Gama de Haro model de bicicletă

Gama de Haro model de bicicletă

Haro, fondat în secolul trecut, este un lider bine-meritata în producția de biciclete de înaltă calitate pentru sport și recreere. Caracteristica principală a producătorului american este o riglă bogată și o selecție imensă de biciclete pentru orice nevoi. Produsele proiectate de unul dintre primii cicliști profesioniști – opțiunea perfectă pentru iubitorii moderni și virtuozele de ciclism.

Istoria brandului de biciclete legendare

După cum știți, America a fost întotdeauna renumită pentru producția, calitatea și fiabilitatea acestuia. Bicicletele Haro nu au exceptat, ci doar a consolidat reputația impecabilă a producătorului.

Istoria mărcii americane de biciclete nu a început imediat cu producția unei game largi de bunuri de calitate superioară. La începutul carierei sale, Bob Harar, fondatorul mărcii, a câștigat producția de comprimate de plastic numerotate pentru participanții la ciclism. Lucrarea a fost productivă, astfel încât proiectele companiei HARO au provenit.

Prima motocicleta HARO a fost produs la sfârșitul anilor ’70, in California, deja instalate ciclism profesioniști Bob Haro și Jim Ford. Începutul producției de biciclete pot fi luate în considerare 1978. Este din cauza faptului că Bob Haro însuși a fost fascinat de sport ciclism și pe bună dreptate, găzduiește titlul de biciclete BMX Frestail lui, biciclete Haro se disting prin calitate specială, manevrabilitate și confort. Bob Haro foarte responsabil și a abordat cu entuziasm procesul de biciclete care produc și cu o vânătoare mare el însuși a fost angajat în popularitate în momentul sportului.

Vorbind nu o piesa, Haro a dat seama că numai un ciclist real, ar fi în măsură să facă o înaltă calitate, vehicul fiabil și accesibil pentru iubitorii adevărați profesioniști și ciclism.

Lumea companie de succes cu bicicleta atins tocmai pentru bicicliști reale care cunosc toate nuanțele și caracteristicile sportive au fost angajate în producția de proiectare și de biciclete. Deci, continuă până în zilele noastre.

De aproximativ 40 de ani, producătorul american de transport de pe două roți Haro se află un conac de la concurenți și devine din ce în ce mai populare, cu cunoscători de calitate și fiabilitate pentru bani acceptabile. Spre deosebire de alți producători de transport de biciclete, toate componentele de piese Haro sunt realizate din materiale de calitate superioară și utilizarea unor tehnologii inovatoare, care oferă un avantaj necondiționat în calitatea și fiabilitatea bicicletelor.

Citește mai mult  Cum să înveți un copil să conducă un befov?

Astăzi, bicicletele Haro pot fi numite încredere în liderii de pe piață. Folosind realizările științei moderne, vehiculele producătorului american sunt în mod constant actualizate de a răspunde solicitărilor de ambii iubiți și cicliști profesioniști.

Modele reale

Acum Haro gama de biciclete de brand dispune de 18 modele. Având în vedere caracteristicile și specificațiile, puteți selecta mai multe grupuri de biciclete Haro.

  Minerit

  Biciclete de acest tip sunt perfect potrivite pentru biciclete de munte de pe off-road și teren accidentat. Combinația perfectă de cocă ușor și jante stabile de 20 inch vă permite să se bucure de călătorie în orice mod a suprafeței drumului sau absența. caracteristici tehnice unice și fiabilitatea transportului pe două roți sunt excelente și profesioniști și începători sport pentru biciclete. Caracteristica principală a MOUNTAINBIKE HARO este puterea cadrului realizat dintr-un aliaj special acoperit cu vopsea rezistentă la uzură, pentru a crește durata de viață.

  Una dintre cele mai populare modele Mountain Bike Haro este HARO FLIGHTLINE ONE. Ușoare, în total aproximativ 14 kg, manevrabilitate ridicată și stabilitate robustă pe pista este avantajele incontestabile ale acestui model. Flightline ONE echipat cu 21 de viteze și roți cu un diametru de 26 inch. Cadru din aluminiu și arc-elastomer furculiță li se permite să facă cele mai sigure mișcarea de biciclete în timpul coborârii sau de ridicare. Mai târziu, modelul modernizate Flightline One – Flightline Two are deja 24 de viteze și diametrul roților de 29 inci, ceea ce face bicicleta mai rezistent pentru piese dificile.

  BMX

  sporturi extreme au cerut întotdeauna o calitate deosebită a echipamentului utilizat. Acesta este motivul pentru care designul bicicletelor Haro pentru iubitorii de plimbare și trucuri periculoase se gândea deosebit de cu atenție și ia în considerare toate nuanțele acestui sport.

  Citește mai mult  Biciclete VTB: Cum să închiriați și să plătiți?

  Bicicletele BMX trebuie să aibă caracteristici speciale, Deoarece vehiculul ar trebui să fie simultan ușor și greu. Bob Harar, ca „Părinte BMX Freestyle”, a luat în considerare toate cele mai mici detalii pentru o conducere extremă confortabilă și sigură, astfel încât o cantitate mare de timp BMX a modelului BMX a HARO este foarte populară cu acelei sportivi și extreme profesioniști.

  O atenție deosebită pentru toți iubitorii de biciclete extreme merită să plătească BMX HARO DOWNTOWN. Acest model este echipat cu roți cu un diametru de 26 inci și anvelope de la compania de lider pentru producția de anvelope Kenda. BMX Downtown Cadru din aliaj rezistent la uzură, ceea ce face ca acest model să fie ideal pentru conducere extremă.

  Rutier și urban

  Biciclete de acest tip sunt concepute pentru iubitorii de ciclism urban sau pe distanțe mari. Haro biciclete rutiere au o margine dublă pe roți, care vă permite să simțiți confort în timpul deplasării pe orice pistă. biciclete Haro pentru plimbări urbane – o opțiune excelentă pentru exerciții ușoare.

  Cel mai popular model de biciclete din această specie este Haro Bridgeport. Design-ul și de înaltă calitate, componente unice ale Haro Bridgeport permite biciclistul să se bucure de o călătorie confortabilă atât pista buna si lumina off-road, margine sau pietriș.

  Copii și adolescente

  O atenție specială Compania plătește pentru producția de produse pentru copii și adolescenți. Design-ul de biciclete pentru copii Haro este gândit astfel încât tinerii bicicliști din primele minute pe o facilitate de mișcare pe două roți a simțit în condiții de siguranță și ar putea gestiona cu încredere primul transport.

  Atunci când cumpără o primă biciclete pentru toți părinții care nu sunt indiferenți față de siguranța copilului lor, merită atenție la modelul copiilor Haro Z12. O viteză, lumina (nu mai mult de 10 kg) bicicleta va deveni un vehicul excelent pentru un ciclist tânăr.

  Modelul se face ținând cont de caracteristicile fiziologice ale organismului în creștere pentru utilizarea deplină a utilizării.

  Cumpărători de aviz

  Opinii de oameni care au cumparat deja biciclete Haro sunt un indicator excelent pentru a alege un vehicul cu două roți.

  Citește mai mult  Scutere Kreiss: soiuri, alegere, utilizare

  Bicicliștii sublinia bicicleta de înaltă calitate Haro, la un preț accesibil. De asemenea, reputația țării inspira producătorului încrederii în marca. Principalul avantaj al profesioniștilor din Bicycles Haro și iubitorii de sporturi de biciclete numesc fiabilitatea și manevrabilitatea sa, ceea ce este important pentru orice călătorie.

  Din beneficiile bicicletelor, HARO sărbătorește costuri reduse, permeabilitate ușoară pe orice acoperire, ușurința de utilizare pentru un ciclist începător datorită echilibrului și ușurinței construcțiilor. Principalele dezavantaje ale bicicletelor HARO, utilizatorii notează rigiditatea scaunului și a problemelor cu setarea sistemului de frânare.

  Concluzia finală

  Haro Bike – combinație perfectă de preț și calitate pentru orice ciclist. O gamă largă de modele prezentate de brand de biciclete vă permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru fiecare gust și portofel. Sportivii profesioniști pot fi siguri ca componente utilizate și modele perfecte pentru biciclete, iar iubitorii va selecta opțiunea perfectă care combină fiabilitatea și rezistența la uzură de mai mulți ani la cel mai bun pret.

  Principalele caracteristici ale bicicletelor Haro în comparație cu concurenții sunt:

  • rezistență ridicată la uzură utilizat în producția de materiale+
  • Accesibilitatea și ușurința de funcționare a vehiculului+
  • Raportul optim de parametri, cum ar fi prețul și calitatea+
  • Utilizarea tehnologiilor inovatoare pentru creșterea duratei de viață+
  • Rezistența la factorii externi ai mediului.

  țară Producător cu reputație impecabilă în domeniul calității și fiabilitate, un profesionist care cunoaște toate nuanțele de sport, un proces de management, precum și o istorie pe termen lung a companiei oferă consumatorului de încredere sută la sută ca produse, comoditate și confort.

  Privire de ansamblu biciclete Haro de evacuare sport Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: