Cum să pliați și să descompune scuterul?

Cum să pliați și să descompune scuterul?

Scooter – cel de-al doilea cel mai popular după bicicletă are un vehicul public. Puteți merge pe ea chiar și în oraș sau chiar mai departe. Împreună cu bicicleta, devine un mijloc de mișcare destul de popular pentru călători și călători care merg la „plimbare” la sfârșit de săptămână, sărbători sau chiar în timpul vacanței. Deci, abilitatea de a plia și descompune rapid – cu greu primul lucru înainte de parcare sau „distilare”.

Cum de a plia un scuter simplu pentru copii?

Pentru a începe, nu este rău să vă testați, știți cum să pliați un scooter pentru copii sau adolescenți înainte de a lua pentru modelul pentru adulți. Efectuați următoarele:

 1. Instalați scuterul pe o suprafață plană, de exemplu, transformându-l în afara de pragul ușii sau în camera+
 2. Strângeți mânerul volanului un pic mai sus, in mod ferm produsele de punte (platformă)+
 3. Coborâți volanul pe platforma.

Dispozitivul este gata pentru depozitare sau care transportă. Cele mai multe dintre „adulți“ scutere care nu au nimic special, cu exceptia volanului, roțile mari și frâne, este similar.

Ca un exemplu – pentru copii modelul Scooter 21.Instrucțiunea este ușor diferită:

 1. Trageți în sus până când se restabilește manșonul+
 2. Înclinați coloana de direcție spre roata din spate.

Pe diferite scutere poate exista un mecanism complet diferit de pliere, dar de cele mai multe modele simple sunt aplicate la utilizarea unui mecanism clasic.

Metode pliante

Există în principal, 3 moduri de a plia scutere: Tradițional, folosind mecanismul de buton și noul sistem de modă Rein Super Forța.

Modul tradițional este următorul. Mecanismul de pliere este controlat de o pârghie specială, fixată pe punte unde plimbarea are picioare. Situat la această pârghie în apropierea coloanei de direcție.

Pentru a dezasambla scuterul, pârghia este tradusă în poziția de sus. Apoi scoatem rack-ul în sine până la clic. Produs gata pentru transport. Pe unele scutere din plierea accidentală, un excentric este consacrat atunci când conduceți, acesta este transferat în poziția de funcționare.

Citește mai mult  Biciclete Altair: Prezentare generală a celor mai bune modele și recomandări pentru alegerea

În alte modele, locul excentric ia butonul. Mecanismul de pliere, controlat cu ajutorul său, este plasat în partea de jos a site-ului, pe care se află plimbarea. Butonul însuși este protejat de un ștecher și o blocare suplimentară, eliminând apăsarea aleatorie. Acest dispozitiv de reținere reamintește celui care este aplicat pe polizor pentru îndepărtarea discului de tăiere. Deplasați ștecherul la partea laterală făcând clic pe o proeminență suplimentară marcată cu o săgeată care indică în ce direcție, acest ștecher este îndepărtat. Țineți apăsat butonul în jos, ridicați scuter, până când faceți clic.

Sistemul Super Rein Force vă permite să imobilizați rackul de direcție (astfel încât să nu se descompună spontan) nu este mai puțin fiabil. Astăzi este considerată cea mai bună. O astfel de metodă a început să fie utilizat destul de recent: tubul de siguranță trebuie să trageți până la roata din față, iar acest lucru se poate face printr-un limitator special sub forma unei creasta atașat la platforma. Conducta însăși este introdusă în ea.

Această metodă este utilizată în toate scuterele marcile cunoscute pe scară largă. Aceasta diferă în esență, fiabilitate și viteză de execuție. O fixare similară este utilizată în ferestrele metalice-plastice, permițându-vă să restricționați cerceveaua în modul de ventilație prin fixarea acestuia într-o stare proprie proprietară.

Cum să se descompună?

Producția de scuter în poziția de lucru se face în ordine inversă. Scuterele cu un mecanism convențional sunt refuzate după cum urmează.

 1. Slăbiți excentric (dacă este).
 2. Trageți maneta în sus și scoateți rackul de direcție de pe punte până când se va auzi ceasul, indicând faptul că designul a fost fixat în poziția „Conducerea”.
 3. Fixați șurubul cu un excentric care protejează scuter de pliere accidentală în timpul mersului.
Citește mai mult  Cum de a alege un scuter cu o sarcină de 120-150 kg?

Pentru a asambla în mod corespunzător scuterul în starea de lucru cu butonul de apăsare, faceți următoarele.

 1. Rotiți scuterul și mutați butonul mecanismului de pliere (pliere). Acesta poate fi închis cu un dop. Luați ultimul la partea indicată pe marcatorul lângă ea.
 2. Faceți clic pe butonul (sau tasta), conectați ascuns și trageți-l pe săgeata indicând direcția de presare.
 3. Nu eliberați butonul, trageți rackul de direcție în direcția demnității scuterului până la clic.

Scooterul este descompus, le puteți folosi. Sistemul buton este găsit în Robo-125/150 200 / modele din Explorare și în camion și Fusion Modificările Maxcity.

Pentru pliere modelul cu sistem de forțe Super Rein, urmați acești pași.

 1. Deșurubați decupării parabolice care deține cremaliera de direcție.
 2. Ridicați tubul protector la roata din față a structurii.
 3. Montați suportul de direcție (înainte de a apăsa).

Volanul este fix, roata din față (sau două roți din față) este controlată de spire sale. Puteți merge pe drum.

Scutere de firme populare

Dispozitivele MICRO sunt disponibile pentru oameni de toate vârstele. Acestea se aplică în principal, mecanismul de pliere, având ca rezultat o acțiune cu ajutorul manetei și butoanele. Scutere pliate după cum urmează.

 1. Faceți clic pe butoanele de sub cremaliera volanului.
 2. Trageți și fixați volanul într-o poziție verticală.
 3. Blocați pârghia de fixare în poziția pe care săgeata indică.

Pentru a plia un astfel de scuter, slăbiți maneta, faceți clic pe butoanele și glisați volanul spre cadrul scuterului.

Xiaomi produce cele mai multe chiuvete electrice urbane compacte de multe ori cu kilometraj semnificativ o singură încărcare. Înainte de rabatarea un astfel de scuter trebuie să fie de-energizat. În continuare – în conformitate cu instrucțiunile.

 1. Rotiți inelul de fixare de lângă baza volanului și pentru a muta în jos maneta.
 2. Puneți volanul în poziția „Minciuna“ și fixați-l pe cârlig inclus în kit-ul. El, la rândul său, este investit în inelul in sine si nu permite volanului să mișcare atunci când transportă sau transporta un scuter.

Pentru a asambla dispozitivul, eliberați volanul le instalați-l într-o poziție verticală și fixați-l cu o pârghie regulat.

scutere Oxelo au ambalaje diferite si sisteme de dezambalare. Pentru a plia modelul ORAȘ-7 XL Efectuați următoarele.

 1. Trageți mecanismul de fixare în partea ta de lângă baza de rădăcină.
 2. Respingeți ușor volanul în direcția roții din spate.
 3. Traduceți volanul într-o poziție orizontală.
Citește mai mult  Scutere cu roți mari

Pentru a descompune dispozitivul Town-7 XL, întârzieți din nou aceeași pârghie. Dar modelul Town-7 Easyfold are un mecanism de împingere. Butonul însuși este instalat în punctul de sus al curburii cadrului, lângă roată. Eliminați acest scuter poate fi în același mod ca și cea anterioară.

Rotarea scuterelor în cea mai mare parte posedă designul pliabil, similar cu forța super-rein. Stachetele rupte în canelurile plasate pe marginea cadrului scuterului. Dar, de exemplu, modelul Roces Citanent nu conține un tub de protecție – în schimb funcționează o placă de oțel situată în cavitatea coloanei de direcție. Pentru scuterul pliabil, scoateți această placă în sus. Reservatorul va fi gratuit, care vă va permite să instalați pe orizontal volanul. După traducerea volanului într-o poziție orizontală, blocați placa din nou – acest lucru nu se va lăsa volan „mers pe jos“ și să se întoarcă în mod spontan la poziția de lucru, atunci când transportă sau transport.

Un alt model – ROCES S17-RCPL3BQ – are o copie exactă a sistemului Super Rein forței. Luați tubul de prevenire.

Concluzie

Orice ai și / sau copilul dumneavoastră scuter nu utilizează toate modelele populare și se descompun foarte usor. SUPER Sistemul REIN FORCE este disponibil pentru copii și adulți. Odată ce arată copilul, cum să se plieze și se descompun scuterul cu mecanismul său, vei fi calm: copilul tau va fi capabil să repete peste secunde, apoi sau o altă acțiune în cazul în care aveți nevoie.

Despre cum să scuter Collect, uita-te următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: