Cum de a alege un scooter pentru un copil de 8 ani?

Cum de a alege un scooter pentru un copil de 8 ani?

Majoritatea părinților sunt întrebați despre modul de a alege un scuter pentru un copil de 8 ani. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece scuterul este considerat cel mai convenabil mijloc de mișcare în oraș. Pentru a obține un model optim pentru copilul dvs., trebuie să vă familiarizați cu principalele nuanțe și caracteristici ale produselor.

Opțiuni pentru modelele pentru copii

Există un număr mare de modele care pot diferi între ele prin numărul de roți, dimensiunea, materialul de fabricare a materialului și metoda de gestionare a dispozitivelor. Înainte de a cumpăra, este necesar să studiem caracteristicile fiecărei unități de a înțelege ce opțiune este potrivită pentru copilul cel mai mult.

Inițial, determinați numărul de roți de pe scuter. În prezent, produsul este împărțit în următoarele soiuri.

 • Tricicletă și agregate cu patru roți. O alegere similară este cea mai sigură, este adesea dobândită pentru cei care au început să stăpânească elementele de bază ale călătoriilor pe scuter.
 • Modele cu două roți Este potrivit pentru un copil care a fost deja familiarizat cu principiul de mișcare și de încredere păstrează „călare pe un cal“.

În problema materialului din care sunt fabricate roțile, anvelopele cererii stabilite. Datorită camerei gonflabile, dispozitivul se mișcă aproape în tăcere și fără probleme. Alegerea unor astfel de modele, trebuie să se țină seama de faptul că acestea diferă în dimensiuni mari.

variațiile din poliuretan sunt caracterizate de amortizare bună, nu au nevoie de îngrijire specială, iar mișcarea scuterul va fi tăcut.

Există roti de plastic acoperite cu un strat de cauciuc. Aceasta este cea mai ieftină opțiune. Riding vor fi însoțite de afară și vibrații mici.

Dimensiune pneuri – de asemenea, un aspect important. Aceasta afectează modul în care copilul se va simți umflături și groapă pe drum. Dacă este selectat produsul, diametrul roților în care este de 8-10 cm, toate neregularitățile se vor resimți în mod clar. Din acest motiv Specialiștii recomandă achiziționarea unui diametru de 12-15 cm. Acestea vor asigura o călătorie confortabilă.

Adesea, părinții dobândesc modele pentru copilul lor cu roți mari din poliuretan. Ele garantează o mișcare moale și tăcută datorită instalării pe rulmenți. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că este mai bine să călăreți pe cea mai mare suprafață de asfalt. Acest lucru se datorează faptului că atunci când călătoriți pe bătrâni și lagărele de nisip se rupe rapid. Dar roțile gonflabile ale drumului de pe drum nu sunt teribile, le vor face cu ușurință cu ei.

Citește mai mult  Biciclete Altair: Prezentare generală a celor mai bune modele și recomandări pentru alegerea

  Este mare să apelați roțile, diametrul căruia mai mult de 20 de centimetri. În cele mai multe cazuri, un astfel de scuter este pliabil, are un mâner special pentru transportul și cauciucurile de pe volan.

  Există scutere inerțiale care nu sunt în prezent în mare cerere. Modelul este echipat cu trei roți, dintre care două sunt instalate în spatele și posedă aranjament largă. Ele diferă de opțiunea standard prin faptul că este suficient să împingeți o mișcare. Mai mult scuter va continua să meargă prin inerție.

  Prin metoda de control, există mai multe variante:

  • Standard – echipat cu un volan simplu rotativ, care este capabil să se rotească spre dreapta sau la stânga+
  • Joystick+
  • înclinat+
  • Unitate electrică.

  Materiale și design

  Sunt produse cu o carcasă din material plastic sau metal. Există modele care au o ajustare a volanului. Puteți alege o pliere sau o inconcepție.

  Pe scuterele de design diferă, de asemenea, într-o gamă largă. Soluția de culoare și accesoriile suplimentare permit unui cumpărător să aleagă opțiunea potrivită pentru preferințele sale de gust.

  Producătorii

  Gama de magazine pentru copii oferă o gamă largă de producători de scutere în care mulți părinți sunt pierduți și nu știu ce marcă comercială să aleagă. Mai jos este o listă de branduri populare care produc produse fiabile.

  Yedoo

  Această marcă de tranzacționare este cunoscută și a atins o scară globală în domeniul producției de transport cu două roți. Producătorul este situat în Republica Cehă și operează pe piață pentru mai mult de 20 de ani. Se crede că produce cele mai fiabile scutere care sunt implementate la nivel mondial. Bucurați-vă de modelul de cerere echipat cu roți mari.

  Modificările sunt emise pe care pot fi instruiți diferite trucuri. Există scutere potrivite pentru funcționare în orice vreme și pe diferite roade.

  Călăreț mic

  Marca internă angajată în lansarea scuterelor unice. În prezent, nu există analogi, prin urmare Brand păstrează cu încredere în rândul liderilor. Producătorul introduce în mod constant noi evoluții, îmbunătățind calitatea produsului său.

  Produsele aparțin categoriei de preț disponibile. Modelele au un cadru ușor, un design atractiv și o largă funcțională.

  Citește mai mult  Jamis Biciclete: Revizuirea modelului

  Următorul

  Acesta este un brand german care oferă clienților săi scutere de înaltă calitate pentru străzile orașului. Modelele produse sunt caracterizate printr-un design ușor, pliabil, roțile oferă o adeziune densă cu o rețea de drum, iar platforma are o suprafață anti-alunecare. Producătorul atrage atenția asupra faptului că Categoria de preț se distinge de la prețuri accesibile.

  Xiaomi

  Compania chineză, care este angajată în eliberarea de scutere durabile. În sortiment puteți găsi modificări elegante la un preț atractiv.

  Micro

  Brandul elvețian care îi place mulți oameni pentru a oferi clienților săi 2 ani garanție.

  Toate scuterele sunt caracterizate printr-o soluție de stil luminos, de înaltă calitate și confort.

  Această marcă nu este atât de mult timp în urmă pe piață, dar deja printre liderii din cauza unei relații serioase pentru produsele.

  Globber

  compania franceză care a apărut pe piața de sport 5 ani în urmă. În momentul de față, produsele acestui brand sunt puse în aplicare în întreaga lume. Producătorul eliberează dispozitive multifuncționale care atrag publicul cu o soluție stilistică și un nivel ridicat de calitate a unităților.

  Criteriile de alegere

  Un adolescent pentru un adolescent nu este doar o modalitate de a muta de-a lungul zonele urbane și distracție, dar, de asemenea, un dispozitiv specific de formare, datorită căreia corpul copilului poate dezvolta. Când călătoriți, diferite grupe de mușchi și sisteme din organism sunt implicate, astfel încât funcționarea unui astfel de dispozitiv are un efect pozitiv asupra dezvoltării. Pentru a fi garantat de a beneficia de cumpărare, ar trebui să știi cum să aleagă mai bine un scuter pentru un copil de 8 ani.

  Inainte de a cumpara, ar trebui să vă familiarizați cu ce scop scuter poate fi produs. Există următoarele categorii.

  • Mers pe jos. Astfel de produse prefera mulți părinți. Agregatele sunt echipate cu roți mari, de direcție, în care este prezent de reglare a înălțimii. Pe roți există un sistem de protecție prin pulverizare. Atunci când cumpără este recomandat să se ia în considerare sarcinile de greutate pe care dispozitivul poate face față, lățimea roților, condițiile de depozitare și transport.
  • Complicat. Consultați categoria de modele înguste direcționată și nu se potrivesc cu fiecare copil. Dacă părinții doresc să achiziționeze un astfel de dispozitiv pentru a obține un astfel de dispozitiv a, trebuie să se familiarizeze cu calitățile sale cheie: modelul trebuie să se distingă prin rezistență și greutate redusă. Cea mai bună opțiune este de scutere incomode pentru un rider experimentat și pliere pentru incepatori.
  Citește mai mult  Totul despre presiune în anvelope pentru biciclete, cu un diametru de 26 inch

  Pentru plimbări lungi, modele de agrement sunt cele mai bune.

  Trucuri sunt proiectate pentru site-uri parc unde vă puteți antrena, elaborarea de noi tehnici.

  Deoarece modelele dificile sunt echipate cu roți mici, ele nu sunt deosebit de convenabil pentru o plimbare lungă.

  Inaltime de direcție – factor cheie atunci când cumpărare. Acest indicator se bazează nu numai pe un indicator de creștere adolescent, dar pe baza dorințelor proprietarului viitorului.

   Prin urmare, este de dorit să se utilizeze următoarele recomandări în selecția.

   • În primul rând, creșterea copiilor lor ar trebui să fie măsurate. Acest lucru se face cu un centimetru. Este necesar să se determine distanța de la mâinile copilului la cot (măsurarea este efectuată în poziția atunci când mâinile îndoite în coate, la un unghi de 90 de grade, ca și în cazul în mâinile există un volan de la scuter). Volanul dispozitivului selectat trebuie să aibă o rezervă de 5-10 cm într-o mai mare și mai mică parte a calculelor obținute.
   • Tuning de direcție competentă cu ușurință este detectată folosind dispunerea corectă a mâinilor și a corpului. Mâinile nu trebuie să fie amplasate deasupra pieptului, iar adolescentul în sine este obligat să se odihnească în volan.
   • Mâinile trebuie să fie aproape de plexul solar și îndoite la un unghi de 90 de grade – aceasta este locația optimă atunci când conduceți pe un scuter. Dacă selectați volanul, care este situat mai jos, dispozitivul va fi Manevrele rău.

    Cu ajutorul acestor recomandări, puteți alege corect scuter pentru copilul și bucură-te la achiziție cu ea.

    Pentru fată

    Pentru fete, producători oferă modele luminoase, care pot avea culori pastelate. Există, de asemenea, o selecție bogată de soluții de culoare, printre care poti cumpara roz, salata, modele multicolore si chiar paiete. În funcție de preferințele copilului dumneavoastră, puteți alege întotdeauna cele mai potrivite mijloace de transport.

    Pentru băiat

    Nu există nici o distincție clară pe un scuter pentru o fată sau băiat. Totul depinde de preferințele de gust ale copilului. Cu toate acestea, pentru băieți, de obicei, alege mai multe modele „brutale“ de negru, roșu, albastru, sau articole cu modele.

    Sfaturi pentru a alege un scuter pentru un copil poate fi găsit în clipul video de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: