Hamax ciclu de curățare: caracteristici, soiuri și sfaturi pentru alegerea

Hamax ciclu de curățare: caracteristici, soiuri și sfaturi pentru alegerea

Fiecare ciclist plătește o atenție deosebită alegerii locurilor pentru transportul său. Cel mai adesea astfel de modele sunt folosite pentru copiii mici. Astăzi vom vorbi despre astfel de produse ale producătorului HAMAX.

Particularități

Hamax ciclu de curățare vă permit să plimbare cu bicicleta confortabil cu copilul. Astfel de modele fac posibilă plantarea copiilor cât mai confortabili și fermi. Echilibrul de biciclete nu va fi deranjat, deoarece pasagerul va sta într-o singură poziție.

Asemenea cyclers sunt fabricate Numai pe tehnologii moderne.

Pentru producția lor, sunt utilizate materiale speciale de înaltă calitate rezistente la impact, oferă siguranța completă a copiilor.

Gama

În prezent, producătorul Hamax produce o varietate de ciclism scaune care diferă unele de altele cu principalele caracteristici.

Siestă

 • Acest scaun are o funcție de ajustare a unghiului de înclinare pentru o plasare confortabilă a unei persoane. De asemenea, este echipat cu o încuietoare specială care vă permite să remediați în siguranță designul cu bicicleta.
 • Siesta este echipat cu catarame suplimentare realizate din materiale moi. Ele oferă confortul unui copil în timp ce mișcarea bicicletei.
 • Ergonomia scaunului este aranjat în așa fel încât spatele său nu va interfera cu capul omului atunci când conduceți.
 • Centura de siguranță și etapele pot fi ajustate cu ușurință, ceea ce permite fixarea structurii pe masura ce copilul creste. Acest produs copil este produs din polipropilena rezistent la umiditate.

Pup

 • Acest model de cicluri de copii este, de asemenea, fabricat din polipropilenă durabil. Este ușor de atașat la proiectarea și scos din ea. Dacă achiziționați un suport suplimentar, puteți rearanja produsul de la o bicicletă la alta.
 • Acest eșantion este proiectat pentru un copil care nu este sub 9 luni. Masa lui nu ar trebui să fie mai mult de 22 de kilograme. Intr-un set cu ciclu mai curat merge și o cască de protecție. Acesta poate fi instalat pe orice model ca și cu trunchiul, și fără ea.

Somnoros

 • Acest model este, de asemenea, creat din polipropilenă. Are o ajustare specială a unghiului de înclinare, care oferă un somn confortabil și de vacanță copil. În plus, puteți utiliza și vătămă convenabilă.
 • Somnoros este echipat cu catarame moi care asigură fixarea fiabilă, dar confortabilă a unui copil într-un scaun. Mecanismele moderne de ajustare și fixare vă permit să stabiliți un design în funcție de creșterea copilului.
 • Ergonomia scaunului este cel mai gândului, o persoană în procesul de mișcare nu va interfera cu spatele. În plus, modelul este produs cu un sistem de siguranță de trei puncte cu un suport durabil suplimentar. Greutatea maximă pentru produs este de 22 kilograme.

zâmbitoare

 • Această probă este echipată cu pași reglabili și cu centuri de siguranță. A ai airbag-urilor moi confortabile pentru confortul omului. Pentru a crea astfel de cicluri, polipropilenă hipoalergenă și sigură.
 • Scaunul Smiley este proiectat pentru copii peste 9 luni. Va fi capabil să vină pentru orice bicicletă ca un trunchi și fără ea. Este ambarcațiune ciclu de copii echipat cu un suport de montare cu încuietoare. Sistemul de fixare a produsului nu interferează cu cablurile responsabile pentru echipamentele de comutare.

Mângâiere

 • Scaun dedicat copiilor care are umeri curele catarame moi și confortabile. Acesta este echipat cu un sistem de blocare fiabil și durabil, care vă permite să înregistrați cu ușurință și de a instala un design pe o bicicletă.
 • Modelul CeRESS este caracterizat prin amortizare excelentă, care este prevăzută în detrimentul arcurilor speciale de sprijin. Sistemul de sisteme de închidere de ciclism nu interferează cu cablurile de schimbare în procesul de circulație. Treptele și centurile de siguranță posedă un mecanism de ajustare specială.
 • Mangaiati poate fi instalat aproape orice model de bicicletă. Ciclul produs curățat de polipropilenă hipoalergenic. Acest material este caracterizat prin proprietăți excelente de rezistență la umiditate. De asemenea, nu se teme de razele ultraviolete.

Zenit

 • Acest scaun pentru copii este cel mai adesea instalat pe trunchiul bicicletei (lățimea sa nu are mai mult de 180 de milimetri). Fixarea lui este rapidă. Scaunul în sine este eliberat împreună cu o căptușeală moale care asigură confortul maxim al copiilor atunci când se mișcă.
 • Modelul Zenith are o fixare cu bandă de siguranță în trei puncte. Este echipat cu un mecanism special pentru protejarea picioarelor și fixarea suplimentară a cadrului de biciclete. Pașii produsului pot fi ajustați cu ușurință de o singură mână.

Sărut siguranța

 • Un astfel de scaun este instalat pe scaunul bicicletei (diametrul țevii trebuie să fie de la 28 la 40 de milimetri). Complet cu un scaun, de asemenea, o cască de siguranță pentru copii. Greutatea totală a modelului este de 4 kilograme.
 • Scaunul are o căptușeală moale pentru comoditate. De asemenea, în setul puteți găsi cu eliberare rapidă de fixare pentru instalarea de mai curat ciclu, o protecție specială pentru picioarele copilului și un sistem de centuri de securitate în trei puncte.

Observator

 • scaun Astfel de copii o este instalat numai pe volanul unei biciclete (diametrul tubului de cadru, în același timp, ar trebui să fie de la 20 până la 28 de milimetri). Greutatea maximă care poate rezista la un astfel de scaun a este de numai aproximativ 15 de kilograme. Scaunul este echipat cu un sistem de centuri de securitate în trei puncte, care pot fi ușor de stabilit.
 • Acest model are o căptușeală moale pentru circulația confortabilă a copiilor. De asemenea, este disponibil și cu picioare reglabile pe înălțime și rapidă consumatoare de montare. OBSERVATOR se face cu ecran opțional windproof.

Fixare cicluri

Cele mai multe Hamax Ciclism Fixați din spate. Ele sunt ferm atașate nu numai la Seatpost, dar, de asemenea, la trunchi, în cazul în care este. Dar, în acest caz, ei vor trebui să achiziționeze separat un suport special cu un sistem de blocare.

Este posibil să se atașeze produsului la portbagaj numai dacă diametrul de aer este de la 28 până la 40 de milimetri.

Scaunul maxim pe scaun este de numai 22 kg.

Recomandări pentru alegerea

Înainte de achiziționarea ciclului curat Hamax, trebuie să acorde o atenție la unele lucruri. Asa de, Este necesar să se ia în considerare vârsta copilului. De regulă, astfel de produse sunt proiectate pentru copii nu se află sub 9 luni. Astfel de scaune, în viitor, pot fi ajustate ca adultul copil. Într-o vârstă mai tânără, copiii nu sunt mai bune pentru a transporta pe o bicicletă.

Fiți atenți la tipul de cyclers în sine. Acesta poate fi fie din față sau din spate. În primul caz, ciclistul va fi capabil să monitorizeze în mod constant copilul, dar, în același timp manevrabilitatea va fi mult mai rău.

Atunci când alegeți o bicicletă scaunul din spate poate salva o bună manevrabilitate. Dar, în același timp, biciclistul nu se poate vedea biciclistului.

Astfel de modele moderne observate face întotdeauna cu mijloace speciale de fixare și de protecție, astfel încât copiii pot fi calm în ele.

Atunci când alegeți, uita-te la materialul din care este fabricat produsul. Aproape toate scaunele de model Hamax do Din seif pentru o persoană din polipropilenă. Este opțiunea optimă pentru copil, deoarece nu cauzează reacții alergice la copii și nu creează alte inconveniente.

sa nu uiti asta Este mai bine pentru a ridica probe, cu un spate ridicat și cu protecție laterală solidă. În caz de cădere o bicicletă, acest design va permite să protejeze pe deplin copilul din cauza rănilor.

O optiune excelenta va fi scaunele cu o gaură suplimentară făcută în corpul produsului. Aceasta va asigura aerisirea structurii. Mai ales această opțiune va fi convenabil pentru vreme caldă.

Nu uita asta Este mai bine să achiziționeze scaune pentru biciclete, cu un spate reglabil. În acest caz, se pot descompune cu ușurință și fixați-l astfel încât copilul să se pot relaxa pe deplin în aer curat.

Revizuirea Cycressed Hamax vedea videoclipul următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: