Cum de a alege o bicicletă cu un mâner pentru copii de la 1 an?

Cum de a alege o bicicletă cu un mâner pentru copii de la 1 an?

Astăzi, copiii prezintă un număr foarte mare de modele de biciclete, care să permită să exploateze astfel transportul de la vreodată. Printre astfel de produse este în valoare de evidențierea bicicletele din anul cu un mâner pentru părinți reprezentați de mai multe varietăți funcționale.

Particularități

modele pentru copii pentru bicicliști novice, echipat cu un mâner, sunt o opțiune convenabilă și funcțional pentru mersul pe jos cu copilul. O trăsătură distinctivă a acestor biciclete este o anumită similitudine cu un cărucior, în care copilul își petrece cea mai mare parte a timpului după naștere în stradă și până la 1 an. Acesta este motivul pentru care există mai multe nume pentru conducerea unor astfel de dispozitive, gradația care depinde de diferențele în proiectarea, disponibilitatea de accesorii și componente suplimentare.

Dar, în general, proiectarea unei biciclete cu un mâner, o bicicletă-închiriere, cu bicicleta sau transformator rămâne neschimbată, presupunând prezența unei roți în față, și două din spate, precum și mânere mari pentru a merge în spatele părinte.

Caracteristica modelelor pentru cea mai mică este abilitatea de a exploata ca un substitut complet pentru un cărucior ușor în sezonul cald.

Biciclete cu maner pentru copii sunt făcute în așa fel încât Un biciclist novice va fi capabil să stea pe roata, în mod independent, și în gestionarea acesteia va fi promovat de bătrâni, ajungând. Toate bicicletele cu trei roți sunt echipate cu pedale nu numai, dar, de asemenea, un suport pentru picioare reglabil, asigurând confortul mișcării la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, atunci când copilul este stăpânit și crește, va fi posibil să-l eliminați. Această posibilitate de transformare a structurii este considerată principala caracteristică a bicicletelor cu trei roți cu mânerul părinte.

Astăzi, produsele de acest tip sunt reprezentate în diferite culori și modele, în plus, ciclurile au accesorii suplimentare sub forma unei pungi deblocate, o capotă specială, care poate proteja copilul de soare sau de ploaie și vânt, având o imagine de ansamblu mică fereastră.

O versiune similară de tranziție de la un cărucior la o bicicletă oferă copilului mult mai multă libertate, dar în același timp nu oferă nici un confort mai puțin în procesul de mișcare. Și disponibilitatea unor componente importante importante și posibilitatea modernizării structurii sub cerințele de vârstă ale copilului determină cererea pentru o astfel de categorie de vehicule pentru copii.

Avantaje și dezavantaje

Bicicletele similare sunt destul de solicitate în rândul familiilor cu copii mici.

Cu toate acestea, înainte de a cumpăra fiecare consumator, este necesar să se studieze punctele forte și punctele slabe ale produselor similare.

Deci, avantajele de biciclete, cu un mâner ar trebui să includă următoarele puncte.

 • În procesul de testare și funcționare, a fost observat passability mare de astfel de biciclete pe drumuri complexe, cu un minim de acoperire neted. Împreună cu aceasta, indicatori buni demonstrează un sistem de amortizare a vehiculelor, ceea ce reprezintă un avantaj imens de mișcare confortabilă copil. Aceste caracteristici afectează direct diametrul roților, care de obicei depășește cu mult parametri similari de scaune cu rotile obișnuite de mers.
 • În bicicleta pentru copil în creștere și curios să se mute la o plimbare va fi de multe ori mai interesant decât într-un cărucior. Cu varsta, acest moment va fi relevant. În plus, modelul pentru cele mai mici poate fi echipat cu un panou de jocuri de noroc sau alte nu mai puțin interesante pentru petrecerea timpului liber și de a dezvolta un mic ciclist.
 • O atenție separată merită multifuncționalitatea acestor produse datorită posibilității de modificare rapidă a modelului pentru nevoile copilului și vârsta acestuia. O astfel de caracteristică vă va permite să achiziționați un model de bicicletă, ci să îl expliciți împreună cu copilul mai multe sezoane, care vor fi economii semnificative.

Cu toate acestea, astfel de soiuri nu sunt private de unele deficiențe.

 • Printre modelele disponibile există biciclete, în care mânerul părinte nu este legat de roată, astfel încât manevrarea poate fi destul de incomod.
 • De asemenea, în ciuda tuturor posibilităților disponibile pentru transformarea ciclurilor și a cicalokatokului, ele nu sunt destinate să doarmă în ele. A efectuat această incapacitate de a reglementa spătarul scaunului în poziția întinsă. Prin urmare, somnul într-o potrivire similară pe o plimbare este posibil pentru un copil numai într-o stare de ședere.

Tipuri

Ciclicitatea unei categorii similare este împărțit de către producători în mai multe categorii. Diferențele în gama de modele sunt încheiate în unele caracteristici ale proiectării, prezenței sau absenței componentelor bicicletei, precum și recomandărilor producătorilor față de grupul de vârstă și creșterea copilului.

Velikolaska

Aceste opțiuni sunt destinate pentru circulația în comun a părinților și a copiilor care au fost deja un ani. Cu toate acestea, în unele cazuri, astfel de vehicule pentru copii sunt utilizate de copii la o vârstă mai devreme, dacă copilul este gata fizic pentru a conduce într-un astfel de model. Obișnuit, destul de Celocoles pentru alte câteva sezoane. Datorită posibilității de modernizare a proiectului, copiii pot folosi Până la 3 ani.

Inițial, dispozitivul este controlat exclusiv de adulți, cu un mâner. O caracteristică a acestor saloane ciclu este un scaun ergonomic profund și moale.

Pentru mersul cu bicicleta în condiții de siguranță sunt centurile de siguranță fiabile și o bară de protecție moale, în lumina care modelul devine foarte similar cu cărucior de mers pe jos. Puteți monta jucării de pe bara de protecție, unii producători oferă produse cu setul lor de accesorii de divertisment.

În plus, există o glugă mare pe bandă ciclu sau un vizor care poate îndeplini funcții de protecție similare de condițiile meteorologice nefavorabile. Accentul principal în modelele acestei linii se acordă măsurilor de securitate sporită la deplasarea cu un copil mic. În viitor, ca și adulții pentru copii, dispozitivul poate fi pur și simplu refăcut în versiune simplă a biciclete pentru copii. Astfel de produse sunt notabile pentru un design luminos. In medie Cu trei roți cyclewell va cântări aproximativ 6-7 kg, cadrul este realizat din aliaje metalice durabile.

Transformator

Prin următoarea categorie de biciclete cu un mâner pentru părinți includ transformatoare, Recomandat pentru grupurile de vârstă mai înaintate de copii de la 2 la 5 ani. Modelul va avea dimensiuni mari în comparație cu opțiunea anterioară, în plus, scaunul nu mai este echipat cu un spate înalt.

Astfel de opțiuni sunt mai aminte de biciclete cu trei roți. Dintre avantajele modelelor, este demn de remarcat posibilitatea de a ajusta scaunul și volanul, ajustându-le la caracteristicile copilului.

Cu toate acestea, capacitățile de transformare se reflectă pe masa de corpuri, care pot ajunge până la 10 kilograme. De regulă, astfel de biciclete pot „încălzi” la tricicletele copiilor cu drepturi depline. Caracteristici similare se reflectă, de asemenea, în costul produselor. Printre posibilitățile transformatorului merită evidențiază:

 • Posibilitatea de a deconecta footonul+
 • Eliminarea unui vizor sau a unei glugi+
 • Reglarea înălțimii și volanul și volanul+
 • Posibilitatea de a transforma scaunul spre mișcarea bicicletei sau de la el.

Bike Classic

Dacă în versiunile anterioare ale frontierei și diferențele vor fi destul de neclară, atunci ultima categorie de vehicule cu mânerul părinte se va descărca în mod semnificativ și se va stinge pe fondul altor modificări.

Produse recomandate de producător pentru copii de la 2 ani, care au stăpânit deja abilitățile de a lucra pe pedale. O bicicletă similară va fi stabilă, deci este potrivită pentru o mișcare independentă, deoarece este imposibilă.

Modelele de proiectare sunt reprezentate de variații pentru băieți și fete.

Stiloul din urmă în cea mai mare parte va fi necesar numai pentru lansarea mai ușoară a copilului sau pentru a ajuta la zonele complexe ale drumului când ciclistul de pornire este obosit.

De regulă, mânerul poate fi îndepărtat dacă doriți. În ceea ce privește securitatea, scaunul este încă echipat cu curele, greutatea bicicletei este minimă. Adesea, produse similare sunt fabricate din polimer ușor.

Biciclete pliabile

Într-o categorie separată alocă Modele care pot fi pliate, care facilitează depozitarea și transportul acestora. Astfel de șanțuri de ciclu sunt notabile pentru un dispozitiv mai complex, în plus, au un cost ridicat în comparație cu opțiunile în care nu există nici o pliere.

Producătorii

În piață, bicicletele pentru copii cu un mâner sunt reprezentate de diferiți producători.

Lamborghini L3 egoist

Popularitatea acestui model se datorează unui design atractiv, precum și ansamblului de înaltă calitate. Bicicleta este echipată cu roți gonflabile care îi oferă o bună absorbție a șocurilor, precum și capacitatea de a depăși cu ușurință diferite obstacole. Scaunul are un spate înalt și moale. Modelul este echipat cu o margine de siguranță, o capota cu o fereastră observată pentru un copil. mâner Parenter poate fi reglat în înălțime.

Există o funcție de blocare a pedalei. Bicicleta este recomandat pentru copii de la 1 an, greutatea de construcție este de 14 kg.

Babyhit Kids Tour

O bicicletă cu trei roți pe roți gonflabile este evidențiată prin costul său disponibile, precum și un pachet standard inerent în cele mai multe clopote ale ciclului. Volanul poate fi reglat prin creșterea copilului, scaunul este echipat cu centuri de siguranță. Un astfel de model o va putea folosi pentru mai multe sezoane. O atenție deosebită merită Greutatea minimă bicicletă, constituind doar 9 kg.

Puky CAT S6 CEETY

Modelul german al unei biciclete cu trei roți, concepute pentru audiență pentru copii de la 1 an. Acest brand produce produsele sale, în conformitate cu cerințele de siguranță sporite.

Scaunul are un spate mare, centuri de siguranță, precum și o pârghie de frână manuală, trepte confortabile, anti-alunecare, un coș spațios.

Cu toate acestea, mânerul părinte nu este conectat la comanda de direcție, astfel încât roata din față nu va fi capabil de a reuși.

Funny Jaguar MS-0531

Modelul cu roți turnate și glugă profundă. O caracteristică a proiectului este Capacitatea de a arunca un scaun din spate pe cât de mult pozițiile în urmă. Scaunul are tetiere moi, centuri de siguranță, hota este echipată cu o fereastră specială de vizualizare pentru copil.

Cum de a alege?

Prin achiziționarea de biciclete pentru copii, cu un mâner, este recomandat să se respecte următoarele recomandări.

 • Având în vedere o gamă largă de modele din această linie de produse, este necesar să se stabilească inițial scopul principal al unei astfel de vehicul o pentru copil. În cazul în care dispozitivul de conducere este interesat de perspectiva pe termen lung, având în vedere apoi cyculas recomandate, care va fi capabil să se adapteze interesele și creșterea copilului a lungul timpului. Aceste opțiuni includ transformatoare.
 • Unii producători au vârsta și creșterea de copii specificate în documentația nu respectă realitățile. Prin urmare, înainte de cumpărare, acesta va fi în valoare de ea pentru a măsura cusătura pas cu pas de copil, să știe cum să știu înălțimea și greutatea sa.
 • O nuanță importantă va fi mărimea și greutatea desenului sau modelului în sine. Modele a căror greutate va depăși 10 kg, poate fi destul de severe pentru a controla, în special atunci când copilul va activa pedalele pe cont propriu.
 • Desigur, cu o atenție vizuală va fi destul de dificil de a determina fiabilitatea întregului design. În acest caz, merită atenție la calitatea de asamblare și de materii prime utilizate pentru fabricarea tuturor componentelor. Metal în acest caz va fi mai durabil în comparație cu bicicletele, unde majoritatea elementelor de fixare vor fi făcute din plastic.
 • Este mai corect să locuiți pe modele în care mânerul părinte va fi ajustat în înălțime.

Cum de a alege un triciclu cu mâner, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: