Pro, minusuri și cele mai bune modele de scutere globale

Pro, minusuri și cele mai bune modele de scutere globale

Siguranța și ușurința de management au făcut un scuter cu unul dintre cele mai populare vehicule la copii și adulți. O gamă variată de modele vă permite să alegeți un astfel de vehicul pentru orice categorie de vârstă prin preferințe individuale.

producătorii francezi de marcă scutere Globber asigurat ferm poziția de lideri de vânzări pe piața rusă.

Aceste produse sunt populare datorită combinației de ergonomie, ușurință în utilizare, siguranță și design modern elegant.

Și toate acestea pe bază Dezvoltarea de înaltă calitate și funcționalitate ridicată.

Care este beneficiul pentru un copil

Master Scooterul este util la orice vârstă. Începeți să învățați să călătoriți la acest transport de la 1 an. Modelele companiei GlBber sunt proiectate pentru copii de la un an și mai în vârstă. Indiferent de vârsta și nivelul de formare fizică, cumpărarea unui scuter este necesară și importantă.

Călăria pe ea este mult mai sigură decât o bicicletă sau skateboard. Riscul este rănit minimizat. În plus, scuterul are astfel de avantaje:

 • Abilitatea de a dezvolta coordonarea mișcărilor copiilor+
 • Consolidarea mușchilor și mâinilor picioarelor+
 • Învățați să vă gestionați propriul corp+
 • Cunoașterea regulilor de trafic+
 • Dezvoltarea sistemelor respiratorii și cardiovasculare+
 • Oferind o bună dispoziție.

Despre marca

Dezvoltarea acestor vehicule se desfășoară în Franța, iar producția de scutere are loc în China. Această soluție face disponibilă de înaltă calitate la un preț pentru mulți. În 2016, compania a fost remarcată ca lider absolut în rândul producătorilor de bunuri pentru copiii de vârstă preșcolară.

Părinții preferă acest produs Pentru idei de securitate, practice și inovatoare. Glumbber Scooter este un produs neobișnuit.

Marca produce scutere tradiționale cu 2 roți, dar modelele transformatoare pentru copii au primit popularitate specială.

Copiii și adulții au evaluat modele cu 2 roți echipate cu scaun pentru copii. Astfel de modele vă permit să transformați un scuter standard într-o armură convenabilă, combinând funcțiile de scuter și biciclete. Dezvoltatorii companiei Glumbber au transformat acest tip popular de transport la un vehicul accesibil pentru cel mai mic. Abia copilul va învăța să stea în mod sustent și să păstreze echilibrul, îl puteți purta pe un transformator sălbatic cu un loc.

Avantaje

Ideile inovatoare încorporate în scuterele globale sunt fabricate în diferite variante potrivite pentru toate grupele de vârstă. Cele mai populare modele pentru mici. Această firmă este specializată în evoluții unice, iar produsele sale sunt impecabile din cauza confortului și siguranței.

Citește mai mult  biciclete Shulz: Cele mai bune modele, selecție și funcționare sfaturi

În comparație cu alte branduri globale venerate, scuterele Globber au o serie de beneficii.

 • Design modern și elegant.
 • Disponibilitatea unui mâner telescopic confortabil pentru deplasarea pe un scuter adult.
 • Mecanism echipament pentru blocarea roților din față pentru o plimbare mai sigură a copilului. Stopor elimină riscul de a cădea o parte după întoarcere.
 • Suprafață platformă non-alunecare și cauciuc. Picioarele copilului nu alunecă de pe punte.
 • Platformă din plastic din oțel armat, caracterizată prin rezistență ridicată.
 • Abilitatea de a reglementa parametrii principali pentru creșterea copilului.
 • Mâinile aranjate confortabil pe mânerele de latex extinse.
 • Fixarea fiabilă a clemei în formă pliată.
 • Stabilitatea crescută a modelelor cu 3 roți.
 • Controlul comodității.
 • Disponibilitatea frânelor fiabile și sensibile.
 • Transport Folding este ușor de ori și se descompun.
 • garanție de calitate pentru o durată lungă de viață.

Principalele caracteristici tehnice

Toate modelele de scutere acestei firme franceze sunt de înaltă calitate și caracteristici care să le permită să rămână în starea de cele mai bune. scutere Globber se disting prin astfel de caracteristici:

 • În formă de T mâner cu capacitatea de a regla creșterea utilizator+
 • platformă durabilă poziționată scăzut acoperită cu material cauciucat+
 • Pentru roți, poliuretan de înaltă calitate, a redus de zgomot în procesul de circulație+
 • rulmenți ABEC de mare viteză construite în roțile din față pentru un control convenabil scuter+
 • capac special roata din spate pentru o mai mare rezistență+
 • frână pe termen lung pentru frânarea în condiții de siguranță și confortabil+
 • Fixarea volanului pe platforma de pe transformarea sistemului de prevenire a+
 • mânere lungi confortabile.

Cu trei roți modele

Transformatoare proiectate Pentru grupul de vârstă de la 1 an la 6 ani. Două roți mari sunt situate în față și una mai mică – spate. Scooterul din această opțiune este transformat și crește împreună cu tânărul său proprietar.

De la catal, se transformă treptat într-un drift de duș și în timp și într-un scuter cu drepturi depline.

Deci, un crumb de un an are ocazia să se plimbe ca adult. Caracteristicile caracteristice ale modelelor cu trei roți demonstrează revizuirea GLOBBER GRATUIT.

CA Y-CAOO GLOBBER GRATUIT MY GRATUIT

Acest scooter este numit și un transformator sau „4 în 1”. Acesta este un set de închiriere pentru un copil și un scuter clasic. Model favorabil ca o achiziție. Are multe premii pentru o calitate superioară, ergonomie, luând în considerare nevoile copilului. Dezvoltarea sunt angajate în designeri folosind recomandările specialiștilor în fiziologia copiilor. Această opțiune contribuie perfect la dezvoltarea fizică a copiilor.

Citește mai mult  Voshorta: argumente pro și contra, specii, alegere

Acesta este cel mai popular model din lume. Un mare cadou pentru un copil în vârstă de la un an, care va fi util pentru el timp de cinci ani. În acest transformator de economisire cu 3 roți, confortul cel mai atent este combinat cu un design frumos. Roata din spate luminos, acoperirea tuturor pieselor metalice cu o acoperire specială de aluminiu cu textura mată.

Y-Scoo Glober Free My este lansat în diferite soluții de culoare, care vă permite să găsiți modelul dorit în preferințele dvs. Ședința ergonomică pe un sef poate fi instalată în două poziții care sunt ușor schimbate, în funcție de vârsta copilului. Scooterul are 3 transformări: într-un bancher, picurare și scooter.

Prin urmare, va deveni utilă atât pentru divertisment, cât și pentru dezvoltarea fizică pentru copiii din categoria de la an la 6 ani. Calitatea nivelului înalt cu forța structurii și designul frumos și neobișnuit a transformat acest model într-unul dintre cele mai populare printre scuterele pentru copii.

Y-Scoo GLOBBER TITANIUM

Din primul an de viata, copilul este deja de învățare pentru a sorta cu picioarele în timp ce țineți mâna roata. Pat își exercită aptitudinile necesare pentru a menține echilibrul și propria lor corp. Deja la o vârstă fragedă, el devine posibilitatea să se deplaseze în mod autonom pe scuter ca un al doilea tur.

Pe stradă, merg la distanțe lungi, părinții pot folosi suportul pentru picioare și transporta copilul, de conducere un scuter printr-un mâner confortabil. Acest element de design poate fi utilizat în 4 poziții, care vă permite să-l ajustați printr-o creștere a unui adult. Datorită scaunului confortabil, copilul nu va primi nici obosit, cu o călătorie lungă. Suportul pentru picioare protejează picioarele copil. Modelele de vară sedimente rezista la încărcare de până la 20 kg.

TM Globber este gândit pentru confortul și siguranța copiilor. Transformarea foggling într-un călăreț ușor și doar. Pentru aceasta nu este nevoie de nici un dispozitive suplimentare. Fără probleme, scaunul este îndepărtat, transformând o închiriere într-un scuter cu drepturi depline, pe măsură ce copilul crește. Acest model poate fi utilizat până la 6 ani sau înainte de a ajunge la greutatea copilului 50 kg.

Opțiuni cu două roți

Astfel de scutere TM GLOBBER Classic Forma. Dar din produsele altor firme, ele se disting prin asamblare de înaltă calitate și materiale excelente. Designerii au folosit cele mai înalte detalii de calitate și au aplicat idei inovatoare în design. Toate modelele ajustabile.

Aceste scutere pot rezista la greutate de până la 100 kg și sunt concepute pentru a utiliza nu numai tineri, ci și bicicliștii adulți.

Produsul în sine cântărește doar 2,5 kg, ceea ce face ușor să gestioneze cu ea chiar și un copil mic. Modelele sunt lansate în diferite culori pentru a ridica un scuter la gustul lor toți cumpărătorii.

Citește mai mult  Giroscuriști mari: Caracteristici și revizuirea modelelor

Trickberry Glumber GS 540

Modelul pentru cunoscători de o plimbare extremă cu vârsta de 8 ani și mai în vârstă. Roți cu un diametru de 100 mm. Încărcarea admisă pe punte la 100 kg. A terminat două cârlige. Jantele de aluminiu de roți cu 6 spițe. Viol de direcție în formă de oțel, întărit cu un jumper. Plugul de oțel, Infrasuri gofrate din cauciuc pe mânere. Toate pentru comoditatea de a efectua elemente complicate.

Electrosocat GlBber One K e-motion 30

Scutere puternică, inovatoare și de viteză cu unitate electrică. Optimal pentru adolescenți de la 14 ani și de cântărire adultă de până la 100 kg. Dezvoltă viteza de până la 25 km / h cu diametrul roții de 8 inci, echivalent cu 20.32 cm. Motorul ușor în roata din față și în spate, sunt furnizate jante metalice și cauciuc solid de înaltă calitate. Motorul începe cu o pedală presată netedă pe partea din față a punții de aluminiu.

Cartelă și Card BMS – nu toate avantajele acestui model. Comoditate este asta Pe partea din față a punții există un buton de alimentare și un port pentru conectarea unui încărcător. Indicatoarele de încărcare a vitezei și a bateriei sunt disponibile pentru vizualizarea pe ecranul LCD.

  Stafata modelul popular – LED Illumination de la 9 LED-uri de neon multicolore. Plierea apare prin apăsarea butonului de pârghie și a pleca. Transportul în formă pliată este convenabil datorită roților de transport. Volanul este reglabil de la 90 la 106 cm de la nivelul solului. Pentru scuterul acestui model, producătorul a dezvoltat o aplicație pentru o aplicație smartphone e-motion.

  Opinii despre scuterele producătorului francez GlBber nu conțin informații despre lipsa de modele. O varietate de opțiuni vă permite să alegeți transportul special și convenabil la gustul dvs. De exemplu, scuterele cu roți luminoase sunt interesante chiar și categoria de bicicliști adulți. Și abilitatea de a cumpăra suplimentar accesorii (gripă, punți, acoperire) extinde rândurile fanilor mărcii brandberului.

  Glober Scooters pentru copii poate fi găsit în videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: