Pliante biciclete electrice: cele mai bune modele și recomandări pentru alegerea

Pliante biciclete electrice: cele mai bune modele și recomandări pentru alegerea

Biciclete electrice în fiecare an sunt din ce în ce în ce mai populare. Mai ales în cerere, în modelul nostru de timp echipat cu un mecanism de pliere. Aceasta tehnica este la fel de convenabil și în timpul funcționării, și în depozit. În acest articol vom ajunge mai aproape cu bicicletele electrice și de a afla modul în care acestea ar trebui să fie alese corect.

Particularități

Dispozitivele electrice moderne se bucură în cerere. Ele sunt prezentate într-un sortiment mare. Fiecare consumator are capacitatea de a găsi un model ideal, cu toate caracteristicile și caracteristicile necesare.

Prin ea însăși, opțiunea este electrică biciclete standard, care este condus datorită funcționării motorului electric. În același timp, poate fi folosit puterea musculară a biciclistului. Puteți călători pe un dispozitiv similar numai în detrimentul ultimei.

Bicicletele electrice constau din aceste părți principale:

 • Motor electric+
 • Baterie+
 • Controler responsabil pentru gestionarea+
 • Dispozitive de control al modului de viteză+
 • Dispozitive suplimentare în funcție de model și configurație.

Bicicleta electrică modernă este un tip de transport care poate fi utilizat nu numai adulților, ci și copii. Sortimentul acestor dispozitive este imens. Ele conțin motoare diferite cu putere diferită, diverse opțiuni. Puterea bateriei variază, de asemenea,.

Desenele de acest tip au o mulțime de avantaje în comparație cu bicicletele clasice care nu au în motorul lor. Aceasta este soluția perfectă pentru persoanele care iubesc să călătorească confort, dar care nu vor să răsucească în mod constant pedalele. Modelele modelului electric nu au un impact negativ asupra mediului, care nu se poate spune despre motorete, motociclete sau majoritatea mașinilor. Acesta este motivul pentru mulți oameni care au grija de ecologie alege acest tip de transport.

Avantaje și dezavantaje

Bicicleta electrică este un adevărat miracol al tehnologiei. El are o mulțime de calități pozitive care o fac în cerere și relevante în timpul nostru. Vom fi familiarizați cu lista de avantaje ale acestor mijloace de transport.

 • Pe o astfel de biciclete a, este posibil să se depășească distanțele vioi impresionante, fără a aplica eforturi mari. Ritmul pe aceste dispozitive pot merge mult fără oboseală.
 • Chiar dacă traseul este nu numai mult timp, dar, de asemenea, complexe, complicate, biciclete electrice va permite în continuare să-l depășească fără probleme.
 • În cazul în care bateria din produsul așezat brusc în jos, aceasta nu va însemna că mișcarea suplimentară nu va fi posibilă. Într-o astfel de situație, plimbări pot merge mai departe, dar deja „pe pedale”.
 • Bicicletele electrice pliante sunt făcute în lumină ușoară, astfel încât acestea sunt foarte confortabile de transportat.
 • Puteți încărca bateria cu o unitate electrică de la o rețea de energie electrică de origine obișnuită – echipamentul special nu va trebui să cumpere.
 • Electrobike – Transportul ecologic.
 • Acest tip de transport nu este necesar să se înregistreze. Pentru a primi permisul de conducere nu este necesar, de asemenea, că va simplifica vizibil funcționarea produsului în cauză.
 • Bicicletele electrice demonstrează o mare practic că mulți dintre proprietarii lor remarcat.
 • Probleme speciale cu depozitarea acestor mijloace de transport nu se produce. Modelul Folding poate fi depozitat în mod liber chiar și într-un apartament mic oraș. Pentru un design pliat se dovedește a găsi un loc de pretutindeni.
 • Bicicletele electrice sunt prezentate într-o gamă largă. Puteți alege un model de diferite costuri, putere și configurare. Piața înrădăcinat mai multe branduri mari producătoare de bune, produse durabile, care sa dovedit în mod exclusiv pozitiv.

Beneficiile biciclete, cu o mulțime de motor, dar nu a costat și fără defecte. Este important să vă familiarizați cu ei înainte de graba la magazin pentru a cumpăra un astfel de produs de:

 • Design-ul acestui tip de transport în îngrijire și întreținere vor fi mai complexe decât în ​​cazul bicicletelor clasice, fără un motor+
 • Electrobikes sunt mai scumpe decât bicicletele simple+
 • Nu va fi un timp considerabil încărcarea bateriei+
 • Durata de viață a bateriei acestor biciclete nu este foarte durabil+
 • În condițiile de teren accidentat, nu va fi capabil de a conduce într-o astfel de biciclete un.

Toate bune sunt specificate și părțile rele sugerează că electrobics moderne sunt mijloacele optime de transport pentru rutele urbane. Pe ei o persoană poate depăși fără probleme zeci de kilometri în fiecare zi, nu fotografiați în blocaje de trafic și nu poluează mediul înconjurător.

Vizualizări

Mai multe subspecii de electrobics pliante. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici și proprietăți distinctive. Produsele se disting prin multe calități.

 • Prin asamblare. Bicicleta electrică poate fi asamblată în condiții de fabrică sau în meșteșuguri din materiale și seturi speciale. Modelele seriale sunt bune deoarece designul lor este proiectat cu greutatea și caracteristicile echipamentelor electrice suplimentare. În cazul în care transportul a fost colectat de la seturi de conversie, va costa mult mai ieftin, iar utilizatorul va fi capabil să-l modifice, la discreția sa.
 • După tipul de construcție. Nu numai pliere convenabil, dar, de asemenea, biciclete obișnuite, în care nu este prevăzut mecanismul de pliere.

Electrobițele și locația diferă în modul în care sunt permise să le exploateze. Selectați următoarele soiuri.

 • Munte. Bicicleta electrică a tipului specificat este concepută pentru funcționarea în condiții extreme. Acesta poate conduce pe drumuri cu o diferență de înălțime vizibilă, precum și off-road. Bicicletele de pliere de munte pot rezista la sarcini maxime.

Acesta este unul dintre cele mai scumpe copii în comparație cu celelalte soiuri de electrobici.

 • Autostradă. Bicicletele electrice de pliere legate de această categorie sunt echipate cu o baterie foarte puternică, care mărește kilometrajul de la singura încărcare completă.

 • Grupasjazhir. Model de design bun și puternic. Proiectat nu numai pentru cea mai confortabilă și confortabilă plimbare, dar și pentru transportul diferitelor bunuri.

 • Urban. Una dintre cele mai populare și mai răspândite soiuri. Electricii urbani se deosebesc de dimensiuni mici, o mică masă. Ele sunt făcute în mod specific pentru călătorii în jurul orașului.

Dezastre biciclete electrice și pe locul în care motorul este fixat.

 • la distanta. Astfel de motoare sunt fixate pe cadrul structurii. În principal pentru acest tip de adresă de prindere atunci când auto-asamblarea de biciclete. Aceasta este o opțiune mai puțin eficientă decât motorul roți, deoarece transmite cuplul prin lanțul de transmisie.

 • Motor pe pneuri. subspecie larg raspandita motor elektrobayka. Acesta este clasificat în funcție, dacă roata dințată.

Există elektrobayka bucșă cu motoreductoare. Ele sunt mici și au o greutate mai mică decât o copie fără angrenaj. Elektrobayka prevăzut cu o parte, nu sunt cel mai rapid, sunt scumpe, și în nivelul de fiabilitate a motoarelor inferioare cu acționare directă.

Bicicletele electrice sunt echipate cu motoare și bucșe fără angrenaj. Ele sunt durabile, deoarece piesele în mișcare în ele nu sunt în contact unul cu celălalt.

Cu o astfel de componentă o bicicletă poate apela o viteză mai mare.

Gama

Într-o gama larga de biciclete electrice pot fi „pierdut“. Experții recomandă să acorde prioritate numai de design de marcă de înaltă calitate. Vom analiza un rating mic al celor mai bune meserii electrice de la mărci renumite.

 • Polar PBK 2001sl. Deschide prezentarea generală dintre cele mai bune electricieni Acest aparat chinezesc cu jante de 20 inch, suspensie rigidă și un design destul de. În stare pliată, Polar PBK 2001sl dobândește mini formatul și nu depășește dimensiunile roților cu șaua. Modelul este bine protejat de contaminanți în plus, este o umiditate-dovada.

 • Elbike Galant Vip. Dispozitiv de bicycred intern, care arată în sine foarte convenabil pentru rideri de orice sexualitate si diferite grupe de vârstă. Acesta are un plus sub forma unui afișaj LSD pe panoul de comandă.

Acesta costă produsul este scump, dar proprietarii săi susțin că prețul este destul de justificat – designul este gândit la cel mai mic detaliu, există o bună și o baterie puternică, designul elegant este caracteristic.

 • VOLTECO intro 500W. Dispozitivul din Coreea de Sud cu o baterie reîncărcabilă ascunsă în cadru. Modelul este conceput pentru funcționarea activă. Are un motor de mare putere (500 W). Foarte convenabil atunci când conduceți, are o furcă telescopică cu amortizoare de șocuri.

 • Shulz e-goa. Modelul 2018 nu pierde popularitate astăzi. Producator de tara: Rusia. Deprecierea în model nu este furnizată, deci este mai ușoară și are un preț democratic.

 • Xdevice xbiciclu 14. Bicicleta a fost dezvoltată cu accent pe compactitate și portabilitate. Se mândrește cu o calitate minunată a bateriei. În design există roți gonflabile. Utilizatorii vă plac prezența sistemelor de frânare pe discuri pe două roți, precum și un mecanism de pliere.

 • Myatu hibrid 26 250w. Filiala electrică chineză cu 2 suspensie. Diferită cu o parte de direcție a unei structuri speciale. Acesta este produsul optim pentru plimbări care așteaptă încredere în contactul roților cu un costisitor.

 • Hoverbot CB-8 Optimus. legare ciclu chinez, celebru pentru conducere. Este simplu și confortabil. Ideal pentru un călăreț novice. Are o greutate de numai 24 kg. Acesta poate fi nestingherit rola cu o singură mână, fără a face eforturi mari. Utilizați-l convenabil atât pentru femei și bărbați.

 • Xiaomi Qicycle EF1. O altă biciclete din China, cu un motor electric, care alege cel mai adesea un reprezentant etaj echitabil. Costumele de produse utilizatorilor de diferite complexe. design la modă, urban.

Scaunul vizual este situat la mare altitudine, dar atunci când aterizare, această impresie este disipată – bicicleta este foarte convenabil în excursii.

 • Cyberbike Fat 500W. biciclete pliante american care are un design brutal. Există cauciucuri groase. Modelul depășește cu ușurință orice suprafață vrac – poate fi nisip, și iarbă, și zăpadă.

 • Airwheel R3. Modelul din China. Compact biciclete. Este convenabil și stocat, și transport. Are un cadru solid, dar ușor din aluminiu. Cea mai mare parte a revizuirilor despre această bicicletă pozitivă.

Cum de a alege?

Înainte de a cumpăra un electrician, ar trebui să fie rezolvată pentru tine, cât de exact intenționezi să o folosești, pentru care locații la plimbare, ce viteză doriți să vă dezvoltați, este greutatea importantă. Numai după aceea puteți merge la magazin pentru a găsi copia optimă.

 • Dacă rupe transportul de la etajele superioare, fără ajutorul ascensorului, atunci ar trebui să alegeți opțiuni mai ușor.
 • Pentru depozitare în condițiile apartamentului este necesar să alegeți un model pliabil, care în starea pliată devine cel mai compact și nu necesită spațiu excesiv.
 • Dacă doriți să utilizați bicicleta în condiții extreme sau să călătoriți la viteze mari, atunci ar trebui să alegeți tipurile corespunzătoare – munte, autostradă. Dacă aveți nevoie de o bicicletă numai pentru mersul în oraș, excursii de călătorie și de cumpărături, atunci versiunea urbană standard este, de asemenea, potrivit.
 • Dacă doriți să călărească în timpul iernii în timpul iernii, trebuie să selectați un model cu un dispozitiv de protecție adecvat și diametrul roților. Nu se recomandă să funcționeze în sezonul de iarnă de proiectare, care nu se calculează.
 • Testați o bicicletă înainte de cumpărare. Dispozitivul trebuie să fie cât mai confortabil și confortabil pentru tine.
 • Verificați calitatea de asamblare de calitate. Motocicleta trebuie să fie asamblate „la excelent“ – nici backlash, nici scartaie, nici o deteriorare a desenelor și modelelor sale ar trebui să fie. Verificați serviceability mecanismului de pliere și funcționarea tuturor sistemelor disponibile.
 • Alegeți produse de înaltă calitate de marcă. Ea se poate face cel mai scump, dar va servi mai mult, și va fi garantată cu ea.

Prezentare generală a pliere biciclete electrice Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: