Exploreaza scutere: argumente pro și contra, modele, alegerea, exploatarea

Exploreaza scutere: argumente pro și contra, modele, alegerea, exploatarea

Scooter pare a fi un foarte simplu mijloc de deplasare, ușor accesibile pentru adulți și copii, cu toate acestea, este în valoare de ea pentru alegerea sa. Cu toate acestea, acest lucru este un transport capabil de viteză în curs de dezvoltare, ceea ce înseamnă că trebuie să fie încrezător în caracteristicile de asamblare, de bază și comoditatea de utilizare.

Explore scutere au dovedit destul de bine. directe de producție este situată în Taiwan Island, dar firma canadiană. O gamă largă de diferite clase, multe opțiuni de design, capacitatea de a plia aparatul compact – toate acestea crește șansele de ce anume în modelul de serie Explorezi va găsi ceea ce aveți nevoie.

Caracteristicile brandului

În primul rând, alegeți un produs certificat. calitatea sa este recunoscut la nivel mondial. Mai mult decât atât, compania dezvoltă nu numai modele pentru utilizatorii obișnuiți, dar, de asemenea, scutere dificile cu elemente de design îmbunătățite, dar un pic mai târziu. Ce se poate conta întotdeauna pe:

 • pe jantele din aluminiu de rezistență sporită+
 • pe roți din poliuretan+
 • Moale căptușeală, confortabil de direcție+
 • Abilitatea de a rezista la sarcină de până la 100 kg.

În plus, multe modele, inclusiv urban, dotate Pași, amortizoare, facilitarea considerabil a mișcării terenului sau a unei părți dificile a drumului (Slush, Nisip, Pudles, iarbă).

Pentru a găsi opțiunea corespunzătoare, selectați o categorie – copii, adulți sau scutere dificil – și aflați intervalul.

Copiii

Linia de marcă este o mulțime de scutere strălucitoare, frumoase, care nu numai ca copiii, Dar, de asemenea, respectă siguranța și bugetul rezonabil, care joacă un rol pentru adulți.

 • Amigo Exploreaza Viper Sport considerat unul dintre cele mai populare modele. Un copil care a ajuns la marca de vârstă la 3 ani va putea să utilizeze scuterul. Volanul este reglabil în conformitate cu creșterea. Diferite opțiuni de culoare sugerează că modelul este disponibil atât pentru băieți, cât și pentru fete. Compoziția utilizează aluminiu și plastic.

În ciuda faptului că scuter de 3 roți, nu poate fi considerat un plin mijloc cu trei roți de circulație. roți de sprijin din spate sunt prea aproape, ele ajuta doar copilul să păstreze echilibrul, acesta îi permite să învețe cum să gestioneze modelul 2 roți. Viper Sport este caracterizata prin amortizare excelenta, datorită căreia chiar și pe un drum denivelat va fi moale.

 • Dacă aveți nevoie de un model pentru cele mai mici, pentru a alege Exploreaza Tiny. Acest scuter ușor o greutate de până la 1,5 kg – iar acest lucru este important, deoarece pot exista obstacole pe drum, și este util pentru copil să învețe cum să efectueze propriul transport și continua deplasarea. Grație muncii perfectă de designeri, modelul a primit culori foarte atractive, luminoase și destul de universale, potrivite pentru fete și pentru băieți. Pentru fiabilitate pe volan și pe platforma picioare sunt insertii de cauciuc. Ele reduc riscul de alunecare mâinile ude de la volan sau tălpi de pe site.

 • Dacă sunteți doar la început să stăpânească de echitatie extreme, multe sfătui să alegeți un model Elită. Acesta oferă posibilitatea de rotire a volanului în jurul axei sale, un cadru de aluminiu anodizat este instalat, roți mici, cu un diametru de 110 mm, greutate – 3,2 kg, și sarcina admisibilă – standard de 120 kg.

 • Solifics în vârstă de model de la 4 la 8 ani Exploreaza stele. Posedă variații 6 culori, volanul fără probleme pot fi create pentru creștere, și chiar există roți înlocuibile. Deoarece scuterul copii, el are o greutate mică – 3 kg. Există un sprijin confortabil footboard.

 • O altă opțiune, cu siguranță demn de atenție – Exploreaza tredia. Acesta poate fi utilizat pentru copii de la 2 ani. Modelul cu 3 roți. Două roți sunt situate în față pentru păstrarea echilibrului de încredere, și un singur lucru – în spate. Și roțile din față pivota. Acest lucru vă permite să facă un scuter ca manevrabil și netedă. O altă caracteristică a modelului care va face cu siguranță părinții – rulmenți silențioși. Nr violep și sunatoare. Tredia este sigur, cu un design atractiv luminos.

Urban

Ce poate fi important în scuterul de adult? Greutate, manevrabilitate, stil, capacitatea de a dezvolta. Toți acești parametri sunt luate în considerare la crearea de Explorare modele. Categoric au ceva de a alege. Mai multe opțiuni sunt deosebit de populare.

 • Exploreaza Buran și Buran s. Aceste modele sunt considerate tranzitorii, deoarece acestea pot utiliza adulți și copii de la 8 ani. Singurul model de limitare a sarcinii de greutate. Se poate administra orice om cu o greutate de până la 120 kg. scuter cu două roți, cu accident vascular cerebral buna si amortizare excelenta, in miniatura. Este ușor să îndure chiar și la fete – greutate este de numai 4.5 kg. Modelul pliabil, cadru din aluminiu, diametrul roții 200 milimetri.

Pentru deplasarea mai rapid în jurul orașului cu o suprafață de drum relativ înaltă calitate vine perfect.

 • Un alt model, care adolescentii aleg adesea – Exploreaza Robo Sport și Robo-200 Sport. Proiectul său este destul de cauzează, deci nu este potrivit pentru fiecare adult. Acesta este exprimat în mod clar de elemente sportive, care, în anumite variante de culoare arata un pic în copilărească. Dar, din punct de vedere tehnic Robo Sport este de interes. Creșterea passability roata, volan reglabil de la 60 la 100 de centimetri, mânere din cauciuc moale, sistem de rulare confortabil, lat platforma – 16 cm, greutate nu mai mult de 5 kg. Limita de greutate de utilizator în mod similar cu opțiunea anterioară – nu mai mult de 120 kg. Un astfel de scuter într-adevăr se va potrivi cu multe.

 • Puteți să acorde o atenție la modelul GRADUL BULL. Acesta este produs în culori galben și portocaliu, arată sporturi. Scuterul oferă un sistem de pliere convenabil, există o footboard, mânere din cauciuc. Acesta cântărește destul de un pic, numai 4,2 kg, în timp ce acesta este capabil să reziste până la 100 kg. Din păcate, unii nu fac ca lipsa de depreciere în ea, dar prețul este de multe ori prețul. Modelul poate fi descris ca bugetul.

Complicat

Există mai multe favorite în această categorie, care sunt recomandate nu numai pe site-urile oficiale ale producătorului sau al dealerilor, dar, de asemenea, pe forumuri la nivel național.

 • Unul dintre aceste modele este considerată Exploreaza Monarch. Ușor, dar cadru de aluminiu armat, hub-uri metalice, mânere cauciucată și, desigur, o distributie superpper duraluminiu furcă față, necesare pentru trucuri mai confortabile performante și rotații. Roțile sunt mici – 12 centimetri în diametru. Greutatea maximă de încărcare – 120 kg. Ca și alte modele Explorați, acest lucru are un design elegant.

 • Analogul prima opțiune este considerată Exploreaza Scat. Acesta are un diametru puțin mai mare roată – 125 mm, iar restul de scutere sunt similare. Poate fi respins din preferințele de design.

Gama actuală model este mult mai larg prezentat în această listă. Dacă vorbim despre Exploreaza scutere, în general, multe remarcat designul lor frumos, care, în special, cum ar fi copii. Cele mai multe feedback-ul pozitiv este legat de raportul preț – calitate.

frâne bune, amortizare, multe modele sunt inadecvate, adăugați rapid și ușor în sus.

Dintre minusuri – uneori, există referiri la ajustarea înălțimii lipsă, dar nu există astfel de probleme cu modelele de mai sus. Precum și unii părinți să rețineți că scutere chiar concepute pentru cele mai mici, nu sunt prea confortabil pentru copiii care sunt slab dețin echilibrul.

examina cu atenție toate produsele și selectați cea mai bună opțiune, care este potrivit pentru tine!

Cum de a alege scuterul Explorați, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: