

Mai mult, ele nu pot fi instalate pe cadre scurte înclinate, scăzute, precum și cele mai multe biciclete pliante.

Pe trunchiul

Acest tip de fixare este cea mai optimă opțiune pentru transportul copiilor mari, deoarece scaunele cu astfel de elemente de fixare au o capacitate suficient de mare de ridicare. Trunchiul cu ușurință rezistă copilului care cântărește până la 25 kg, care nu își poate permite volanul și cadrul de direcție. În plus, scaunele cu un astfel de tip de elemente de fixare sunt potrivite pentru aproape toate modelele de biciclete cu un portbagaj mult decât profitabil să difere de modelele cadru, care pot fi instalate departe de fiecare bicicletă.

Un alt avantaj incontestabil al acestor elemente de fixare este faptul că Pe declanșatori este posibil să se stabilească fotolii largi cu trepte volumetrice, care afectează în nici un fel de manipulare a vehiculului și nu încalcă echilibrul. Dezavantajele acestui tip de fixare includ amortizare redusă, Ceea ce, cu toate acestea, este ușor de rezolvat prin achiziționarea ciclului curățat cu arcuri încorporate.

Pe conducta scaunului

Cyrece, fixat pe PIN-ul de semințe, sunt o opțiune foarte convenabil și sunt cel mai adesea alese de către părinți. Avantajele acestor probe pot fi atribuite capacitate de ridicare Mare și versatilitate, permițându-le să opereze aproape orice pe biciclete.

Excepția este vehicule exclusive de non-standard, care au un scaun și PIN-ul și PIN-ul, sau un diametru prea mic (mare). Printre avantajele unor astfel de modele sunt sărbătoriți Capacitate mare de ridicare care vă permite să transportați copiii cu vârste cuprinse între 6 și chiar 7 ani, cântărind până la 25 kg.

Un alt avantaj al acestor scaune este Ușor de instalat. Pentru a face acest lucru, se instalează o încuietoare specială pe scaun, în care oțelul „Mustache-elemente de fixare” sunt inserate și lansate.

În viitor, mersul cu bicicleta poate fi îndepărtată ușor, lăsând blocare sub șa pe PIN-ul, și, dacă este necesar, să-l instalați într-o singură mișcare.

Acest element de fixare este indispensabil pentru călătorii de lungă durată atunci când ambii părinți se deplaseze pe biciclete. În astfel de cazuri, se recomandă achiziția și instalarea unei încuietori separate pentru fiecare vehicul. Acest lucru va permite părinților să efectueze copilul alternativ, se deplasează scaunul de la o bicicletă la alta.

Printre dezavantajele scaunului cu elemente de fixare scaun poate fi notat Imposibilitatea părinților de a păstra copiii în vedere și un unghi mic de analiză la copil. În plus, astfel de modele nu sunt recomandate pentru biciclete cu amortizor spate. Un alt dezavantaj important al scaunelor atașate la seatpoint este apariția efectului vility care rezultă din tensionarea centrului de greutate și distribuția greutății greșită în raport cu baza de biciclete.

Luați în considerare vârsta copilului

Atunci când cumpără un scaun de bicicletă, trebuie să ia în considerare vârsta și greutatea copilului. În ciuda faptului că există modele destul de miniaturale de pe piață, destinate transportului de foarte tineri cu vârsta cuprinsă între 6 luni, Pediatri si medicii de medicina sportiva nu recomanda transportul unor astfel de copii mici. Potrivit majorității profesioniștilor, articulare ventriculară comună ventriculară poate fi pornit doar de accesibil de o vârstă în vârstă de un an.

Citește mai mult  Biciclete pentru copii de la 3 ani: Evaluarea celor mai bune modele și selecție

În caz contrar, există riscul de supraîncărcare excesivă a coloanei vertebrale rapide, ceea ce poate duce la consecințe negative în viitor. Cu toate acestea, în plus față de vârstă, Este necesar să se evalueze nivelul de dezvoltare individuală a copil. Deci, unii copii încep să se așeze la vârsta de 6 luni și de 9-11 luni sunt capabili de a fi într-o poziție șezând pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce alții tocmai au învățat să stea pe cont propriu și nu sunt încă pregătiți pentru a rezista la o fix stați în ședința călătorie lungă.

Cel mai, vârsta optimă pentru începerea călătoriei în comun este considerată vârsta de un an și jumătate. În acest moment, majoritatea copiilor arată un interes sporit în ceea ce se întâmplă în jur, iar o călătorie cu bicicleta provoacă emoții pozitive. Mulți părinți transportă copii cu bicicletă în grădiniță fie în cel mai apropiat parc până la locul de plimbare. Dacă drumul către destinație este prea lung, atunci pentru ca copilul să nu împrumute, jucăriile atârnă în scaun.

Când utilizați celulele ciclului trebuie să urmeze, Pentru greutatea copilului nu a depășit capacitatea maximă de încărcare a modelului și, dacă este necesar, să înlocuiască imediat fotoliu vechi la noul. În cadrul fiecărei grupe de greutate este recomandat să cumpere opțiunea, nu practica achiziționarea de „pe Grow“. Capacitatea maximă admisă de ridicare a majorității modelelor este de 22-25 kg. Copiii peste 7 ani ar trebui să dobândească o bicicletă separată.

Branduri și modele renumite, evaluarea lor

Accesorii pentru biciclete moderne de piață oferă o mare selecție de scaune pentru copii de la diferiți producători. Mai jos sunt modele populare, din care comentarii sunt cele mai frecvente pe Internet.

Hamax Ca

Unul dintre liderii de producție a fost pedalatAcestfirma norvegiană lider de activitățile sale încă din anul 1958, care a lansat primul scaun în 1981. Ca un exemplu, este în valoare de vedere modelul Hamax Smiley în valoare de 7490 de ruble. Modelul este echipat cu moale, dar în același timp, foarte durabile centuri de siguranță în 3 puncte și are un spate ergonomic, permițând copilului în casca în spate macră.

Curele catarame făcute în conformitate cu tehnologie specială prevenirea auto-sesiune. Produsul este fixat pe oval Selay sau tub rotund cu un diametru 28 la 40 mm și este instalat pe înălțimea dorită. Fotoliu Potrivit pe munte, Sport & Speed ​​Biciclete, Calculat la copii de peste 9 luni și capabil să reziste la o greutate de până la 22 kg. Modelul în sine este destul de ușor și cântărește doar 4.35 kg.

Bellylli

Compania italiană este cunoscută pe piața mondială din anul 1994 și este implicat în eliberarea de biciclete și accesorii. De exemplu, este în valoare de vedere Modelul Pepe Clamp în valoare de 3873 de ruble. Scaunul este proiectat pentru instalarea pe portbagajul unei biciclete, conceput pentru copii cu o greutate de până la 22 kg și echipate cu scuturi speciale, prevenind piciorul în ace.

Curele sunt echipate cu o garnitură moale, iar partea din spate este perforată, care contribuie Ventilație naturală. Modelul are european TUV Certificat de calitate Seria.

„jucării rusești“

Având în mărci celebre, este imposibil să nu mai vorbim de întreprinderea rusă, care a dezvoltat și lansat în producție Modelul unic Velogruz. Insolitului de acest scaun situat într-o capacitate mare de ridicare, ajungând la 35 kg. Modelul este fixat pe cadru și echipat cu parbriz, protejând copilul de la vântul și praful care se apropie.

Produsul este conceput pentru copii de la an la an și echipat cu o roată pentru copii, făcând o excursie la copil interesant și memorabil. Scaunul este proiectat astfel încât să nu schimbe centrul de greutate al bicicletei și nu interferează. Costă un astfel de produs 4300 de ruble.

„Marusya”

Un alt model interesant de producție rusă. Cleanerul ciclului este conceput pentru copiii care cântăresc până la 30-35 kg și are o mică configurație neobișnuită. Designul său este alcătuit dintr-o șa, un suport de montare, trotuat în formă de T și un mâner static detașabil cu gripă moale. Muntele se face la știftul de semințe al bicicletei, totuși, copilul nu este în partea din spate a părintelui, ci în față.

Trebuie remarcat faptul că Centrul de greutate în această locație a copilului nu se deplasează pe roata din față, dar este situată în mijlocul bicicletei. Sidness patentat, certificat și îndeplinește toate cerințele de siguranță. Costul modelului este de 2200 de ruble.

Stels

Compania este bine cunoscută pentru iubitorii de biciclete interne, după cum se eliberează Produse bune competitive. Compania în sine este un model JL-190, Prezentarea unui scaun de bicicletă pliabil. Produsul este instalat pe trunchiul bicicletei și este conceput pentru copiii cu o greutate de până la 15 kg. Modelul este echipat cu picioare mici, are o centură de siguranță și costă doar 900 de ruble.

Citește mai mult  Scutere pliante pentru copii: avantaje și dezavantaje, branduri, alegere

Cum de a alege?

Când alegeți o celulă de ciclu pentru copii, trebuie să acordați atenție mai multor puncte importante.

 • Trebuie verificat faptul că modelul dvs. vă place este compatibil cu o bicicletă. Mai ales că acest lucru se referă la scaune cu scaun și suport de cadre. Deci, în prezența cablurilor pe rama de la achiziționarea fotoliului din față, va fi necesar să refuze, și cu o secțiune pătrată a scaunului, trebuie să cumpărați o opțiune cu un sistem de închidere pe trunchi sau cadru.
 • Următoarea condiție importantă este prezența centurilor de siguranță 3 sau 5 puncte cu garnituri moi, care trebuie să fie ajustate de-a lungul lungimii și au un avans de încredere.
 • De asemenea, este necesar să se acorde o atenție la prezența de protecție laterală, care în mod ideal ar trebui să închidă copilul din partea de sus a spatelui la pașii. Pentru a preveni rănirea mâinilor puștiului în caz de cădere o bicicletă, este mai bine la modelele de cumpărare cu cotiere.
 • Atunci când cumpără un aspirator ciclu pentru un foarte tânăr pasager Ar trebui să alegeți un model cu un spate de reglare. Acesta va da posibilitatea de a schimba poziția corpului copilului în timpul călătoriei și vă va permite să rămână să doarmă în modul.
 • Ar trebui să acorde o atenție la partea din spate a scaunului. Partea superioară trebuie proiectată astfel încât copilul din cască să se poată sparge liniștit și este convenabil să se așeze.
 • Este recomandabil să acordați atenție disponibilității pieselor de schimb pentru modelul selectat. În caz contrar, o mică daune sau un eșec al elementului cel mai incondident va transforma scaunul într-un lucru necorespunzător.

De asemenea, atunci când alegeți un ciclu de curățare, este necesar să se țină seama de faptul că toate modelele diferă de la un alt grad de protecție.

 • A treia categorie Acestea sunt scaune superficiale care ascund doar îmbinarea șoldului copilului. Etapele unor astfel de modele sunt reprezentate de tijele glisante, spatele abia atingând partea superioară a spatelui, iar blocarea corpului are loc la nivelul centurii. Când o cădere de bicicletă, picioarele și mâinile suferă de un copil și când treceți aproape de tufișuri, întreaga parte a corpului este zgâriată. Aceste momente ar trebui să fie luate în considerare și de a folosi astfel de modele exclusiv pentru călătorii de durată scurtă de viață pentru a netezi și căsătorii largi ale parcului.
 • A doua categorie Protecția este reprezentată de modele cu un scaun și picior mai adânc de protecție în jurul înălțimii cu denivelări de plastic. Partea din spate a acestor scaune este, de asemenea, nu este prea mare, fixarea copilului este realizată de centura centura, picioarele sunt fixate în mod fiabil la etapele. În cazul în care se încadrează în mână sufera, picioarele rămân în condiții de siguranță și nevătămat.
 • Modele legate de prima categorie de protecție, au un spate ridicat, cu capul unui copil se ascunde, iar scaunul adânc. Postul este realizată de cruce va crește de la umeri la centura, iar picioarele sunt fixate în mod fiabil pe treptele. Cu o cădere, fără mâini, fără picioare suferă și singurul lucru care se poate întâmpla este o stampare minoră a coapsei și umărului.

Singurul dezavantaj al unor astfel de locuri este o revizuire laterală complet închisă de către un copil, iar înainte nu permite vizionarea unui părinte spinal.

Accesorii

Ciclul de cumpărare curățat pentru un copil, trebuie să aveți grijă de prezența unor accesorii suplimentare care vor face o excursie mai plăcută și mai confortabilă. Configurația scaunului poate fi completată cu un protector de protecție solară sau un vizor, o căldură, impermeabilă, un reflector-reflector sau un indicator LED. De asemenea, nu împiedică achiziționarea unui adaptor și a unor paranteze suplimentare, permițându-vă să instalați un scaun pe o bicicletă non-standard.

Dacă scaunul scaunului pare dur, atunci puteți cumpăra o căptușeală moale din material respirabil de murdărie și având o culoare frumoasă.

Sfat

Când se utilizează scaune de biciclete ale copiilor, trebuie respectate regulile de siguranță și ascultând consultanță specializată.

 • Nu poți să stai pe copil în scaunul înainte, ce se va întoarce el un ani.
 • bagajele de zbor sau puneți-l în scaun cu copilul este strict interzisă.
 • Când a muta motocicleta Picioarele copilului trebuie să stea la footboard în picior plin și pentru a evita lovirea roata care urmează să fie fixat cu curele.
 • Înainte de fiecare plecare Este necesar să se verifice integritatea ciclismului și fiabilitatea fixării acestuia pe bicicleta.
 • Înainte de plantare un copil într-un scaun, Este necesar să se poarte o casca de protecție pe el și să controleze că trupul său nu se referă la roți, de direcție, șa-mamă, lanțuri și cabluri.
 • Pansament un copil înainte de echitatie urmeaza un pic mai cald decât purtarea unui adult. Acest lucru se datorează starea pasivă a copil în timpul călătoriei și contra vântului, care poate provoca hipotermie ușor îmbrăcat copil.

Respectarea acestor reguli simple va ajuta la menținerea stării de sănătate a copilului și de a face bug-uri ventriculare comune cu părinții confortabil și în siguranță.

Cum de a alege ciclul de copil leagăn, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: