Jaguar Biciclete: Prezentare generală a modelului și secrete de alegere

Jaguar Biciclete: Prezentare generală a modelului și secrete de alegere

Alegerea unei biciclete pentru un copil, să acorde o atenție deosebită designului luminos – calitatea produsului este mult mai importantă. Siguranța și fiabilitatea depind de tipul de construcție destinat unui ciclist de vârstă din beton. Astfel, modelele eficiente și atractive pentru copii oferă Jaguar.

Particularități

Producția este organizată în Taiwan. Cazurile copiilor sunt disponibile folosind metale de înaltă calitate – Numai astfel încât să puteți obține un rezultat fiabil și durabil. Utilizarea unei copii este posibilă mai mult de 10 ani. Acesta este Jaguar Bike va fi un vehicul pentru frații și surorile mai tineri și superioare în familie.

Dacă modelul este conceput pentru un copil de până la 5 ani, acesta are un stilou principal principal, datorită căruia mama sau tata va putea controla acțiunile unui tânăr călăreț. Ulterior, finalizarea călătoriei pe bicicleta unei copii, un copil va învăța să călătorească fără probleme de a merge la un adolescent sau un model adult.

Atrageți copiii și coșurile echipate cu biciclete pentru copii Jaguar – puteți să vă transportați jucăriile preferate. Pentru a proteja împotriva soarelui, este prevăzut un vizor și majoritatea copiilor ca un design luminos de biciclete.

Soiuri

Clasificarea modelelor pentru copii Jaguar poate fi în vârstă. Există modele destinate copiilorde la 9 luni la doi ani. Aceste opțiuni cu 3 roți sunt mai probabil ca o înlocuire cu cărucioare cu drepturi depline decât o bicicletă completă. Deși la această vârstă, copilul va fi capabil să se obișnuiască cu aterizarea și să prindă principiul mecanismului, care este util în viitor când călărește pe o copie mai mare.

Ca și în gama de modele, opțiunile pentru băieți sunt de 1,5-5 ani. Aceste versiuni au posibilitatea de a regla șaua în înălțime, deoarece copilul de la această vârstă crește foarte repede. Există un stilou părinte. Eliberarea unei astfel de unități din părțile inutile, obținem un triciclu cu drepturi depline, pe care un copil de 3 ani va putea să călătorească independent.

Modelele concepute pentru cicliști 5-8 ani sunt cu 4 roți, dimensiunea roții de 14-16 inci. Două roți suplimentare din spate sunt ușor de desfășurat de îndată ce copilul începe să se simtă încrezător atunci când călărește o bicicletă.

În ultima categorie include modele de adolescenți. Acestea sunt echipate cu o șaua și volanul. Avantajul unor astfel de opțiuni este versatilitatea, deoarece acestea sunt rezistente la greutatea de până la 90 kg, ceea ce înseamnă că unitatea poate fi utilizată și o persoană adultă.

in afara de asta, Toate versiunile diferă în design. Printre nuanțele propuse se găsesc atât culori strălucitoare strălucitoare, cum ar fi roșu, fulger, portocaliu, albastru, atât de solid și neutru – alb, negru, maro.

Cum de a alege?

Alegerea unei biciclete pentru un copil, Principalul criteriu este creșterea unui ciclist tânăr. Deci, pentru băieți cu o creștere de 80-100 cm, se recomandă selectarea modelelor cu roți de 12 inch. Un copil cultivat la 90-110 cm va fi confortabil să se simtă pe o bicicletă cu roți de 14 inci. Roțile de 16 inci sunt potrivite pentru băieți cu o creștere de 100-120 cm și 18 inci – pentru călăreți de la 110 la 130 cm.

Dacă într-un adolescent 120-140 cm, dați preferință modelelor cu roți de 20 de inci și un elev de școală cu 130-150 cm, acesta va fi convenabil pe roțile de 24 de centimetri. Dacă creșterea copilului a depășit 150 cm, atunci este mai bine să selectați un model pentru adulți.

În plus, încercați să alegeți opțiunile care dau posibilitatea de a ajusta înălțimea volanului și șaua – copiii cresc rapid, iar această caracteristică va fi foarte utilă pe tot parcursul vieții bicicletei. Asigurați-vă că pentru a lua viitorul proprietar cu tine la magazin – lasă-l să fie la bicicletă și să încerce să se răsucească pedale. Asigurați-vă că se apasă pe pedala întregului picioare, picioarele ajung la pedale în poziția îndreptată și când întoarcerea nu atinge volanul.

Asigurați-vă că modelul are o protecție fiabilă a lanțului – va salva îmbrăcămintea copilului de a intra în lanț și va preveni rănirea. Mai mult buget este opțiunile cu un cadru din oțel, dar versiunile din aluminiu se disting prin greutatea redusă, ceea ce este mai convenabil pentru un ciclist mic.

Este mai bine să abandonați bicicletele cu mai multe viteze atunci când alegeți un model pentru un copil de până la 10 ani – la această vârstă, călărețul este încă dificil de a comuta transferul și monitorizează simultan drumul.

Gama

Alegerea unei biciclete pentru un copil, acordați atenție mai multor modele reale Jaguar.

MS-0569

Acesta este un triciclu pentru copii de la 9 luni. Pentru fete, o probă este oferită în roșu și există opțiuni universale de la doi ani în culori albastre, verzi și albastre. Sarcina maximă posibilă – 35 kg. Practic, modelul este fabricat din material plastic ușor. Pentru o funcționare convenabil, rama are un design ușor și o șa confortabilă, cu un spate. Scaunul și volanul reglat în înălțime. Design-ul este echipat cu un mâner special care controlează roata din față.

Jaguar MS-0737

O altă opțiune cu 3 roți concepute pentru copii de la 10 luni la doi ani. Pentru a proteja împotriva vântului, modelul este echipat cu o marchiză. O bucurie specială de cicliști mici oferi un buton de muzică de lumină și un coș în care poate transporta jucării pentru copii. Părinții din acest model apreciază prezența unui mâner de control, jantă de siguranță și o grilă, capacitatea de a ajusta șa și prezența unui footboard. Copiere Culoare – Maro.

MS-A182 ALU

Acest model cu patru roți este prevăzut pentru varsta inaintata – 5-8 ani. Instrumente simple, bicicleta se transformă rapid într-o opțiune pe două roți. Dimensiune pneuri – 18 inch. Datorită cadrului de aluminiu, masa de biciclete este facilitată. Avantajele sunt, de asemenea, anvelope și capacitatea de a ajusta rapid scaunului înălțime.

Copiii în management ca o frână de picior și cataphoths reflectorizante, și părinții sărbători de protecție a lanțului și aluminiu difuzoare bune, care transportă direcției. Cumpărători, atrage un design luminos: modelul este oferit în roșu, salată sau de culoare argintie. Sarcina maximă – 50 kg.

MS-A202 ALU

Populare pe două roți pentru adolescenți 6-11 ani. dimensiunea roții este de 20 inch. Masa este redusă datorită cadrului din aluminiu. Scaunul este ușor reglabil în înălțime. fiabilitate Managementul este asigurat de prezența anterioare frânelor manuale și spate picior. Precum și operarea este mulțumită convenabil la înălțime reglabilă. Există o roată din față cu eliberare rapidă. Circuitul de protecție este realizat din material plastic, de asemenea, o atenție atras cataphoths reflectorizante.

Jaguar o revizuire de biciclete cu trei roți Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: