Cum să învețe să călărească pe o patina?

Cum să învețe să călărească pe o patina?

Skateboard este o unitate modernă de sport, popular în rândul adolescenților. La prima vedere, el este ușor de învățat, Dar, de fapt, skateboarding este arta specială care necesită o mulțime de practică. În acest articol vom asista pas cu pas, cum să învețe să călărească pe o patina.

Particularități

Skateboarding – un sport foarte popular în rândul tinerilor din stradă. În unele țări, el a devenit un cult. Skate este mult mai mult decât un vehicul, deoarece necesită rezistență, picioare puternice și echilibru. Un sport similar este complicată în masterizare și necesită o mare cantitate de timp, putere și răbdare. Nu este posibil să-l stăpânească inventa în mod constant toate trucuri noi si noi pe care vreau să repet.

Plimile zilnice de skateboard pot fi considerate ca parte a unui stil de viață sănătos, dacă nu trebuie să ia în considerare faptul că este un sport foarte însoțitor.

Este important să se înțeleagă că cele mai frecvente leziuni obținute prin cădere de la patina sunt în mână și cap. Pentru a proteja aceste părți ale corpului, merită să devină realitate. Desigur, vor exista începători care vor fi siguri că va fi complet fără protecție „inutilă”. În această chestiune, purtând echipament de protecție – cazul personal al fiecăruia. Înainte de a alege protecția necesară, trebuie să vă amintiți acest lucru Obținerea unui prejudiciu grav poate abroga totdeauna dorința de a re-se bucure de această unitate de sport.

Reguli fundamentale

Sportul descris este complicat în mastering și necesită o mulțime de practici și o abordare atentă. Succesul comun depinde de mai mulți factori și conformitatea cu un număr de reguli de bază. Asa de, Este extrem de important să se verifice fiabilitatea și securitatea unei sănii, echipament, o alegere competentă de spațiu pentru călărie și este necesară o protecție. Luați în considerare elementele enumerate Citește mai mult.

Ce ar trebui să fie un skateboard?

Una dintre cele mai importante reguli este alegerea unei sănii adecvat pentru procesul de învățare. Pentru o alegere de succes a primului său skateboard, este necesar să se ia în considerare faptul că există în design. Ar trebui să acorde o atenție la următoarele detalii principale.

 • Board (punte). Având o parte a Skate. Lățimea ei poate fi în intervalul de la 4.6 la 10.6 inch. Ca prima punte, cel mai bine este de a alege o dimensiune medie – 8 inch. Acesta va fi optimă pentru învățare, și la fel de mult ca și abilitățile sale îmbunătățește veți înțelege, este nevoie de o punte mai largă sau deja. detaliu îngust vă va oferi mai multă manevrabilitate, iar larg – va oferi o stabilitate bună.

 • Lungimea consiliului nu este la fel de important atunci când aleg, deoarece nu afectează un pic, iar noul venit nu va observa diferența. Forma optimă a punții poate fi selectată numai prin metoda de eșantioane și erori în procesul de patinaj. La selectarea acestei fundații, merită atenție la pomul de lemn din care se face placa. Cele mai înalte plăci de calitate produc din arțar. Numărul de straturi de lemn ar trebui să fie de la 7 la 9. După lipire și dând forma, puntea trece printr-o acoperire specială care nu este similară cu șmirghelul. O acoperire din plastic este aplicată la unele modele DEC din partea de jos, care îmbunătățește alunecarea pe balustradă.

 • Roți. Ei au diametru diferit și rigiditate. Roțile moi vor oferi o plimbare mai convenabilă și mai confortabilă și o ușurință de control, dar nu vor putea să formeze viteza. În plus, astfel de elemente sunt uzate mai repede, ceea ce va duce la o înlocuire mai frecventă. Roțile cu un grad mediu de rigiditate sunt potrivite pentru plimbare pe un strat de asfalt plat. Diametrul lor poate avea parametri de la 50 la 180 mm. Pentru a afla cum să patineze, roata de dimensiune de 54 mm este adecvată.

 • Suspensie. Aceasta este o conexiune nod de roți cu punte. Practic, detaliile menționate sunt realizate din aliaj de aluminiu, dar sunt din oțel. Ele sunt mai durabile si mult mai greu. Cu cât este mai masivă suspensie, cu atât mai puternică, dar greutatea totală a crește skateboard. Un skater novice sau copil este destul de potrivit pentru suspensie din aluminiu.
Citește mai mult  Cum de a alege skateboard-ul pentru copii?

 • Lagare. rulmenți de calitate sunt în măsură să ofere nu numai viteza unității de sport, dar, de asemenea, siguranța. În acest caz, cel mai bine este de a profita de produsele de branduri dovedite (Reflex, independente, Bones, Lucky, Tensor, Speed ​​Demons, Shake Junt).

Căi de atac

Regula principală de echitatie pe patina – purtarea de protecție muniției. Din păcate, atât patinatori profesioniști, începători și neglijează foarte multe ori aceste lucruri simple și necesare, care conduce mai devreme sau mai târziu pentru a prejudiciului. Se întâmplă adesea ca în apărare devine foarte fierbinte, astfel încât acesta este eliminat.

Incorect echipament selectat poate fi inconfortabil, ea poate începe frecarea sau ciupirea pielii.

Setul standard echipament de protecție pentru un skater se compune din:

 • Khalennikov+
 • Umăr+
 • Helme.

Casca de protecție trebuie să aibă o suprafață netedă și o curea durabil la partea de jos (la bărbie). Acest detaliu de protejare a muniției este mai bine să cumpere în magazine specializate. Salvare pe cont propriu de securitate nu este în valoare de.

Dacă aveți posibilitatea de a alege care de protecție pentru a cumpara, cel mai bine este de a alege produse adecvate fiabile și maxime, strâns adiacent corpului. muniție de protecție nu trebuie să acceseze cu crawlere sau grapă. Opțiunea optimă va fi de fixare în formă de „Lipochki“.

Amintiți-vă că protecția ar trebui să elimine din cauza rănilor, și nu doar participa. Prețul de astfel de lucruri depinde în mod direct de gradul de eficacitate a acestora – mai rău de protecție, cu atât mai grav poate exista un prejudiciu.

Haine și încălțăminte

Noi folosim selecția de haine potrivite pentru un skateboarder incepator. Acesta trebuie să fie abordată de mai mulți parametri:

 • comoditate – Acesta este un parametru foarte important atunci când aleg, îmbrăcăminte trebuie să fie liber, nu timid și nu miros mișcările în poziții diferite, dar, de asemenea, să nu fie prea liber+
 • Material Putere – Nimeni nu este asigurat împotriva căderilor, în special nou-venit, așa că hainele trebuie să reziste la frecare cu privire la acoperirea de asfalt și să fie rezistente la un astfel de impact+
 • Material – cel mai bine alege materiale permeabile la vapori, acest lucru va permite mai puțin sudoare în timpul antrenamentului.

La început, nu este întotdeauna recomandabil să îmbrăcăminte și încălțăminte de bine-cunoscute branduri de cumpărare, deoarece îmbrăcăminte este un material consumabil care se va grăbi în mod inevitabil să intre în folosință și să vină în stare proastă.

Pentru a învăța să călărească pe o patina, trebuie să stoc pantofi dreapta. O parte foarte importantă a echipamentului este de skate-adidași, acestea sunt numite, de asemenea, adidași de skate, adidasi de skate și adidași de skate. De la adidași convenționali, ele diferă numai de singura la care se aplică o acoperire specială, oferind o adeziune suplimentară cu. Acest cârlig vă permite să efectuați multe trucuri complexe.

În plus față de talpă, pe astfel de pantofi sunt pictate o formă specială, șocând umplutura de tălpi și caracteristicile suplimentare inerente într-un anumit model care nu va fi aruncat în ochi în timpul inspecției, dar va fi simțit atunci când patinaj pe bord.

Accesorii

Foarte des puteți observa pe spatele unui rucsac mare de skateee. Acesta este un accesoriu foarte util. Există toate cele mai sportivilor necesare pentru repararea domeniul echipamentelor sportive lor, și anume:

 • instrument+
 • roţi de schimb+
 • Suspensie de rezervă+
 • Echipament de protectie.

Pe unele rucsacuri puteți găsi un suport suplimentar pentru puntea de rezervă. Restul locului în rucsac este umplut la latitudinea sportivului. S-ar putea să fie o trusă de prim ajutor, pantofi pot fi înlocuite sau de îmbrăcăminte.

Cum să învețe cum să stea pe skateboard?

După toate echipamentele necesare pentru skateboarding este achiziționat, puteți continua cu formare. Mai întâi trebuie să se obișnuiască cu Skate doar achiziționat, să învețe cum să se ridice. Pentru a face acest lucru, așezați placa pe o suprafață plană, se ridice în picioare pe ea și să încerce să reziste. De partea poate părea ca un caz elementar, dar, de fapt, nu este atât de ușor. Skate va „încerca să sară afară“ de sub călăreț. Încearcă să coboare și să se ridice din nou pe tablă.

Învață să echilibrare, țineți într-un singur loc și să păstreze echilibrul. Când maestru echilibrarea, începe mișcarea lină a centrului de greutate pe bord, alternativ acesta se deplasează la roțile din față, apoi la partea din spate.

După ce a stăpânit acest exercițiu, începe să sari un pic, în picioare pe o patina. Primele salturi sunt cele mai periculoase, pentru că după aterizare placa va „încerca să se strecoare afară. La momentul dependenței de consiliu, puteți recurge la o asigurare suplimentară de la cădere. Aici vă puteți ajuta o persoană sau un suport pentru care se poate apuca dacă îți pierzi echilibrul.

Citește mai mult  Trei roți biciclete electrice: soiuri, branduri, alegere

Când vă vor fi acordate luminoase, fără probleme, putem presupune că sunteți obișnuiți cu agregate și îl puteți controla în timp ce la nivelul „Novice”, dar acesta este rezultatul. Apoi este permisă începerea de a lucra rack-ul.

patinaj confortabil în continuare va depinde de raft bine-aprovizionată. Pe un picior trebuie să vă bazați – este un suport, iar celălalt este o glumă, sunteți respinși în timpul conducerii.

După implementarea împingerii, piciorul împingător devine partea din spate a plăcii, în timp ce suportul se află pe partea frontală a punții și practic nu se mișcă. Trebuie să puneți picioarele peste bord.

  Determinați ce picior vă va împinge și un fel de referință, puteți în mai multe moduri.

  • Ai grijă – Din ce picioare începeți să mergeți, cu ceea ce începeți să urcați pe trepte. Este acest picior și va fi susținut pentru dvs.
  • O altă opțiune pentru a determina piciorul de susținere – aruncând o minge în aer. Ce picior va fi mai ușor și mai convenabil să-l bată – care va fi sprijinul.
  • A treia opțiune – reflex. Cereți pe cineva să vă împingă puțin. Reflexiv veți seta piciorul de susținere, astfel încât să nu cadă.

  În cele din urmă, înțelegeți dacă nu vă înșelați cu alegerea unui picior de sprijin, veți avea numai procesul de învățare.

  Cum să meargă?

  După ce rack-ul de la bord este încrezător și decideți cu privire la piciorul „conduceți”, puteți încerca să călătoriți pe o patină. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o acoperire și rigidă. Privind la bord, va trebui să împingeți piciorul „push” și, în timp ce mențineți echilibrul, rămâneți pe patina.

  Este recomandabil să efectuați o apăsare lungă și puternică. Adesea, patinatorii novici se tem să nu reziste pe o tablă cu o astfel de repulsie, iar în loc de o împingere lungă, puteți vedea câteva repulsii slabe. Cu o astfel de tehnică este imposibil să se realizeze o conducere netedă, menținerea echilibrului este mult mai complicat. Nou-veniții vor trebui să stăpânească un impuls puternic.

  În plus față de repulsiile corecte, există încă nuanțe, a căror cunoaștere va ajuta pentru a merge la tablă.

  • Pentru a garanta siguranța atunci când patina Piciorul de susținere este cel mai bine pentru a pune în spatele șuruburilor din față. În acest caz, atunci când respingînd nu veți fi amenințată de o înclinare incontrolabilă placa înainte.
  • Este recomandabil să aveți un picior de împingere în partea din spate a skatei, la sfârșitul său. Această poziție vă va permite să controlați mai bine tabla și, dacă aveți nevoie de o oprire sau oprire de tăiere, nu modificați poziția piciorului de împingere și începeți imediat manevra.

  Învățați să vă întoarceți

  Pentru a afla cum să controlați tabla, trebuie să echilibrați bine. Dacă nu ați stăpânit complet echilibrul soldului pe un skateboard, atunci încercările de întoarcere se pot termina pentru dvs. Dacă sunteți încrezători în abilitățile dvs., puteți trece la dezvoltarea acestei etape.

  Este necesar să executați rotația A făcut o greutate maximă a corpului înainte față de picioarele pentru a vă întoarce dreapta. Pentru a efectua manevra de pivotare din stânga, va trebui să mutați greutatea corporală înapoi față de picioare.

  Pentru a lucra întoarce, trebuie să alegeți o acoperire plată cu un loc suficient pentru manevră. Călăria în acest moment trebuie să fie calmă, nu foarte rapidă. Cu cât mișcarea mai rapidă se va întoarce mai repede. La primele încercări, sarcina dvs. principală nu este de a cădea.

  Treptat, veți începe să simțiți panta necesară și gradul de presiune la marginea plăcii, dar va veni cu timpul.

  Uneori, vor exista obstacole pe calea ta pe care le va observa în ultimul moment, și de a conduce în jurul valorii, vei avea foarte puțin spațiu. Într-o astfel de situație o, metoda de rândul său, va veni la salvare, care este combinat cu unul dintre cele mai simple trucuri numit „Kikterning“. Pentru a efectua acest truc, va trebui să apăsați pe spate pe partea din spate a plăcii ( „coadă“), la partea din spate a plăcii ( „coadă“), la partea din față ( „nas“) ușor ridicat deasupra podelei.

  Apoi, trebuie să activați toate torsul în direcția de rotație. Acest set de acțiune ar trebui să fie o singură acțiune. Presiunea pe punte trebuie să fie moale, dar rapid. de gestionare a patina în acest caz, va fi realizată printr-o smucitură puternică a întregului corp deoparte.

  Citește mai mult  Biciclete pentru copii de la 4 ani: specii și alegere

  Cum de a încetini?

  Un proces important în orice mișcare este dreptul și să oprească în timp util, iar patina patina nu este o excepție. Puteți sta pe patina în mai multe moduri.

  • Atingerile scurte ale sexului trebuie treptat să scadă viteza. Acesta este cel mai simplu mod de a opri, dar nu cel mai spectaculos, și abia poartă pantofi.
  • Puteți opri pe principiul frânării cozii. În acest caz, greutatea este transferată în partea din spate a skatei, ceea ce duce la contactul din spate al plăcii și a drumului. În acest caz, există o oprire rapidă. În acest fel, nu puteți doar să încetinească, ci și să încetinească, dacă puteți să puteți echilibra în siguranță pe 2 roți. Cu această metodă de frânare, uzura se mișcă pe punte, marginile sale sunt șterse rapid.

  Patatele plate sunt afectate în mod special acute de astfel de frâne. În vânzare a prezentat opțiunile DEC cu protecție din plastic, care va extinde durata de viață a consiliului dvs. Pentru începători, această ofertă este foarte relevant.

  Cum să învățați cum să cădeți corect?

  În acest sport, căderile nu sunt evitate în nici un fel, dar ele pot fi făcute mai puțin traumatice. Pentru a face acest lucru, trebuie să stăpânească tehnica de declin și nu uitați despre echipamentul individual de protecție. În cazul în care se încadrează, ar trebui să fie grupate în așa fel încât aterizarea ar trebui să fie pe partea din spate a umărului, urmat de rulare pe spate. În același timp, este necesar să apăsați coatele la corp, acoperă capetele din lovitură din palmele.

  Puteți minimiza picături atunci când aleg o podea de acoperire pentru echitatie. O fundație inegală poate duce la o scădere de patinatori cu experiență, să nu mai vorbim de nou-veniți.

  O varietate de trucuri

  Dezvoltarea de trucuri este dat fiecăruia în felul său propriu. Cineva pune stăpânire elementele de bază în câteva luni, iar altele au ani. În acest sport, totul este individual. Enumerăm și ia în considerare trucuri de bază, fără de care nu va fi în măsură să stăpânească mai complicat:

  • Olli – Salt cu un consiliu de+

  • Menual – echilibrare pe o suspensie skateboard, cum ar fi două+

  • Nari – Salt cu un clic+

  • Flip – Un salt mai sofisticate: viguros, placa ar trebui să se rotească în zbor+

  • glisați – Slide pe placa+

  • creastă La efectuarea acestui truc, panourile sunt capturate de mâini+

  • Stand, buze, Oțel – La efectuarea acestor trucuri, este necesar să se păstreze echilibrul, sărituri pentru orice subiect.

  Acest tip de sport este cel mai ușor de a învăța ca un copil. Skateboard de echitatie – o modalitate buna de a dezvolta rezistenta si coordonare. Puteți începe învățarea de la vârsta de 3 ani. Pentru a face acest lucru, va trebui să obține o versiune redusă a patina de obicei, pe care cei mai mulți mari producători fac. Aceste punți au o lățime de 17 și o lungime de 70 cm. Tehnologia de schi pentru copii nu este diferită de adult. Micul rider tot timpul trebuie să fie ținute sub control. Părinții vor trebui să fie aproape, urmați toate acțiunile copilului.

  Sfat util

  Înainte de a stăpâni arta complex de skateboard skateboard, Este demn de ascultare la câteva sfaturi utile.

  • Înainte de fiecare este necesar de formare Bună warm up, Acest lucru vă va permite să se evite întinderea și dislocarea.
  • În parcuri de patine Puteți face cunoștință cu alți skateri cu mai multă experiență care vă va ajuta să învețe mai repede patinaj.
  • Nu vă grăbiți cu dezvoltarea de trucuri. În primul rând, să învețe cum să controleze placa și corpul.
  • Pentru rezultate rapide Învață teoria pas-cu-pas de fiecare truc, lucra la fel de mare calitate toate mișcările, aceasta va permite să nu facă greșeli.
  • Înainte de a merge la o altă sesiune de formare, Trebuie să inspecteze Vulpi. Ar trebui să fie în stare bună, fără deteriorări sau părți slab fixe.
  • Încearcă să nu merge în pietricele mici. Pe un mod similar de a pierde echilibrul este cel mai simplu lucru care duce la picături.
  • Niciodată nu concurează în abilitățile cu skateboarderi mai experimentați, care au stapanit trucuri complexe. De multe ori, în astfel de situații nou-veniți pentru a arăta propriile lor (nu cele mai bogate) aptitudini, pentru a primi leziuni grave și fracturi.

  Cum să învețe cum să călărească pe patina, uita în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: