Roți pentru tablouri lungi: Tipuri și sfaturi privind alegerea

Roți pentru tablouri lungi: Tipuri și sfaturi privind alegerea

Iubitorii de longbore pot merge foarte spectaculos și chiar pune înregistrări. Cu toate acestea, multe depinde nu numai de pregătirea sportivilor, ci și de la ampatamentul de ampatament. Este timpul să vă dați seama că poate fi și ce înseamnă în ceea ce privește patinajul practic.

Valoare

Este diametrul care este primul criteriu pe care este important să se evalueze atât sportivii și iubitorilor experimentați. Industria a stăpânit eliberarea de roți cu o secțiune transversală externă de 0,06 – 0,107 m + cel mai adesea există modele cu diametrul de 70, 80, 90, 100 mm. Conform legilor mecanicii: mai mici această dimensiune, cea mai mică cea mai mare viteză de deplasare. Cu toate acestea, va fi posibil să-l realizeze în mai puțin timp. Modele cu o roată mică mai bine pentru a alege role sau fără experiență tehnică de slalom.

IMPORTANT: pe site-uri, unde multe pietre și alte bariere, roți mici oferi o mulțime de probleme.

propulsii mijlocii sunt o categorie universală. În cazul în care consumatorul se ridică într-o fundătură și nu înțelege de ce ai nevoie pentru a alege, de preferință trebuie să se acorde acestora. Pune viteza de înregistrări nu va ieși, cu toate acestea, sentimentul de frânare dispare constant. Puteți merge aproape peste tot, fără teama de o contuzie puternică de la orice pietricică aleatoare. Dar roțile mari se vor potrivi cu cei care doresc să atingă cele mai bune rezultate atunci când echitatie.

Datorită ei, puteți face freeride, în pantă sau coborî de pe munte, la mare viteză. Sensibilitatea la obstacole este relativ scăzută. Chiar și mici fisuri în asfalt Longboardist va depasi fara probleme. Dar este necesar să se ia în considerare nu numai diametrul – lățimea anvelopei este de asemenea important. Acesta vă permite să treacă prin calm de suprafață inegală, dar partea din spate va fi o picătură de manevrabilitate + slide-uri încerca să echipeze roțile mai aproape.

Citește mai mult  Suporturi pentru sticle: funcții, soiuri și sfaturi de selecție

Rigiditate

Cerința cheie atunci când alegerea acestui indicator este aplicarea viitoare a Longboards. Mai puțin roata rigidă deține traiectoria încrezător. Prin urmare, este tocmai acesta poate fi utilizat în cursele de mare viteză. Dar pentru slide-uri, care au nevoie să alunece, se aplică roți mai dure. IMPORTANT: cele mai multe informații exacte cu privire la acest indicator pot fi găsite pe marcajul produsului în sine.

Grupul moale include modele marcate de la 73a la 79a. Ele sunt de preferat pentru croaziere, care este, pentru Longboards, destinate să plimbare pe străzile orașului obișnuite. Atenție: plimbari fără experiență nu au sens pentru a alege roți mai moi decât 77A, și mai dure decât 83a. Apoi, va funcționa să lucreze cel puțin la nivelul minim de tehnicieni de bază și să aleagă corect stilul de plimbare dorit. Cele mai multe modele rigide au acum 80-84A indicatori.

Alte recomandări și utilizare

Trebuie să se înțeleagă că rigiditatea roților ar trebui să fie, de asemenea, fără probleme și luând în considerare masa corpului călărețului. Pentru copii și adolescenți, este recomandabil să se utilizeze modelul de mai moale. Dar când sarcina este de 80-90 kg, rigiditatea ar trebui să fie mai mare. În caz contrar, va fi incomod pentru a merge, iar longboard-urile în sine vor trebui să facă adesea.

O altă nuanță constă în alegerea unei forme de roți. Când este dreptunghiulară, atunci platforma de contact cu solul este foarte mare. Grip chiar și cu un drum rău îmbunătățește. Această opțiune se va potrivi iubitorilor pentru a accelera și a experimenta senzații ascuțite cu manevre complexe. Diapozitivele echipate de obicei mișcările rotunde. În ceea ce privește dimensiunile, atunci când alegerea lor, de asemenea, ia în considerare sportul dorit:

  • DENSING, FRIRITE, TRANSPORT Walks – .07-.076 M+
  • la vale (Coborâre la viteză mare) 0.07-0.1 m+
  • slalom 0.065-0.077 m+
  • Sculptură .062-0.08 m+
  • Alunecare – minimum 0,06 m.
Citește mai mult  Anvelope 26 inci pentru o bicicletă: producătorii și sfaturi pentru alegerea

Într-un slalom uriaș și într-o croazieră, roțile optime, cu un unghi ascuțit. Freeride și slide este mult mai plăcut atunci când se utilizează o propulsie de tesitura.

Imediat importantă: în orice caz, nu are nici un sens să încredere cunoscuți producători-mici. sportivii cu experiență preferă produse Neliniștite, Landyachtz, Divin+ Și nimeni, după exemplul lor, nu se plâng. roți Glowing sunt valoroase pentru cei care doresc să o plimbare cu Longboards pe străzi obișnuite, în special în întuneric.

Rebound este selectat în mod individual, având în vedere domeniul de aplicare a Longboards și un stil propriu de echitatie. Pentru că uneori trebuie să se schimbe proiectilul atunci când experiența este deja recrutat. La fața locului lung freeride pe asfalt, elice sunt utilizate fără recul.

Este util să știe cum să strângeți roțile de diapozitive. Înainte de începerea fiecărui sezon, strângerea lor este verificat foarte atent, astfel încât să nu devină o victimă a unui accident.

Atunci când roata se întoarce prost, înseamnă că rulmentul are coroziune supuse unei – timp este de a înlocui. Deșurubării și răsuciți necesitatea nuci o cheie speciala, care vine în pachet.

IMPORTANT: Strângeți zdrențe pentru o mai mare duritate nu ar trebui să fie – acestea sunt pur și simplu schimbate în funcție de necesități.

Strângerea roților de pe laneboard de novice trebuie să fie cât mai puternic posibil, confort și siguranță depind de acesta în timpul deplasării. Și, desigur, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile.

Sfaturi pentru alegerea roti pentru Longboards pot fi găsite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: