Giroscuri pentru copii 5-6 ani

Giroscuri pentru copii 5-6 ani

Sigwei a intrat ferm în viața locuitorilor din mediul urban. În timpul cald pe stradă și în parcuri, puteți găsi adesea adulți și copii care călătoresc pe aceste dispozitive. În articol vom vorbi despre avantajele și minusurile giroskuterilor copiilor, vom da niște interpreți utili pentru alegerea și face o revizuire a modelelor populare.

Avantaje și dezavantaje

Mulți copii visează să obțină un giroscur ca cadou pentru o zi de naștere sau o altă sărbătoare, care nu este complet surprinzătoare, deoarece acest dispozitiv are multe avantaje. În primul rând, trebuie remarcat faptul că sentimentul incredibil al plăcerii că fetele și băieții se înțeleg cu o astfel de unitate interesantă. El atrage imediat atenția celorlalți, în special a colegilor. Cigve va deveni o achiziție excelentă pentru copii nesigură, el îi va da curaj și va atrage noi cunoștințe pentru ei, jocul cu care va fi în curând capabil să crească în prietenie.

La gestionarea acestui dispozitiv, copiii dezvoltă un dispozitiv vestibular și o coordonare a mișcărilor. Sigvey permite copilului să petreacă mult mai mult timp pe o plimbare, în loc de o scenă la un computer sau un comprimat. Familia plimbare în parc va putea dura mai mult de o oră, deoarece chiar și copiii vor putea stăpâni dispozitivul de 5-6 ani și mersul cu plăcere pe stradă.

Din păcate, călăria lui Sigwea are propriile sale minusuri. În primul rând, ar trebui să menționați pericolul posibil la călărie. Un copil care nu a stăpânit încă produsul, poate cădea și poate provoca vătămări grave. De aceea Asigurați-vă că ați achiziționat pentru plăcuțele genunchiului pentru copii, coate și casca. Ei pot ajuta la momentul potrivit.

De asemenea, asigurați-vă că găsiți un adult de lângă copil în primele săptămâni de schi. Numai atunci când sunteți sigur că copilul plimbă bine, puteți merge chiar mai departe.

Cum de a alege?

Atunci când cumpără un giroscop pentru copii de la 5 ani, se recomandă să se concentreze asupra unor detalii, care va ajuta la a face o alegere competentă. În primul rând, ar trebui să acordați atenție dimensiunii. Copiii mai bine iau produse cu roți cu un diametru de 5-9 inci și o capacitate de ridicare de 20-75 kg. Astfel de produse au o greutate mai mică, ceea ce va ajuta copilul să efectueze în mod independent, produsul de la lift la masina sau curte. Pe dispozitivele mici, învățarea se întâmplă mai rapidă și mai ușoară.

Giroskuterii copiilor au capacitatea de a se sincroniza cu telefonul, care este important pentru părinți, deoarece pot controla de la distanță dispozitivul și ajustați călărie. Mulți producători au propriile aplicații care ajută la efectuarea simultan a mai multor funcții:

  • au capacitatea de a permite independent și de a opri sigway-ul+
  • Afișați defectele și dezvăluie defalcări, care vor împiedica problemele atunci când călătoresc și facilitează maeștrii de lucru+
  • reglementează viteza călătoriei, care este relevantă pentru părinții extremităților mici+
  • Urmărirea piesei, nivelul semnalului și temperatura de control+
  • face posibilă instalarea limitatorului de viteză.

Fiți atenți la prezența luminii luminoase a diodei. Nu numai că produsul este mai atractiv și original, dar oferă, de asemenea, securitate în timpul unei călătorii seara.

Pentru copiii activi, se recomandă achiziționarea de modele realizate din plastic special rezistent la impact, care va crește termenul operațional al dispozitivului și va proteja împotriva murdăriei și a pietrelor mici. Un punct important este prezența de protecție împotriva prafului și a umezelii nu mai mici IP66. Pentru a mări durata de funcționare a dispozitivului, este recomandat să cumpere un caz de silicon, care va preveni apariția de chips-uri și zgârieturi.

Prezentare generală a modelelor populare

Luați în considerare cele mai interesante dispozitive concepute pentru copii de 5-6 ani.

SMART BALANCE ROATĂ 6.5

roți mici, cu un diametru de 6,5 inci optimale pentru copii până la 7 ani. Greutatea maximă admisă – 120 kg. Dispozitivul se dezvoltă viteze de până la 17 km / h și are protecția motorului și a elementelor interne de praf și murdărie. În interiorul unei baterii litiu-ion, care permite utilizarea unui sigway continuu timp de 2 ore. Built-in lumina de fundal este responsabil pentru economisirea atunci când patinaj în timpul zilei.

SMART BALANCE ROATĂ 6.5 difuzoare încorporate de conectare la telefon prin Bluetooth. Produsul este completat cu un încărcător universal, un caz special pentru transport și depozitare, și are, de asemenea, o cerere pentru un smartphone, care, printre altele, vă permite să urmăriți locația dispozitivului. Prețul acestei gyroscutor este 9800 de ruble.

Hoverbot A-3 Lumină

Sarcina maximă admisibilă în acest caz este de 100 kg. Gyroscur accelerează la 10 km / h și care este optimă pentru foarte puțin mai mulți copii. Bright iluminare dioda va permite să protejeze copilul și pe cei din jurul seara. Un dispozitiv special dezvoltat SMART încărcător extinde durata de viață a bateriei, care este suficient pentru 2 ore de patinaj continuu.

Roțile sunt echipate cu cauciuc moale, care iese din neregulile drumului și oferă o plimbare confortabilă. Funcția de auto-echilibrare încorporată vă permite să aliniați automat produsul în poziția corectă. Cazul inclus pentru transport, încărcare universală. Costul modelului – 10.000 de ruble.

WMOTION WM6

Produsele de dimensiuni compacte îi vor permite să-l păstreze calm. Greutatea maximă admisă – 110 kg. Datorită puterii mari și a două motoare electrice fabricate în Germania, giroscurul câștigă o viteză de până la 12 km / h.

Roțile ale produsului sunt realizate din cauciuc dur – din păcate, nu va trece prin pietriș, fie va trebui să se agită un pic.

WMOTION WM6 are o manevrabilitate ridicată Datorită senzorilor sensibili și suspensiei independente. Cadru din otel rezistent. Include un caz de încărcare și de depozitare. Pretul produsului este de 10.500 de ruble.

Smart Balance Pro Premium 10.5 v1

Modelul cu un design original, de colorare interesantă și roți mari gonflabile cu un diametru de 10,5 inci poate dezvolta viteză de până la 20 km / h, datorită motorului electric puternic de 800-1000 wați. Sigway rămâne în stare de funcționare, timp de 2 ore de funcționare continuă. Cadrul este realizat din material plastic rezistent la șocuri și este echipat cu butoane pentru gestionarea mai convenabil.

Built-in iluminare dioda de culoare albastru strălucitor va fi chiar vizibil de departe.

boxe wireless Bluetooth va permite de a reproduce muzica preferată. Cazul are un ecran îmbunătățit afișarea nivelului de încărcare a bateriei. Modelul este echipat cu un sistem de echilibrare SMART, care reduce riscul de a platformei. Roți moi vă permit să plimbare liniștit în pietriș. SMART BALANCE PRO PREMIUM 10.5 V1 este 14.500 ruble.

Kapkam inteligent Balance 10.5

Un alt model cu roți de 10,5 inch diametru, viteza de dezvoltare de până la 22 kilometri pe oră. acumulator de înaltă calitate litiu-ion este capabil să reziste mai mult de 1500 de încărcare. Un sistem de echilibrare inteligent va asigura siguranța și pentru a preveni echitatie meniurile copilului cu un giroscop. O singură încărcare este suficientă pentru mai mult de 3 ore de patinaj continuu. Coloanele Bluetooth încorporate vă vor permite să ascultați muzica preferată. Preț – 12000 de ruble.

Cum de a alege un giroscur pentru copilul dvs., uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: