Cum de a alege un scooter cu două roți pentru copii de la 6 ani?

Cum de a alege un scooter cu două roți pentru copii de la 6 ani?

Scooterul pentru copii nu este doar un mijloc de mișcare, ci și un simulator sportiv. Acest dispozitiv permite copilului să învețe să depășească obstacolele și să dezvolte coordonarea. Piața modernă este depășită de modelele de scutere de la diferiți producători și, prin urmare, este deosebit de important să se cunoască regulile pentru alegerea unei opțiuni mai bune.

Avantaje și dezavantaje

Nu toți părinții cred că cumpărarea unui scooter este o necesitate, considerând că este periculoasă pentru sănătatea copilului. În primul rând, acest lucru se referă la modele cu două roți destinate copiilor de la 6 ani. Cu toate acestea, o astfel de achiziție nu provoacă neapărat tot felul de leziuni este un simulator excelent în orientare spațială.

Scuterul poate fi atribuit la dezvoltarea vehiculelor, Deoarece cu ajutorul său, copiii învață să păstreze echilibrul și să depășească părți complexe ale drumului. in afara de asta, Copiii de peste 6 ani trebuie să consolideze mușchii mâinilor și picioarelor, care pot fi realizate datorită acestui dispozitiv.

Achiziționarea scuterului vă permite să interesați copilul care nu-i place să meargă mult timp. Cu ajutorul unui astfel de vehicul, va fi capabil să petreacă mai mult timp pe drum, în aerul proaspăt.

Dezvoltarea fizică a lui Ciad merită părinții în primul rând, astfel încât acestea ar trebui să acorde atenție unui astfel de dispozitiv minunat.

Scooter-ul va ajuta copilul să învețe cum să-și păstreze spatele, ceea ce va contribui la formarea poziției corecte.

Criteriile de alegere

Când alegeți un scuter, trebuie să acordați atenție mai multor aspecte. Luați în considerare criteriile principale de selecție.

 1. Tipul dispozitivului. Modelul selectabil poate include 2 sau 3 roți. Pentru copiii de peste 6 ani este preferabil să se achiziționeze structuri cu 2 roți, deoarece scuterele de 3 roți sunt proiectate pentru copii. Dar dacă un copil de 6 ani nu are abilități de management cu acest vehicul, atunci pentru un început, puteți alege opțiunea cu trei roți.
 2. Volan reglabil. Abilitatea de a schimba înălțimea dispozitivului permite copilului să utilizeze scuterul pentru o lungă perioadă de timp.
 3. Material de fabricație. Poate fi plastic, oțel sau aluminiu. Structurile plastice sunt potrivite pentru copiii mici, iar băieții mai mari de 6 ani sunt cel mai bine să cumpere dispozitive cu cadru din aluminiu. Au o greutate redusă, dar destul de durabilă pentru a rezista la o încărcătură mare. Cu termeni atenți, astfel de scutere sunt capabili să servească câțiva ani.
 4. Greutate Design. Pentru un copil la vârsta de 2-5 ani, modele cântărind aproximativ 3-4 kg. Dar copiii mai mari pot fi oferite scutere cântărind aproximativ 8 kg. Acest lucru se datorează faptului că un copil adult este capabil să dețină mai multe obiecte grele decât copilul.
 5. Mecanismul de pliere. Acest articol vă permite să oferiți dispozitivului unui aspect compact, astfel încât acesta să fie convenabil să îl stocați sau să îl transportați.
 6. Roți. Pot fi realizate din materiale moi sau rigide. Merită să ne amintim că pentru drumurile urbane este mai bine să dobândești scutere cu anvelope de cruzime medie, care își vor încetini uzura. În plus, dimensiunea roților afectează, de asemenea, viteza și manevrabilitatea dispozitivului. Deci, roțile mari sunt capabile să depășească mai multe obstacole decât mici.
 7. Frână. Sistemul de frânare poate fi manual sau picior. Scutere pentru copiii mai mari echipați cel mai adesea cu frână manuală.

Alegerea unui scooter pentru copiii de peste 6 ani, părinții sunt, de asemenea, importanți pentru a atrage atenția asupra stabilității proiectului și a designului acesteia. Deci, pentru fata puteți alege un vehicul pentru copii cu o prințesă desenată sau basme de eroină, și pentru un băiat – cu imaginea unui războinic sau a unei mașini.

Evaluați cele mai bune modele

Elevii clasei junior puteți achiziționa structuri cu 2 roți, deoarece copiii acestei vârste au deja o idee despre utilizarea lor. În același timp, este necesar să se țină cont de localitate în care copilul se va mișca.

Citește mai mult  Fuji biciclete: gama de model și de selecție subtilitățile

Listează cele mai populare modele de scutere.

 • Tehnologia Tech TT Duke 202 – constă complet din aluminiu, echipat cu un volan armat și are rulmenți de mare viteză. Dispozitivul se distinge prin rezistență și fiabilitate, dar nu este echipat cu depreciere. Costul – 3.500 r.

 • Novatrack Ștampy N1 – distins de prețul de înaltă calitate și democratic. Acest scooter este capabil să dezvolte o viteză mai mare și are o permeabilitate ridicată. Prin designul CON, este posibilă atribuirea absenței pliere. Costul – 4 300 P.

 • Yedoo mau – Are o manevrabilitate bună, furnizată cu amortizoare de șoc și mânere confortabile. Dezavantajul esențial al scuterului este greutatea sa mare, ceea ce face imposibilă transportul său independent cu un copil de 6 ani. Cost – 6 000 r.

 • Razor E90 – se referă la chiuvetele electrice, datorită cărora este capabilă să călătorească timp de aproximativ o oră fără reîncărcare. Modelul este fabricat din aliaj de aluminiu, echipat cu o frână de picior și poate rezista la greutate mai mare de 50 kg. Prin minusuri includ greutatea sa ridicată și imposibilitatea de a ajusta volanul. Costul – 11 000 r.

 • E-scooter CD-02 – capabilă să reziste la greutatea copilului până la 50 kg. Designul este fabricat din oțel inoxidabil, are un fender și un volan reglabil. Acest scooter poate merge la viteze mai mari de 10 km / h, dar poate încetini fără probleme. Costul – 8.500 p.

Atunci când alegeți un scuter ideal pentru un copil de la 6 ani, este important să se acorde atenție nu numai costului produsului, ci și pentru rezistența și durabilitatea acestuia. Este important să luați în considerare nu numai gustul dvs., ci și dorințele viitorului proprietar al vehiculului.

Citește mai mult  Ce este bordshorts și cu ce să le combine pentru o imagine elegantă?

Mai multe informații despre cum să alegeți un scooter pentru copii cu două roți, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: