Fatbike Stels: Revizuirea modele și sfaturi pentru alegerea

Fatbike Stels: Revizuirea modele și sfaturi pentru alegerea

Tehnica, inclusiv biciclete, este în continuă evoluție. Rezultate bune care prezintă o astfel de noutate ca Fatbike Stels. Cu toate acestea, este necesar să se știe când și cum să-l aplice, ce caracteristici diferite modele.

Gama

opțiune atractivă Fatbike este un model Agresor MD 20 V010. Principalele caracteristici sunt următoarele:

 • Masa – 14.1 kg+
 • Magnitudinea ramei de aluminiu – 11 inch+
 • 7 viteze+
 • Abilitatea de a instala o piuliță de pe manșonul frontal+
 • zăngănit de la Shimano+
 • Frâne cu disc mecanic cu rotor 0,16 m+
 • jante de aluminiu Paired+
 • rigiditate sporită a cepului de oțel din față+
 • pedale din plastic.

Ca o alternativă, puteți lua în considerare Fatable Adrenalina MD 24 V010. Aceasta motocicleta are un cadru de aluminiu. A fost echipată cu roți destul de largi (24 inci). Plugul este destul de rigid și funcționează stabil. Transmisia vă permite să dezvoltați 8 viteze. Conduceți frânele mecanice funcționează foarte bine.

Modelul a devenit o adăugare logică a fostei linii ale Fatbikes all-terestrial. Spre deosebire de concepte pentru evoluțiile adulților, această versiune este mult mai consistentă cu idealul bicicletei pentru copii. Produsul este util pentru cei care doresc să călătorească anual pe drumuri, chiar și în cele mai dificile condiții de funcționare. Aliaj de aluminiu din care se face cadrul, a devenit mai ușor, dar și suficient de puternic.

Relieful facilității a făcut posibilă creșterea manipulării bicicletei. În același timp, simplifică transferul vehiculului prin locurile în care este imposibil să conduci. Dimensiunea cadrului metalic este de 13,5 inci. Astfel de dimensiuni oferă o aterizare optimă a copiilor și adolescenților. Roțile de 24 de inci vă permit să găzduiască pasagerii cu o creștere de 1.25-1.55 m. Acestea sunt, adică o audiență de la 9 la 13 ani, mai ales căutăm să cucerească drumurile rele.

Citește mai mult  Electrosoamocata cu scaune: varietate de modele și recomandări pentru alegerea

Jantele de aluminiu sunt foarte puternice, iar roata își păstrează geometria, chiar și atunci când o coliziune cu obstacole grave. Pe anvelopele corporative este ușor de plimbat în nisip și acoperit cu zone de zăpadă. Refuzul conceptului de conducere de mare viteză a permis excluderea unei transmisii cu mai multe viteze. Comutarea între viteze se efectuează stabile chiar și în frig. În zilele reci nu vor lăsa frânele.

În ultimele 2018, a fost prezentată un alt Fatbike – Pilot 280 MD 20. Acesta este, de asemenea, un model adolescent care cântărește 14,1 kg cu anvelope de lățime de 4 inch. Designerii și-au echipat produsul cu un cadru ușor de aluminiu de 11 inci. Transmisia este proiectată pentru 7 viteze. Bicicleta pare elegantă, ceea ce vă permite să o evidențiezi mai ales în revizuire.

Pe „Pilot”, puteți merge în siguranță pe murdărie și pe zăpadă liberă. Creșterea rolelor recomandate de la 1,15 la 1,35 m. Cadrul este caracterizat printr-un profil subevaluat. Cu toate acestea, o astfel de decizie a cunoscătorilor lui Fatbikov surpriză dificilă. Vitezele de comutare de pe volan ajută japonezii Shimano Tourney SL-RS36. Aceste caracteristici de transmisie și alte transmisii permit șasiu decent (ajustat la proprietățile roților).

Cu privire la Navigator 680 MD, Apoi este Fatbike pentru adulți cu roți de 26 de centimetri. Dispozitivul a fost echipat cu o furcă rigidă și o transmisie cu opt viteză. Împreună cu permeabilitatea optimă, „680th” se poate lăuda cu kitul actualizat. Greutatea totală a Fatbike atinge doar 16 kg. Designul este conceput pentru utilizatorii cu o creștere de 1,65-1,85 m.

Popular I Navigator 480 MD. Producătorul o poziționează ca o alegere ideală pentru iubitorii de plimbare pe suprafețe libere. O opțiune atractivă este adaptarea și rama de montare individuală pentru creștere, masa totală a designului – 15,7 kg. Bicicleta a fost echipată cu o transmisie cu 14 trepte, care probabil se va bucura că încearcă să păstreze întregul proces de deplasare sub control. Implicit, designul este proiectat pentru copii în 1.32-1.5 m.

Citește mai mult  Corratec biciclete Modelul Prezentare generală

Recomandări cumpărători

Fatbike pentru plimbări adulte are un cadru de 18 inci și mai mult. Cu o dimensiune de 20 de centimetri de sus, poate sta calm de la 1,75 la 1,85 m. Dar, în orice caz, trebuie să verificați cum va fi abordat de un utilizator specific separat. Calculul empiric al dimensiunii necesare al cadrului este simplu: trebuie să măsurați lungimea picioarelor proprii, să o înmulțiți cu 0,56 și apoi să vă împărțiți cu 2.54.

Este recomandabil să alegeți cele mai largi roți posibile.

În medii urbane și în suburbiile pot fi limitate la 26 de centimetri. Dar mașinile cele mai accesibile vor fi Naire cu anvelope largi și cu o roată cu 28 de centimetri. Mărimea benzii de rulare este, de asemenea, importantă – calitatea ambreiajului depinde direct.În sat, pe rase este mai convenabil să călătoriți cu un slick sau o jumătate de vițel (alegerea dintre ele este cazul gustului). Dar pentru excursii la zona greu de-jos, este aleasă anvelopa pietriș sau noroi.

Recenzii și informații suplimentare

Imediat este de remarcat acest lucru Navigator 480 MD recomandă toate încercările acestei biciclete în mișcare. Este considerată o opțiune adecvată pentru nivelul inițial Fatbike la un preț confortabil. Raportul de valoare și calitate îi place oamenilor. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că produsul nu este potrivit pentru cei care nu sunt mulțumiți de Refivishift. Aliajul folosit pentru cadru este doar un pic inferior aliajului perfect din 7075 – atât de puțin încât nici o diferență în îngrijirea non-profesională.

În ceea ce privește specialiștii înșiși, în ediții de profil, netezimea accidentului de telesfuzie este deosebit de sărbătorită. Modelele cu model „agresiv” al unei benzi de rulare, oferind o aderență crescută cu costisitoare.

Producția de biciclete se desfășoară în țara noastră, iar cel puțin una și jumătate de milion de exemplare au fost deja vândute. Consumatorii finali marchează adesea absorbția de șoc ridicată a transmisiei. Depășirea creșterii nu provoacă dificultăți. Ride pe pneuri pe stoc în lunile de iarnă Nu este recomandat.

Citește mai mult  Cum de a alege un scooter pentru un copil de 4 ani?

Din alte recenzii, puteți afla că:

 • Produsele companiei rusești evită excedentul pentru brandurile importate+
 • Ramele sunt destul de puternice, astfel încât să puteți călători suficient de mult pentru a evidenția+
 • Vitezele au fost ușor de schimbat, iar procesul în sine este ușor de înțeles+
 • Produsele sunt potrivite pentru femei+
 • Pentru o plimbare deosebit de extremă, este mai bine să alegeți alte versiuni.

Cilindru despre provizii interesante, ieftine și fiabile Fatbike pot fi vizualizate mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: