Scaun giroscuriști

Scaun giroscuriști

Purcursul gyro a fost Segway, al cărui autoritate aparține Dina Kamemen. El a prezentat invenția lui în 2001. Iar primele gyroscurists au început să apară mai puțin de 10 de ani în urmă, iar pentru acest lucru pe termen scurt a câștigat popularitate dragoste reală și de fanii lor. Pentru orașe, s-au dovedit a fi un mijloc de mișcare convenabil, au crescut cererea, iar companiile care produc echipament sportiv au început să compliceze modelele – au apărut monocolii, giroscuriștii cu mâner, cărucior, scaun. În articol vom discuta produsul cu scaunul.

Particularități

Vehiculele la plecare electrice de azi sunt la modă și disponibile – în fiecare zi vă puteți întâlni scutere, biciclete, monocoles, segallius. Și nimeni nu va surprinde nimic. Ele se pot deplasa la o viteză de 15-17 km pe oră, de 3 ori mai rapid decât un pieton. Bună baterie litiu-ion durează o perioadă lungă de timp. Astfel de posibilități vă permit să utilizați în orașul mic de vehicul nu numai pentru mersul pe jos, ci și pentru plimbări pentru a studia sau a lucra.

Pentru a elimina sarcina cu picioarele și ușor de a face călătorii lungi, scaunul pentru un giroscop a fost inventat. Un astfel de model o va fi vizitat mai rar pe străzile noastre – costă mai scump, și previne preservatism, pentru că plimbare în picioare este mult mai familiar. Cu toate acestea, producătorii nu se opresc pe o simplă duză montate pe transport, ele vin cu diferite opțiuni pentru dispozitivele care fac un astfel de tip de transport plăcut și convenabil.

Pe un gyroscuter cu un scaun, vă puteți permite să călărească pentru o lungă perioadă de timp, deoarece picioarele nu sunt obosit, iar mediul nu este poluat, așa cum se întâmplă în timpul călătoriilor de mașini.

Un gyroscur sedentar este dotat cu controale inovatoare, informații cu privire la activitatea care intră în telefon. Puteți urmări mișcarea, viteza, starea de încărcare a bateriei, utilizați lumina de fundal.

Avantaje și dezavantaje

Un vehicul frumos modern are o mulțime de calități pozitive:

 • se referă la moduri de transport ecologice+
 • Nu creează zgomot+
 • Nu necesită drepturi de conducere, de combustibil și de inspecție+
 • Nu se petrec timpul pe picioare, în blocaje de trafic+
 • Scaunul este reglat pentru orice înălțime și dimensiune+
 • Stând, cu comoditate, livrează la destinație+
 • nici o sarcină pe picioarele tale, permite călătorii lungi+
 • Încarcă doar 3 ore, și puteți merge câteva zile+
 • Produsul are dimensiuni mici, datorită cărora transportul este ușor de depozitat în apartament și transport în portbagaj.
Citește mai mult  Cum de a alege un giroscur pentru un copil de 10 ani?

Când vorbesc despre minusuri, acestea înseamnă modele cu roți mici și un scaun situat în apropiere de sol. Pe acest produs, puteți merge doar pe o suprafață plană, în caz contrar toate neregulile se resimt fizic.

Modele populare

Gyroscur asigură o deplasare pe termen electric și ce adaugă la ea – volan, scaunul sau căruța depinde de imaginația producătorilor și meșteșugari de casă, care sunt, de asemenea, nu potrivnic de a moderniza gadget. Luați în considerare cele mai multe modele populare de gyroscurines cu scaune.

  Airwheel S6

  Noul model de pe piața vehicul electric este echipat cu un built-in scaun cu un sistem de reglare amplasat pe un suport telescopic.

  Opt roți cravată sunt înzestrate cauciuc cu fir rezistent, care nu este necesară pentru a pompa de aer, și, prin urmare, nu vor exista puncții în timpul călătoriei. Minusurile acestor roți includ o mișcare greu, dar compania a încercat să reducă la minimum rigiditatea prin alegerea materialului optim moale. Aceste roți sunt capabile să călărească atât la o suprafață plană și în drum murdărie.

  scaun moale mai convenabil cu bicicleta – linii netede repeta conturul corpului anatomice. Călătoria pare ușor și relaxat, ca și în cazul în care gyroscur este controlată de promisiuni mentale.

  Pentru a nota pe bună dreptate compactitatea acestui model – este ușor de a dezvolta și se potrivește în portbagaj. In forma descompuși, dimensiunile sale sunt 790x320x500 mm, iar greutatea de 15 kg.

  450 motor V vă permite să dețină călăreț cu o greutate corporală până la 100 kg, menținând în același timp viteze de până la 17 km pe oră.

  Citește mai mult  Actico biciclete model Row Prezentare generală

  baterie Li-ion, cu o capacitate de 220 W permite transportul să depășească distanța de până la 30 km, fără costuri suplimentare.

  Acest model are cheie de control, este dotat cu un sistem inteligent de echilibrare activă, ceea ce face posibil să se obișnuiască cu călătoria literalmente în câteva minute. Prezența cardului Bluetooth vă permite să urmăriți toate comenzile de pe telefonul smartphone.

  Produsul poate fi de asemenea controlată de înclinarea carcasei (înainte-spate), și se întoarce spre părțile laterale oferă un scaun de filare. Adolescentii fac ședinței plimbare să nu priceapă, consideră că nesportivă și dacă ea este în picioare, rândul său de scaun este efectuată de genunchi. Mulțumită AIRWHEEL S6 Modelul poate fi folosit și în picioare și așezat, Este potrivit pentru diferiți membri ai familiei care au vârsta inegale și gusturi.

   Airwheel A3

   Modelul este mult mai mare decât cel precedent, greutatea sa este de 34 kg, roți – 6 inch, ceea ce face dificil de transportat gadget în portbagajul mașinii. Dar ea are caracteristici de performanță mai mari să-l considere ca un mijloc grave de circulație.

   Rezerva de baterie litiu-ion este suficientă pentru a acoperi distanța de 50 km. Motorul electric de pe lagăre magnetice vă permite să reziste la călăreț greutate de până la 120 kg. anvelope gonflabile oferă o liniște, mișcare moale și netedă, fără a trepidațiilor. Viteza de circulație – de până la 17 km pe oră. Gadget fără dificultate ia barierele la 10 cm înălțime, unghiul de înclinare este furnizat de 15-19 grade.

   Managementul este susținută de o aplicație mobilă. Cristale lichide Lămpile de control de afișare afișează 4 inch. Modelul este dotat cu manual de frână buton.

   Rezistența structurii este prevăzută cu un aliaj de magneziu și aluminiu. Scaunul pe amortizorul hidraulic, este învelite cu piele naturală, îi permite să fie confortabil pe ea. Modelul are faruri și semnalizatoare.

   Hoverkart (HoverKart)

   Inventat, căruciorul scaunului la gyroscutor a dat posibilitatea de mișcare confortabilă. Inițial scaun ușor pentru plajă a fost atașat staționare la platforma Gadget, managementul a avut loc. Echipele de proiectare ale companiilor de vârf care produc giroscuri, sunt interesați de invenție. Au reușit să îmbunătățească semnificativ modelul, au făcut-o detașabilă, mai universală.

   Citește mai mult  Titan Biciclete: Pro și Contra, Gama de modele, Alegerea

   Capacele au următoarele specificații:

   • Cadrul metalic este ajustat în lungime datorită a două componente+
   • Roțile au o fixare de cauciuc, dimensiunile lor din diferite modele pot fi 4.5, 6.5 sau 10.5 inci, ceea ce face posibilă trecerea pe suprafețe cu diferite nivele de dificultate+
   • roți suplimentare pivotant pe cărucior+
   • Forma scaunului este gândită la cel mai mic detaliu – pentru a fi convenabil situat în ea în timpul călătoriei, plasticul de șoc este folosit ca material+
   • Eliberați modelele de însămânțare cu reglare înălțime, este schimbat după cum este necesar – pentru o plimbare confortabilă, este instalat mai mare, pentru ușurința de gestionare în jos+
   • Au adăugat pârghii de control lateral, există și modele silențioase, conduse de mișcarea corpului firelor, dar sunt mai puțin confortabile+
   • Tabloul este asigurat de acoperirea anti-alunecare.

   Scaunul vine în vânzare în mod autonom cu un set de corpuri și chei pentru auto-asamblare. Designul este colectat pe instrucțiunea propusă, pe formularul finit este atașat de la două laturi la cazul gadget. Scaunul asamblat cântărește nu mai mult de 5-8 kg, dar poate rezista la plimbarea oricărei creșteri de până la 130 kg.

   Un giroscur cu un cărucior arată ca un kart – o astfel de mașină mini electrică. Este sigur și nu necesită învățare specială de conducere, potrivită pentru adulți și copii. Deconectați căruța nu va necesita o mulțime de timp, este suficient doar pentru a mătui centurile de fixare și pentru a elibera dispozitivul pentru mișcarea obișnuită.

   Capacele sunt concepute pentru diverse greutate a călărețului, este luată în considerare la alegerea unui model, de asemenea, acordați atenție dimensiunii roții giroului.

   Trolley are multe avantaje: așezați pe ea, nu aveți nevoie să țineți echilibru, este sigur, astfel încât să puteți accelera la viteza limită și la frânarea dramatic, luați frontiere mici.

   Pentru cei care doresc să extindă posibilitățile dispozitivului lor, făcând o călătorie confortabilă, vă recomandăm să acordați atenție Scaun la giroscutor.

   Apoi, vizionați o revizuire video a unui giroscutor cu un loc.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: