Haine de biciclete: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Haine de biciclete: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

O călătorie de ciclism este un astfel de sport, chiar dacă mulți oameni merg doar pe nivelul amatorului. În același timp, orice sport implică existența obligatorie a articolelor de lucru, care va răspunde la o serie de criterii speciale. Trebuie să înțeleagă asta Pentru cea mai confortabilă distracție pe bicicletă, într-adevăr nevoie de o îmbrăcăminte de bicicletă adecvată.

Particularități

Un număr din ce în ce mai mare de bicicliști alege astăzi o îmbrăcăminte convenabilă pentru călărie, putem purta în timpul iernii și în timpul verii. Creșterea ciclului modern zilnic și profesional are caracteristici multe sarcini importante, așa cum ar trebui:

 • Calitativ pentru a oferi ventilarea corpului uman – răcirea cu patinaj activ este extrem de importantă+
 • Împărțiți transpirația emergentă, deoarece umiditatea pielii este cauza principală a aspectului unor senzații foarte confortabile atunci când conduceți+
 • Atenuarea senzațiilor negative din sarcinile obținute pe corp – tot felul de pansamente și amplificarea diferită vor ajuta mult mai puțin simt oboseală în timp ce conduceți și reduceți probabilitatea de rănire+
 • Creați aerodinamică optimă – aproximativ 80% din rezistența la debitul de aer atunci când conducerea va fi pe corpul călărețului, iar forța acestei rezistențe cu ajutorul hainei poate fi redusă semnificativ.

Dacă decideți în loc de reproducție de construcții ciclu de a purta haine obișnuite, aceasta înseamnă că nu ia o mulțime de timp pe bicicletă, și, prin urmare, într-adevăr, este mai ușor de utilizat haine obișnuite pentru noi înșine pentru echitatie.

Avantaje și dezavantaje

îmbrăcăminte biciclete are avantajele sale grele.

 • Forma. Echipament de acest gen a fost creat ținând cont de faptul că sunt foarte des în timpul deplasării va fi înclinat la rola. Și acest lucru înseamnă că dumneavoastră tricouri sau jachete vor fi mai din spate, la aproape complet partea de jos a spatelui goale. Principalele sacou și mâneci sunt, de asemenea, a făcut un pic mai autentic încheieturi sunt protejate de vânt, și pantaloni scurți speciale sau tribone vor avea coturi pe genunchi și talie ei, astfel încât să nu încetinească rotația pedalelor în timpul deplasării. De aceea, este mai bine să meargă în haine speciale.

 • Trafic. Elemente de îmbrăcăminte pentru biciclete profesionale „în mișcare“, împreună cu o plimbare în timpul mișcării. Picioarele se vor deplasa mai activ aici, astfel încât pantaloni scurți și Trico pentru bicicliști sunt produși din Lycra durabilă, deoarece acest material se distinge prin o întindere ridicată și, prin urmare, strâng strâns corpul.

 • Apel la apariția mai târziu. Tricoul obișnuit de bumbac sub o jachetă specială, cu efect impermeabil, este rapid prins mai târziu călăreț și umed, deoarece ciclistul poate începe înghețarea. Echipamentul pentru ciclism este produs din țesături, care transpiră transpirația și l-au lăsat să se evapore rapid.

 • Veloform va fi capabil să vă protejeze calitativ de diferite probleme de vreme – De exemplu, de la ploaia grea și un vânt gustos.

 • Punând. O bucată de spumă în vehicule speciale de biciclete poate arăta destul de ciudată și chiar ridicol, de fapt este necesar ca un alt strat în haine, conceput pentru a servi la reducerea impactului posibilelor lovituri. În toate bicicletele moderne, există cel puțin un strat de o astfel de spumă. Aceste suprapuneri vor permite, de asemenea, încă un strat de țesut, care se va potrivi aproape de piele (ca lenjerie de corp sub ciclism)). Acest lucru va contribui la evitarea apariției de iritare a pielii și va permite efectuarea unor excursii pe termen lung fără a-și dăuna sănătății.
Citește mai mult  Pro, minusuri și cele mai bune modele de scutere globale

 • Eficienţă. Robul de biciclete selectat corect vă va ajuta să vă deplasați mult mai repede, deoarece nu trebuie să vă petreceți apa. Principalele diferențe ale acestui tip de îmbrăcăminte de obicei vor fi caracteristicile sale aerodinamice. Echipamentul specializat este mult mai dens adiacent corpului și nu interferează cu mișcarea. Pantofii pentru astfel de călătorii sunt echipate cu tălpi foarte rigide, astfel încât să nu cheltuiți energie, îndoiți piciorul când rotiți pedalele.

Din cauza specificității sale, acest tip de echipament nu este aplicat în viața de zi cu zi și nu este utilizat în ocupația de alte sporturi populare.

De aceea Principala sa caracteristică negativă poate fi numită „fără îndoială”. În același timp, ca orice îmbrăcăminte specială, Cyformul are uneori un preț destul de substanțial și, prin urmare, nu este disponibil tuturor.

Tipuri de îmbrăcăminte pentru bicicliști

Cel mai adesea bicicletele de echitatie pot fi văzute în vreme caldă și plăcută. De aceea Tipurile de îmbrăcăminte de vară pentru iubitorii de astfel de călărie ar trebui să fie un corp ușor, bine strâns din sinteză, care va răci calcul calitativ și rapid alocat căldură din ea. Ca o adăugare la un tricou special și pantaloni scurți, cicliștii experimentați folosesc adesea heterlet-uri speciale cu ponderare și îndepărtarea transpirației de pottane – ele sunt întinse sub o cască de bicicletă.

În cazul vremii nefavorabile, acesta este selectat de Cellequo cu umiditate și protecție a vântului de înaltă calitate.

Special va fi un set pentru ciclism în sezonul de iarnă. Hainele vor fi schimbate pentru această perioadă pentru toate cele 100%. Chiar și pantalonii speciali sunt completați din interiorul unui tip special de materiale cu efectul izolației și „pierderea” tuturor buzunarelor cu ventilație.

Ce tipuri de haine pentru cei mai activi promotori se întâlnesc cel mai adesea:

Jersey

Arătau ca aspectul obișnuit al tricourilor, dar sunt produse din sintetice, care depășesc calitatea înaltă. Cel mai adesea, acest tip de tricouri pentru ciclul rocherokes au Poarta a crescut pentru a proteja zona gâtului de la lumina soarelui, fulgerul special în față (lungimea este diferită) și buzunarele din spatele, Acolo sunt mult mai convenabil pentru utilizare. Cele mai comune tipuri de tricouri sunt făcute cu mâneci scurte, dar în zilele noastre puteți întâlni cu ușurință tricoul, în general, fără mâneci – pentru ziua prea caldă.

Voshorty

În viața de zi cu zi, numite pantaloni scurți „cu scutece” sau biciclete. Produsele special create au fost primite pentru curse pe biciclete speciale, iar astăzi se bucură de mulți iubitori de plimbare pe dispozitive personalizate. „Pampers” este elementul principal al bicicletelor, care va fi responsabil pentru absorbția șocului din șa.

Și, de asemenea, ei ajută la îndepărtarea umezelii din spațiul dintre picioare – există tot timpul de frecare și sudoarea se acumulează.

Valofetnay

Vostettanii includ pantaloni scurți alungiți care sunt strânși și eliminați căldura și transpirația existentă din corp și modele universale. Mai întâi, se referă la „Hamashi” – sunt puse în timpul frigului pentru pantaloni foarte densi sau se aplică separat în răcire. Conform formularului, practic nu vor diferi de pantalonii obișnuiți, cu excepția prezenței unei gume puternice în zona verde. tip universal de velted – aceste modele cu buzunare speciale (cu ventilație) și un Pantic, care poate fi dezgustat. Pantaloni sunt necesare pentru a proteja picioarele de umiditate în timpul iernii și în ploaie.

Citește mai mult  Biciclete pe roți din aliaj: argumente pro și contra, alegere

Velikombizon

Salopeta pentru ciclistul are cel mai adesea o structură complet ergonomic. Potrivirea ideala pe corp se realizează prin utilizarea unor materiale noi de compresie, care sunt perfect desenate în patru direcții, reduce vibrațiile musculare, menținând performanțele ridicate, în plus, ventilație și răcire. Ștampilele sunt realizate din tesut de plasă lumina cu elasticitate ridicată și ventilație. Marginile multor cyclopholes sunt tratate cu un laser și au o manșetă de silicon pentru fixarea excelentă pe picior.

lenjerie de corp Termen și sacou

lenjerie de corp termică separată pentru ciclism nicăieri nu se face nicăieri. Profesioniști și iubitori pur și simplu utilizați lenjerie de corp pentru odihna activa, dar, în același timp, foarte atent pentru a ridica ei înșiși dimensiuni pentru a aplica lenjerie de corp de căldură cu elemente strânse de biciclete lor.

Unele criterii pot fi, de obicei, prezentate jachete. tip universal de windbreakers au obligația de a proteja organismul, așa cum în mod convenabil ușor de a face mai ușor și nu interferează cu mișcarea. Aici sunt potrivite ca modele special create (sunt confortabile adiacente corpului, mâneci alungite și altele), și elementele de aspect obișnuite pentru sporturile active.

Este demn de remarcat faptul că acest tip de jachete în mod clar va fi împărțit în bărbați și femei, din moment ce taie lor va varia, de asemenea, în mod serios – camion ciclu bărbați este mai durabil, și, prin urmare, protecția va fi consolidată.

straturi grele sau impermeabile de îmbrăcăminte sunt împărțite în 3 categorii: vestoane de încălzit (da o izolare excelentă), Hardschells, precum softcles – Acestea din urmă au o rezistență ridicată la umiditate și izolație excelentă. vestoane de încălzit va fi util pentru vreme foarte rece. Hardschells sunt produse din materiale moderne „respiră“, astfel încât crește nu transpira mult, cu termen lung sosire. La început au fost extrem de populare în rândul fanilor reale de curse de munte, acum acestea sunt utilizate pe piste obișnuite.

Cu o dorință specială, puteți alege și cumpăra un sacou excelent în stilul unui blazer tradițional sau alege alt clasic tăiate.

vestă

Vest poate fi atribuită tipului exterior de îmbrăcăminte, care este proiectat pentru a asigura protecția corpului dumneavoastră de vânt. Produsele sunt ciclismul perfect combinate cu orice Jersey ca răcoroasă de primăvară și toamnă caldă. Acestea sunt realizate din materiale cu efect de „respirabil“, astfel încât nu te-ai ars în serios, în timp ce materialele alese sunt complet nu se tem de umiditate ridicată.

Accesorii

producători moderni atenție specială plătească diferite tipuri de accesorii. Ele sunt mult mai susceptibile de a cumpăra decât stales mari din rândul elementelor de echipament.

 • HTRI cu un efect de strans cuceri o mare popularitate astăzi. Prima Ponderarea de mușchi de vițel au apreciat profesioniști, dar ea nu este încă atât de revendicat.

 • Balaclava sau pahare pentru deplasarea în timpul iernii Este necesar să se achiziționeze obligatoriu, fără ele nu există absolut nici un sens pentru a merge în mod activ în sezonul de iarnă al anului. Acesta poate fi periculos și extrem de incomod.

 • Lenjerie care va devia transpirația de corp – Este foarte similar cu lenjerie de corp termice, dar în același timp, este proiectat pentru a îndeplini o funcție inversă – se va răci corpul biciclistului să se răcească și se îndepărtează transpirația de pe ea, cum să facă elemente de pantaloni scurți cu scutece.

 • Vikercharts – Acestea trebuie să fie selectate în combinație completă cu îmbrăcăminte deja dobândite.

Examinați producătorii

Marca italiană rosti Lansări produsele sale pe piețele din Europa și SUA. Produce o formă specială, iar astăzi există multe echipe de ambele echipe profesioniste și la nivel de amatori pe curse.

Citește mai mult  Beggovy pentru copii de la 1 an: specii și alegere

producătorul elvețian Assos a apărut în 1976. El nu a avut mult timp în urmă, dar astăzi ea a atins succesul grandios în această chestiune. Assos produce destul de scump și high-tech de îmbrăcăminte pentru biciclete.

Vermarc a fost fondat de 1973 campion al Belgiei – imediat după sfârșitul carierei sale sportive. In zilele noastre, îmbrăcăminte de la VerMarc este cel mai adesea în cererea de cicliști profesioniști din țările Benilyux, dar în același timp, brandul este destul de activ și promițătoare, în căutarea ieșiri spre noi piețe pentru ei înșiși.

Castelli – Una dintre cele mai vechi branduri care produc o formă de ciclism de curse (primele bicyclers au fost create de partea din spate de brand în îndepărtat 1910), și este, de asemenea, prima companie care a început producția de biciclete richorth de lycra durabile.

Santini – Complet axat pe eliberarea de haine pentru un alt nivel de ciclism.

Din 1965, profesioniștii din formul de bicicletă din Santini au strălucit adesea pe podiumurile celor mai prestigioase curse mondiale.

Fox Racing – una dintre cele mai renumite branduri de îmbrăcăminte specializată în lumea ciclismului. Marca produce o linie de voetanov, tricouri, mănuși speciale și căști de protecție, bot și alte elemente de protecție, precum și haine elegante pentru fiecare zi.

Îmbrăcăminte de bicicletă de marcă italiană Nalini Cunoscută pe piața mondială ca produse de înaltă calitate și design elegant. Pe caracteristicile operaționale ale echipamentului companiei îndeplinesc standarde internaționale ridicate, oferind confort sportivi, comoditate, siguranță în timpul instruirii și concurenței.

Compania franceză Mavic Eliberă haine pentru sportivi Full spectru de discipline de ciclism.

Cum de a alege?

Creșterea ciclului trebuie să fie maximă confortabilă în timpul călătoriei, deci aveți nevoie de:

 • Este dreptul de a alege dimensiunea, astfel încât costumul de conducere este bine, dar nu prea mult pentru a face mai ușor întregul corp, menținând în același timp libertatea deplină de mișcare și nimic pe corp nu stoarce+
 • Pantaloni sunt mai bune pentru a alege o carte îngustat, și în mod ideal trebuie să facă complet picioarele ei, astfel încât materialul nu intra in mecanismele de biciclete în timpul deplasării+
 • Țesătura este mai bine pentru a alege cele mai „respire“, care vă va permite pentru a preveni supraîncălzirea organismului în căldură, și nu va permite hipotermie la rece+
 • Buzunarele sunt cele mai bune pentru a alege cu fulgere, sau acestea trebuie să fie amplasate pe partea din spate pentru a elimina complet riscul pierderii a ceea ce sunt umplute+
 • Partea din spate a Jersey sau o jachetă specială trebuie să acopere în siguranță, partea din spate jos a călărețului în poziție șezând.

  Atunci când cumpără echipament complet de iarnă, profesioniști sfătui să aleagă 3 straturi de îmbrăcăminte: De înaltă calitate lenjerie de corp termică, încălzit de un strat de lână, îmbrăcăminte exterioară special dintr-un material special membrană. Hainele pentru vară ar trebui să fie ușor.

  Pentru femei, există o valoare considerabilă a ciclului lor. Valoarea de culoare pentru iubitori va avea mai mult gust, pentru profesioniști – culorile echipei lor. Fetele sunt cele mai bune pentru a alege nu cicluri și cicluri foarte grele.

  Și va fi, de asemenea, esențial pentru a varia alegerea celei mai potrivite haine pentru autostrada și așteptările muntelui, deoarece în munți vremea este mai capricios, iar o astfel de călătorie cu o mare parte a probabilității se poate transforma într-o aventură extremă.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: