Cum de a alege un scuter adult cu trei roți?

Cum de a alege un scuter adult cu trei roți?

Toate sunt familiarizați cu scuter, ordinare cu două roți, pe care copiii din plimbare curți. Povestea lui are mai mult de trei secole, pentru mai mult de trei secole. Conform uneia dintre versiuni, primul auto-scuter a apărut în Germania în 1761, el a fost inventat de Kareny Maestrul Michael Cassler. Pe de altă parte, german Karl von Derez în 1817 a inventat un dresan dresan, iar în 1820 a îmbunătățit invenția sa, ceea ce face roata din față controlată. tip modern a dispozitivului dobândit în mijlocul secolului trecut.

În Europa, scuterul a fost mult timp un mijloc de deplasare utilizate nu numai de către generația tânără, dar si oameni adulți. Nu atât de mult timp în urmă, vehiculul ecologic a devenit în cerere și consumatorii ruși. Timp de mulți ani de existență, partea tehnică a scuterului nu a suferit schimbări majore. Dar, în 1994, cycord a fost inventat, sau o rolă cu trei roți, un hibrid care a unit cel mai bine de la un skateboard și scutere.

Particularități

Dispozitiv extern cu 3 roți Potrivit pentru adulți, Identificat printr-un scuter cu două roți, dar diferă de la ea o platformă largă și de primăvară mai mare cu 3 roți de sprijin (2 față și din spate 1), ca urmare a care este mai stabil, și este mai ușor pentru ei de a gestiona. Spre deosebire de scuter obișnuit Cycard poate dezvolta o viteză mai mare. Pentru plimbare pe kickboard, aveți nevoie pentru a împinge în sus cu puterea pământului, câștigă viteză. Spirele sunt efectuate cu ajutorul volanului și pantele cazului.

Un alt scuter adult cu 3 roți, cu o platformă de neobișnuită – tricicleta. Aparatul este 2 platforme separat pentru fiecare picior conectate printr-o coloană de roată și de direcție din față comună. Rotile din spate pentru fiecare individ platformă. Pentru a controla triciclul, plimbare foloseste pendularea corpului spre dreapta-stânga.

În plus față de scutere 3 roți cu sarcină mecanică, există dispozitive La mișcare electrică. Electrosoamokati dezvolta viteze mai mari, necesită mai puțin efort de a conduce vehicule și poate avea un scaun, care este foarte convenabil pentru călătorii lungi. Un astfel de vehicul este un ideal pentru cei care doresc să se bucure de o plimbare plăcută în aer liber cu eforturi minime.

Citește mai mult  Vilitere: Tipuri și opțiuni

Dispozitivul cu trei roți este nu numai un vehicul, dar, de asemenea, un simulator de sport magnific. Deoarece atunci când se deplasează pe un scuter, picioarele sunt implicate, utilizarea constantă a unui asemenea mod de mișcare se va deteriora foarte mult și întări mușchii. Cu această condiție, scuterul este mult mai profitabil decât abonamentul în sala de fitness.

Există mai multe clasificări de bază ale modelelor de scutere, în funcție de diferiți parametri.

 • Capacitate de incarcare. Există modele pentru adulți și adolescenți. Ele diferă în transportul maxim.
 • Tipul de roți. Există scutere cu roți mari și largi, capabile să se deplasează în jurul teritoriului dur, și dispozitive cu roți înguste mici pentru mobping prin acoperire solidă.
 • Pliere. Ele pot fi pliate pentru a facilita transportul și apoi se descompune, transformându-se într-o formă normală.
 • Material de fabricație. cadru Scooter poate fi realizat din metal sau plastic.

Modele

Există multe modele diferite de scutere cu 3 roți, care ar trebui să acorde atenție unei persoane adulte care aleg un vehicul adecvat. Mai jos sunt listate unele dintre ele.

Micro-kickboard

Dispozitivele cu trei roți din această serie sunt concepute pentru adolescenți și adulți care cântăresc până la 100 kg. Au roți largi, care asigură stabilitatea. Modele de cadre pliabile din Durala. Datorită materialului Cicoarboard folosit din seria Micro cântărește în 5 kg. Tabloul este fabricat din fibră de sticlă, ceea ce face mai ușor să păstreze poziția verticală a cazului.

Scuterele micro-kickboard nu sunt potrivite pentru căile de pădure de călătorie, Dar ideal pe străzile urbane plate. Puteți utiliza joystick-ul pentru a controla ciclul din această serie sau pentru a conecta volanul în formă de T.

Micro Kickboard Fundating Border Recenzii. Cazul durabil datorită cadrului de aluminiu gros. Accident vascular cerebral neted datorită roților mari.

Trikke T8 Sport

Acest dispozitiv este potrivit atât pentru un copil, cât și pentru adulți, a căror greutate nu este mai mare de 115 kilograme și creștere în frontiere 160-200 cm. Puteți utiliza TRIKE acest model pe orice acoperire. Roți mari de 8 inci care pot fi beți, Asigurați-vă netezimea accidentului vascular cerebral și asigurați-vă să depășiți coborârile și ascensoarele răcoroase.

Citește mai mult  Cum să înveți un copil să conducă un befov?

Cadru din aluminiu asigură ușurința dispozitivului, datorită căruia scuter cantareste doar 12 kg. La volanul există un suport pentru sticla de apa si un suport pentru un computer de bord. Un astfel de scuter este superb potrivit pentru sport, deoarece gestionarea acestora se datorează oscilare a corpului dintr-o parte în lateral, ceea ce garantează o sarcină puternică pe mușchii de la picioare, nu mai slabe decât pe simulator.

Opinii privind Dispozitiv Forest. dezavantaj unic: costul ridicat.

Micro bagaje

Aluminiu kickboard pe roți din poliuretan cu o capacitate maximă de transport de nu mai chintal se distinge prin faptul că un coș special pentru transportul de lucruri este atașat la o înălțime reglabilă. Cinci kilogram dispozitiv de pliere este convenabil pentru realizarea și potrivite pentru cei care calatoresc mult.

Cei care au dobândit deja o astfel notă de auto-valiza unicitatea ideii, ci o capacitate mică de o valiza.

În magazine puteți găsi un număr destul de mare de gadget-uri cu trei roți diferite pentru adulți, caracterizat atât în ​​preț, cât și în permanență, la capacitatea de încărcare, precum și domeniul de aplicare al cererii.

Zycom Zinger Maxi XL

The Kickboard pentru adulți care cântăresc nu mai mult de 80 kg pe roțile poliuretanice include volan reglabil în înălțime. Modelul pliabil al scuterului are o mișcare netedă datorită purtării speciale a ABEC-5. Caracteristica modelului este aceea Pentru a controla rotația, utilizați pantele cazului.

Utilizatorii observă confortul mecanismului de pliere, mascatul cursului, o lățime de platformă adecvată și un design luminos.

Zilmer zil1812-010

Trike cu cadru din oțel inoxidabil este proiectat pentru o persoană care cântărește până la 80 de kilograme. Pentru siguranța mișcării unității pliabile este echipată cu o frână manuală. Pentru a preveni scalding-urile de mână, Mânere scutere din material anti-alunecare.

Citește mai mult  Prezentare generală a Puls biciclete

Nuanțele pentru copii

Este important să nu ghiciți cu achiziționarea de scutere, Prin acordarea atenției la mai multe aspecte:

 • Greutatea și creșterea utilizatorului+
 • În ce condiții vor folosi dispozitivul+
 • Pentru ce scopuri aveți nevoie de un scuter+
 • Ce sumă sunt gata să cheltuiți la achiziționarea unui dispozitiv.

  Modelul adult al cicorilor și trăsăturilor trebuie să aibă anumiți indicatori.

  • Cadrul trebuie să fie metal, deoarece este mai puternic și mai fiabil. Scuterele din plastic pentru adulți nu sunt potrivite.
  • Diametrul roții pentru un scuter de plăcere ar trebui să fie de cel puțin 13 cm, Pentru modelele sportive – 12 cm.
  • Rigiditatea roților, de asemenea, contează. Indicatorul de duritate este indicat de litera „A” și de numărul. Cu cât este mai mare indicatorul numeric, cu atât este mai mare rigiditatea roatei, de exemplu, valoarea „A100” este roți foarte rigidă, o valoare de la 50 și de mai jos este utilizată pentru roțile moi. Roți moi sunt potrivite pentru începători, au aderență mai bună cu costisitoare și manevrabilitate, în timp ce profesioniștii folosesc scutere pe roți rigide, care mențin viteza de ajutor, să reacționeze mai puțin cu privire la nereguli și murdărie. Și cu cât greutatea utilizatorului, cea mai mare rata de rigiditate este necesară (în cazul în care greutatea unei persoane este de 70 kg, atunci indicatorul de duritate ar trebui să fie A70).
  • Cel mai bun în cazul în care roțile de scuter va fi gonflabile, Dar, poliuretan, silicon sau cauciuc.
  • Baghetă de volan reglabil dorit.
  • Modelul pliabil este potrivit pentru mersul pe jos. Dar pentru sport, este mai bine să ia o unitate de ansamblu pentru o mai mare fiabilitate.
  • Platforma pentru picioare trebuie să fie confortabil în lungime și lățime.

  Trecerea în revistă a trei roți scuter Căutare în video.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: