Mașini de curățat lanț de biciclete: Descriere, Selecție și Sfaturi de operare

Mașini de curățat lanț de biciclete: Descriere, Selecție și Sfaturi de operare

Datorită influențelor fizice și meteorologice exterioare, lanțul de ciclism este susceptibil la uzură și uzură rapidă. Preveniți problemele cu acest element și transportul în general vor ajuta mașina de curățare a lanțului de biciclete.

Descrierea dispozitivului

Dispozitivul, cunoscut sub numele de Circuit Cleaner, este de obicei inclus într-un set special de îngrijire a bicicletelor, împreună cu o racletă pentru curățarea unei casete și o perie. Obișnuit, Dispozitivul este fabricat din material polimeric și echipat cu aceleași unelte de plastic. Mânerul este atașat la mașină pentru confort atunci când este utilizat și blocarea îl menține într-o poziție închisă în timpul întregului proces de curățare.

Când mânerul este îndepărtat, dispozitivul poate fi deschis și vedeți câteva unelte cu perii atașate la ele. În timpul funcționării, lanțul este strâns fixat și imobilizat prin proeminențe pe capac. Unitatea este pliabil – acest lucru se face, astfel că, după lucrul acesta poate fi eliminate imediat poluării.

Desigur, curățarea se efectuează la lubrifiere. În ceea ce privește dispozitivele de curățare, un instrument ciclist poate deveni o perie obișnuită pentru dinți, dens și materiale inutile curat sau mașină de curățare.

Unii cred că se poate face fără acest dispozitiv, cu toate acestea, arată practica că dispozitivul are mai multe avantaje semnificative:

 • curățare merge mult mai rapid+
 • Mâinile rămân curate+
 • lanț nu decolare+
 • Folosirea desenului sau modelului nu implică dificultăți+
 • Puteți salva pe achiziționarea de lubrifianți și uleiuri.

Dezavantajul dispozitivului este necesară curățarea după utilizare și costul relativ ridicat al unor modele, în plus, nu purifica stelele. Dar există deficiențe cu privire la acest lucru cu beneficiile evidente ale mașinii.

Tipuri de modele

Astăzi puteți alege un lanț al oricărei categorii de prețuri, configurare și design.

 • Cel mai ieftin este dispozitivul C & L. În ciuda faptului că este de aproximativ 500-600 p., Modelul are anumite avantaje: Demontarea lanțului nu este necesară, curățarea trece rapid, dispozitivul este ușor de utilizat și dezasamblat. Cu toate acestea, materialul de fabricație frunze mult de dorit și în timpul fluxului de lucru, unitatea se rasează unitatea.
 • Modelul de mână cu bicicleta YC-79 – un produs mai bun cu același principiu de lucru. Avantaje – unelte pliabile care sunt confortabile de clătire. A minusurilor – înlocuirea frecventă a glandei de la cauciucul de spumă susceptibilă la abraziunea rapidă. Perii pot fi, de asemenea, înlocuite, dar pe baza prețului mai ușor de cumpărat un alt dispozitiv. Modificarea costă aproximativ 1200 p.
 • Mai scump, și, fără îndoială, o opțiune calitativă – Super instrumente de biciclete. Mașina cu grijă adecvată este proiectat pentru funcționarea pe termen lung, are role solide, un screper suplimentar și o perie sunt în set. În cazul acestui model, chips-uri și fisuri sunt excluse, și, în general, este demn de atenție. Cu toate acestea, valoarea sa este mult mai mare – aproximativ 1800 p.
 • Mașină de lanț Modelul Pedro Este un dispozitiv din clasa premium, are cel mai mare rating, printre alte structuri datorită calității cauzei și detalii. Kit-ul include o perie și o compoziție specială de curățare. În această adaptare există mai mult de 100 de role, astfel încât curățarea este extrem de profundă și uniformă. În plus, aparatul nu trebuie să fie păstrate în timpul fluxului de lucru.

În ciuda prețurilor (2300 p.), Acest dispozitiv se bucură de cerere mare. Judecând după comentarii, chiar și unitatea utilizată, care pot fi cumpărate în magazin comision, este mult mai fiabile și practice decât altele, noi modele.

Cum se utilizează

Lanțul este extrem de necesară atunci când din anumite motive, circuitul nu poate fi îndepărtat, și curățați elementul manual nu este prea convenabil.

Aparatul este destul de simplu de utilizat:

 • Necesitatea de a deschide capacul+
 • Luați mașina la partea de jos a lanțului, concentrându-se pe canelurile în cazul și link-uri+
 • închideți capacul, datorită căruia elementul va fi fixat bine+
 • Umpleți baia cu un agent de curățare+
 • Masca mașină pentru cadru+
 • Setați mișcarea de lanț cu pedale.

În același timp, lanțul va trece prin uneltele cu perii și, treptat, liber de poluare. Cu cât mai des este de a efectua această procedură, cu atât mai puțin timp va ocupa.

Sfaturi pentru alegerea și operarea

Principala îngrijire regulată a lanțului de ciclism constă în două operații – ungere și purificare. În primul rând, elementul important este curățat folosind mijloace ca un Lithol sau SOLIDOL, care este în casa fiecărui șofer. Gătitul în lubrifiant de fierbere este permisă, dar uleiul de motor nu este mai bine să utilizați, deoarece se transformă într-o emulsie, și apoi într-o substanță de creștere a durității, o astfel de compoziție nu va duce doar la și mai mare lipirea murdărie, dar, de asemenea, poate deteriora mecanismul de biciclete.

Inclus cu o mașină de scris, de regulă, merge un detergent, Dar se termină repede, atât de multe folosi alte compoziții de degresare, cum ar fi benzina, kerosen și white spirit. În cazul în care dispozitivul este ieftin, din plastic de slabă calitate poate fi folosit pentru fabricarea sa. Ca urmare, atunci când lătratul aceeași benzină, este capabil să dizolve corpul dispozitivului.

Deci, este mai bine să cumpere unelte speciale pentru curățarea și spălarea fosta compoziție, care sunt produse în diferite forme – lichid și aerosoli, dar este necesar să le utilizeze cu precauție, încercând să prevină alte detalii pentru biciclete.

Bicicliștii cu experiență care știu cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru transport, vă sfătuim să spălați poluarea simplă cu apă obișnuită, adăugând la ea înseamnă pentru spălat vase sau distribuie un săpun nechibzuit.

Pentru a face spălarea calitativ, Puteți procesa legăturile din lanțul universal de preparare a aerosolului WD-40 sau lubrifiant siliconic în avans, Timelines materiale de protecție Prepress și rotor. Este de asemenea important ca lanțul este curat și complet uscate înainte de lubrifiere.

În ceea ce privește selecția mașinii, există o singură recomandare – încercați să achiziționați un produs de înaltă calitate. În dispozitive ieftine, perii de contact cu suprafața de link-uri nu este prea carnated, dar o mașină bună poate face față chiar și cu poluare puternică. Ei bine, desigur, este necesar să se refere la un astfel de dispozitiv a și păstrați-l curat.

Mașină pentru spălarea și curățarea lanțului de ciclism – util și dispozitiv practic. În ciuda faptului că unii consideră inutile, adversarii lor au o opinie diferită – în curtea secolului XXI, iar dispozitivul permite procedura necesară pentru a fi cel mai civilizat mod de.

Masina de test pentru a curăța aspectul lanțului de ciclism următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: