cruiser biciclete: descriere și selecție

cruiser biciclete: descriere și selecție

Cum să se deplaseze în jurul orașului, fiecare alege în mod independent. Cineva confortabil merge pe jos, cineva plimbare pe o mașină personală și cineva preferă mișcarea pe bicicletă. Există un număr mare de tipuri de biciclete – biciclete electrice, munte, copii, BMX, oraș și așa mai departe. Fiecare are o serie de caracteristici care definesc scopul său funcțional. Luați în considerare caracteristicile și subtilitățile de alegere a ciclerizatorului.

Ce este și ce este necesar pentru ceea ce?

Pentru multe crucișătoare de biciclete este cunoscută ca o plăcere. A creat baza designului motocicletelor cu mai mult de 100 de ani în urmă. Astăzi, Cyclerizers sunt printre cele mai populare biciclete urbane. Acest tip de transport este utilizat pentru plimbări urbane.

Preferă un contingent de oameni care iubesc o plimbare confortabilă măsurată în jurul orașului. În întreaga istorie a existenței sale, Cyclerizers erau asistenți și soldați și curierii, apoi luând nișa în categoria bicicletelor urbane. Acum, mulți europeni merg la astfel de „frumusețile de fier“, chiar și unii ruși le folosesc pentru o plimbare relaxantă prin oraș.

Velocorizer va fi o plimbare alternativa excelenta pe jos la parc sau promenada.

Istoria apariției

companie de producție de biciclete fondat Ignâc Schwin – germană de origine, dar care a trăit în SUA. Și în 1895, primul model de Velockerizer iese – Schwinn. Până în momentul eliberării biciclete, piața fondatorului nu mai era în viață. În zilele de Marea Depresiune din Statele Unite (1933), statul a fost într-o criză economică profundă, care sa reflectat în toate sferele vieții oamenilor.

În această perioadă, absolut nou design de biciclete este produs – Schwinn B-10E, Cu atenție diferit de modelele sale anterioare, nu numai cu accesorii noi, dar, de asemenea, dimensiunea pneurilor și dispunerea cadrului. Noile biciclete „explodeaza“ ale velalaink că, în timp duce la începutul eliberării unei serii întregi de biciclete din această clasă.

Inițial, eliberarea de cyclookrizers a fost axat pe generația tânără, dar cu o creștere în popularitate, datorită ușor de operat și de bună specificații tehnice, modelul începe să fie în cerere în rândul populației de lucru. Pentru o lungă perioadă de timp, biciclete ale acestei companii au fost asociate cu americanii cu campionate de ziare, așa cum le-a folosit de multe ori la locul de muncă.

Vârful de popularitate a acestor dispozitive a venit în 1930-1940, dar după 20 de ani cu lansarea de noi modele mai tehnologice, cererea Schwinn biciclete începe să scadă.

Caracteristici constructive

Referindu-se la caracteristicile tehnice ale celulelor ciclului, putem spune că aceasta este o opțiune de sex feminin bicicletă. Ei nu au caracteristici, cum ar fi modele de sport, dar perfect potrivite pentru a călători în parcuri, piețe, străzi urbane. Și datorită șa plantat low-le, vă puteți muta chiar și în rochie. Un avantaj considerabil al unei astfel de transport de biciclete este faptul că se rotească atunci când se deplasează pe ea nu este aproape încordate.

Citește mai mult  Biciclete cu motor pe benzină: argumente pro și contra, sfaturi de selecție

Trebuie menționat despre varietatea de biciclete de cruisere – Velikopper. Numele lor este asociat cu forma distinctivă a cadrului și a volanului, care sunt caracteristice pentru motociclete-choppere. Pe plan extern, ele se aseamănă Stels Cruiser – Chopper, care a fost emis de eforturile comune ale producătorilor chinezi și rus. Acest cruiser a devenit o opțiune de sex masculin pentru modelele de agrement de biciclete.

Orice fel de biciclete are propriile sale caracteristici de design, care sunt o trăsătură distinctivă a fiecărui. Un astfel de număr de caracteristici au ambele celule ale ciclului, care pun accentul pe unicitatea acestei clase.

 • Caracteristicile de proiectare ale RAMA. Soluția neobișnuită a bicicletelor de croaziere a atras imediat atenția cumpărătorilor. Ei au o mulțime de similare în aparență cu o motocicletă – un cadru alungit, un scaun confortabil scăzut, volan extrem de localizat, jante late. În combinație, toate aceste elemente creează o imagine a unui transport confortabil pentru transportul în oraș. De asemenea, pe croaziere nu există nici o amortizare pe furca din față. Din deficiențele, puteți observa în continuare greutatea produsului. Creatorii nu se gândesc încă la fabricarea cadrelor de materiale mai ușoare – carbon, plus părți separate ale modelelor de clasă crucișătoare sunt destul de masive, în comparație cu bicicletele sportive similare.

 • Caracteristici constructive ale transmisiilor. Pentru o lungă perioadă de timp (până la sfârșitul secolului al XX-lea), doar un singur mod de viteză a fost furnizat pe celulele ciclului și cu un sistem închis și lanț. Acest lucru a permis să nu haine și încălțăminte frotiu. Odată cu creșterea producției de bucșe planetare, totul sa schimbat. Astăzi, în magazine puteți vedea multe modele care implică posibilitatea de a comuta mai multe moduri de viteză. Cu toate acestea, inovațiile nu a crescut volumul vânzărilor de cyclars. Acest lucru se datorează prețului ridicat al produselor cu un manșon planetar, precum și cu greutatea sa, care a devenit chiar mai mult.
Citește mai mult  declanșatoare biciclete: caracteristici, tipuri și de selecție

Accesorii

Accentul pus pe aspectul estetic și confort determină prezența a numeroase accesorii suplimentare. Cumpărătorii au remarcat că asamblarea din fabrică a lui Cruisers Pepit este o abundență de elemente suplimentare, și anume:

 • Instalarea a două trunchi (în față și spate)+
 • Acoperire cu lanț special și sistem de ambreiaj+
 • Aripi ca o componentă suplimentară de protecție suplimentară+
 • Disponibilitatea unui stand pentru un telefon sau navigator – o inovație asociată cu popularitatea în creștere a utilizării gadget-urilor.

Branduri populare

Acum, multe modele clasice de biciclete sunt numite croaziere, deși este greșit. Pentru a afla ce alte companii sunt implicate în eliberarea de precizie Velockerizers, ia în considerare cele mai bune dintre ele.

 • Schwinn. Descoperitorul cycurizers, este implicat în eliberarea de croaziere de calitate superioară. În Federația Rusă, produsele sunt importate la un cost destul de ridicat.

 • Electra. Unul dintre cele mai renumite producători de croaziere pentru biciclete. O companie americană a existat din 1993 în California, datorită o bună companie de marketing, ea ocupă un loc de frunte în acest segment de piață. Ea are o gamă largă de modele de diferite categorii de preț. Sunt produse cum ar fi clasa premium și mai multe opțiuni de buget. În Rusia, bunurile de acest brand au cerere mare și sunt considerate una dintre bicicletele importate cele mai bune.

 • Stels. Compania americană sa angajat în lansarea diferitelor tipuri de biciclete, inclusiv croaziere. Modelele de clasă de croazieră reprezintă o combinație de o bună calitate a asamblării și un preț rezonabil al produsului. Toate bicicletele sunt echipate cu roți mari, cadru din aluminiu puternic. Scaunul de arc și volanul mare va asigura o călătorie confortabilă de-a lungul. Aripile metalice vor ajuta la evitarea îmbrăcămintei de murdărie.

Stels Cyclerizers sunt considerate una dintre cele mai bugetare opțiuni care au specificații bune.

 • Nirv. Una dintre mărcile de producție a bicicletelor mondiale care există pe piață de mai bine de 30 de ani și creează modele de biciclete elegante și originale. Compania combină cele mai recente soluții tehnologice și o abordare specială de proiectare a fiecărui produs creat, ca urmare a obținerii unor opțiuni unice pentru întreprinderi. În clasa croazieră aproape în fiecare an modele noi de croaziere de sex feminin și de sex masculin care diferă în stilul și geometria lor
Citește mai mult  Biciclete pentru copii cu 5 ani: cum să aleagă și să învețe copilul la plimbare?

 • Stinger. Brand face parte din producătorul de biciclete din Taiwan Yung Grand. Dezvoltatorii companiei creează biciclete de croaziere de calitate specială bazate pe elemente componente selectate cu atenție și control strict asupra asamblării produselor. Produsele acestei companii sunt extrem de durabile, controlul moale și aspectul estetic. Pe piața rusă, croazierele acestui brand pot fi achiziționate la un preț optim, după ce a primit o bună garanție cu posibilitatea de a contacta Centrul de servicii în caz de defalcare.

 • Redirecţiona. Producătorul rus al diferitelor tipuri de biciclete și toate componentele sale. Compania a existat din 1999. Primul accent al companiei a fost importat biciclete străine pe piața internă. Ulterior, compania a început producția proprie de transporturi industriale, care se bazează în prezent în Perm.

bunuri forward au valoarea cea mai atractivă pentru cumpărător intern, deși calitatea bicicletelor este un pic mai mic decât analogii străini.

Cum de a alege?

   Atunci când cumpără o bicicletă de un crucișător, trebuie să ia în considerare mai multe puncte importante. Cu toate acestea, atunci când aleg o bicicletă de plăcere, caracteristici nu tehnice ale produsului sunt extrem de important, dar aspectul său, și cât de confortabil este. Prin urmare, atunci când aleg un cruiser, trebuie să acorde o atenție la următoarele criterii:

   • Greutate produs – Aproape toate celulele ciclului sunt caracterizate printr-o greutate destul de mare, astfel încât atunci când cumpără un astfel de transport, o femeie are nevoie pentru a selecta modele realizate din materiale mai ușoare – aluminiu, carbon, dar pentru a găsi un astfel foarte greu+
   • transmisie – Numărul de viteze sau trebuie să fie limitat la unul sau manșonul planetar trebuie instalat+
   • cadru – Pentru femei, vor exista biciclete mai confortabile cu un cadru de tip deschis, dar pentru jumătate de sex masculin – închis+
   • Sistemul de lanț și de transmisie trebuie să fie în mod necesar protejat, cel mai adesea acest lucru se face cu ajutorul carcasei+
   • şa Nu trebuie doar moale și să aibă o formă convenabilă, dar, de asemenea, să fie fixă ​​în siguranță +, precum și forma volanului și înălțimea acestuia, astfel încât să ar trebui să încercați întotdeauna o bicicletă pe tine însuți.

   Cum să alegeți un crucișător biciclete, uitați-vă în videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: